Disney hotelli

paf

Olemme lähdössä loka-marraskuun vaihteessa Karibian-risteilylle, mutta vietämme sitä ennen muutaman päivän Floridassa. Tarkoitus on mennä mm. Disney Worldiin, Orlandoon. Onko kokemuksia Disneyn hotelleista ???

4

700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loviisa

      saattaisi kannattaa majoittua Kissimmeehen ulkopuolelle Disneylandia, jos teillä on auto käytössä, siitä on pieni matka ajella Disneylandiin ja hotellit pajon halvempia. Joistakin hotelleista on myös bussikuljetus Disneylandiin.

    • --P--

      Moi

      Itse olemme olleet pari kertaa Disneyn hotellissa, molemmilla kerroilla Port Orleans French Quarters hotellissa. Tai rakenteellisesti se kyllä enempi on motelli, mutta hällä väliä :)

      Oikein siisti ja mukava paikka, toki hintavampi kuin hotellit/motellit alueen ulkopuolella, mutta itse olen valmis erotuksen maksamaan, on jotenkin paljon "täydempi" kokemus, mutta ymmärrän kyllä että olen ajatukseni kanssa vähemmistössä :)

      Ja WDW:n alueella on monenhintaisia hotelleja, tuon French Quarterin listahinta 165$ yö loka-marraskuussa, Pop Centuryn hinnat alkaa 99$ ja huippuna joku Grand Floridian jonka hinnat ko. aikana alkaa 435$, joten eikun valkkaamaan :)

      -P-

    • wdw fani

      kokemusta on disney hotellista...
      halvemmalla varmasti löytyy kuin viralliset disney hotellit, mutta jos haluaa kokea vähän Disney-maniaa niin voin kyllä suositella virallista hotellia. Virallisten hotellien plussana on kuljetukset hotellilta puistoihin tai downtown disneyyn. Omalla autolla toki pääsee, mutta parkkipaikalta on vielä matkaa puiston portille. viralliset bussit pysähtyvät ihan siinä edessä.
      Varsinkin lasten kanssa virallinen hotelli on loistava kokemus. Tosin ne ovat sen verran kalliita että meikin olimme vain osan ajsta siellä, sitten vaihdoimme muualle.

      • minnihiiri

        Olin kesäkuussa lapseni kanssa Orlandon Disneyworldissa neljä päivää. Paikka on tolkuttoman iso ja sama määrä ihmisiä. Liput hankimme jo Suomesta käsin ja FedEx toimitti ne kotiovelle viikon sisällä nettimaksusta. Hotellin varasin netin kautta Kissimmeestä. Muistaakseni hinnaksi jäi alle 100 taalaa neljältä yöltä. Ei kovin hääppöinen ja brekusta joutui maksamaan muutaman taalan, mutta kelpasi meille. Bussi lähti hotellin etuovelta suoraan Disneyworldin alueelle. Sieltä voi itse kukin sitten valita junaa/lauttaa kulkuvälineenä eri paikkoihin.

        Sitä paitsi tutkimusten mukaan Orlandosta löytyvät maailman halvimmat hotellit, jos ei oteta huomioon Disneyworldin alueella olevia hotelleja, jotka ovat osanneet hinnoitella itsensä :)

        Mukavaa matkaa rapakon taakse Mikki Hiiri-maahan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe