Merkkien uskollisuus

puntarissa

Tässä hieman "uskollisuus- ja rakkausfaktaa" jokaisesta merkistä. Tunnistatteko itsenne? :)

- OINAS
Oinas on uskollinen; hän uhraa kaiken aikansa rakastetulleen ja toteuttaa näin romanttisia haaveitaan. Tämä eläinradan merkki on kuitenkin taipuvainen flirttailuun. Oinas pyrkii jatkuvasti hankkimaan uusia tuttavuuksia ja ylipäätään tekemään vaikutuksen muihin.
Mikään muu ei ole hänestä niin innostavaa kuin uusi valloitus - varsinkin, jos kyseessä on toinen ihminen. Kyse ei ole siis rakkauden loppumisesta silloin kun kuvaan tulee mukaan uusi viehättävä henkilö; oinas yksinkertaisesti tahtoo antaa muidenkin nauttia seurastaan.

- HÄRKÄ
Härkä on uskollinen rakastaja, joka ei syrjähyppyjä harrasta ja odottaa toisilta sitä samaa. Kun hänen sydämensä on löytänyt kodin, siellä se myös pysyy. Härkä tietää turvallisen elinympäristön olevan edellytyksenä aistillisuutensa säilymiselle, josta syystä hän pyrkiikin kaikin keinoin suojelemaan rakkaussuhdettaan. Hän ei pidä suurista muutoksista rakkaus- kuten ei muussakaan elämässään.

- KAKSOSET
Kaksinaisen luonteensa ansiosta kaksonen kykenee keskittymään moneen asiaan samanaikaisesti - tämä koskee myös rakkauselämää. Uskollisiakin kaksosia tietenkin on, mutta kaikkein vakaimmatkin merkin edustajista antavat mielikuvituksensa lentää äärimmäisyyksiin saakka. Kaksosia on vaikea saada asettumaan aloilleen. Hänen rauhaton mielensä lataa hänet levottomalla energialla, joka saa hänet etsimään alati uusia romansseja.

- RAPU
Koti on ravulle äärettömän arvokas asia - samoin kuin hänen siellä vaalimansa rakkaussuhde. Rapu on uskollinen, eikä halua loukata läheisiään. Rapuun rakastuminen on kuin palaisi takaisin äitinsä rinnoille; niin hellää on hänen hoivansa.

- LEIJONA
Leijonan huomionkaipuu saa hänet flirttailemaan helposti. Leijona voi hyvinkin pysyä ehdottoman uskollisena partnerilleen, mutta kun hänen näköpiiriinsä ilmaantuu uusi, kiinnostava ihailija, hän tuo itseään esiin niin paljon kuin suinkin pystyy menemättä liiallisuuksiin.

- NEITSYT
Aistillinen rakkaus ei ole neitsyelle ensiarvoisen tärkeää; ensisijaista suhteessa on vastuuntunto. Hän ei tarvitse rakkautta - haluaa sitä kyllä, mutta tietää pärjäävänsä mainiosti ilmankin. Heitä ei voi mitenkään painostaa eikä suostutella suhteeseen. Painostuksen alla neitsyt taatusti särkee sydämiä ympärillään.

- VAAKA
Koska vaa'alla on alituinen huoli kahden erilaisen puolensa tasapainon säilymisestä, ei ole mikään ihme, että rakkaussuhde on hänelle oleellisen tärkeä asia. Rakkaus on heille välttämättömyys, olipa heidän suhtautumisensa siihen kuinka järkevää tahansa, ja näissä merkeissä syntynyt onkin kokenut ja hienostunut rakastaja. Silti vaa'oilla on myös hieman taipu´musta huikentelevaisuuteen.

- SKORPIONI
Kun skorpioni rakastuu, se tapahtuu suin päin, eikä kukaan voi kääntää hänen päätään. Hän on usein hyvin uskollinen ja usein äärimmäisen intohimoinen. Hän rakastaa ja elää aivan omaan tyyliinsä, eikä kukaan voi vaikuttaa siihen. Seksi on skorpionin suuri mielenkiinnon kohde ja hänen aistillisten ilojen kaipuunsa on yleensä paljon voimakaampi kuin hänen partnerillaan.

- JOUSIMIES
Jousimiehen muuttuva luonne vahvistaa hänen muutenkin voimakasta vaellushaluaan, mikä saa hänet flirttailemaan ja harrastamaan lyhyitä romansseja pikemminkin kuin pitkiä, vakavia rakkaussuhteita. Jousimies rakastaa vapautta.
Mutta kun hän rakastuu, hän tuntee todella olevansa mennyttä.

-KAURIS
Kauriit ovat yleensä konservatiivisia rakkausasioissa, eikä heillä ole mitään erityistä hinkua tehdä uusia valloituksia. Kauris on materialisti, ja vasta kun kauriin materian kaipuu on jokseenkin tyydytetty, hän voi suhtautua lämpimästi ja rakastavasti toisiin ihmisiin. Silloin tästä laskelmoivasta merkistä tulee erittäin uskollinen ja rakastava olento.

-VESIMIES
Vesimies saattaa toisinaan suhtautua rakastettuunsa ihmeen viileästi. Koska kaksi niin erilaista planeettaa hallitsevat hänen toimiaan, hän ei ole kovin itsevarma, josta syystä hän ei heittäydykään vakavampaan romanssiin niin vain. Mutta kun hän sitten rohkaisee mielensä, hän on uskollinen ja luottavainen rakastettu, sillä epärehellisyyttä hänen luonteensa ei kerta kaikkiaan sulata.

-KALAT
Rakastajana kalat on mielikuvituksellinen ja kekseliäs. Monet ihastuvat häneen, mutta hän sopii hyvin yhteen vain harvojen kanssa. Häntä hallitsee runoilijan ja tulkin sekä todellisen rakkauden, uskollisuuden ja rauhallisuuden merkki.

8

2063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tän mukaan

      näyttäs kaikki olevan varsin uskollisia vaikka nyt flirttailiskin.tyhmä kooppi.

    • redblackcat

      mustasukkaisuus asteikon ;) ainakin oinaalla se tuntuu voivan nousta hyvinkin korkeaksi ja skorpparilla omistushalu pelottavakin. toisaalta, kaikkihan me olemme joskus enemmän tai vähemmän mustiksia rakkkaistamme.

      • koira

        Kukaan meistä ei ole mustasukkainen, jos itse ei tarvitse olla tai itsellä ole syytä. Mutta auta armias kun se omalle kohdalle sattuu, niin jokainen, takaan sen, on mustasukkainen. Suhteessa on pidettävä tietty mustasukkaisuuden tasapaino, sillä muuten toinen joutuu olemaan mustasukkaisempi ja toinen saa lisää hönkyä. Myös mustasukkaisuuden aiheuttaminen on alistamista.


    • Jousimies64

      "- JOUSIMIES
      Jousimiehen muuttuva luonne vahvistaa hänen muutenkin voimakasta vaellushaluaan, mikä saa hänet flirttailemaan ja harrastamaan lyhyitä romansseja pikemminkin kuin pitkiä, vakavia rakkaussuhteita. Jousimies rakastaa vapautta.
      Mutta kun hän rakastuu, hän tuntee todella olevansa mennyttä."

      Mielellään seurustelen vaikka elämäni loppuun saakka. En tykkää lyhyistä suhteista, joten seurustelen harvoin ja pitkään.

      Kun ihastun, niin se vie jalat alta. Kun huomaan että toinen ei kiinnostu, niin saatan ihastua uuteen kohteeseen, mutta en heti.

      Flirttailu kuuluu minun elämään, suorastaan rakastan flirttailua. ;D...tuo pätee vain silloin, kun olen vapaa.

    • tähtisiina

      Heh, mä olen jousimies, mutta hyvin uskollista sorttia: suhteita on huimat 2 kpl, toinen tällä hetkellä meneillään ja eka suhde kesti 5 vuotta ja risat. En ole pettänyt, yhdenyönjuttuja sinkkuajoilta takana pari, muttei ollut mun juttu. Ihastun tosi harvoihin ja ne joihin ihastun kunnolla, niin sitten menee jalat alta ja tästä on seurannut suhde ko. miehen kanssa - ainakin näissä kahdessa tapauksessa.

      Eli tosi outo jouskari :D

    • Mr. Tammikuu

      Mä pystyn melkein aina allekirjoittamaan kaiken mitä kauriista sanotaan. En tosin pidä itseäni kovin materialistisena, mutta oon kyllä kaikenlaisissa parisuhdeasioissa tosi vanhanaikainen ja konservatiivinen. Ja ei tosiaan ole tarvetta uusille valloituksille. Kaikista parhaiten viihdyn sittenkin omissa oloissani. Joskus on kiva olla jotain säätöä, mutta ei ole mitenkään välttämätöntä.

    • Kalanainen haaveilee

      Täytyykin karsia kaikki muut pois paitsi vesimies, vaaka ja skorpioni.

      Noita kolmea en ole kokeillut vielä, ehkä parisuhde toteutuisi vielä tässä elämässä.

      Viehätän yleensä miehiä ulkonäköni ja kiltteyteni takia vain seksisuhteisiin.

      Nyt haluan enemmän kuin pelkkää munaa.

    • skorpioni - m

      Kuvaus loksahtaa hyvin kohdalleen. Vielä kun sattuisi nainenkin kohdalle niin kaikki olis hyvin ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2263
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1471
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1315
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1049
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe