Kuristaminen

Breeanna

Onko muita naisia jotka tykkää seksin aikana tapahtuvasta kuristamisesta ja muusta alistamisesta?

Mulle kuristaminen aiheuttaa melkeimpä samantien orkun, ja jos vielä puhutaan tuhmia (eikä mitään pikkutuhmia) niin tulos on varma.

Muuten sängyn ulkopuolella tykkään olla se pomo, mutta sängyssä tykkään et mies vie ja mä vikisen.

10

9388

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AA82

      Sama juttu, tosin vain fantasioissani. Jotain pienta sitomista vain olen kokeillut.. en muuta. Enkä edes tiedä miten tuommoista ottaisi miehen kanssa puheeksi ettei se pidä ihan pipipäänä. Kyllähän sen miehestä näkee jo jonkin ajan päästä että oiskohan noi sen juttuja vai ei, ja eivät ole minun mieheni!Ois kyllä ihan sika siistiä jos pääsis joskus ihan toteuttamaankin näitä juttuja.

      Alistaako ja kuristaako sun miehesi mielellään sua? oliko se sun vai hänen aloite? Kuinka lujaa uskallatte kuristaa ettei synny mitään vammoja? Anteeksi tämä kysely, mutta itseänikin kiinnostaa tämä aihe...

      • Breeanna

        Mies tykkää siitä yhtä paljon, se alkoi ihan vahingossa ja kun on huomattu miten paljon siitä pidän niin sitä tehdään silloin tällöin. Ja jos mua haluttaa kuristaminen vien vain hänen kättänsä kaulalleni ja hän on aina mukana.

        Mies on työssä sellaisella alalla missä voimankäyttökoulutusta tapahtuu jatkuvasti joten hän osaa arvioida sen oikean voimakkuuden, eikä kurista liikaa. Ja onhan meillä käytössä ns. turvataputus jos haluankin keskeyttää. Missään tapauksessa ei kuristeta tajuttomaksi eikä edes siihen rajalle vaan luulisin että se on enemmänkin symbolinen juttu, jossa mies selkeästi näyttää kaapinpaikkaa vaikka koko ajan mulla on valta lopettaa homma jos tahdon.

        Uskoisin että, itselleni syy nautintoon on se että kuristaessa ne viimeisetkin estot katoaa.


    • vaaran paikka

      Kuristaminen on kuin hehkuva kaksipiippuinen miekka. Siinä voi polttaa itsensä pahasti. Kiintyneessä tilassa keho toimii ylikierroksilla ja hapen piite voi tappaa lyhyenkin kuristuksen aikana miljoonia aivosoluja. Eikä kiihtynyt henklilö osaa itse arvioida kuristustaan - ei kuristajana eikä kuristettavana.

      Itse harrastan BDSM-leikkejä ja sääntönä on: ei koskaan sellaista, mikä voisi aiheuttaa kuristumista edes sattumalta sekunniksikaan.

    • !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Todella sairasta!

      • Nimetön

        Tosin varovaisuus on hyvä pitää mielessä ettei tule vahinkoja, mutta naisena pidän todella paljon siitä kun mieheni kuristaa minua seksin aikana. Kaikki muukin kaulalla tapahtuva toiminta saa minut kiihottumaan, mutta erityisesti kuristaminen. Mitenkään erityisen kovaa ei tarvitse painaa, ihan turvallisuussyistä, mutta sen verran, että se tuntuu. Rakastan myös sitä kun mieheni esim. vie kätensä suuni ja nenäni eteen niin, etten saa happea vähään aikaan. Ja niille joiden mielestä tämä on sairasta voivat sitten pitää mielipiteensä, mutta minä ainakin haluan nauttia seksistä juuri niin kuin parhaimmaksi näen :)


    • StockingMask

      Iltapäivää

      Tuolla on asiasta lisää--->breathlesscommunity.ning.com


      Maski

    • Sofia^^

      Yhdyn täysin kirjotelmaasi Breeanna. Samat halut tälläkin tytöllä.
      Kuristaminen tuo varman orkun ja siinä lomassa sitä Tuhmien puhumista.
      Taattua laatua sanoisin :D

      • einogunnar

        Vaimoni kanssa leikimme kuristusleikkejä aina silloin tällöin ja kiihotumme siitä molemmat, mutta jos se on jokakertaista niin siihenkin kyllästyy. Parhaimpia ovat yllätykset jossa esi takaapäin kuristan hänet sukkahousuilla ja hän rimpuilee ja sätkii, tai kiipeilyvaljaat jakkupuvun alla ja stay upit ja muka hirtän hänet
        kattoparruun ja samalla käytän hieromasauvaa ja itse runkkaan.


      • tkjsh

        Kiihotun siitä, kun nainen kuristaa miestä. Varsinkin hento naisellisesti pukeutunut nainen. Katselin eilen videon, jossa hento nailonsukkiin pukeutunut japanilaistyttö kuristi kaltaistani vanhempaa ja lihonutta miestä. Itselläni oli wolfordin satin touch sukkahousut ylläni, hyväilin elintäni ohuen nailonin läpi ja erektioni oli valtava.


      • NahatonHki

        Itse huomasin junnuna,17? v,ekan pitempiaikaisen tyttöystäväni kanssa kiihottuvani siitä todella paljon,kun tyttöystäväni kuristi minua leveällä nahkaremmillä tai vyöllä aktin aikana ja orkut mahtavia em. tilanteissa!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe