sidontaa

fantasy

Heräsin yöllä siihen, kun vaimoni saapui retkiltään kotia kahden muun naisäänen kanssa. Kuului kikatusta ja kolinaa ja välillä vaimoni äänekästä puhetta. Kohta vaimoni astui makuuhuoneen ovesta sisään ja veti perässään kaksi lähes alastonta n. 19-20 vuotiasta naista.

Vaimo oli pistänyt tytöille kaulapannat ja kiinnittänyt niihin metalliset ketjut. Tytöillä oli päällään valkoiset, silkkiset alushousut, ja sukkanauhat ja sukat sekä pitkät hansikkaat. Toisella tytöistä oli vaalet hiukset, pienehköt rinnat ja kiinteä vartalo. Kasvot olivat kauniit, lähes enkelimäiset.
Toinen tytöistä oli tummaihoinen, pitkähkö ja voimakasvartaloinen amazoni. Voimakkaat jalat päättyivät suuriin, kiinteisiin pakaroihin. Rinnat olivat suuret ja raskaat ja niiden nännit olivat jättimäiset. Nytkin ne olivat kuin pienet mansikat pystyssä.

Vaimoni, uhkea brunette, pisti valot päälle ja tytöt siristelivät silmiään hämillään ja katselivat minua, joka makasin sängyssä peiton alla.
"Tytöt ovat kuulemma kovia seksipetoja, ovat kokeneet jo kaiken." vaimoni kiusoitteli tyttöjä illan mittaan kerrotuista jutuista. "No katsotaan..."

Vaimoni työnsi tytöt lähemmäksi toisiaan ja ohjasi heidät suutelemaan. Tytöt tekivät työtä käskettyä ja hivelivät samalla hellästi toistensa selkiä. Asento oli kuitenkin tummalle tytölle, Saralle, vaikea, sillä vaalea tyttö, Jonna, oli Saraa niin paljon lyhyempi. Sara suoristikin vartalonsa ja antoi Jonnan imeskellä hänen suuria rintojaan. Vaimoni meni tyttöjen kylkeen kiinni, ja hiveli heidän pakaroidensa väliä, saadan välillä aikaan kiihottuneita ynähdyksiä. Kyrpäni alkoi kovettumaan.

Lempeästi, mutta päättäväisesti, vaimo komensi tytöt polvilleen. Vaimoni meni heidän väliinsä seisomaan ja nosti toisen jalkansa tuolille. Karvainen, mutta siisti pillu painui Jonnan suuta vasten ja Sarakin painoi päänsä vaimoni pakaroita kohden. Katselin, kuinka vaimoni alkoi rytmikkäästi nytkyttää lanteitaan, kun Jonna kieli oli hänen klitoriksellaan ja Saran kieli peräaukollaan. Tytöt näyttivät olevan halukkaita todistamaan suuret puheensa aikaisemmin illalla. Vaimoni sai ensimmäisen orgasmin.

jatkoa luvassa

8

12214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fantasy

      Vaimoni saatua äänekkään orgasmin, hän meni polvilleen tyttöjen väliin, ja hetken aikaa he puristelivat itseään toisiaan vasten.

      Lopultakin he tulivat kohti sänkyä vaimon vetäessä tyttöjä kaulapannasta. Tytöt olivat uteliaan ja ujon näköisiä, kun he katsoivat peiton alta näkyvää kumpua. Vaimoni veti peiton päältäni sanoen: "Katsokaas tätä." ja tarkkaili tyttöjen ilmeitä, eikä hänen tarvinnut pettyä.
      Tyttöjen suu loksahti auki ja kauhuissaan he vetivät ilmaa sisäänsä.

      Luulen, että vaimoni oli loppujen lopuksi mennyt naimisiin kanssani suuren kyrpäni tähden. Se ei ollut äärettömän pitkä, n. 22cm, mutta se oli todella, todella paksu. Vaimoni hymyili tyttöjen reaktiolle tyytyväisenä. "Kokeilkaa sitä."

      Tytöt kietoivat kätensä kyrpäni ympärille ja huokaisivat. "Eihän minun sormet yllä ympäri." "Se on jättimäinen." Välillä he kikattivat, välillä he huokailivat kauhuissaan.

      Jatkoa luvassa

      • johanna

        Ja pian..


      • Paksuvaimoni

        Karvainen, todella, todella paksu vaimoni pisti peräaukollaan pienet mansikat peiton alla. Kyrpäni alkoi rytmikkäästi nytkyttää, minun kyrpäni sai ensimmäisen orgasmin. Kyrpäni ei ollut äärettömän pitkä, se oli paljon lyhyempi. Välillä tytöt kikattivat, välillä he huokaisivat ilmaa peräaukollaan.


    • piditte?

      kommentteja pliis.

    • Nams123

      Jatka pian!! Oli tosi kiihotavaa, nam P:

    • jakka

      Jatka, pian, heti, tulee, orkkuh.. hm...hm...hm.. AAAAAH!!!

    • kummastusta

      Normi pornoa, jatkossa pitkaa blowjobia triplana, lesboilua blowjobilla, anaalia kolmeen lesboilun kera, deep throat triplana ..

      • turhia_nostoja

        Kummastelen tarvetta nostaa huonoja stooreja. Niitähän toki löytyy paljon mutta jos on sisäinen pakko nostella vanhoja niin nostele sitten niitä hyviä stooreja.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe