Nuvisal koivusalva?

Tosipaha

Onko kokemuksia tuotteesta? Viikon olen käyttänyt vahvaa versiota mutta parantavaa vaikutusta en ole vielä huomannut.En ole käyttänyt rinnalla muita lääkerasvoja nuvisal kuurin aikana.Noinkohan toimii kun mainoksessa?

http://www.nuvisal.com/naintoimiinuvisal.html

7

3869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitään

      ehdi tapahtua, jos nyt yleensä edes tapahtuu, siis paranemista.
      Mainos nyt on mainos....

      • jojojojojojojoj

        Käytin sitä nuvisalia yhteen läiskääni siten, että pidin sitä läiskän päällä joka ilta ja yö (musta sukka jalassa öisin). En silloin käyttänyt muita rasvoja ja kokeilin sitä siis vain yhteen läiskään testatakseni juuri sen vaikutusta. Noin kahden viikon kuluttua muistaakseni läiskä alkoi reunoilta pienentyä. kuvasin parantumista myös tällä ajalla noin kolmen päivän välein, koska halusin todella tietää auttaako se. ja sehän auttoi, mutta vaati tosiaan jotain suojaa (tahriminen oli ärsyttävää ja hajusta en pitänyt ollenkaan).

        haju oli niin hirveä että suojelin kämppistäni siltä ja lopetin käytön. kun lopetin käytön läiskä oli pienentynyt näkyvästi n.20%. eikä muistaakseni suurentunut tervehtymisen jälkeen.
        nyt läiskäni ovat kaikki poissa valohoitojen jälkeen. niitä suosittelen!!!


    • apua saanut

      En tiedä minkä tyypin spori sulla on, mutta itsellä auttoi kyllä. Karmea kutina hävis lähes heti. 2-3 viikon jälkeen huomattavaa edistystä ja edistyminen jatkuu.

    • sanoisin

      myös, että mainos on mainos. Ehkä johonkin yhteen läiskään voi toi auttaa, mutta lähes mikä tahansa voide auttaa jos jaksaa yksittäistä läiskää hauduttaa, mutta koko kropan hoitaminen tolla tökötillä on mahdotonta.

      • Kyllä vaan

        Nuvisalista on apua. Itselläni on palmoplantariinen pustulosis joka on yksi vaikeimmista hoidettavista. Se on ollut minulla jo vuosia pienenä läiskänä jalkapohjan reunassa enkä ole pitänyt sitä minään. Mutta viime kesänä se reuhahti kamalaksi, jopa niin pahaksi että en pystynyt kävelemään kunnolla. Koko ajan piti olla side jalassa pehmusteena kun kävi niin kipeästi.

        Hoidin sitä Diprosalicilla, mutta ei häipynyt kokonaan. Ja kun lopetin se palasi entistä ärhäkämpänä.

        Sitten löysin netistä Nuvisalin mainoksen ja ostin sitä apteekista. Hoidin sitkeästi niin, että yöksi Nuvisal ja side, päivällä perusvoide ja sukka. Neljännellä viikolla aika hyvä. Kävin muutoin lääkärissä ja näytin jalkaani ja pyysin jotain hyvää voidetta. Sain Bemetsonia jolla ajattelin hoitaa loppuun, mutta kas kummaa, taas roihahti jalkapohja rikki.

        Nyt olen taas hoitanut nelisen viikkoa Nuvisalilla ja tilanne alkaa olla aika hyvä. Nyt en aio keskeyttää Nuvisalia ennen kuin on parantunut kokonaan. Joten sitkeyttä tarvitaan. Ei ole mikään ihmelääke, mutta tuntuu olevan ainut mikä tuohon Pustulosikseen auttaa.


    • tytöllä

      Muutamalla sivelyllä psori-ihottuma kokonaan poissa. Kolmeen otteeseen jopa rasvasin Nuvisalilla viime talvena, kokonaan pysynyt poissa. (Miehellä ei ole auttanut yhtä tehokkaasti.)

      Tiedän kuitenkin, että aikaa myöten iho tottuu hoitoihin eikä välttämättä jatkossa auta yhtä hyvin. Mutta tähänastisesta olen todella onnellinen! Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ps. En ole Nuvisalin mainostaja vaan haluaisin auttaa ko.vaivasta kärsiviä!

      • PIRRE PPP

        Täällä yksi pustulosiksen n.s kärsijä.Itselläni vaiva alkoi pikkuhiljaa viime talvena,kesä meni niinkuin meni,rasvojen ja sukkien kanssa värkätessä ja puuvillakäsineet kädessä,jalkapohja ja toinen kämmen pahimmat,käyntejä lääkärissä ja sen kymmenet rasvaputkilot toisensa perään.Elokuussa sain oricyklin kuurin ja kahta kovinta kortisooni voidetta,hoito alkoi tuottaa tulosta heti muutaman päivän jälkeen,ja ajattelin jo että nyt elämä voittaa, mutta nyt tilanne on tällä hetkellä erittäin paha,kävely ja astuminen jalalla on yhtä tuskaa ja kädessä on oltava käsine lähes yötäpäivää.antibioottia jatkan vielä noin reilun kolme kuukautta ja sitten lääkärin mukaan taas katsotaan mitä sen jälkeen.Silläpä nyt aion kokeilla vielä tätä Nuvisalia , kaiken muun olen jo kokeillut.Erilaista liikuntaa harrasatavana tämä PPP on senkin ilon lopettanut, mutta tänä iltana tumppaan jalat tollosiin ja teen pikku lenkin kävi miten kävi. Tsemppiä kaikille PPP;n kanssa taisteleville.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      219
      1871
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1179
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1090
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe