sisarukset loppuu

hallamatja

Olette varmaan huomanneet, että tämä sisko-veli aihe kiihottaa minua itseäni kovin.

vaikka kirjoitan näitä ennenkaikkea omaksi ilokseni, huomaan, että tekstini ei viehätä lukijoitani.
Koska olen herkkä luonne, kehoitus siirtyä toiselle foorumille ja lukijoiden ja kommenttien puute saavat minut summaamaan "menestystäni kirjailijana".

Kerron vuorostaan oman tarinani Sisarelleni: Palaan myös ajassa taaksepäin murkku ja teinivuosiimme:
   "Kyllä minä sinut muistan noilta ajoilta. Tuula, olin aina pitänyt sinua pienenä rääpäleenä, kiusanhenkenä ja pakollisena pahana perheessämme, mutta jossain vaiheessa, kun aloin kiinnostua tytöistä, aloin seurata tarkasti kehittymistäsi naiseksi.
Olin hyvin uteliaassa vaiheessa elämääni ja koska minulla ei ollut tilaisuutta vielä kodin ulkopuolella nähdä paljasta naisenpintaa, silloin huomasin sinut.
Rintojesi kasvu ja lanteittesi pyöristyminen sai minussa aikaan väristyksiä. Muistat varmasti, aina kun olit suihkussa tai kylvyssä oli minulla asiaa kylppäriin.
Vaikka joka lauantai saunoimme yhdessä, se ei riittänyt vaan haluan nähdä sinut alasti… aina kun on mahdollista
Minun on tunnustettava, että monta vuotta käytin pikkuhousujasi ihan omiin tarkoituksiini, kyllästin ne siemennesteelläni. Joskus kavereitten kanssa ulos lähtiessäni , kun tunsin ylivoimaista kiimaa, kiedoin pikkarisi kaluni ympärille ja annoin puolikovan kullini nauttia niiden kosketuksesta pitkin iltaa. Muistan myös kuinka joskus huusit kuin hinaaja, kun et löytänyt alusvaatteitasi pyykkivakasta, silloin minulla oli aina kiire… vein ne salaa huomaamattasi pyykkikoneeseen, koska ne saattoivat olla vielä siemenestäni märät.

Tuula, kiihotuin kun kerroit ahkerasta sormettamisestasi nuorempana. Minä haluan nähdä kun nyt, aikuisena naisena hankit itsellesi orgasmin, haluan nähdä nyt kun rakastelet itseäsi!!!!”

   "Minähän sanoin tekeväni mitä ikinä tahdot. Tietenkin saat katsella, mutta sinun on luvattava tehdä itsellesi samoin. Koska minulla ei ole rintsikoita eikä pikkupöksyjä, joita voisit käyttää, haluan sinun tulevan vuorostaan vaikka minun rintojeni väliin. Haluan nähdä omin silmin spermasi syöksyvän kun himoitset minua.

Tuula kuoriutuu lakanoista nostaen polvensa kevyesti koukkuun minun siirtyessäni aitiopaikalle hänen reisiensä väliin. Gasellimaisen sirot jalat yhtyvät lantioon, jossa muotoonleikatun karvoituksen alapuolella kohtaan jumalaisen näyn.
Kahden täydellisenmuotoisen persikanpuolikkaan välistä pilkottaa tummanpunainen pieni nappula, se on kova kuin kivi kun painan huuleni tälle nautintojen alttarille. Annan kieleni vaeltaa sisareni pillunhuulilla ja sisällä. Nuolen ja suutelen silkinpehmeitä poskia ja upotan taas kieleni syvälle nostaen sen hitaasti kiusaamaan kovettunutta nappulaa pillunvaon yläosassa.


Nousen ylös antaakseni sisareni tehdä sen, minkä lupasi. Tuula alkaa kuljettaa siromuotoista pitkäsormista kättään yli litteän vatsan karvoitukselle ja siitä ojennetuin sormin ihanaan pilluunsa. Hitaan nautinnollisesti sisareni sivelee taivaallisen kaunista kumpuaan, rakastelee itseään minun katsellessa.
Ensin yksi ja sitten kaksi sormea uppoaa vakoon, nousee ulos hivelläkseen sormenpäillä glittaa…. kiima kiiltelee kosteutena siskoni sormissa kostuttaen pyörät posket kiiltäviksi
Tuulan lantio liikkuu sulavan rytmikkäästi kun hän ranne notkeana liikuttaa sormeaan persikkaposkisessa pillunvaossa kiiveten vääjäämättä kohti suurta räjähdystä.

Tuula katsoo katseen hetkeksikään väistymättä koko ajan minua syvälle silmiini kunnes hänen suustaan purkautuu tummasävyinen, matala kurkkuääni, lantion liike lakkaa, kädenliike pysähtyy ja hän sulkee kiimaisen kummun hetkeksi kämmenensä syleilyyn. Sisareni vartalo vavahtelee rytmikkäästi ja taipuu kaarelle huuliani vasten kun painan kasvoni sisareni orgasmia sykkivälle pillulle. Taivaallista.

Tuulan huohottaa katkonaisesti aaaapuuaaaa..tuleee kovaaa se tuleee…lisäääää..tuleee aaaaahhhhh…seeeeeeiiilopuu….aaaargghhh…. siskoni pillusta syöksyy sykkeiden tahdittama purskahteleva nestevirta huulteni sivuitse poskilleni ja pakaroiden vakoon ja siitä lakanalle. Se on jotain aivan ihmeellistä…sisareni ejakuloi kasvoilleni valtavan nestevirran ja minussa syttyy suunnaton riemu kun näen hänen pystyvän nauttimaan kanssani itsestään tällä tavoin.

Vähitellen sisareni vartalo rentoutuu ja hellän määrätietoisesti Tuula vetää minut pois reisiensä välistä ja kehottaa minua suorittamaan oman osuuteni lupauksesta. Suudeltuaan tulisesti kulliani hän asettaa sen yhteenpuristettujen rintojensa väliin, tukee päänsä tyynyillä nähdäkseen kaluni liikkeet vartalollaan. Kaluni riemuitsee täydellisten kumpareiden välissä vilautellen kiimaista päätään sisareni rintojen ja käsien välissä

Olen niin kiimassa, että hyvin pian tunnen nivusissani kihelmöintiä merkkinä siementen liikkeellelähdöstä. Niitä lentää kaaressa sisareni rinnoille, kaulalle, hiuksiin, leualla ja huulille. Lanteistani kiinnipitäen Tuula vettää minut suuhunsa ja maistelee viimeisten sykäysten tuottamaa spermaa.

Tuula levittelee siemennesteeni kaikkialle ylävartaloonsa, sivelee sitä kasvoilleen ja kuljettaa yli vatsansa orkkujen pehmittämään vakoon. Raukeana silmät puoliksi ummessa, kasvoillaan ilkikurinen ilme hän hyräilee lapsuudestamme tuttua lastenlaulua.

”Tuhma veli…. sä olet tuhrinut siskosi ihan märäksi…. nyt sun täytyy kyllä siistiä minut tai kerron kaikille kuinka törkeän tempun olet tehnyt omalle siskollesi!”
Hilpeällä mielellä siirrymme suihkuun, jossa suudellen puhdistamme toistemme intiimit paikat.
Tuula on niin taivaallisen märkä ja muuttuu aina vain märemmäksi. Sisareni vaahdottaa saippuaa kalulleni ja aiheuttaa minulle jälleen vahvan erektion alun.
   "Hei kiimapoika, malta nyt hetki, kyllä sinä saat niin paljon kuin tahdot, mutta tarina ensin" sanoo Tuula ilkikurisesti kikattaen palatessamme lemmenpesäämme.

Juttelemme kepeästi toisiimme kietoutuneina. Nauramme ajatukselle, että joku tuttavamme saisi tietää tästä. Olemme kumpikin samaa mieltä koko homman sekä laittomuudesta, että riettaudesta. Ymmärrämme tämän olevan täysin tuomittavaa ja moraalitonta…. mutta niin hemmetin kiihottavaa ja syntistä, ettemme halua ajatella huomista…. on vain tämä viikonloppu.. sisar ja veli.. huone täynnä kiimaa… pillua ja kullia. Aiomme täyttää tämän huoneen seksin tuoksulla ja jättää syntisen puumerkkimme tähän vuoteeseen.

Väsymättömät käteni kulkevat sisareni jo tutulla vartalolla puristellen pakaroita, rintoja kulkien kupeiden yli vakoon, kaikialle ja niin tekevät myös Tuulan kädet minun vartalollani… kiusaten niin, että jokainen hermo tuntuu olevan pinnassa.
”Jukka…. huomaatko, ettemme ole kertaakaan suudelleet toisiamme suulle, vaikka yleensä pidän suukottelusta, se jostain syystä ei edes ole tullut mieleen sinun kanssasi vaikka muuten saat tehdä minulle ihan kaikkea, mikä mieleesi tulee. Ja voimmehan me kokeilla suuteluakin….se vain tuntuu kaikesta tapahtuneesta huolimatta jotenkin liian pervolta”

Kaluni on puolijäykkänä Tuulan kädessä kun hänen puhelimensa soi….. ”Hei se on kotoa, on vastattava.”

”moikka… joo ihan hyvin, on ollut tosi mielenkiintoista… niin ja tapasin Jukan aulassa heillä on samaan aikaan joku palaveri…..meidän seminaari jatkuu vielä … ei enää yksi istunto …ja.”

Tuula seisoo sängyn vieressä alastomana selkä minuun päin ja näyttää ikkunaa vasten saamarin haluttavalta ja tilannekin on äärimmäisen kihelmöivä hänen puhuessa miehensä kanssa. Vaivihkaa hivuttaudun istumaan hänen taakseen sängyn laidalle ja tartun siskoani lantiosta….. vedän hänet syliini ja kuin itsestään kulli uppoaa hänen litimärkään pilluunsa…

”aaaahhhh.. sorry kynä putosi… niin yksi istunto vielä ja sitten alkaa vapaa-aika……”

kädet kiedottuna sisareni vatsan ympärille liikutan häntä pitkin kaluni vartta… hetken kuluttua antaakseen liikkeelleni tehoa Tulla ponnistaa jaloillaan itseään hitaasti ylös ja alas liukuen minun ympärilläni pitkin liikkein, tunnen kaluni uppoavan äärimmäisen syvälle läpi pehmeän lihan tavoitellen sisareni kohtua

”niiiiiin….. jooo… tapaamme Jukan kanssa illallisella….. hhhmmmmm…. asuu…asuu itseasiassa ihan tässä lähellä……aaaaahhhhhhmmmm hyvää, tosihyvää… eikun kurssikaveri tarjosi vaan namun….joo…..kerron terveisiä kun……näen hänet kasvotusten….. heippa vaan… nähdään huomenna illalla….. Moi” Tuula sulkee puhelimen

”hei Jukka…… nythän sinä tempun teit….. aika sairaan kiihottavaa, mutta nyt kulli ulos minun pillustani….. ja heti, sauna-aikamme on jo alkanut, sinun on jaksettava kylvettää minut oikein kunnolla… ja odotas, kun soitat kotiisi, teen olosi tosikurjaksi”!

Sisareni nousi ylös ja ulosluiskahtava kulli jäi tanakasti seisomaan märkyydestä kiiltäen, ilta-aurinko saa siskon pillusta valuneen kiimanesteen kimaltelemaan kaluni juuressa ja karvoillani raikkaan aamukasteen tavoin.



Minulla on vielä monta osaa melkein valmiina.... kirjoitan ne kuitenkin pöytälaatikkooni.

