Nyt se laskee!

bensan hinta

57

13993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saa siis laskea

      Moni ei tiedä, että Fortum optio-ohjelma on ja pysyy. Niitä törky-optioita maksetaan joka vuosi.

      Onko Demarien kuuluisa kultapossukerho ehtinyt kuitata satoja miljoonia euroja olevat optionsa optionsa? Siis tämän kertaiset sadat miljonat - viime kertaiset on jo varmaan kulutettu.

      Todellinen raha-automaatti eläke-demareille!
      Kiitos vaan SDP:lle tästä. Optio-ohjelman laatimisen pääjehuina pyörinyt SDP:n Sinikkä Mönkäre sai omaksi henkilökohtaiseksi palkkiokseen eläkeviran Raha-Automaattiyhdistyksen pomona! Kerrankin osui oikea henkilö rahan-jakoon! Ja Suomessa ei ole muka korruptiota????

      Ohessa virallinen tiedote, jota Tuomiojan ja Mönkäreen on vaikea kiistää:
      "Talouspoliittisen ministerivaliokunnan linjaus valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden johdon kannustejärjestelmän kehittämisestä annettiin kauppa- ja teollisuusministeriön muistion 10.3.1998 pohjalta Antti Kalliomäen ollessa kauppa- ja teollisuusministeri sekä valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden ylimmän johdon ja hallintoelinten jäsenten palkka- ja palkkioperusteista kauppa- ja teollisuusministeriön muistion 11.1.2000 pohjalta Erkki Tuomiojan ollessa kauppa- ja teollisuusministerinä. Vuosien 2001 ja 2002 optio-ohjelmat hyväksyttiin Sinikka Mönkäreen ollessa kauppa- ja teollisuusministerinä. Silloinen ministeri Sinikka Mönkäre on kertonut talousvaliokunnalle toimineensa valtioneuvoston valtionyhtiöitä koskeneiden periaatepäätösten sekä kauppa- ja teollisuusministeri Kalliomäen aikana vuonna 1998 tehdyn Fortumin ensimmäisen optio-ohjelman linjauksen mukaisesti. Mönkäre totesi, että virkamiesvalmistelussa ei ole tullut esiin mitään sellaista, joka olisi edellyttänyt poikkeamista mainituista päätöksistä ja linjauksista."

      Lähde: http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/tavl_24_ 2005_p.shtml    

      • aleraas

        Kaikki optioita saavat johtohenkilöt tavllisiksi duunareiksi pohjapalkalla,työ otettava vastaan,ellei niin linnatuomio


    • Masa1

      Turha uskoa tuota puppua enää!!! Ainahan on puhuttu kun maailmanmarkkinahinta laskee, että pianhan sitä meilläkin, mutta kuinkas käykään? Bensiinikauppiaat selittävät, että viimeksi kun korotettiin, niin ei voitukaan nostaa aivan niin paljoa, paineita olis ollut korotuksille jo aiemminkin, mutta kun nyt ei lasketa, niin tämä on ainoastaan edellisen hinnantarkistuksen kompensointia!!! Autoileva kansa murisee hetken ja unohtaa sitten taas asian! Tosin itseäni nuo korotukset tai laskut eivät hetkauta mihinkään, sillä otan aina vain polttoainetta 50€:lla..

    • miina

      En usko jotta polttoaine laskee. Nousee ja laskee tämmöstä pellii.

      • mihinkään

        laske. Raakaöljyn hinta tullut alas yli 50dollaria, hinta laski n 15senttiä heeeelvetin pitkällä viiveellä tämän ansiosta. Eilen raakaöljyn hinta nousi yli 5dollaria, eiköhän hinnat näy jo viikonloppuna 10 sentin korotuksena.


      • ford mies

        Kuitenkin on että kesällä siis lomakautena on bensan hinta aina korkea kovasta menekistä johtuen ja koska trafiikki kehä3 sesta suuntautuu silloin pohjoiseen ja ihmisllä on varaa maksaa menovedestä vaikka 5kertainen hinta niin nostetaan myöskin bensan hintaa,taas talvella jolloin polttoaineiden menekki on vähäisempää voidaan hintoja laskea jotta hinnat marginaalisesti näyttäisivät kuluttajien silmissä pienemmiltä ei se suomalainen neste&fortum niitä öljytuotteitaan koskaan myy tappiolla sehän on kummisedän roolissa! sitäpaitsi bensiinin litra on n 50snt litra ja mitä halvempi on raakakaöljyn mailman markkinahinta sen suuremmat voitot tekevät fortumin sijoittajat sekä osakkeen omistajat niin se vaan on! kylläpä nyky-suomalaiset ovat typerää kansaa kun antavat itseänsä huijata ja rahastaa:)


    • hättäile

      Tuollahan jo tämä St1:sen Anttonen toppuuttelee kun öljyn hinta eilen lähti lievään nousuun. Ehkä nyt sitten ei lasketakaan hintoja. Näin se markkinatalous toimii täällä pohjantähden alla; kahden kuukauden lasku jätetään kylmästi huomoimatta, päivän nousu vaikuttaa välittömästi.

    • itshotdog

      ME OLLAAN SUOMALAISINA TOTUTTU MAKSAMAAN KAIKESTA KUNHAN SILLE ANNETAAN JOKU SELITYS, IHAN MIKÄ VAAN,
      JA NÄÄ VALTIO JA NESTE YM. ON SEN TIENNY, JOTEN KYLLÄ HINTA ON NOUSSU HETI KU ON JOKU EDES PIERASSU OLJYNTUOTANTOA KOHTI. MUTTA SEN HINNANLASKU ONKIN SITTE KESTÄNY VÄHÄ PITEMPÄÄN JOS EDES OLLENKAAN ON TULLU ALAS..!! VIT...TTAA KOKO TOUHU, JA SEKIN VIELÄ VIT...TTAA ETTÄ OON EDES VAIVAUTUNU KIRJOTTAAN KU EI TÄÄ MITÄÄN MUUTA!

    • bensasuoni

      haistakoot paska.ensin nousee kymmeniä senttejä,ja sitten laskee muutamia senttejä.ja kansa hurraa!

    • putkikauppa.com

      selitykset vaihtelevat aika paljon sen mukaan nostetaanko vai lasketaanko hintaa. :o)

    • ja säästä euro

      hip hei hurraa

    • 783498346

      Vieläpä sitä sai vuosi sitten diseliä alta eurolla, että eihän noi hinnat nyt niin kovin paljoa ole noussu vuodessa, eihän? Toki pitää muistaa se uusi vero systeemi mikä nosti hintoja jotain viiden ja kymmenen sentin väliltä vuoden vaihteessa. Ajakaanhan kovaa että ootte nopeemmin perillä, ettei pala polttoainettakaan niin paljoa.

    • lyhytaikainen ilo

      Jep, ja kun dollarin kurssi nyt alkaa nousemaan, ja euro heikkenemään, niin bensan hinta alkaa taas nousta raakaöljyn hinnan laskusta huolimatta..

      • bensaa eduskuntataloon

        Kyllä pitää taas nauraa näille kusipääpäättäjille.
        Todellisuudessa jos dollari vahvistuu,bensan hinta
        nousee.Jos dollari heikkenee,bensan hinta taas nousee.Jos W Bush tyhmempi pieraisee,johan taas
        tässä läntisen maailman persereiässä bensan hintaa
        joudutaan nostamaan,rupeaa pikku hiljaa tämä paskanjauhanta riittämään.


      • Nimetön
        bensaa eduskuntataloon kirjoitti:

        Kyllä pitää taas nauraa näille kusipääpäättäjille.
        Todellisuudessa jos dollari vahvistuu,bensan hinta
        nousee.Jos dollari heikkenee,bensan hinta taas nousee.Jos W Bush tyhmempi pieraisee,johan taas
        tässä läntisen maailman persereiässä bensan hintaa
        joudutaan nostamaan,rupeaa pikku hiljaa tämä paskanjauhanta riittämään.

        Etkö ole huomannut tai tiedostanut että kansa saa juuri sellaisia päättäjiä kun se on äänestänyt.Ei tarvii kovinkaan kauaa kuunnella kansanedustajia kun tulee
        pönttöön tosi torveloita yksi tyhmemmistä liki 2 metrinen


    • jossakin päin

      nousee:)

    • ghk,gk,g

      Jep, huomaasin tämän iloisen asian tuossa tankatessani..

      Oli hinta laskenut jopa 10senttiä viime kerrasta

    • nunnuka loilaa loilaa

      Älä muuta sa. Naurettavaa tollaset hinnan alennukset ! Voi kele sentä , puhutaan jostain naurettavista 5 centeistä :)O perään , niin se jo tuntuiskin jossain !

      • muisteleppa

        jos markka- aikana olisi laskenut 30 penniä/litra ja 10 senttiä tekee 60 penniä. On tainnu poika sinulta hävitä rahan taju euron myötä. Et ole kyllä ainoa eikä bensan hinta myöskään. Palkankorotukset ja kahvikupin hinta esim. ovat kauan sitten erkaantuneet realitaloudesta. Täytyisi aina verrata maan sisällä ostovoimaa eikä nimellishintoja/-korotuksia.
        Venäjällä maksaa bensa 73 senttiä litra. Käyn aina kun mahdollista siellä tankkaamassa. En kuitenkaan tiedä, onko venäläisille halpaa vai ei. Minulle on, koska saan palkan euroissa enkä ruplissa. Jenkeissä maksoi pari vuotta sitten 85 senttiä litra ja heidän mielestään se oli kallista jo silloin. Paljonko nyt maksanee. Ostovoimaa heillä on mutta maksuhalua ei. Meillä maksatetaan konkurssit ja kaikki sodat, jotka jenkit yleensä häviävät.
        Saavat selittää mitä tahansa hintojen laskun/nousun syiksi en usko muuta kuin ahneuteen numeroiden takana. Se sieltä pilkistää rumasti.


    • NOUSEE!!

      Yleensä suomessa polttoaineen hinta se nousee ja mieluusti päivän viiveellä, sen sijaan jos laskua tapahtuu se kestää se laskun saaminen hintaan n.2 kk tai pitempään...älkää satuja uskoko, jos hinta putoo niin se on 1-2 centtiä jos nousee se on vähintään se 20 centtiä laakista.

    • Kummeli.

      Niinhän sitä voisi laskeakin kun on just nostettu huippuunsa. Kyllähän tuosta varmasti jää johtajien huippupalkkoihin ja optioihin kermat vielä vaikka puolet pudottais!

    • kiuyuyuyi

      saa toiotan tankin piripintaan VOE PERKELE sehän on UNTA,mixi hinta yleensä ravaa ees taa sixikö kun jenkit on siirtyneet pieni juomaisiin kaaroihin vai muuten vaan välillä nostellaan kun ei muuta kexitä tä.

    • ..millejä :))

      Tyhmää keplottelua, nousee helposti.... laskee kuin täi tervassa.

    • LILLIUSSI

      Raakaöljyn hinta on laskenut huippulukemista n.kolmasosan huippulukemista, jolloin Suomessa nostettiin bensan hinta 1,50 tietämiin.
      Nyt phinnan pitäisi olla korkeintaan 1,20!
      Suomessa kusetetaan kansalaisia, että roiskuu!!!

    • öljykuski

      bensan hinta putos viime yönä varastolla vajaa 9 senttiä litra

    • arse perska

      tässä vitun kepujohtoisessa banaanivaltiossa mikään laske paitsi tavallisten tallaajien ostovoima.

      • Kuluttajat

        Kyllähän sitä on puhuttu jo pitkään, että pitäs laskea ja nesteen pamppukin alkuviikolla mainitsi "että pian polttoaineiden hinta laskee hieman". Mitä sitten kävikään ti --> hinnat nousi 2-3 centtiä tolpilla, nyt on hyvä sitten saman verran laskea ja kansa on tyytyväinen.

        Aikaisemmin lomakaudella 95e on ollut noin 1.30 ja laskenut talveksi 1.10-1.120 välille! Näin ainakin vuodesta 2003 alkaen.

        Esim. Saksassa noin kuukausi sitten bensa tippus rysäyksellä yhdessä yössä 10 centtiä, täällä ruvettiin selittelee ja kotiuttaa voittoja.


    • se sit ennallaan?

      toivottavasti kokoajan sit!:) Missä paikois bensan hinta laskee?

    • bensan hinta

      nousisi!:(

    • tankista

      yli jo,,,,,,,,,,,ilmasta kohta

    • bensan

      hintaa pitäisi laskea eikö olis järkevämpi ratkaisu laskea dieselpolttoaineen hintoja koska se laskee myös elintarvikkeiden hintoja ja muita kuljetuskuluja bensan hinta ei niihin vaikuta

    • pelleilyäkö..

      miksi oi miksi..bensan hinta nousee yhdessä yössä mutta laskee aina lähitulevaisuudessa..?

    • Vittu vattu

      Tais meidän kylällä mennä,huoltamon ukolta uutinen ohi korvien.

    • hintoja seurannut

      lahdessa bensa maksoi 1,46e litralta viime viikolla nesteen asemalla ja tällä viikolla 1,51e litralta,eli hintaa nostettiin ennen uutisointia hintojen pudotuksesta,elon laskuopin mukaan juuri sen uutisoidun hinnan alennuksen verran...heh...niin sitä pientä ihmistä kusetetaan.....mielestäni bensa saisi maksaa max.1,20e dieseli myös,ja dieseli vero pois....

      • ...

        lahdessa tosiaan nostivat alkuviikosta kerralla litrahintaa 6-8 sentillä... oli vakioasemallani 1,45e litra ja seuraavana päivänä 1,52. hyvähän sitä on nyt "laskea" 5 senttiä sitte :D


    • repe

      On siit nii paljo iloo junttiautolijoil saa autotottomat niellä autosyndrooman omaajien päästöi olis kirveel töitä.

      • Nimetön

        Ruotsissa bensan hinta on laskettu tällä viikolla melkein yhdellä kruunulla ja maksaa nyt halvimmillaan 12.54 kr/L mikä on euroissa noin 1.32


    • Turisti3

      vertailla polttoainehintoja ympäri suomea.

    • Make.K

      Saa nähä milloin rosvo valtio taas nostaa bensa veroa,oikein ryöstetään kansalaisia,sama juttu se alkaa olemaan tuossa sähkön verotuksessakin keksitään kaikenlaisia haitta veroja että saahan kasalaisilta sitä rahaa rosvo valtiolle.Olis korkea aika laittaa kunnon mellakat pystyyn ja näyttää että nyt on kansa saanut tarpeeksi.

      • Verojen ystävä

        rosvovaltio. Eiköös tämä ns. rosvovaltio ole yhtäkuin sinä, minä, me ja muut täällä asuvat. Itse valitaan johtajamme jne, ei ole olemassa rosvovaltiota.
        Noin kun tuntuu olevan kapinahenki päällä niin kerro miten sinä pitäisit tätä sosiaalihyysäysyhteiskuntaamme pystyssä, muutoin kuin verovaroin.


    • srevus-79

      Itse asensin autoon fuusiokennon tossa männä viikolla nyt vituttaa kun bensan hinta laskee...no seuraava tankaus on vuonna 2307

    • roy

      eihän tuolla ole kuin yksi suunta eli ylöspäin
      kumma ko kukaan ei ole vielä älynnyt nostaa käräjiä hinta kartellista huoltoasemia kohtaan...
      itselläni ei ole rahhaa/resusseja semmoiseen mut jos jollaki joka tätä lukee olis..

    • väitetään myös, että poliitikkohin voi luottaa, ja euro ei nosta hintaa...

      Enpä muista maksaneeni matolitrasta koskaan kuutta markkaa, enpä kyllä muista maksaneeni perhepitsasta kotiinkulhetettuna satasta...

      Yhtö tyhjän kanssa se puhe vaan nytkin on

    • jukes

      Öljy maksaa alle 90 dollaria tynnyriltä ja hinta on 1.50e litra. Suomen valtio kusettaa kansalaisia minkä kerkeää!
      Hinnann pitäisi olla nyt 10-20 centtiä alempana, mutta ei. Suomi haisee!!! Varsinkin sen paska hallitus!!!! Ja vaikka äänestää, niin silti ne jauhaa samaa askaa!
      Me suomalaiset olemme niin hyväuskoisia!!!
      Herätkää jo elämään ja katsokaa totuutta silmiin
      Samanlainen rahan himo sillä on kuin millä tahansa yhtiöllä, Ei ne sitä laske. VAltio pelkää että sitten bensa yhtiöt nostavat hintoja. Ja Katainen on paskan jauhaja!

      • Mari 32

        Nyt tuli järki puhetta sinulta,sanat veit multa,hallitus on täynä noita kusi ja paska päitä.pääminesterinä vielä täys pelle,ei kansan hyväksi mitään saa aikaa noi pirut.


      • JohnLee
        Mari 32 kirjoitti:

        Nyt tuli järki puhetta sinulta,sanat veit multa,hallitus on täynä noita kusi ja paska päitä.pääminesterinä vielä täys pelle,ei kansan hyväksi mitään saa aikaa noi pirut.

        Pitäisi palkassa olla kans nousu/lasku bensan hinnan mukaan varsinkin näin jokapäivä töikseen autolla ajakseen rupeaa jo kohta tuntumaan et tässä suusta suuhun ajelee menemään ja noi sentit pitkällä juoksulla jo rupeaa meinaan aika vitusti, kaikkihan tässä nyysitään kohta nurin. Ottaa kyl päähän niin tää menovesien hinnottelu nykyään! ja kait ei pitäisi edes seurata mitä toi öljy maksaa tuolla niin ei ketuttas näin paljoa :)


      • Nimetön
        Mari 32 kirjoitti:

        Nyt tuli järki puhetta sinulta,sanat veit multa,hallitus on täynä noita kusi ja paska päitä.pääminesterinä vielä täys pelle,ei kansan hyväksi mitään saa aikaa noi pirut.

        Toveri kommunisti on erehtynyt. Ei bensan eikä dieselin hintaa juurikaan ole nostaneet pitkään aikaan mitkään hallituksen tai kansanedustajien vastuulla olevat verot. Kyllä sitä hintaa nostaa ihan talouden mekanismit, bensan tuottaminen maksaa, ja mitä enemmän sitä kulutetaan sitä enemmän se maksaa.

        Bensan hintahan on suhteellisesti paljon enemmän noussut esim. Usassa, vähemmän siellä on kommunisteja ja sosialisteja kuin Suomessa ja silti vaan hinta nousee. Siellä sentään hallitus pystyisi hieman vaikuttamaan asiaan, kas kun siellä myös sitä ihteään tuotetaan. Vähän ainakin.

        Kuluttakaa vähemmän bensaa, niin se maksaa vähemmän, myös per litra. Mutta kun bensan kulutus vielä pystyy hieman kasvamaan, niin myös hinta kasvaa. Turha siinä on hallitusta syyttää.


    • PASKA MAA

      VERRATKAA MUIHIN... SIELÄ EI EDES TIEDETÄ MITÄ TARKOITTAA MONEN VEROT SUOMESSA... ESIM LAHJA, TUONTI, DIESEL YMS YMS LISTA ON LOPUTON!!!!!!! MISSÄ SE NÄKYY???? ESIM SIINÄ ETTÄ BENSAN HINTA NOUSEE MILTEIN PUOLELLA KUN TYNNYRIN HINTA NOUSEE... MUTTA MITÄ TAPAHTUU KUN ÖLJYTYNNYRIN HINTA LASKEE SAMALLE TASOLLE KUIN ENNEN... BENSAN HINTA JÄÄ LEIJUMAAN SINNE SAMALLE TASOLLE.
      TÄMÄ ON SIIS VAIN JA AINOASTAAN ESIMERKKI... LISÄÄ ON KYLLÄ JOS JOKU TOISIN VÄITÄÄÄ. SUOMI ON PERSEESTÄ JA KAIKKI SUOMALAISET PERSEEN NUOLIAT AINA HYVÄKSYY KAIKEN KUIN EI MITÄÄN. SIKSI SUOMI ONKIN PERSEESTÄ... POLIITIKOT TIETÄVÄT ETTÄ KAIKKI HYVÄKSYTÄÄ EIKÄ MITÄÄN TEHDÄ ASIOILLE NIIN VOI PÄÄTTÄÄ MITÄ VAAN.
      JOS ON KYSYTTÄVÄÄ VASTAAN KYLLÄ

      • kamelontti tonokki

        pohjolan KONGO. Väitetään että kuulumme EU:n sisärajattomaan alueeseen. Täysin väärä tieto. Autokanta Euroopan vanhimmasta päästä. Valtion virkakoneisto jäännös muinaiselta komnistiselta kaudelta. Lähivuosins käydään Albaaniassa katsomassa, miten kehitys meni meistä ohi!


    • Stormheart

      todellakin korkea aika jo laskea. Maailmanmarkkina hinnat on pudonnu jo monta viikkoa nopeasti alaspäin mutta sitä ei bensa-asemilla näy. Kyllä ne äkkiä ne hinnat ylös saa nostettua,muutaman tunnin viiveellä jos BingoBango räjäyttää jossain öljyputken. Oikea hinta olisi nyt noin 1.25-1.30. Saisi mun puolesta laskea 1e litra,olisi sopiva. Bensaveroa alaspäin vaan,autoja verotetaan muutenkin 100:lla eri tavalla.

    • kissanpissa

      vitut se mitään putoa, tyhmiä kusipää suomalaisia kustaan taas linssiin!

    • ipodi

      Täällä se on pari kertaa 2kk aikana ollu 1,455 tuntumassa. Sitten on pompannu 1,520 puolelle.
      No mukavampihan se ois, että ois l,ähempänä 1,4 kuin 1,5, vaikkakaan eipä se ajamista rajota 1,4 tai 1,5, ajettava on.

      • Bensa ukko

        Suomessa ei poltto-aineen hinta laske niin pitkään aikaan kunnes eduskuntaloon äänestetään samat apinat aina takaisin siis Suomen kansasta itsestään lähtee se mielisairas joukko joka aina uudelleen äänestää eduskuntaan mieleltään vialliset voisiko heitä nyt edes sanoa ihmisiksi.Ääni oikeus pois niiltä jotka äänestävät sairaita päättämään veroista yms. Kansalaisten asioista.Poltto-aineessa veroa ainaki 75% vero pois niin hintakin tippuu ja Suomen viljapelloilta saadaan mm.. Rypsiä joista voimme tehdä poltto-ainetta eikä maksa rahdit ulkomaisesta aineesta mitään. ÄLY HOI Nokian Ollilla ja muut kusipäät jääköön ilman optioitaan kun kansa ei ostakkaan enää kallista poltto-ainetta sekin nilkki on kusenut kansan rahoja tarpeeksi.


    • barreli

      viimeksi kun Barrelihinta oli alle sata taalaa 95E litrahintana oli noin 1,27 .

    • smaa mieltä

      Juu näin on...samat apinat siellä vaan istuu eduskunnassa ja nostaa sika hirveetä palkkaa.Niidenkin palkoista vois jonkun prosentin laittaa kansan hyväksi!Meillä jotka asuu täällä ruotsin rajan pinnassa, niin onneksi haaparannalla käydessä kannattaa käydä tankkaamassa..siellä bensa aina jonkun verran halvempaa!Mikäpä se ei täällä SUOMESSA nykyään maksais!!!???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      144
      3860
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      88
      3508
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      324
      2016
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      93
      1507
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1306
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1175
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      152
      937
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      909
    9. 46
      803
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      787
    Aihe