Aihe

Betonilattian pinnoitus

mikäpinta

Miten pinnoitan edullisesti kylmän varaston uuden betonilattian? Nyt se on hyvin karkea, vaikea lakaista, irtoaa lakaistessa hiekkaa ja siihen voi imeytyä nestemäisiä epäpuhtausia. Muuten vaatimustaso ei ole suuri, joten en raskisi ostaa kalliita pinnoitteita.

14

9134

  Vastaukset

  • Moi
   pari eritasoista ja hintaista vaihtoehtoa.

   1. hyväksyt ulkonäön, teet pölysidonnan; alkydilakka puolet tärpättiä. Edullinen, muuttaa betoninsävyä tummemaksi mutta ei tasoita pintaa.
   lakkoja esim Unicasuper tms.
   2. hyvälaatuinen lattiatasoite, jolla saat tasaisen ja pölyättömän pinnan. Katso www.stofi.fi ja sieltä tuotteet ja muistaakseni vm hard niminen tasoite.

  • Hiot karkeudet pois ja vetäset pintaan maalin. Hyvää saa halvallakin, eli Bilteman 2-komponentti lattiamaalia.

  • Yksi siivousaineita ammattilaisille myyvä liike myi eräänlaisen lattiavahan betonin päälle. Ensin lattia pestään hyvin siihen tarkoitetulla aineella ja annetaan kuivua. Sitten levitetään käsittelyaine. Lattia on helppohoitoisempi, sillä siitä ei irtoa enää betonipölyä lakaistessa. Jos myöhemmin haluaa maalata tai pinnoittaa lattian muuten, lattia vain hiotaan. Joka tapauksessahan aikaisemmin hiomaton betonilattia pitää hioa ennen maalaamista, sillä pinnassa on betoniliima.
   On halvin pinnoitusmenetelmä. Aineet maksoi jotain pari- kolmekymppiä.

   • Kiitos hyvistä vinkeistä!
    ...mutta miten tuon rosoisen betonipinnan saa hiottua? Mielestäni ei mitenkään niin paljon, etteiko rosojen pohjalle jäisi hiomatonta pintaa.


   • Mikäpinta kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä!
    ...mutta miten tuon rosoisen betonipinnan saa hiottua? Mielestäni ei mitenkään niin paljon, etteiko rosojen pohjalle jäisi hiomatonta pintaa.

    Pinnan hiottua lattia hiomakivellä riittävästi jos vähäkään on lattian liippari tarkkuutta käyttäny muuten tasoite ensin jos vaatimustaso on korkea.


   • Mikäpinta kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä!
    ...mutta miten tuon rosoisen betonipinnan saa hiottua? Mielestäni ei mitenkään niin paljon, etteiko rosojen pohjalle jäisi hiomatonta pintaa.

    teräsharjalla voi kans hioa jos on oikein karhee ja kuoppanen pohja.


   • Mikäpinta kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä!
    ...mutta miten tuon rosoisen betonipinnan saa hiottua? Mielestäni ei mitenkään niin paljon, etteiko rosojen pohjalle jäisi hiomatonta pintaa.

    LINE-X
    LINE-X

    * Etusivu
    * Tuotteet
    * Käyttökohteet
    * Blogi
    * Linkit
    * Yhteystiedot
    * Ota yhteyttä
    * Videot

    Pinnoituksen uusi käsite on LINE-X!

    LINE-X mullistaa lattia- ja seinäpinnoituksen! Se antaa täysin saumattoman, iskunkestävän ja vedenpitävän pinnoitteen myös teollisuuden raskaaseen käyttöön. LINE-X on ollut markkinajohtaja maailmalla yli 10 vuotta.

    LINE-X pinnoitteet ovat vastustuskykyisiä useimmille liuottimille, kemikaaleille ja hapoille, joka tekee niistä ihanteellisia useimpiin kohteisiin, joissa korroosio on yleistä. Käyttämällä LINE-X ruiskutettavaa pinnoitetta laajennetaan merkittävästi laitteiden ja ajoneuvojen elinikää. Sen suuri kovuusluokitus tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden ja vetolujuuden. Pinnoitteen nopea(10sek.) kuivumisaika mahdollistaa tilojen nopean käyttöönoton!

    LINE-X perheen kaikki tuotteet ovat kaksikomponenttituotteita. Kun LINE-X ruiskutetaan, se on valmis vedenpitävä sinetti.
    Uutisia

    * Kiinnostaako franchising? 8.1.2010
    * Haluatko yrittäjäksi? 11.1.2010

    Testimonials

    Päivitetään lähiaikoina!
    Kyllä. Tilaan maksuttoman mallipalan!

    email address: Leave this field email-address blank:
    Homepage: Leave this field homepage blank:
    URL: Leave this field url blank:
    Comment: Leave this field comment blank:
    Nimi*:
    Email*:
    Puhelin*:
    Soita meille:
    020 720 9780

    Pinnoitetyö Helsinki Oy
    Sahaajankatu 35 A
    00880 Helsinki
    logos Autot Rakennusala ja teollisuus Rakennusala ja teollisuus Sotateollisuus


  • Tinkaa joku halpanen rullanloppu paksua muovimattoa ja leväytä seinästä seinään. Kuluu vuosien saatossa paikoin puhki, jos betonissa on teräviä kiviä. Heitä roskiin, kun ei oo enää hyvä ja mietit sitten seuraavaa ratkasua. Kestää vuosia kumminkin.
   Itte pistin pannuhuoneen lattiaan, liimasin kiinni vain lattiakaivon vierestä ja pistin siihen silikonin. On helppo repiä pois, jos tulee tärvättyä eikä tarvinnut pohjatöitä ollenkaan.

   • Onko kellään tietoa kuinka sais öljyn betonilattialta ja pysyykö siinä sit maali ja minkälainen maali?


  • Lattian polyuretaanipinnoitus on kustannustehokas ja nopea tapa uudistaa lattian design. Pinnoitusmenetelmäksi olemme valinneet kestävän ja laadukkaan Dr. Schutz® PU-menetelmän, jonka ansiosta eri lattiamateriaalit kuten linoleumi, kumi, epoksi, kvartsivinyylilaatat, muovimatot ja mineraaliset pinnat pystyvät säilyttämään arvonsa pitkään. Lue lisää: http://www.kiiltohionta.fi/lattian_pinnoitus

  • Betonilattiasta voi betoniliiman poistaa myös happopeittauksella, etenkin mikäli tilan lattia on helppo huuhdella käsittelyn jälkeen.
   Epätasaisuudet hiomalla pois, imurointi ja maalia pintaan.
   Halpaa maalia saa päällemaalata useammin ja kallista maalia harvemmin.
   (Mikäli betoniin nousee kosteutta, kannattaa pinta olla vesihöyryä läpäisevää.)

  • Tarvitsetko apua tai vinkkejä betonilattian pinnoitukseen? https://kodinplaza.fi/ kautta tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita pinnoitusyrityksiä. Vertaile pinnoituksen hinnat ja menetelmät helposti.

   • En tarvi


  • Vanha käytävämatto kulkuväylälle, se on halpa. Harvoin tuollaisessa tilassa ilman kenkiä ollaan, joten karkeampi tasoitus ei niin paljon haittaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012