Kettutytöt velkavankeudessa

Räkä poskella

Iltasanomat 10.10.2003:

Kettutytöt eläneet vuosia velkavankeudessa

Hovioikeuden ns. alkuperäisille kettutytöille Mia Sallille, Minna Saloselle ja Kirsi-Maaret Kultalahdelle tuomitsemat vahingonkorvausvelat turkistarhaajille, vakuutusyhtiöille ja valtiolle ovat maksamattomina jo lähes tuplaantuneet.

Naisilla on oikeuden tuomitsemaa yhteisvastuullista korvausvelkaa yli 159000 euroa eli noin 950000 vanhaa markkaa. Summa koostuu velan pääomasta, koroista, täytäntöönpanokuluista, viivästysseuraamuksista ja ulosottomaksuista.

Keneltäkään naisista ei ole saatu ulosotollakaan merkittäviä suorituksia. Noin 500000 markasta lähtenyt velka on ensi vuoden puolella jo kaksinkertaistunut.

Kolmikko teki kevätkesällä 1995 Suomen ensimmäiset turkistarhaiskut.

Mia Sallina ja Minna Salosena tunnetut naiset ovat nyt molemmat 28-vuotiaita. Kumpikin asuu Helsingissä ja muutti sukunimensä perheen perustamisen myötä

----

Voisivatko kettu- ja minkkiaktivistit järjestää keräyksen naisten hyväksi? Nämä suuret alle kolmekymppiset idolit ovat yhteisvastuullisesti velkaa teostaan vahingonkorvauksia jo 950000 vanhan markan arvosta, ja velka kasvaa koko ajan 10 % vuotuisella viivästyskorolla. Elämä on loppuiäksi pilalla. Ennen ei kaveria jätetty.

17

1562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      niin... kannattas miettii ennenkuin alkaa rötöstelemään.

    • tuomio

      tuomio kerrankin kohdallansa !!!!!!! hyvä esimerkki rikollisille rikos seuraa aina ja ikuisesti elämässä

    • Sivullinen

      sairas ja kieroutunut sinunkin ajatusmaailmasi.

      Vieläkään eivät näiden terroristien uhrit ole
      saaneet korvausta kärsimästään vahingosta.

      • Räkä poskella

        Piruilin tihutyöntekijöille, jotka kutsuvat itseään aktivisteiksi.


    • Valtakunnan syyttäjä

      Ja ketkäköhän siihen keräykseen osallistuisivat? Normaalit kunnon kansalaiset eivät ala rikollisten sakkoja heidän puolestansa makselemaan, kettutytöillä ja -pojilla taas ei ole rahaa pennin latia. Synkältä näyttää Minnan ja Mian tulevaisuus... Mutta niin sen pitää ollakin!

    • aktivisti

      miksi pitäisi perustaa joku rahasto? luuletko että kukaan aktivisti haluaa korvata tarhaajalle penniäkään???paskat...mielummin vaikka velkavankeus...näillä ihmisillä oli varmasti tiedossa iskua suunnitellessaan riskit, ja kun kävi niin huono tuuri että jäivät kiinni niin seuraamukset on nyt sitten nämä...mutta kun ei mene ikinä töihin ei tarvitse ikinä maksaakkaan eläinrääkkääjille penniäkään.toivottavasti pysyvät vaan lujina.eikä sitä kuitenkaan tartte täydessä köyhyydessä elää,yhteiskunnalla on velvollisuus jokatapauksessa elättää jokainen.eli minimi toimeentulon saavat jokatauksessa....ja kyllä sillä pärjää...

      • minä

        Ehkäpä nyt pärjää mutta ei ole mitenkään varmaa että 10 vuoden päästä pärjää kun suomi vähän kapitalisoituu.


      • antivisti

        Turkistarhaajilla on oma katastrofirahastonsa josta tuollekin turkistarhaajalle on jo korvattu nuo vahingot. Eipä ne taloudelliset menetykset sitten loppujen lopuksi niin suuret olleetkaan. Vähän saitte kiusattua rehellistä yrittäjää.


    • Sponsori

      Kyse on näidenkin nuorten neitosten kohdalla vähän samasta kuin uskontojenkin uhreilla. Heidän hyväuskoisuuttaan on käytetty raaálla tavalla hyväksi ja saatu heidät hurahtamaan vihreään uskoon ja tekemään tekosensa. Ja nyt joutuvat kärsimään hyväksikäyttäjiensä takia. Omaa ajattelemattomuuttahan se myös on, mutta pahimpia ovat iskujen taakse todellisuudessa järjestäytyneet rikolliset.
      Enpä haluaisi olla noiden neitosten aviomies. Joutuisin kärsimään puolisoni tekosista...

      • valistunut

        sinä et näytä tietävän näistä asioista yhtään mitään.ei kukaan tälläseen toimintaan aivopese.ei ole mitään rikollisliigaa joka käskee että sä meetkin nyt tolle tarhalle päästeleen muutaman minkin vapaaksi ja sä meet tuolle jne...evr:n eli eläintenvapautusrintaman nimissä voi toimia kuka tahansa eläinten vapauttaja.se ei ole mikään järjestö eikä tekijät tunne toisiaan.näin jo turvallisuussyistä.pienempi riski jäädä kiinni siis toisinsanoen.minkään laittoman toiminnan takana ei ole mitään organisaatiota,piste.


    • Susi Poika

      Mitähän näille pikku terroristeille kuuluu? Onko velat jo maksettu?

      • Ebba2

        Ei nämä terroristit maksa velkojaan ikinä, sehän tässä just mättää. Luulevat tekevänsä hyvää, mutta mutta. No yksi näistä asuu 3 h ja keittiön Stadin kämpässä poikansa kanssa eikä varmaan maksa itse vuokraa. Eihän hän ole töissäkään, kun ei voi mennä, on niin suuret velat. Ja kuka kustantaa tämän yh:n elämän? Kysyn vaan - ME VERONMAKSAJAT. Vihaksi pistää ja syystä


      • Oikeislaitos_on_turha
        Ebba2 kirjoitti:

        Ei nämä terroristit maksa velkojaan ikinä, sehän tässä just mättää. Luulevat tekevänsä hyvää, mutta mutta. No yksi näistä asuu 3 h ja keittiön Stadin kämpässä poikansa kanssa eikä varmaan maksa itse vuokraa. Eihän hän ole töissäkään, kun ei voi mennä, on niin suuret velat. Ja kuka kustantaa tämän yh:n elämän? Kysyn vaan - ME VERONMAKSAJAT. Vihaksi pistää ja syystä

        Mikä sinä olet toisia arvostelemaan. Olet varmasti saanut itse veronmaksajien kustantaman koulutuksen, terveydenhuollon jne. Nämä leidit nyt vinoituneen oikeislaitoksen vuoksi kärsivät yhdestä hölmöstä teosta 20.v velkavankeutta. Samaan aikaan raiskarit ja muut turhakkeet selviää paljon vähemmällä korvauksella. Mielestäni korvaukset pitäisi olla molemmissa asioissa järkevämmät.

        Tässäkin kohtaa valtio on maksanut sosiaalimenoina isot rahat ja saanut 0e verotuloja. Jps tuomio olisi ollut järkevämpi korvauksissa, niin niitä olisi voinut mahdollisesti vielä maksaa.


    • pohdinhetken

      missä näitä kettuja mutta olivat tarhakettuja
      loin ulkona yöllä britanniassa tuli nuori kettu siihen
      vinkkasin sille se tuli lähelle nappasi salamannopeasti lapasen kädestä huomasi ettei ole elävä heitteli vähän ja jäi puistoon aidattuun ovat lukossa yöllä piti kiivetä aidan yli
      ei ollut muuta syötävää annoin keksin
      kelpasi
      varsin hupaisa kohtaus
      suomessa ei juuri näe

    • hulluutouhuu

      Nuorille tytöille lyötiin tuommoiset sakot maksettavaksi vain koska luulivat auttavansa eläimiä??? Huh huh, raiskarit pääsee muutamalla satasella. Onneksi velkavankeus päättyy!

      • Ekky

        Onkohan syyllistyneet velallisen epärehellisyyteen


    • hukkaviivat

      Ovat jo niin iäkkäitä, etteivät enää kyenne vituillaankaan velkasummia hankkimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe