Lidl -koiranruoka?

mitä ajatuksia

Moi

Mitä kokemuksia teillä on Lidlin koirannppulasta?
(se 15-kilon säkki)

21

11035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehu..merkki

      suosittelan

    • sen 10 kg säkki

      mutta meillähän ei pilkkuja hässitä..joo,se on hyvää. meil kaksi sakua,ja hyvin on uponnu..

    • koiranruoka

      kyllähän ne koirat sitä varmasti syö.Mutta pidemmän päälle käy kalliiksi kukkarolle ostaa näitä halpismuonia,niitä kun saa annostella koiralle paljon suurempia annoksia kuin kalliimpia merkkejä jos mielii että koira kylläinen.Eli onko se sittenkään niin halpa?

      Ja verratkaapa joskus huvikseen halpojen ja kalliiden muonien sisälmysluetteloja :)

      Näkyy myös koiran sontaläjien koossa; halpismuonalla saa aikaan kunnon torttuja kun sisältää ylimääräistä ja kalleimmat merkit tuottaa taas vähän pienempiä läjiä. (tämä ei ole minun tutkimani juttu,kuulin eräältä oman rotuni harrastajalta :) )

      En kyllä itekään ole merkkiuskollinen.Pedigreen olen huomannut olevan ihan ok,tosin eläinkauppojen ruokien rinnalla varmasti tusinatavaraa :)

      • ihansurkea

        Oikeesti...syöttääks joku koiralleen bedigreetä...samalla vaivalla voisit tehdä kaurapuuroa koirallesi ja laittaa sinne lisäaineita ja väriaineita...
        eihän se muuta sisällä...:D


      • kelpaa

        ja kylläinen on. sitä ei voi yleistää että kalliimmat ois parempia. Ärsyttää kun aina kaikki kehuksii kalliita koiranruokia, joissa jumalaton määrä lisäaineita siinä toivossa että ruoka pysyy parempana tai jotain muuta yhtä typerää selitystä. Gerodog nappuloihin (lidl) pistää sekaan puurohiutaleita ja pakastevihanneksia keittää niin kyllä kuule hyvä tulee ja varmaan hyvin koira toimii. Tosin tottakai jos koiralla esim vilja-allergia niin kyseiset nappulat ei käy mutta allergittomalle koiralle nämä nappulat käy vallan mainiosti. Joittenkin ruokien kohdalla voi esiintyä tottakai herkkyysreaktioita, esim ruoka ei imeydy tms niin tottakai täytyy koettaa muita ruokia, silloin alottaisin kuitenkin ihan ruokakaupan koiranruuista (esim. Luppa, Friskies, Pedigree....) Mutta kannattaa oikeesti koittaa, toimii tosi hyvin enkä varmaan ikinä tule ostamaan muuta koiran nappulaa.

        MUTTA: Jos ihmisruoka olis halvempaa, en muuta koiralleni syöttäiskään. Nyt ei vaan näillä hinnoilla paljoa naurata.............


    • hyvää meillä

      Meillä ei ahneet pihakoirat oikein tykänneet sitä syödä ja turkki meni sellaiseksi rasvaisen ja haisevat oloiseksi. Jahti&Vahti oli enne sitä ja takaisin siihen siirryttiin.

      Mutta mikä ei sopinut meidän koirille, voi olla iha hyvää teildän koirille. Kannattaa kokeilla ja tarkkailla ja sen tuloksen voi nähdä koirasta.

    • paskaläjät!!!!!

      Eli syötettiin jossain vaiheessa tätä lidlin ruokaa ja voi eih, mikä määrä koirista irtosi kakkaa! Tuntui, että ne paskoo enemmän kuin syövät. Nyt siirrytty Jeppeen!

      • Markku

        Meillä siirryttiin juuri lidln kymmenen kilon säkistä 1st choiceen, joka ei sisällä turhia aineita, mitä koira ei tarvitse.
        Kyllä maistui! Ja voi olla varmempi, että koira pysyy kunnossa.


    • Järkeä peliin

      Lidlin koiranruoka on perus halpanappula.Eli tuoteseloste alkaa viljoilla ja jatkuukin niillä hyvän matkaa.

      Ei ole käyttökelvoton ruoka,mutta sitä käyttäessä LISÄKSI LIHAA! Pelkkää lihaa,kaurapuurojen ja pakastevihannesten sekaan sotkeminen on täysin turhaa ja hyödytöntä,koska nappula on jo valmiiksi 94% pelkkää viljaa.

    • kaverillani on koira joka syö luppa-nimistä koiran ruokaa, ostaa sitä koska on halpaa, koira kakkaa aivan tajuttomasti ja se kakka on löysää. eli itsekkin olen ostanut pieniä säkkejä noita halpis merkkejäja kokeillu koiraani ja joo kyllä sitä kakkaa tulee ja löysänä,

      itseäni kiinnosti sit kerran maistaa tollanen yksi luppa-raksu ja puurollehan se pelkästää maistu... ei se oikee hyvää ruokaa oo koiralle joka kumminki on lihansyöjä...

      tiedä sitte onko tuo hauhau mikään laadukas merkki ku sitäki ihan perusmarketista saa, mutta se sopii meidän koiralle. kokeilemalla sen saa selville :) lidlin raksuja ei olla testattu, niitäkin vois kokeilla joskus :)

      • silloinl...

        Silloin kun Lidl tuli Suomeen luin artikkelin heidän koiranruuastaan. Ainakin silloin sisälsi aivan liikaa mm hehkutusjäännöksiä yms turhaa jota koiran ei tulisi saada sellaisia määriä.


      • AlliumCaeruleum
        silloinl... kirjoitti:

        Silloin kun Lidl tuli Suomeen luin artikkelin heidän koiranruuastaan. Ainakin silloin sisälsi aivan liikaa mm hehkutusjäännöksiä yms turhaa jota koiran ei tulisi saada sellaisia määriä.

        Hehkutusjäännöstähän koiranruoka ei sisällä, vaan se tarkoittaa sitä, miten paljon jää, kun safka hehkutetaan (poltetaan).

        Joskus muinoin jossakin oli testattu ruokakauppojen peruskoiranruokia ja Lidlin murot pärjäsivät tosi hyvin, muistaakseni jopa luokiteltiin testatuista parhaiksi. En tosin muista lainkaan, mitkä testin kriteerit olivat.

        Se, että koiranruuassa on myös viljaa ja vihanneksia, on ihan ok. Kyllä koiran elimistö niitäkin hyvin sulattaa ja tarvitsee niiden ainesosia. Myös sudet syövät kasviksia!


    • Seropijavalkkari

      No valkkarille tuli painoa lisää ja maistuu hyvin. Parasta halpaa. Älkää vaan ostako extra merkkistä, ei maistu ja paino katoaa. Kaikista tosin saa hyvää kun sotkee kunnon lisämömmöt

      • liibalaaba123123

        Läskiä taitaa sekin paino olla, kun hiilarit pöhöttää. Ei ole mistäänpäin terveellinen ruoka tämä Lidlin nappula.

        Koiralle raakaa/kypsennettyä lihaa, luita, sisäelimiä ja MAHDOLLISESTI vähän nappulaa, jossei jaksa vitamiinien kanssa pelata (sekään tosin nykyään ei enää hankalaa, kun ohjeet löytyy netistä suoraan laskettuna).


    • susux

      Jostain syystä meidän koiruus ei suostu sitä Lidlin nappulaa syömään. Varmaan ihan ok muuten.

    • mattikukka

      Sitä minäkin ostan. Mamut ostavat lampaan- ja naudan filettiä.

    • hh87648732

      Hyvä tuote, mutta ei ole tarkoitettu koirille.

    • å1150

      Jauhoa saa halvemmalla jauhohyllyltä. Siihen voi sitten liimata koiran kuvan jos haluaa.

    • Anonyymi

      Todennäköisesti huonolaatuista.
      Meillä on musta labrador, joka ennen söi kyseistä Lidl koiranruokaa. Turkki oli kiilloton ja huonokuntoinen (harjaaminen ja muu turkin hoito eivät auttaneet).
      Vaihdettiin eri firman kalaa sisältäviin koiranruokiin ja nykyisin koira "on kuin uusi", turkki kiiltää ja on siisti.

    • Anonyymi

      Hyvää on. Pitää saada itsellekin ruokaa niin en koiralle mitään kalliita rehuja ostele.

    • Anonyymi

      Meillä 2 lappista ja ne saa Lidelin koiranruokaa ja minä vaihdoin toiseen ruokaan niin ei tullut mitään. Koirat oksenteli joka ruokasatsin jälkeen. Toinen söi sitä oksennusta mutta toinen ei.

      Hankin Lidelistä taas koiralle sapuskat ja nyt ei mitään ongelmia koirat syö suurella halulla ja karva kiiltää.

      Voi olla, että teidän koirat tottuneet huonoon laatuun ja saadessaan lidelin korkealaatuista ruokaa niin ongelmia, mutta totuttelemalla se paranee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe