first bungalow

menossa tammikuussa =)

eli millainen hotelli on?kuuluuko samuilla tinkata samanlaisesti kuin muualla thaimaassa?

5

1536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pineapple

      Oltiin Samuilla First Bungalowissa vuonna 2004. Sieltä kotiuduttuamme kirjoittelin johonkin palstalle kokemuksemme hotellista. Tuskinmpa se hirveästi on muuttunut vaikka siitä jo vähän on aikaa vierähtänytkin.

      Ja mitä tinkaamiseen tulee niin tinkata kuuluu Samuillakin.

      Tultiin viikko sitten Samuilta. Asuttiin siellä First Bungalowissa. Meillä oli rantabungalow, ja tykättiin kovasti. Huone siivottiin joka päivä sekä vaihdettiin lakanat ja pyhkeet. Respan henkilökunta oli todella ystävällistä ja iloista porukkaa ja auttoivat mielellään, olipa ongelma mikä tahansa.

      Hotellin ympäristö oli siisti ja viihtyisä. Uima-allas sijaitsee hotellirakennusten keskellä ja tuli siellä muutamana päivänä loikoiltuakin. Rannalla vietimme kuitenkin enemmän aikaa, sekin on vain muutaman askeleen päässä hotelirakennuksista. Rannalla oli mahdollista vuokrata vesiskootteri, riippuliitää, lähteä banaaniajelulle...

      Aamiainen oli hotellirakennuksesta ja respasta erillään oleva ravintolarakennus. Aamiaisaika oli muistaakseni klo 7.00 -10.00. Tarjolla oli aamiaista moneen makuun. Munakkaita, pannukakkuja, mysliä, jogurttia, paahtoleipää, hedelmiä ja paljon muuta...

      First Bungalow sijaitsee Chawengin loppupäässä jonka ansiosta keskustan häly ei häiritse ja hotellialue oli ihanan rauhallinen. Kun haluaa enemmän menoa niin Chawengin keskustaan pääsee helposti edullisilla lavatakseilla. taksit maksoivat päiväsaikaan Chawengin alueella 20 bahtia/hlö ja kuuden jälkeen illalla hinnat nousivat hieman. Takseja oli yleensä iltaisin hotellin edessä, joten eipä hirveästi tarvinnut vaivaa nähdä päästäkseen kekustaan.

      Joku ilta kannattaa lähteä kävelemään Chawengin rantaa pitkin, rannalla on ihania ravintoloita ja yksi mainitsemisen arvoinen paikka oli Rantahietikolle katettu ravintola. Rannalle oli tuotu matalia pikkupöytiä, istuimina kolmiotyynyt, valoina pienet oljylamput ja hietikolla tunnellmalliset pienet valot. Oli ihanaa nauttia hyvästä ruuasta katsellen tähtiä, Chawengin valoja ja kuunnella aaltojen kohinaa...

      First Bungalow oli mielestäni laatuluokitukseensa nähden hyvä hotelli, eikä ainakaan meidän huoneessamme vipeltänyt ylimääräisiä “kavereita”!

      • untuvikko thaimaassa

        Kyseiseen hotelliin menossa joulun ja uudenvuone yli, kohta alkaa matkakuume helottamaan. Oliko hotellissa paljonkin suomalaisia, tai siis löytyikö muitakin maita edustettuina? Mitens illastaminen hotellissa, minkäs tasoista oli sapuskat, oliko kallista yms.
        Hotellin omien nettisivujen mukaan hotelli sijaitsee yksityisrannalla, pitääkö paikkansa? Mites minkälaista siellä rannalla oli, merenkäynti yms. löytykö aurinkotuoleja yms aktiviteetteja? Kaupustelijoita?
        Teittekö reissuja muille saarille?


      • Pineapple
        untuvikko thaimaassa kirjoitti:

        Kyseiseen hotelliin menossa joulun ja uudenvuone yli, kohta alkaa matkakuume helottamaan. Oliko hotellissa paljonkin suomalaisia, tai siis löytyikö muitakin maita edustettuina? Mitens illastaminen hotellissa, minkäs tasoista oli sapuskat, oliko kallista yms.
        Hotellin omien nettisivujen mukaan hotelli sijaitsee yksityisrannalla, pitääkö paikkansa? Mites minkälaista siellä rannalla oli, merenkäynti yms. löytykö aurinkotuoleja yms aktiviteetteja? Kaupustelijoita?
        Teittekö reissuja muille saarille?

        Meidän aikana tavattiin kaksi suomalaista, jotka oli kans majoittunut First bungalowiin. Muutoin siellä oli saksalaisia ja venäläisiä aika hyvin edustettuna. Me ei syöty hotellilla iltaisin vaan lähettiin chawengin keskustaan syömään, siellä oli paljon kaikkia kivoja ravintoloita. Itse hotellialueella oli aika hiljaista iltaisin, kun se siellä chawengin loppupäässä sijaitsi. Niin siitä hotellin ruokapuolesta en osaa pahemmin kertoa mutta aamiaista muistelen lämmöllä =) niin ja pizzat, hampparit ja kevätrullat, joita rantabaarissa syötiin päivisin auringonoton lomassa oli ihan hyviä.

        Hmmm... mahdollisesti oli yksityisranta mut en osaa varmaks sanoo. Ihan rauhallinen ranta oli. Välillä oli voimakkaita virtauksia mut niistä varoitettiinkin sit rannalla olevilla lipuilla. Rannalta sai vuokrata vesiskootterin, riippuliitää tai lähteä banaaniajelulle. Aurinkotuolitkin rannalta löytyy. Kaupustelijoita en kyllä hirveesti muista, joten eipä niitä hirveesti tainnu olla.

        Me ei tehty reissuja muille saarille vaan retkeiltiin Samuilla. Käytiin saarikierroksella, norsusafarilla,vesiputouksella uimassa, krokotiilifarmilla, vaijeriradalla(sademetsän yli oli viritetty kaapeleita puihin rakennetuille tasanteille ja siellä sitten liidettiin sademetsän yllä valjaiden varassa ja hauskaa oli )

        Niin ja se lentokenttä Koh Samuilla on aivan ihana! Se on rankattu yhdeksi kauneimmista lentokentistä - Terminaalirakennus oli rakennettu bambuista tai mistä palmunlehvistä lieneekään - ei seiniä - sellainen tosi eksoottinen ja ihana =)

        Oikein ihanaa matkaa teille =) Samuille vei meidän ensimmäinen Thaimaan matkamme silloin aikoinaan ja hyvä fiilis siitä jäi. Kovasti odotellaan jo helmikuuta silloin suuntaamme Koh Taolle.


    • mielestä

      First Bungalow on hintaansa nähden yksi huonotasoisin hotelli Samuilla. Muutama yö ollaan kevätkaudella vietetty kyseisen hotellin rantabungalowissa, jossa seinillä kuhisi muurahaisia. Paikallinen ystävämme antoi myrkkyä, jolla sain ne häviämään...Kyseinen Resort on aikanaan rakennettu ilmeisesti aasialaiset standardit täyttämään ja sen ikävä kyllä huomaa. eikä sitä ole vuosiin remontoitu. Räätäli (mr Sunny), joka toimii First Bungalown alueella on ehdottomasti Samuin paras, kannattaa testata.
      Olemme majoittuneet noin parissa kymmenessä Samuin hotellissa, sillä asumme lähettyvillä mantereella ja siksi rohkeninkin kokemukseni kertoa. Enitenhän tietysti vaikuttaa oma vaatimustasonne, eli jos ette vaadi lomaltanne luksusta, niin First Bungalow on varmasti ihan ok. Hauskaa matkaa.

      • Samuille

        Kertoisitko ystävällisesti vähän kokemuksiasi hotelleista missä olet asunut, mitä suosittelet ja mitä et.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe