Kohtasin erään

Kohtasin erään

Itse olen mies ja härkä. Tapasin tässä yks päivä netissä tosi mukavan naisen, ja kuinka ollakaan myös hän on härkä horoskoopiltansa.

Olen saanut sen käsityksen, että härät eivät selviä keskenään, mutta ainakin hänen kanssaan on helppo keskustella. Molemmat ovat myötätuntoisia ja huomioonottavia, voimme keskustella asioista vapaasti ja ongelmitta. Ensimmäinen nainen, joka tuntuu, jos ei täysin, niin ainakin melkein sielunkumppanilta.

No, tähdet ja planeetat kulkee miten kulkee avaruudessa, ei niistä niin kannata välittää :-P

10

1543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itseään täynnä olevan härän

      No kuinkas mones tämä yritys on sinun elämässä naiseen? Onko jo lapsia sinulla useammankin kanssa? Härkämiehethän aina aluksi ovat naiselleen ihania, ja nainen on ihana hänelle koska on alku, ja härkämies antaa aikaansa. Aika kuluu, ja härkämies luulee nyt tuo nainen on mun, ja ottaa todellisen luonteensa esiin. Sitten vasta se tutustuminen alkaa naiseen. Nainen on ihana niin kauan kun huomioit hänet. Löytyykö sellaista härkämiestä jolla aikaa vieteriä hoitaa naistaan säännölisesti. (tarkoittaa 3päivää viikossa aluksi). Sitten joka päivä.Luulisimpa härkänaisen kanssa ei leikitä eikä muitten merkkinaisten kanssa myöskään. Opettele käyttäytymään, ja ota nainen heti huomioon vie mukana ,ja varsinkin viikonloputkin.Jos teet treffit pidät sanasi eikä velin kutsu esim.riko sitä ,jos olet jo luvannu naisellesi. Kyllä alkaa naisesta häviää sielunkumppanuus jos muu tärkeää ja perut aina menemisiä. Teitä härkiä mm. paljon jotka luulee se ihanuus on muutaman vuoden, kun käytte naisen luona sängyssä 3tuntia perjantai illalla tai sunnutaillalla.Ne lomat ja viikonloput vietätte muualla suvun kaverien kanssa.Eli ette ota heti alus naistanne vierelle. Eli mikä tyyli sulla lyyliin. Et voi vain odottaa sielunkumppania pysyy sielunkumppanina kun tutustuu suhun. Eli mitä teit edelliselle sielunkumpanille, ja kuinka monta vuotta kuukautta mietit, ja laitoit ehkä pois kun se ei sitten totellu ,ja ymmärtäny sun puolisanoja asioista tai olemisia pois, jopa viikkoja kuukausia. Ainahan nainen yrittää olla muka ymmärtävinään mutta tekee sitten omat ratkaisunsa. On vain ystävällinen, ja tarkkailee miestä.Eli aika on noin 2kuukautta ,ja siinä tapaamisia muutama. Nainen osaa tehä jo siinä arviota. Eli minkä ikänen olet sekin vähän ratkasee. Toivottavasti nuori 40v härällä ei oikeen toivoa enää jos avoliittoja lapsia, ja jos et itse muutu jo.Et vanhan kaavan mukaan. :-M.

      • Kohtasin erään

        En jaksanut lukea kuin pari lausetta tosta sekamelskasta ja vaikutti aika normaalilta tämän paikan sanahelinältä muutenkin.

        Vastaan kuitenkin noihin alun kysymyksiin: mulla ei ole aikaisempia suhteita, eikä lapsia.


    • mieluummin

      Minäkin kohtasin netissä ja tein treffit. Mies kehui itsensä ulkonäkönsä sun muuta. Iso komea mm. Sitten näimme. Netissä oli tuntunut ihanalta. Luonnos oli joo iso oli 2m mutta muukin kaikki ja maha voi voi,, ja hiukset piti olla mutta oli joo niitä jossain kiharaa. ;-) Osasi puhua kirjoittaen, mutta muuten aivan hiljanen, ja mietti sanoja pitkään aina minkä sano. Hoh hoijaa....

    • olen lukenut

      että härälle paras kumppani on toinen härkä. Eli anna mennä vaan :)

    • sarvipäätä..

      yhdessä. tyylillä kaikki tai ei mitään!

      • sarvipäätä...................

        Teidän ei tarvi kuin sanoa muutama sana asiasta ja ymmärätte toisianne, mitä tarkoittaa. Kaksi samanlaista salailijaa normaaliseissa arkisissakin asioissa. Vihje menkää ettikää sarvipäät toisenne. elkää sekaantuko herkkiin ihmisiin ja pilakko niitten elämää.


      • Toinen sarvi pää
        sarvipäätä................... kirjoitti:

        Teidän ei tarvi kuin sanoa muutama sana asiasta ja ymmärätte toisianne, mitä tarkoittaa. Kaksi samanlaista salailijaa normaaliseissa arkisissakin asioissa. Vihje menkää ettikää sarvipäät toisenne. elkää sekaantuko herkkiin ihmisiin ja pilakko niitten elämää.

        Sanoit oikein, kukaan ei ymmärrä härkää niinkuin toinen härkä, juttu on näin. Puhun kokemuksesta ja se symbioosi on tosi taivas tai sitten maanpäällinen helvetti !!!


    • *HärkäN*

      alkoiko sen Nimi M:llä :) mie jotenkin oisin muistellu että oisin jutellu härkä miehen kanssa. En ole kyllä varma. Kun kysyn yleensä jos on mukava juttukaveri hänen horoskoopin. Voi olla etten ollut mie. Mutta mulla on oma profiilikin jos oot jutellu sellaisessa paikassa ;) Ja mulla oli ikää 38v.

      • ei..

        ehkä kantsi olla noin suorapuheinen:)


      • HärkäN
        ei.. kirjoitti:

        ehkä kantsi olla noin suorapuheinen:)

        Tulee välillä oltua aika suorapuheinen ;) Jos kysyy suoraan voi saada suoran vastauksen ;) Mitä sitä kaartelemaan ja kiertelemään ;) Niin ja juteltiinko me? Se vielä arvoitus ;)

        Voisit ehkä olla tuo keskustelun aloittaja? tai sit et ;)

        Keskustelun aloitus on kans tosi selvä ;) Mut kun mulla tuo Dementtia jo näyttää merkkiään että juttelinko mie ;) ? Sellainen muisti kuva ois että juttelin :)

        Meinasin olla vielä suorapuheisempikin mutta pyyhkäsin osan tekstistä pois :D

        -M- ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      414
      4252
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      137
      2851
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1978
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1370
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      75
      1312
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1278
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1272
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1231
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      53
      1041
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      970
    Aihe