kalat+skorpioni

-tietääkö kukaan?-

miten sopii kalat ja skorpioni yhteen?
onko kellään henkilökohtaisia kokemuksia tai jotain...... kiitti jo etukäteen!!!! =)

13

8119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SkorpioniN

      Minulla ei ole skorpioni naisena kokemusta kala miehestä, mutta mitä olen kuullut ja lukenut niin vaikuttaa täydelliseltä parilta kaikenkaikkiaan, niin seksissä kuin henkisellä puolella. Molemmat tykkäävät jutella elämän moninaisuudesta kovastikkin, siis voi seurata pitkiä nautinnollisia keskusteluja.
      Sen tiedän, että kalat on todella romanttinen merkki ja minulle se sopisi oikein hyvin.
      Rapu, kalat ja skorpioni ainoina vesimerkkeinä sopivat toisilleen.
      Joku(t) viitseliäs(äät) voisivat tosiaankin kertoa jotain näiden kahden suhteesta, vaikka kyllähän täällä niistäkin on kirjoitettu, mutta lisä ei pahaa tee. Rakastunut ihminenhän imee kaiken tiedon itseensä, ja olisiko alkuperäinen kirjoittaja nyt ko. olotilassa? ;)

    • kalanainen

      Jos ei tarvitsisi muuta kuin rakastella ja juoda kuohuviiniä hyvin menisi.
      Käytännönasioissa mies haluaa määrätä.
      Hän kysyy mielipiteesi ja siihen se jääkin.
      Skorpionimies rakastaa lapsia ja haluaa monta...

      • Anonyymi

        Mulla on kala mies ja juuri noin menee...realiteetit on tällä miehellä hukassa ja tosi myrskyisä suhde. Hän on kyllä muuten aivan ihana mutta aika jästipää ja vaikea tehdä kompromisseja, kala mies määräisi tai hänen intuiitionsa joksi hän sitä kutsuu....saa pitää puolensa


    • rantakalatar

      Kokemusta on skorpioneista.Isäni on skorppari ja mieheni myös.
      Skorppari on sanansa mittainen mies,henkisesti monipuolinen ja syvällinen,tasa-arvoinen,maskuliininen...Hän tykkää määrätä missä kaappi seisoo,mutta oman vahvuutensa ansiosta kestää vahvemmankin luonteisen naisen.Lapsirakas.Sen minkä tekee,tekee kunnolla.Suhteellisen uskollinen.
      Kaloille skorppu sopii loistavasti.Sillä suhteella ei taivas ja maa ole rajana,vaan pelkkä mielikuvitus.Vesimerkit voivaat yhdessä sukeltää syvällisiin keskusteluihin.Molemmat ovat intuitiivisiä ja herkkävaistoisia,aistiten pienimmätkin nyanssit.Romantiikkaa,kiihkeää ja tyydyttävää seksiä,keskustelua,yhdessä tekemistä,arkea ja juhlaa...Oma skorpionini on jo 8v jaksanut minun kevätmasennukseni,mielialan vaihteluni,romantiikan pohjattoman nälkäni...Tosin on niin,että kalat haluaisi paljon enemmän hellyyttä kuin mitä skorpioni on halukas ja valmis antamaan ja tämä seikka kalojen on vain syytä ynisemättä hyväksyä.Paras ystäväni on skorpioni ja hänen ex-miehensä kalat ja aiheesta olemme jutelleet PALJON.

      • Anonyymi

        Juuri noin se menee skorppionin ja kalan suhde, oli kyse ystävästä tai puolisosta. Skorpion on tähtimerkeistä yksi uskollisimpia. Kala on helposti sopeutuva ja ymmärtäväinen. Kalalla ja skorpionilla on paljon yhteistä koska molemmat ovat vesimerkkejä.


    • SkorpiooniN

      Hyvin sopivat skorppiooni ja kalat yhteen - mutta mikään ei ole ikuista. Minä sain elää liki 20 vuotta onnellisena kalat-miehen kanssa, kunnes tuli hellänherkkä rapunainen ja vei.
      Tuossa oli jossakin viestissä kirjoitettu, että kalat/skorpiooni suhteessa keskustellaan paljon. Meidän suhteessa käytiin paljon ja syvällisiä keskusteluja - voi sanoa päivittäin.
      Ja jotenkin aina tiesi jo puolesta sanasta mitä toinen tarkoittaa, eikä aina tarvinnut edes sitä puolta sanaa. Kalat-miehen romanttisuus on ehkä hiukan liikaa skorpparille, mutta siihenkin voi yrittää oppia, kun tietää, mistä on kysymys - minä en aina osannut.

      • fisutar

        Mun kaikki parhaat kaverit on ollu skorpioneja, osan heistä olen menettänyt ja jäänyt todella kaipaamaan ja miettimään mikä meni vikaan. Mun elämäni syvimmältä koskettavat keskustelut ja yhteiset hetket on koettu skorpionin kanssa: ei siksi etten olisi muun merkkisten kanssa viettänyt aikaani. Käydyt keskustelut ovat olleet antoisia myös silloin, kun olemme olleet täysin eri mieltä. Yhdessä vietetty aika on aina jonkinasteista paratiisissa oloa fisulle kun tämä muistaa arvostaa skorpionin taitoa pitää fisu reaaliajassa.


      • No...

        ... jos horoskooppimerkkeihin ja teidän juttuihinne on luottamista, ehkä minullakin ja skorpionitytsälläni tulee olemaan vielä monta vuotta (ja syvällisiä keskusteluja) edessämme.

        T. Fisu.


      • salima
        No... kirjoitti:

        ... jos horoskooppimerkkeihin ja teidän juttuihinne on luottamista, ehkä minullakin ja skorpionitytsälläni tulee olemaan vielä monta vuotta (ja syvällisiä keskusteluja) edessämme.

        T. Fisu.

        Olen skorpparinainen ja mieheni on kalat. N'm' merkit sopivat loistavasti yhteen. Meill' on rajuja taisteluita, mutta sovinnot ovat my;s suloisia. Kuten edellisist' luin skorpparit nhaluavat paljon lapsia, en ole ennen tullut ajatelleeksi ett' my;s mun skorpparitutuilla on monta lasta, meill' viisi. Onnea yritykselle.


    • kaltat&skorppari ja n. ...

      Aikas moinen kysymys:)) Minä olen itse kalat nainen ja mieheni skorppari. Yhteistä taivalta takana 24,5 vuotta. Toki skorppari lapsia haluaa mutta niin haluaa kaltakin. Siitä syystä meillä niitä vissiin neljä. Rajana taivas... hmmm.... eipä taida olla silloin kun on kivaa:)) Toisaalta on toi skorppari niin pirun arkipäiväinen ja niin pirun tavallinen ja luotettava!!! Siis toki teidän mitä ajattelee niin hänkin. Hitto ku ei voi edes vieraisiin mennä *virn* jäis aivan varmaan kii, mut niin taitais jäädä tuo skorpparikin. Kova ja karski ulkokuori, osaa sanoo tosi pirullisesti, mut ku tosipaikka tulee niin tiedän kehen voi luottaa! Ihan heti en vaihtais. Onnee vaan teillekkin:)) P.s. sovittiin joskus, et parempaan saa toisen vaihtaa heti kun sellasen löytää. Ei viel ole löytynyt. Onnea teillekkin:))

    • vihdoin-vapaa

      Tehkää itsellenne palvelus ja älkää ees yrittäkö. Se on itsemurha. Kalat ei kestä kun välillä niin ihana skorppari "lankeaa" (yleensä riippuvuudesta johtuva huono käytös, ilkeys/ mustasukkaisuus). Skorppari taas tekee kaikkensa manipuloidakseen kalan pysymään suhteessa.

      T:kalanainen

    • Anonyymi

      Tää on tosi vanha ketju mutta mun mielestä sopii tosi hyvin yhteen. Itse oon kalat nainen ja seurustelen skorpioni miehen kanssa. Meidän välillä on aina lennelly kipinöitä ja ollu syvempi yhteys kuin koskaan kenenkään kanssa..
      Oon tosi mustasukkainen luonne mutta ainakin meidän suhteessa skorppari antaa sen enemmän näkyä. Skorpioni on myös meidän suhteessa vähän hallitsevampi mutta ei se mua haittaa. Toimii oikein hyvin! :)

    • Anonyymi

      Tosi vanha ketju, mutta pakko tulla itekki kommentoimaan että olen kalat nainen ja ihastunut ensimmäistä kertaa skorpioni mieheen. Älytöntä kipinöintiä, ei pysty pitämään näppejä erossa toisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe