Haave vain

kertoilen

Seurustelen ihanan tytön kanssa joka on ehtinyt 19-vuotiaaksi kokematta mitään muuta kuin oman käden kosketusta. Olemme seurustelleet vähän aikaa ja kosketelleet toisiamme, mutta odotamme vielä sopivaa hetkeä.

Se ei ole kuitenkaan estänyt minua unelmoimasta siitä mitä hänelle tekisin, jos olisi minun käsissäni päättää kuinka ensimmäinen kerta menee.

Laskisin hänet alastomana suurelle vuoteelle, jolla olisi valkoinen latexlakana. Aloittaisin ihan vain suutelemalla ja näykkimällä häntä joka puolelta, laskeutuen kaulalta rinnoille. Rinnat ovat aina perseen ohella olleet suuri heikkouteni, näin käyttäisin naiseni pieniin mutta terhakoihin rintoihin oikein kunnolla aikaa. Pyörittelisin kieltäni nännien ympärillä, sitten huuliani. Lopulta näykkisin varovasti ja alkaisin imeä, kun taas toista nänniä hieroisin hellästi kämmenen pohjalla.

Antaen käsieni tehdä työt rinnoilla alkaisi suuni suunnata alas. Ensi kieli seikkailisi navalle, sen jälkeen suutelisin naiseni kylkiä. Palaisin ehkä ylös suudellakseni häntä suulle.

Laskeutuisin nopeasti alas ja ottaisin naistani ranteista kiinni, laskisin kasvoni hänen suloiseen pieneen pöheikköönsä. Kieleni kärjellä alkaisin tehdä ensin ristiä klitoriksen yli, välillä ympyrää pyörittäen. Kokemus kertoo myös naisen nauttivan kovasti kun otan klitoriksen huulieni väliin ja imen oikein kunnolla pienen hetken, sitten jatkan taas nuolemista.

Lopulta laskeudun kaikkein pyhimpään ja työnnän kieleni syvälle hänen kuumaan ja kosteaan pilluunsa. Pyörittelen kieltäni hetken sisällä ja otan sen ulos jatkaakseni matkaa vielä alemmas. Nuolen hänen persereikäänsä hetken ennen kuin siirryn takaisin klitorikselle. Tässä vaiheessa vapautan hänen vasemman kätensä ja tuon omat sormeni mukaan peliin. Työnnän suokailematta etu- ja keskisormen sisään hänen pilluunsa ja työnnellä niitä edestakaisin erikulmista. Tätä hetken jatkettuani otan keskisormen ulos ja vien sen märkänä sisään hänen persereikäänsä. Nainen on kiinni pihdeissäni, nyt jatkan nuolemista ja sormilla runkkaamista niin kauan että hän saa orgasmin.

Hänen orgasminsa jälkeen nousen hänen rinnalleen ja suutelen häntä intohimoisesti. Naiseni laskeutuu alas ja ottaa tiukan otteen kovasta kyrvästäni. Hänen ei kuitenkaan käy runkkaamaan eikä imemään, vaan nuolee kyrpäni oikein kunnolla märäksi. Hän nuolee myös kiveksiäni, välilihaani ja lopulta persereikääni. Tämän tehtyään hän ottaa kyrpäni kunnolla suuhunsa ja alkaa imemään. Samalla hän kostuttaa omia sormiaan sisällään ja vetää jalkoni erilleen. Hän nimittäin tietää että tule aivan hulluksi jo pelkästä persereiän nuolemisesta, saati koskettelusta. Nyt hän kuiten painaa sormensa kokonaan sisään ja alkaa vetäämään sitä pienesti koukkuun. Paine tuntuu niin hyvältä että en voi pidätellä kovin kauaa, vaan laukean hänen suuhunsa.

Naiseni nielee spermani ja nousee suudellakseen minua. Sen jälkeen hän vie käteni lantiolleen ja istuu kyrpäni päälle. Uppoan hänen kuumaan ja kosteaan pilluunsa todella hyvin, hänen nuori, kokematon kireytensä tekee niin hyvää. Hän voihkii ja pyytää saada vauhtia. Ensin alan kiristää pakaralihaksiani, mutta lopulta pidän häntä kunnolla kiinni lantiolta ja työnnän rajusti häntä altapäin. Omilla käsillään naiseni hieroo itseään, rintaansa ja klitoristaan. Halutessaan lisätä entisestään tahtia hän laskee toisen kätensä jalkojeni väliin ja ottaa tukevan otteen kiveksistäni. Tarraan naisestani kunnolla kiinni ja tuon hänet aivan itseni vasten, nostan jalkani koukkuun ja alan tosissani naimaan häntä. Hän huutaa korvaani lisää ja lisää, se saa minut kiihottumaan ja tuntuu mielettömän hyvältä. Pian kuulenkin jo kuinka hän alkaa voihkia ja ulisee korvaani tulevansa, tässä vaiheessa lisään aina tahtia. Pian hän lysähtää rentoutuneena syliini ja suutelemme.

Tulen hänen altaan pois ja levitän hänen haarojaan voidakseni tulla sisään takaapäin. Hänen kiimansa tuoksuu niin hyvältä, tuon rohkeasti kyrpäni hänen pillun huulilleen ja alan panna häntä oikein hitaasti. Naiseni nostaa persettää ja kohottautuu kyynerpäidensä varaan, kaareva selkä tekee ihmeitä tässä asennossa. Kuiskin samalla hänen korvaansa kuinka hyvältä hän tuntuu ja kääntäessään kasvonsa minuun suutelen hänen raollaan olevia huulia. Voi luoja, kuinka kovasti pidänkään tuosta naisesta. Tahtini kovenee koko ajan ja alan itsekin voihkia melkolailla, naiseni pyörittää pienesti lantiotaan samalla tehden minut lähes hulluksi. Lopulta kuiskaan hänen korvaansa aikeeni ja tulen ulos hänen sisältään, viedäkseni kovan ja sykkivän, hänen nesteessään kiiltävän kyrpäni hänen perseeseensä. Alan erittäin varovasti painaa itseäni sisään, sentti sentiltä, kunnes olen tyveä myöten naiseni sisällä. Tämän jälkeen aloitan pitkät ja hitaat vedot. Naiseni kertoo pitävänsä siitä, yhtälailla kuin minäkin. Autan hänet ylemmäs nostaen lantiolta ja alan panna entistä kovempaa. En kestä enää kovin kauaa vaan huudan naiseni nimeä samalla kun laukean hänen sisäänsä, tällä erää toiseen päähän.

Tulon varovasti ulos, käyn rakkaani vierelle ja suutelen häntä hellästi. Menemme suihkuun yhdessä käperrymme toisten lämpimiin syleihin.

3

5542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ergkhi

      ... aikataulutat kaiken tuon kertomasi sekuntikellolla, piirrät selkeät kartat liikeradoista ja pyydät virallisen valvojan paikalle, niin eiköhän se homma ala siitä sujua. Spontaanisuus kunniaan, my arse!!!!

      • kertoilen

        Novellihan tämä vain on, älä ota niin raskaasti. Istu ja nauti, jos et siihen pysty niin anna sitten mielummin olla.


      • totuudentorvi_
        kertoilen kirjoitti:

        Novellihan tämä vain on, älä ota niin raskaasti. Istu ja nauti, jos et siihen pysty niin anna sitten mielummin olla.

        jos olisin noinkin kokematon kun alussa sanot tytön olevan, juoksisin karkuun, jos noin nopeasti edettäisiin. :/


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe