unelma

nainen

Hyvä Tuomioja! Suomen on *VIHDOIN VIIMEIN* puututtava kotimaisiin ongelmiin, ja lakattava *LESOILEMASTA* ulkomailla! Samaan aikaan kun näennäis-suvaitsevaiset suomalaisbyrokraatit kiirehtivät maasta toiseen solvaten ja haukkuen näitä näiden ihmisoikeustilanteesta, on suomen ihmisoikeustilanne todella sananmukaisesti *KATASTROFAALINEN!* Tästä YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea huomasi vain pahimmat ylilyönnit, ja raapaisi siten arkaa pintaa. Suomella on todella yhä vakava, ja jatkuvasti paisuva ja kasvava ongelma omien rajojensa sisällä! Syrjintä ja jopa avoin rasismi ovat yhä suomessa mitä normaalinta arkipäivää, viranomaisten ja julkisen mielipiteen hiljaa hyväksyminä. Parhaiten viranomaisten asennetta vähemmistöihin kuvaa maassa vallitseva viranomaisten harjoittama mielivaltainen ”pikakäännytys” jossa ulkomaalaisia käännytetään maasta mielivaltaisen nopeasti olemattomalla varoitusajoilla, eikä päätöksistä edes voi valittaa!

Suomen sisäiseen tilanteeseen on mitä pikimmiten saatava korjaus, ja ongelmiin puututtava, tarvittaessa kovallakin kädellä! Vaakalaudalla ovat sekä suomen kansainvälinen maine, että maassa jatkuvasti kasvava levottomuus ja turvattomuus niin maahanmuuttajien, kuin valtaväestönkin keskuudessa! On erittäin hyvä, että YK huomasi suomen *KATASTROFAALISEN* ihmisoikeustilanteen, ja puuttui siihen niin nopeasti, kuin päättäväisestikin! Tällainen tilanne ei enää voi jatkua maassa, joka ulospäin korostaa jatkuvasti niin kansainvälisyyttä kuin suvaitsevaisuuttakin! On hyvä, että suomessa poliittinen eliitti on vihdoin viimein huomannut tilanteen katastrofaalisuuden. Toivottavaa on, että politiikot myös puuttuvat jatkuvasti pahenevaan tilanteeseen, ennen kuin on jo liian myöhäistä:

1

7079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marjut

      HIENO MIELIPIDE! Olen kanssasi täysin samaan mieltä, vaikka tää asia ei kai tälle palstalle oikeen kuulukaan...!

      Mutta totta on, mitään muuta maata maailmassa en ole kokenut yhtä rasistiseksi kuin suomen. Kun kyse olisikin vain muutamasta ääliöstä, mutta kun kyse on suurimmasta osasta. MITÄ VITUN TÄYDELLISIÄ TE SUOMALAISET IDIOOTIT LUULETTE OLEVANNE???!! Jos toinen ihminen hakee turvapaikkaa Suomesta, koska kuolisi omaan maahansa tai joutuis kidutettavaksi tai mitä' tahansa kamalaa, eikö suomalaisten kunnia asia olisi saada ensimmäisinä auttaa sosiaalisesti, henkisesti ja taloudellisestikin tällaisia ihmisiä? Vaikka se toinen ihminen tulisi mistä suomalaiselle tuntemattomasta maasta ja omaisi omat kulttuuriset tavat, niin YSTÄVÄLLISIÄ VOI AINA OLLA heitäkin kohtaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe