miten serkumpi sen herkumpi

carolina86

minulla on jotenkin sekavat tunteet ja häpeää..olen palavasti ihastunut..ja tunne on hieman molemmin puoleseista..olemme kiinnostuneet toisistamme..mutta olemme ensimmäisiä serkkuja..tämä tilanne ahdistaa..mitä voin tehdä..voisimme tehdä..

13

2865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ??__

      Ei selvinnyt viestistä. Mitä tarkoitat? Mitä häpeät?

      • carolina86

        Miksi häpeän..siksi että olemme serkuksia..eikä serkkua kohtaan pitäisi tuntea tälläistä ihastusta..


      • kielletty,,,,,,,,,,,,,,,,,,...
        carolina86 kirjoitti:

        Miksi häpeän..siksi että olemme serkuksia..eikä serkkua kohtaan pitäisi tuntea tälläistä ihastusta..

        serkusten avioliittoa. Onhan se vähän epätavallista, kieltämättä, mutta sitä ei katsota sukurutsaksi.

        Omissa esi-isissäni on yksi serkusten välinen liitto, täyspäisiä lapsia tuottanut, koska itsekin olen yksi myöhemmistä jälkipolvista.


    • Susanna89

      Vanhempani ovat serkuksia keskenään ja ihan terve minä olen :D olen lukiossa 3 vuotta eikä mitään terveydellä haitallista ole minulle sattunut. Suomen laki sallii serkuksien menevän vaikkapa naimisiin.

      • carolina86

        kyllä helpottava kuulla..luulin jo suorastaan, että olen sekoamassa..mutta hyvä huomata ettei ole yksin:)


    • muitakin

      jos tämä sinua lohduttaa..en tunne häpeää, turhaan tuolla tavalla ajattelet..sekavat on kyllä fiilikset..ikävä on ja tuntuu, että hän voisi olla vaikka se oikea..mutta enhän saisi niin ajatella kun on toisen oma..tämä mies.

      • emäntä1968

        Olemme mieheni kanssa olleet yli 20 vuotta yhdessä ja 18 vuotta naimisissa.. Ja olemme ensimmäisiä serkkuja.. Meillä on neljä lasta ja kaikki ovat terveitä (yhdet kaksoset).. Tietenkin tilanne oli erikoinen ja sukulaisille vaikea hyväksyä alussa, mutta aika parantaa..
        Veri on vettä sakeampaa.. pari kaveria katkaisi välit, mutta ne jotka jäi vierelle ovat olleet aarteita ja niitä todellisia ystäviä.
        Jos rakastatte toisianne! Alkaa välittäkö toisten likinäköisyydestä..se on kuitenkin teidän elämänne.. eläkää toisillenne älkää muille.


    • serkumpi...

      En mä silti ilkeis serkun kans ruveta seurustelee.onse kuitenkin jo vähän sairasta jos ekaserkkuja olette.sukulaiset on sukulaisia ja sinä olet sukurutsari!lapsistakin saattaa vammasia helposti tulla..mä ainakin naurasin sulle

      • carolina86

        jos pitää tulla vittuilee niin parempi pysyä poissa ja pitää mielipiteet omana..on tarpeeks omituinen tilanne itselle..eikä rakkauden kohdettaan voi valita..!! ja onneksi tämä ei ole tuollaisten putkiaivojen päätettävissä, jotka ei näe muuta maailmaa ympärillään.. Myös sinulla voi olla samanlaiset mahdollisuudet saada kehitysvammainen lapsi kuin minulla..(ei vammaista-se on minusta loukkaava ilmaisu)..serkukset voivat saada ihan hyvin terveitä lapsia..päästä naimisiin..


    • Omalla kohdalla...

      ...ensirakkauteni kohde oli oma serkkuni. Sedän 50-vuotispäivillä tapasin puoli vuotta nuoremman serkkuni (juhlakalun tytär). En voinut vastustaa tämän viehätysvoimaa ja rakastuin tähän.

    • -------

      Ei kai ihastumisessa mitään pahaa ole. Tunteet hälvenee, kun otat vähän etäisyyttä etkä tee mitään asian hyväksi, näytä toiselle ihastumista jne. Varmasti löydät vielä jonkun kunnon rakkaudenkohteen, joka ei ole sinulle sukua! Lycka till!

      • Eiks

        Nyt ei ole monellakaan nokankoputtamista. Suomi on pieni kansa ja välimatkat on aina olleet suuret paikkakuntien välillä. Siis on naitu lähitienoolta, ja sukulaisuuden todenäkoisyys on ollut suuri. Kai meillä kaikilla on serkusliittoja suvuissamme ainakin jonkun polven takana.


      • ----
        Eiks kirjoitti:

        Nyt ei ole monellakaan nokankoputtamista. Suomi on pieni kansa ja välimatkat on aina olleet suuret paikkakuntien välillä. Siis on naitu lähitienoolta, ja sukulaisuuden todenäkoisyys on ollut suuri. Kai meillä kaikilla on serkusliittoja suvuissamme ainakin jonkun polven takana.

        Niin, mutta nykyään kun pääsee helpommin liikkumaan paikasta toiseen, niin ei kannata ehdoin tahdoin sekaantua lähisukulaisiin, tai ainkaan tehdä niiden kanssa lapsia, koska riskit että lapsessa on jokin perinnöllinen sairaus ovat aina suuremmat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe