2 koetta samanapäivänä

Yläasteläinen

Onko mahdollista, että yläasteella on kaksi koetta samanapäivänä, koska olen kuulut että se ei ole mahdollista.

8

1493

  Vastaukset

  • On se mahdollista, mutta vain pakkotilanteessa. Opettajainhuoneen seinälle ripustetaan jo alkusyksystä kalenteri, johon opettajat merkitsevät omien opetusryhmiensä kokeet. Kalenterin tarkoitus on pitää kunkin ryhmän kokeet mahdollisimman kaukana toisistaan, mutta ei se aina onnistu.

  • Lukion koeviikot on kanssa jotain ihan järjetöntä. Ei oikeassa elämässäkään ole mitään koeviikkoja, vaan duunia painetaan tasaista tahtia.

   Ei ole reilua opettajilta, sen verran voisivat järjestää kokeita, ettei tuollaista tapahtuisi. Laikia pitää muuttaa.

   Yo-kirjoituksetkin pitäisi ajoittaa toisin eli niin lyhyin välein kokeita, jotta ehtii palautua ja kerrata.

   • Kannattaa lukea ehkä lukiossa jo kurssien aikana, jolloin kokeeseen tarvitsee vain kertailla. Opiskelen nyt yliopistossa ja on ollut pääaineen luentokertaus, kirjatentti ja sivuaineen kirjatentti samanapäivänä. Eli käytänössä 5 kpl n. 250-300s. pitkää kirjaa luennot. Ja ihan hyvin selvisin kun on tehnyt hommat jo ennakkoon. Suosittelen!


   • Vitu paviaani, niitä kokeita on sitä varte et sua voitais arvioida. Et sä esim pääse lakimieheks pelkäl lukemalla, teet kokeita tai sitte et ja oot paska.


  • En tiedä onko "laillista" pitää yläkoulussa kahta koetta samana päivänä, luultavasti on. Omat kokemukset ovat kuitenkin sen suuntaisia, että yläkoulussa on hyvä "opetella" painamaan duunia kokeiden eteen. Kaksi koetta samana päivänä ei ole ylitsepääsemätöntä, kun verrataan vaikka lukion koeviikkoihin, jolloin kokeita voi joutua tekemään vaikka viisikin peräkkäisinä päivinä.

   • Lukiolaisen (?)kanssa aivan samaa ajattelen: kokeita ei ole kiva tehdä kahta samana päivänä, mutta ... peruskoulu on niin helppoa useimmille, että kuuntelemalla ja läksyt tekemällä pärjää kokeissakin. Kokemusta on. Oppii sitä paitsi tulevaa koulu-uraa varten tärkeitä taitoja: opiskelua ja asioiden nopeaa kertaamista.


  • Kyllä on, meillä on keskiviikkona (oon 6lk) kaks koetta muusiikki ja enkku et kiva vaan!:)

  • Tein kerran yläasteella neljä koetta samana päivänä. Olin ollut kipeenä, enkä jaksanut alkaa siirtelemään ja valittamaan :D

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Pistää vihaksi nuo pakkoreissaajat.

   Mikä ihmeen addiktio se on kun pakko päästä ulkomaille vaikka on omasta hengestään kiinni pahimmassa tapauksessa. Katselin uutisista porukkaa joka oli lähdössä ulkomaille, maskit kaikilla naamalla ja sanoivat, että voi sen koronan saada suomessakin. Nyt sitä hedelmää typeryydestä saadaan maksaa. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006595396.html

   171
  • Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä... sanna laittoi suomen painekattilaan ja tussautti MIKSI SUOMEN PERUSTUSLAKI SALLII LAHJARAHAT TOISELLE VALTIOLLE. Miten Suomi voi ottaa tällaisena aikana velkaa tukeakseen italiaa? Miten Sannalla saattoi olla lupa rahoittaa velkarahalla muita maita?

   26
  • Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba

   5

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   212
   3838