onko 11 latia liikaa

kuljetuksesta

Riverside-hotelli tarjoaa lentokentältä kuljetusta 11 latilla. Eikös se ole ihan kilpailukykyinen, kun näistä palstan keskusteluista olen ymmärtänyt, että vanhaan kaupunkiin tulee jotain ekstraa taksilla? Käsittääkseeni Riverside on vanhan kaupungin laitamilla, ei ihan sen keskustassa kait. Bussiohjeet näyttivät niin monimutkaisilta, ja saapuminen pimeällä, joten taidamme jättää bussin paluumatkan koettelemukseksi :)

5

1504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sieltä kentältä

      Punainen taksi ja sovi hinta ennen lähtöä.
      Miksi mennä noin kauas laskea jokaista latia.
      Nim. turvallisesti liikenteessä

    • enpä tiiä

      Vietin juuri menneen viikonlopun Riiassa,hotellina Avalon,ihan vanhan kaupungin liepeillä ja taxi (se punanen)lentokentältä neljältä hengeltä 10 latia.Oikea hinta kai 7-10 latia.Ei käyty tinkaamaan,kenttäkin oli aika tyhjillään lennon saapuessa Riikaan ilta puoli yksitoista.

    • Tein itse näin

      Vaimoni kanssa tulimme lentokentälle heinäkuussa sunnuntai-iltana ja hyppäsimme sieltä bussiin,joka vei meidät brivibasielalle keskustaan.Bussi maksoi 40 santimia/henkilö.Siitä sitten kävelimme Reval hotel Latvialle,jonka edessä seisoi taxeja jonossa.Kysyin kuskilta mitä maksaa kyyti Riverside-hotellille.Hän sanoi sen tekevän 7 Latia ja matkan hinta piti,vaikka kuski ajoikin kerran harhaan.Tiedoksi vain ,että hotelli ei sijaitse vanhan kaupungin liepeillä vaan ns."pikkumoskovan"liepeillä,jossa on tapahtunut toisen maailmansodan aikana hirveitä.Matkan varrella sinne keskustasta on mm.suuren kuorosynakoogan rauniot ja hieman ränsistyneen näköisiä puutalojakin. Alueen tekee mielenkiintoisemmaksi,kun tutustuu sen historiaan etukäteen. Riverside-hotelli on ihan siisti,vaikka sen ympäristö ei olekaan kauneinta Riikaa.

      • Riganieki

        Ei ole vanhassa kaupungissa eli ei siltä osin lisämaksua. Taksilla on hyvin suora tie kentältä, kunhan taksi ajaa Salu tilts -sillankautta. Melkein suoraa tietä koko matka hotellille. Taksi sinne maksaa varmaan (tai pitäisi maksaa) 6-8 latia.
        Jossain taisi olla tässä ketjussa maininta Revalilta
        7 latia. On se kiskontaa, ja jos vielä oli niitä punaisia takseja. Noin 3,5 latia olisi oikea hinta.


    • ...

      Bussimatkustaminen on erittäin yksinkertaista. Lippu maksaa ihmiseltä 40 sentimeä, ja matkalaukulta saman verran. Hommaat ensin riittävästi pientä rahaa (älä yritä maksaa bussia millään tonnin setelillä, ja pienestäkin setelistä saatat saada vaihtorahat ärsyttävän pieninä pikkukolikkoina). Marssit keskiovesta sisään bussiin, joka lähtee lentoasemalta katsottuna parkkialueen toiselta puolelta. Busseja lentoasemalta on kaksi eri linjaa, joista toisella pääsee Stockmannin eteen ja toisella taas katedraalikirkon luokse. Kartasta löydät sitten tarkemmat ohjeet siitä miten löydät bussipysäkiltä hotellillesi. Bussiaikataulut taas löytyvät jokaisen bussipysäkin kyltistä.

      Niin, ja 11 latia on ihan kelvollinen hinta kyydistä. Punaiset taksit ovat kokemukseni mukaan halvimmat, mersutaksista joudut maksamaan enemmän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe