Kissa raapii naamaa...

Auts, sattuu!

Mulla on pienoinen ongelma...Aikaisin aamulla (6.00)kissa herää, leikkii vähän aikaa ja on todella pirteä ja vallaton. Kun kyllästyy leikkinsä, tulee mun luokse (kun makaan siis sängyssä, puoli unessa)ja puree naamaan (ja raapii silmiäni joskus), nenään tai otsaan ja vaatii että painisin hänen kanssa. Sitten painitaan vähän aikaa ja välillä aina se hyökkää suoraan kasvoihin,tuijottaa ensin vähän aikaa ja sitten hyökkää. Tunnen sen katseesta koska se hyökkää ja pystyn estämään sen hyökkäykset mutta joskus se onnistuu siinä. Kaiken lisäksi, kissa saattaa istua hetken kaikessa rauhassa ikkunalaudalla ja katsella ulos ja sitten taas käydä kimppuuni. Alan pikkuhiljaa pelätä silmieni puolesta...Olen kokeillut kaikkea jotta se lopettaisi sen mutta ei onnistu. Viimeksi tänään annoin sille pari kunnon luunappia päähän ja sanoin samalla "ei", mutta ei se usko.

Mitä ihmettä teen että saan sen lopettamaan tuollaisen? Kohta puhkee silmät...Ja kissa siis ei ole koskaan ennen tuollaista tehnyt, se on alkanut ihan yhtäkkiä muutama viikko sitten...

8

887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitää painimistanne

      leikkinä ja näin kokee että hyökkääminen kuuluu asiaan ja sitä saa tehdä. Koska se on hauskaa ja teet myös sitä.

      Annat vähän ristiriitaisia merkkejä kissallesi,kun ensin painit mutta sitten annat luunappeja hyökkäyksen jälkeen.

      Et kertonut minkä ikäinen kissasi on? Oma pentunu,tai siis kummatkin harrastivat pentuina tätä hyökkäämistä. Varsinkin vanhempi kissani. Mutta ajan myötä se jäi pois ja kun hyökkäämiseen ei kiinnitetty huomiota,niin se loppui. Ei lähdetty leikkiin mukaan. Vaan käänsin selkäni kissalle ja into loppui siihen.

      Tämä hyökkäily on kissallesi leikkiä. Itse ehdottaisin että jätät painimisen pois ja hyökkäyksen jälkeen suihkautat vedellä kissaasi. Näin se huomaa että nämä hyökkäykset eivät ole sallittuja ja niistä saa vedet niskaan. Luunappia kissasi ei ehkä ymmärrä mitä se tarkoittaa. Uskon että saat niitä antaa aika paljon ennenkuin todellista hytötyä niistä saa.

      Vesi tepsii melkein aina kissaan.

    • jamminen

      Nyt kipin kapin eläinlääkäriin ja tutkimuksiin, jotenkin kuulostaisi siltä, että kissallasi saattaa olla aivoissa jotain häikkää, esim kasvain, vaikka en eläinlääkäri olekaan. Ei ole todellakaan normaalia käytöstä tuollainen ja jo se, että kissasi ei ole ennen tuollaista tehnyt, kielii siitä, että eläinlääkäri reissu on ehdottomasti tiedossa!

      • teki tuollaisia

        hyökkäyksiä pentuna. Oikein silmät kiilui kun kyyristyi hyökkäykseen ja hyppi päälle.
        Homma loppui kun sille tehtiin loppu. Sellaisia leikkejä ei suvaita. Kissa on ihan terve ja hyökkäykset jäi.


      • jamminen
        teki tuollaisia kirjoitti:

        hyökkäyksiä pentuna. Oikein silmät kiilui kun kyyristyi hyökkäykseen ja hyppi päälle.
        Homma loppui kun sille tehtiin loppu. Sellaisia leikkejä ei suvaita. Kissa on ihan terve ja hyökkäykset jäi.

        Mainittiinko viestissä, että kyseessä on pentu? Päättelin jo siitä, ettei ole, koska kissa ei ole KOSKAAN ennen tehnyt vastaavaa, nyt parin viikon aikana vasta...


      • minneli'
        jamminen kirjoitti:

        Mainittiinko viestissä, että kyseessä on pentu? Päättelin jo siitä, ettei ole, koska kissa ei ole KOSKAAN ennen tehnyt vastaavaa, nyt parin viikon aikana vasta...

        Iän lisäksi jäin miettimään ulkoileeko kissasi vapaana? Meillä nimittäin kävi niin että yks kaks eräänä päivänä muuten rauhallinen ja hellyydenkipeä vuoden ikäinen kolli ei suvainnut ihmistä lähelleen ollenkaan. Jos yritti silittää, puri välittömästi ja sähisi. Yöllä tuli sänkyyn ja yritti raapia ja purra mieheni partaa. Käytös oli aivan käsittämätöntä.
        Vein kissan lääkäriin joka kahden hoitajan ja minun avustamana tutki kissan takapään turkin järjestelmällisesti ja sieltähän se syy löytyi. Kolme isoa pureman jälkeä. Sai antipiootti kuurin ja väliaikaisen koskettelu kiellon. Viikossa kaikki sähinät loppuivat.
        Tuollainen hyökkääminen ei saa jatkua. Mistään aivokasvaimesta ei välttämättä tarvi olla huolissaan, voi johtua niin monesta syystä. Ja koska hyökkääminen alkoi yhtäkkiä uskon kyllä että joku on vaivana eikä siihen pelkät vesisuihkut silloin auta puhumattakaan luunapeista mikä kissojen kohdalla on aivan turhaa.


    • mielenosoitusko?

      Miellä on ihan samanlaisia oireita kollikissallamme. (1-vuotias, leikkaamaton). Nyt viimeiset kolme yötä se on purrut minua, kun yritän nukkua huolimatta siitä, että se ulisee yöllä. Heti kun menen takaisin sänkyyn ja yritän nukkua, se hyökkää kimppuuni ja puree kättä (tai mikä on peiton ulkopuolella). Mietin, että johtuuko se siitä, että kissa on leikkaamaton ja se osoittaa mieltä kun ei pääse ulos. Meillä on jo kastraatioaika varattuna, täytynee kysyä myös eläinlääkäriltä asiasta.

    • Anonyymi

      Vesisuihkepullosta

    • Anonyymi

      Järkyttävää, kun täällä naiset kyselevät, miksi kissa tekee sitä ja tätä. Kissat ovat järjestään luonnevikaisia ja eivätkä sovellu ihmisten seuraan. Toisaalta eivät myöskään luontoon eli kissa on vieraslaji, jota tulee kohdella kuten esim. minkkiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe