Osaisiko joku kääntää seuraavat biisin sanat suomeksi:
42GO - Bemmi Kummid
Mul on bemmil uued kummid
Kõige paremini kummi vilistada oskan ma
kui tahad kohe saad 1 2 3
keeran aknad lahti ütlen ainult üht
Ja uus on tümakas
tule näitan sulle kuidas peksab beat
tule näitan sulle kes on Ellen Niit
tule näitan sulle kuidas kummid suitsevad
tule näitan sulle kuidas majad kerkivad
su-ssitan sussitan kummi sinu ees
tule näitan sulle kes on tõeline mees
Ricky, Ermo, Aivo olid täna sangas
ülejäänud sigadel on sabad rõngas
kui sa sõita ei oska anna meile rool
sest rooli keerata on meie soov
Biisin sanat virosta suomeksi - apua tarvitaan
17
6540
Vastaukset
- Pollen
Tehdäänkö Virossa musavideoita?? En ole koskaan ennen luullutkaan.
- Mari Leen
http://www.youtube.com/watch?v=69Hz-0obfG8
Laitmatu meik , veri punased huuled .
Istud seal ja väldid , kadedaid pilke .
Tundub nii , et teavad kõik su story't peast .
Tuhkatriinu olla võid siis, halb või hea .
Ref : Ja temagi teab , et päevast-päeva ,
elu on lihtne kui unelmgi .
Nii ta end reedab , müüb oma haavatud hinge ,
tulles tagasi .
Ja kuigi ta teab , kellest ta hoolib ,
kõnnib kui klaasikildudel .
Nii päevast-päeva rahutu tuhkatriinu ,
varjab end teiste eest .
Nõnda on kõik ööd nii valgust , kui varje täis .
Nagu klubistaare näitamas siin kui käib .
Nüüd on sinu võimalus, särada tähena .
Naeratus kui näol , päästab lahti ahela .
2x Ref : Ja temagi teab , et päevast-päeva ,
elu on lihtne kui unelmgi .
Nii ta end reedab , müüb oma haavatud hinge ,
tulles tagasi .
Ja kuigi ta teab , kellest ta hoolib ,
kõnnib kui klaasikildudel .
Nii päevast-päeva rahutu tuhkatriinu ,
varjab end teiste eest . - Ootaja
Kuhu on kadunud võimalikud vastajad: soomlastest ajaleheartiklite spämmarid ja eesti keele ja meele "asjatundjad"?
Ootan huviga tõlget.
Näidake, mida oskate!
Muidu on tunne, et vanasõna "mida tühjem tünn, seda suurem kõmin" peab paika.- nad..
lakuvad omi haavu.
- ..nulikka
juutuuppi klo 19.18 on pannud lingi, seal üks kommentaator teeb sisust lühikokkuvõtte:
” karuke01 (14 hours ago) - Reply Go through the comments and you'll find the whole translation of the song. Anyway it means my BMW has new tyres. It has been said here 1000 times already but I repeat: in the song they make fun of stupid people whose only aim in life is to have a BMW, go to street races and hang out with chicks.” - ****
mitä teinipaskaa. Mun bemarissa on uudet kumit.
- tojotaas uued kummid
Mul on bemmil uued kummid. Tule näitan sulle kuidas peksab beat.Tule näitan sulle kuidas kummid suitsevad. Keeran aknad lahti ütlen ainult üht.
Nägemiseni,Soome sõber! - ****
tojotaas uued kummid kirjoitti:
Mul on bemmil uued kummid. Tule näitan sulle kuidas peksab beat.Tule näitan sulle kuidas kummid suitsevad. Keeran aknad lahti ütlen ainult üht.
Nägemiseni,Soome sõber!ei ole varaa. Muista täyttää isas auto tankki, sen bemmil siis, vaikka ei taida ikää olla vielä tarpeeks, ett lähtist baanalle.
Sä voit vapasti peksab beat oma kodu,istu isa bemmil. - ****
tojotaas uued kummid kirjoitti:
Nägemiseni,Soome sõber!äläs poika uhoo. Sinä istuda sinun oma kodu sinu oma jaard, sinä isa bemmil ja peksab beat sitten sinu isa peksa sinu ****koska akku on tyhjä.
- Ma ütelda
**** kirjoitti:
äläs poika uhoo. Sinä istuda sinun oma kodu sinu oma jaard, sinä isa bemmil ja peksab beat sitten sinu isa peksa sinu ****koska akku on tyhjä.
Tule näitan sulle kes on tõeline mees.
Mul on puumaja kaunis kohas kuressaares mere läheduses. Ma ost kivimaja Hispaniast.
Küsimus: Kuidas tojota kummid suitsevad?
Te või helistada meie telefon, numper löyty telefonraamat.Ma räägin natuke soome keelt, aga ma ei saa aru soome keelest.
Head õõd! - ****
Ma ütelda kirjoitti:
Tule näitan sulle kes on tõeline mees.
Mul on puumaja kaunis kohas kuressaares mere läheduses. Ma ost kivimaja Hispaniast.
Küsimus: Kuidas tojota kummid suitsevad?
Te või helistada meie telefon, numper löyty telefonraamat.Ma räägin natuke soome keelt, aga ma ei saa aru soome keelest.
Head õõd!Sina asuda Kuresaare, kaunis linna.
Sinu isa, emä omada kivimaja Hispania
Misa sis - palju...
**** kirjoitti:
Sina asuda Kuresaare, kaunis linna.
Sinu isa, emä omada kivimaja Hispania
Misa sisEi minu isa ega ema omada, aga ma majaomanik.
Töötegemine kanda, minul suur palk.
Kuna alata jäähoki Soome, mida jõuk alistada -09 meisterlikkus? >Kus Jere Rootslaht nüüdsel ajal? - *****
palju... kirjoitti:
Ei minu isa ega ema omada, aga ma majaomanik.
Töötegemine kanda, minul suur palk.
Kuna alata jäähoki Soome, mida jõuk alistada -09 meisterlikkus? >Kus Jere Rootslaht nüüdsel ajal?uritada kirjuda eesti keel. Sul suur palk, kus tulema jäähoki, mida siis?
Sa olema vaan alaealine kutsikas, liiga suur jut. - Kirjuda
***** kirjoitti:
uritada kirjuda eesti keel. Sul suur palk, kus tulema jäähoki, mida siis?
Sa olema vaan alaealine kutsikas, liiga suur jut.Ma pidupäev Hispanias, Seel palju enam hellus.
Onx Soomes kylm?
Küsimus, miss Ricky, Ermo, Aivo tänä?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oi mun haniseni
Mul on ihan törkee ikävä sua. En jaksais tätä enää. Oon odottanut niin kauan, mutta vielä pitää sitä tehdä. Tekis mieli305862Kyllä mulla on sua ikävä
Teen muita juttuja, mutta kannan sua mielessäni mukana. Oot ensimmäinen ajatus aamulla ja viimeinen illalla. Välissä läm144414Hei rakas sinä
Vaikka käyn täällä vähemmän, niin ikäväni on pahempaa. Pelkään että olen ihan hukassa😔 mitä sinä ajattelet? naiselle403247IS:n tiedot: Toni Immonen irtisanottiin MTV:ltä Toni Immonen työskenteli pitkään MTV:llä.
IS:n tiedot: Toni Immonen irtisanottiin MTV:ltä Toni Immonen työskenteli pitkään MTV:llä. IS uutisoi torstaina Toni Imm522981Israel aloitti 3. maailmansodan
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011297979.html Israel se sitten aloitti näköjään kolmannen maailmansodan.3401579- 701339
Vihdoin tiedän että tämä on molemminpuolista
Saattoi se koko ajan olla silmiemme edessä mutta kumpikaan ei uskaltanut sitä toivoa. Kunpa nähtäisiin pian, toivottavas861338Nainen, meidän talossa on säännöt
1. Mies on aina oikeassa. 2. Ei vastaväitteitä. 3. Mäkättäminen kielletty. 4. Suhde on tärkein. 5. Ei salaisuuksia. 6. E2321216- 791179
Kaksi vuotta
Sitten mä ihastuin suhun päätä pahkaa, kun meillä klikkasi heti ekasta päivästä lähtien. Et varmasti tunne samoin ja tek101170