Hallamari

14

10066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt ihmeessä

      ala kätkeä kynttilääsi vakan alle. Äläkä noista ns. moralisteista välitä. Heillä on pakko olla jotain jyrsittävää, sillä muutoin he eivät tuntisi olevansa edesz jotain.

      Kirjoita ihmeessä iloksemme.

      Kiitos näistä kirjoituksistasi.

    • kun loppuu

      kirjotat ihan perseestä... vitunhuonoo tekstii. eikukaa jaksa lukee näitä pitkii jorinoita ja sit ihan lyhyt pano. ei mitää järkee tommosessa

      • Kinkky

        mitäs kinkyy noissa on, kirjottaaki ku jotai kirjaa pitää olla jotai extremee, et sykäis meikää. Vois kirjottaa sitomist, sado-maso, neon rautaa ja saa handut toimiin


      • itsellesi vastaile
        Kinkky kirjoitti:

        mitäs kinkyy noissa on, kirjottaaki ku jotai kirjaa pitää olla jotai extremee, et sykäis meikää. Vois kirjottaa sitomist, sado-maso, neon rautaa ja saa handut toimiin

        näyttää nimittäin vähän nololta.


    • lopeta

      Teitä kirjoittajia on täällä muutenkin vähän,Sinun kaltaisia Hyviä vielä vähemmän,jatka,älä välitä noista"vähäjärkisistä" narisijoista,ethän?Sulla hyvä aihe,vähemmän tarinoitu,muita jänniä tietysti löytyy,Äiti-poika,Isä-tytär ja miksei Äiti-tytär,lukijoita riittää,ainakin kun katsoo lukia määriä,että foorumille vaan !!!!

    • Innokas lukija

      Erinomaista tekstiä, mikäli kirjoitat muualle, olisi kiva saada vinkki missä ne on - En ole aikoihin lukenut vastaavaa!
      Tulee mieleeni oma siskoni... Ja ajatuksia, mitä on tehty - ja mitä - olisi pitänyt tehdä.

    • Nuppuliini.

      Nää on niin loistavia, ihanat kuvailut, nniin todellisen kiihottavaa. Jos aijot toiselle foorumille alkaa kirjoittelemaan niin kerro ihmessää että minne, näiden kanssa saa kyllä parhaat nautinnot (; aivan loistavaa !

    • jepulis

      älä lopeta näitä ihanan kihottavia tarinoita, itse fantasion samoja asioita en vain osaa kirjottaa ihana että näitä voi lukea!

    • mukavista

      tarinoistasi.

      Jokainen tarina kuin kauniisti valossa hohtava helmi.

    • sepi69

      Tee se, oletkin ihan saatanan huono kirjoittajana. Ketään kiinosta sun paskat tekstis.

    • tyttö 90

      Älä ihmeessä mene lopettamaan! Teksti on uskomattoman kaunista, ja ainoa erottinen tarina, jonka lukemisesta olen oikeasti nauttinut. Toivoisin, että jatkat kirjoittamista tänne, tai jonnekin muualle edes. Paskat niille jotka väittävät huonoksi kirjoittajaksi, voitte mennä lukemaan niitä tekstejä jossa pääasia on vaan "Työnsin vaahtosammuttimen kokoisen kullini hänen ylitiukkaan pilluunsa ah uh". Anna meidän vielä nauttia hienosta tarinastasi.

      Pusuja ja kiitoksia.

    • enm

      - Upeita tarinoita !! Älä nyt vaan tosissasi lopeta kirjoittamista täällä... Hyviä ja kiihottavia juttuja... Minäkin joka olen jo vanha ukko eikä ole yhtään sisarusta, luen näitä mielelläni.

    • ..ehdotus

      Kirjoita tarina valmiiksi "pöytälaatikkoon" tai minne kirjoitatkin ja julkaise se yhtenäisenä tarinana.. näistä luin ekan ja vikan, mutta teksti oli hyvää ja mielenkiintoisesti kirjoitettua.

    • kiihoittunut

      olisi kyllä kiva lukea jatkoa näin vuosien jälkeen ,onko ne valmiina laatikossa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe