VALTAKUNNLINEN JEDIAKATEMIA

KARS JEDIMESTARI

HEI STAR WARS FANIT JA TOSI FANIT on olemassa valtakunnallinen jediakatemia se on samalla veljeskunta sivumme on http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia

se on greisi STAR WARS SIVU JA MYÖS TOSI syvällinen sivun kautta voi ilmoittautua myös jedikokelaaksi Tosin se on kurinálaista kovaa elämää mutta,paljonantavaa.

lisäksi sivulls on momis linkkeje kosmnisen kokonaisuuden laajuudelta Jediveljien sivuille.

ja tottakai sieltä myös JUHAN AF GRANNIN KOTISIVUN LINKKI HÄN ON MYÖS VALTAKUNNALISEN JEDINEUVOSTON JÄSEN .

TERVETUYLOA VWLJESKUNNAN JÄSENEKSI

VARSINAISIA PIMEÄLLÄ PUOLELLA OLEVIA SITHIN LORDEJA EMME VELJESKUNTAAN KELPUUTA .

T. KARS SKYWALKER SUURI JEDIMESTARI/VALTAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIAN PÄÄ OPETTJA/ JEDINEUVOSTON JÄSEN

VOIMA OLKOON KANSSANNE

115

10122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KARS JEDIMESTARI

      KARS SKYWALKER SUUR JEDIMESTARI

    • hamppe(jesseahl)

      annan syvän kunnioitukseni sinulle mestarini

    • hehh

      tämä linkki oli jollakin huumori sivustolla,en muista millä oliskohan ollut riemurasiassa.toivottavasti on läpällä tehty.

      • KARS JEDIMESTARI

        SIVUT on tehty kyllä vakavissaan mutta ,toki siektä myös huumoria löytyy .

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI


      • Darth sähkömajava
        KARS JEDIMESTARI kirjoitti:

        SIVUT on tehty kyllä vakavissaan mutta ,toki siektä myös huumoria löytyy .

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        Sinuna panostaisin mielialalääkkeisiin ja oikeinkirjoitukseen.


      • avohoidossa ainakin
        Darth sähkömajava kirjoitti:

        Sinuna panostaisin mielialalääkkeisiin ja oikeinkirjoitukseen.

        kaikin puolin kannatana sitä suomi kieli opetteliminen. ei jakSA LUKATA tämmönen TKSeti http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia/jedicontac.htm jonkinlaiset hampaat ja lämmin kakka!


      • KARSJEDIMESTARI

        hehh sinusta kullä huomaa että olet jäänyt syntynyt tavalliseksi pulliaiseksi et tajua ollenkaan kosmista suurempaza maailmaa.Elet itde omassa mitätttömässä pintaliito maailmassa . Miksi ylypäänsä tääällä kommnentoit mitättömyydellsisi .

        olet valovuoden jälkessä viisaudessa meitä skywalkereita.

        Sinun tajunan tasosi ei riitä tajuamaan kosmista suurempaa maailmaa , jedeihin vierattuna olet kuin "paviaani " eläin tarhassa .

        Sinulle valonalienit ovat vieraskäsite ,sinulle valonkansantähtiristeilijäyt ovat vietas käsite.
        Sinulle galktinen vederaatio on vieras käsite.

        Et pysty tajuamaan cosmista maailmaa alkuunkaan.
        Olet varmaan todella skeptinen ihminen ,mitä ihmettä tällä palstalla teet , joka ei snnna sinulle yhtään mitään . Ja kehtaat vielä haukkua sinua paljon viisaampia skywalkereita pullianen, pysy omassa mitättäömyydessä .

        juhan af grannin sanoin :sinun laisia olen nähnhyt tönkkö suolattauna mustine varpaineen ruumishuonella ,ja raaseja kuinka hyvä ihminen hän oli voi hyvää päivää sentään . pysy omassa mitöättömässä maailmassasi pullianen.

        sinun olisi hyvä ostaa edes yksi kaukoputki jotta tajunnan tasosi vähän siitä laajentuisi katssastaa otavantätäijoukko ,kassoipeja tai prenikanhuiklset .
        No ehkei sinua se edes kiinnosta lainkaan.
        Elät niin pintaliito elämää ,mutta silti sinulla on otsaa tullla haukumaan niitä jotka ovat sinua paljon viksumpia ja cosmisesti sinua paljon viisaampia kun sinä olet . Elät varmasti ensinmäixtä elämääsi sillä niin kapea tajunnan taso sinuilla on .

        Olet tuskin koskaan törmännyt valonalineihin.

        Tuskin uskot edes jumalaan korkeimpaan voimaan.

        No neljän elämän päästä ajattelet toisin . Kun et ole eenään pulliainen vaan päässäyt skywalkeriksi.

        Ja sille joka kysy mitä työtä teen oon varasto työläinen : koulutukseltasni olen metallimies mutta, laman aikana siirryin varastoalalle kun, ei metallityöyttä enään löytynyt: Mutta siis tämä Jedien kouluttaminen on vapaa ehtoista se ei ole mikään ammatti: Mutta mulle se on elämän tärkein asia. Jediys on elämäntapa olla vapaa ehtoinen vartija ja järjästysmies: Tähän mennessä kymmeneiä oon kouluttanut Jediritareksi ja koulutan tällä hetkelläkin.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI /JEDISOTURI VALTAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIAN TLIN OPETTAJA
        VOIMA OLKOON KANSSANNE


      • KARSJEDIMESTARI

        se joka viimeksi nauraa se parhaiten nauraa kyllä huomasin teidän olevan pulliaisia sillä kylä teidän että ihan tuolla, nimellä tuo´ kykyä ei tunneta mutta aika läheltä teille liippasi
        no sen oikesa nimi alkaaa hy ja loppuu ssään ja v'äliimn tulee muutama kirjain tiedän ette silti keksi kyvyn nimeä sillä niin paljonn te ootte jäljessä valovuoden jäljessä meitä skywalkereita kosmisessa viisaudessa.

        ja DART HSÄHKÖMAJAVALLEe ja muille mulla oli runsaasti kavereita nuorena en todellakaan ole koulukuisattu .
        Olen SUURI SUUR JEDIMESTARI VALTATAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIAN YLIN KOULUTTAJA JA EN todellakaan ole mikään trolli vaan buddhlaisen ja alkuristillisen mestasrin opin kulkenut se oppi löytyy monista miuista uskonnoista paitsi nyky kristin uskosta, ennen se löyty alkukristin opista mutta , paavit ja katetraalit aikanaan tuhosivat sen opin ja jättivät jäljelle tuon tynkä raamatun. HEI LUSIA ÄLÄ OLE HUOLISSASI KYLLÄ TÄMÄ JEDIMESTARI KESTÄÄ MITÄ VAAN olen terästä ja timanttia ,peloton ja tyyni se kun on kristallipallon nettilähettiläs valonkansojen valitsema tiedän sen että , välillä joutuu olemaan toisten kusi tolppana . mutta JKYLLÄ TÄMÄ JEDIMESTARI KESTÄÄ TYRKYT JA HURRKAANIT MAALATTIA ON VANKKA JA GRANIITTI TÄYDELLINEN JA TODELLA VAHVA.

        TÄLLÄ JULKISUUDELLA ON AINA KAKSI PUOLTA SE POSITIIVINEN JA NEGATIIVINEN
        MUTTA , KUMMINKIN positiivinen julkisuus aina voittaa ja tämänkin kirjoitelun myötä tämän aiheen ansiosta on veljeskuntaamme tullut paljon lisää Jedi oppilaita ja monia heistä on valmistunut Jediritareiksi .
        PS darth lsähkömajJAV kyllä suillekin Jedikoulutus tekisi hyvää. Väkevöittäisi sinua paljon hengen tiellä.

        T. ´KARS SKYWALKER SUURI SUUR JEDIMESTARI/JEDISOTURI VALTAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIAN YLIN OPETTAJA KOULUTTAJA PS TE PULLLIAISET OOTTE ITSE SIELLÄ ELÄINTARHASSA NIITÄ PAVIAANEJA JA KOSMISESSA VIISAUDESSA JÄLJESSÄ VALOVUODEN .

        EN USKO ETTÄ KEKSITTE TUOTA KYKYÄ VAIKKA ANNOIN MUUTAMAN KIRJAIMEN VIHJEEN.

        PS SIVALTAJALLE SUOSITTELISIN PULLIAISENA TUTUSTUMISTA BUDDHALAISUUTEEN JA ALKUKRISTILLISYYTEEN.

        MUA NAURATTAA TEIDÄN PULLIAISTEN TIETÄMÄTTÖMYYS NO JOKAISEN PITÄÄ ITSE VALITA POLKUNSA EI PAHALLA
        JA LUSIALLE VIELÄ HEITÄ EMAILIA .

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


      • KARSJEDIMESTARI

        HEI SINÖ n9merkillä kirjhouittanut "avohoidossa ainakin!" mun kieli voi vaikuttaa hiean epäselvältä mutta se johtuu tyystin mun tunen tsuhallisesta olotilastani joka ei okta pianeita se on mutrla styyneys hiuootu huippunsa kuten uttkin 22 sjedisoturin slaita kykyä ja niidebn jokaisen 2 lisä ominauisuus kykyä kaksi kumaisellakin. Lisälsi mä kirjoityan jEdi valonnopeudella eli voima ohjaa mun sotmia jotka liikkuu mnäppäimistöll ä kuin NATHAN DRAKEN LUODIYT RYNNÄKKÖKIVÄÄRISTÄ JA KUYTEN VALOPYSDYN LASERSÄTEET näoppäimistöllä liikkuu mun sormet kuin käärmeet mutta silti en tunne yhtään oainetta tysi jhöännitysytä koska olen jedi mestari( suiurmestari ja lisäksi asanon että NO ETTÄKÖ ARVAA KYKYVYN NIMEÄ TODELLA tiwsimn sen ooteete niin puliaisia toden totta ette arvaa vaikka annoin teille selvän vinkin silti ette tuirdä ettekä arvaa kyvyn nimneä oote todella pulliaisis mitätön on tietonne valovuoden oootte jäljessä meitä skywalkereita totisesti .totisesti minä naurabn teille pulliaisille . tiedän tietonne on mitätön tototidsesti suosittelisin teille tutustumista buddhalaiseen fikosofiaanb ja mestarin oppiin .

        Mutta se taitaa olla teille liikaa liaan vaikeats ymmärtää kun, ette ole skywalkereita no koittakkss nyt arvata kyvyn nimi hy-----s on vihje ja toinen vihje on sitä sithit käyttää väärin naisia kohtaan. tanssilattialla mm ja yleensä baarissa.

        t .KARS SKYWALKER SUURI SUUR JEDIMESTARI


    • jedisoturi ja mestari

      Suosittelen jokaiselle joka haluaa kulkea elämäänsä soturintietä ja toimia jedinä maapallon hyväksi.

    • Darth Lame

      Me Pingasnistit olemme julistaneet sodan Kars Skywalkeria vastaan! Liity mukaan osoitteessa www.pingastemppeli.webs.com ja tutustu Pingas-aatt33seemme joka tulee vavisuttamaan maailmaa!!!1

      -Darth Lame

      May the Pingas Pee wit you

      • KARSJEDIMESTARI

        JEi Dath Lame missäs sun sivustot on ? En löytäny sitä lnäin äkkiseltään eikä näy koko guuglessak aan. Taita olla poissa, vai? LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOL siinä oilkkanauruni NAURAN SULLE ÖÄIN NAAMAA IVALLISTA PILKKANBAURUA HAH HAH HAH noin käy kun asetuju meitä jEdjejä valosvouimassa hyvin väleviä jedisotrueit munkkeja tähtienlähettiläitä ja tähtilapsia vastann!!!!!!


        murtta darhg lame
        annab sinulle anteeksi ´tékosi Jedin tyyneuydellä . Toivon mukaan saat rauhan omalle tunnollesi.

        t. KARS SKWALKER SUURI SUUR JEDIMESTARI/JEDISOTURI VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA / VALTAKUNNLLLISEN JEDIAKATEMIAN YLIN OPETTAJA

        VOIMA OLKOOON KANSSANNE


    • Voi hyvät ihmiset...

      Te pulliaset että tunnu todellakaan ymmäertävän Jedisoturin teitä no teidän
      älykkyytenne on niin vielä maalilisella tasolla kun tw ette ole valonalien ihmisiä.

      Te maallikot teidän asioiden tajuaminen on vielä nii suppeaa, ja kepealaiasta, Jästimäostä että ei voi odottaakaan teiltä muuta.

      Te ette tunne voiman mahtia ettekä korkeinta voimaa konkreettisesti.

      te ette ymmärrä univrsaaleja lainalaisuuksia joista myös tuo Jedilaki on kitreytty.

      te ette tajua tästä maalilmasta kun , hippusen verran , te elättä fyysikkojen ja kemistien harhassa ,teille voisi universaali maailma aueta jos näkistte Jättiläsimäisen Valonkansojentähtialuksen ,silloiin ehkä alkaisitte ymmärtämään vähän paremmin univerdsaalia maailmaa , ehkä tai ehkä ei .Tocdeknäköisesti koittaisitte löytää jotain keptistä selitystä asialle . Vaan kun ette pystyisi löytämään .

      Oma maailman keptinen olemus katoaisi siinä silmän räpäyksessa olemattomiin.

      Alkaisitte tajuamaam että , maailmassa on olentojo jotka on miljardi vuotta maapallon kehitystä edellä . heille tavalliset ihmiset on kuin simpasseja eläintarhassa . Siltä mustain joskus tuntuu kun , teidän pulliasten kommennteja lukee kun , katselisi tähtilalukselta simpassilauma eläintarhassa.

      Kun te näette jättimäisen Valonksojentährialukden. te tajuatte ekaan kertaan .

      Tuo kiistelty suhteellisuusteoria ei pidä sittenkään paikkansa .

      Teidän keptinen maailman kuvanne rohmahtaa täysin.

      Astutte ekaan kertaan universaaliinmaailmaan .

      tajuatte Enkelien olevan todellisuutta .

      Ekaan kertaan te tajuatte kuka te todella olette. Kun teidän keptinen maaailmankuvanne on täysin rohmahtanut.

      Te pulliaset ,jästit jotka arvostelette kysykää itseltänne kuka minä olen.

      Jeesus oli ihmisten näkökulmasta katsottuna Humanoidi kotoisin SirjuksentähdistönValonkansasta hänet siirrettiin teleportaatiolla Valonkansantähtialuksesta Marian kohtuun syntymään.

      ´Hän ei olllut mikään jumalanpoika vaan SirjuksenTähdistönValonkansan lähettiläs.

      aikanaan hän meni Kunfranienmunkken keskuuteen opiskelemaan mystikkomestarksi/jedimestariksi , siellä hän oppi ennentamaan, selvänäkemään ,parantamaan , ja myös levitoimaan jonka avulla häm käveli vetten päällä mm.

      Jeesus opetetti suurta mestarin oppia Jedintietä.

      Valitsi 12 JEDIPadAWANIA . jOTKA HÄN OPETTI JEDIRITAREIKSI ,ELI hengellisiksi mestareiksi HE olivat myös vahvoja reikiparantajia/Jediparantajia.

      tuo naurettava oppi jota nykykristinkirkko opettaa on kaavoihin kangistunut oppi että "meidät on ostettu ja kaikki muu on turhaa .

      Huvittaa meitä suuria hengellisiä mestareita todella.

      paavi ja hänen katetraalinsa tekivät jeeesukssen opeista olemattoman tynkä raamatun , jossa rei ole sitä suurta tietä mestariksi .

      He liki tuhosivat tuon Jeesuksuksen opin tyystin kokonaan jättivät jäljelle olremattoman tynkä raamatun ,josa< EI OLE PALJONKAAN SITÄ OPPIA JOTA JEESUS OPETTI . SE sen sijaan löytyy urantiakirjasta avaruusraamatusta.

      ja kunfraninkääröistä joita Israel Panttaa ja estää uskonnontuntkijoita sitä lukemasta.

      te JOTKA ARVOSTELETTE KYSYKÄÄ ITSELTÄNNE KUKA MINÄ TODELLA OLEN .
      OLEN IHMISENKEHOLTANI SILELULTANI OLEN VALONALIEN
      T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI JEDIENPÄÄ OPETTJA

      VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA

      VALONALIENOLEMUKSETAAN HERADESIANVALONLOHIKÄÄRME

      JA kun katsoo teidän pulliasten vasstauksia on todella viilis
      kun, katselisi valonkansantähtialukssesta simpasseja eläintarhassa.

      VOIMA OLKOON KANSSANNE

      • KARS JEDIMESTARI

        PIMEÄ PUOLI!!!


      • 25
        KARS JEDIMESTARI kirjoitti:

        PIMEÄ PUOLI!!!

        jep, olen ehdottomasti samaa mieltä.


      • Ex-Jedi oppilas

        latelet valheiden perään. Raamatun kaanon on juuri se miksi YHWH (Aabrahamin, Isaakin ja Jaakobin Jumala) sen tarkoitti. Mikä on nimesi? Vaikutat riivatulta tai sitten vain mielisairaalta ihmiseltä. Säälin sinua. Mutta, jos olet riivattu niin en sääli sitä riivaajaa joka sinussa on vaan Yahushuan Messiaan nimessä ja pyhässä sovitusveressä riivaaja sinusta väistyköön, jos sellainen sinussa on!

        Tutki Raamattua sillä se on todellisen yhden ja ainoan Jumalan, YHWH:n, taivaallista ilmoitusta ja Sanaa.


      • PX
        Ex-Jedi oppilas kirjoitti:

        latelet valheiden perään. Raamatun kaanon on juuri se miksi YHWH (Aabrahamin, Isaakin ja Jaakobin Jumala) sen tarkoitti. Mikä on nimesi? Vaikutat riivatulta tai sitten vain mielisairaalta ihmiseltä. Säälin sinua. Mutta, jos olet riivattu niin en sääli sitä riivaajaa joka sinussa on vaan Yahushuan Messiaan nimessä ja pyhässä sovitusveressä riivaaja sinusta väistyköön, jos sellainen sinussa on!

        Tutki Raamattua sillä se on todellisen yhden ja ainoan Jumalan, YHWH:n, taivaallista ilmoitusta ja Sanaa.

        Totta se on. Alussa yksi Jumala loi taivaan ja maan.

        Siksi YH. WH on niin kovilla ihmisten hoitamisessa.
        Ei edes yksinhuoltajuuteen saa tukea.
        Niin sitten YH. Vanhempi ampuu itsensä talon kellarissa ja lapsoset ulvovat kehdossaan.

        WH ei taida tuntea vastuullisen vanhemmuuden käsitettä.


      • KARSJEDIMESTARI

        HEI EX- JEDI OPPILAS A PX SAANEN HUOMAUTtaa me jedit emme kersku mutta m meillä on vahva itsetunto pósiotiivinen itsetunto kun , tossa yhdesä viestissä väitettyin Jedien itdsetuntoa huonksi siitä tämä niin sanottu ,posistiivinen vuodoatus tällä haukkujalle erittyisesti ossoitettu.
        No memnipä tämä haukkuja hiljaiseksi siitä.

        ja muut haukkujat samalla.

        Entiselle Jedioppilalle sulle ei nälköjää tullut mieleen se että ,Atlantiksen soturi on jo ekassa elämässä skywalker ja voimassa hirmuväkevä jo ekassa elämässä joten egyptin ajan skywalkerina johon aikaan liittyy olennaisrena Atlantis ekassa elämässä .Joten minlla ehkä vähemmän elämiä kun sinulla mutta voimassa olen hirmisen väkevä Jedimestari ,sillä olin jo väkevä skywalker Atlantiksen Soturi Jedimestari jo ekassa elämsssä .
        ben TUTKIJAJEDI Jediveljeni myös Atlantiksen soturina ja Jedimestarina tietää mitä tarkoitan.

        t . KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNNE


        PS nimimerkki v" 25" MISSÄ VUORISTOSSA ASUT?

        oletko kiivennyt jo pohjois seinämiä?

        Entä pidätkö jjääputous kiipeilystä?
        Ootko käynyt jo Mont Blankin huipulla?


    • Yoda2

      En valitettavasti voi liittyä tuohon sivuun,sillä olen vasta 14.
      Toivon että se ei ole huumorisivusto ja että siellä noudatetaan ja kunnioitetaan star wars elokuvien ja kirjojen jediviisauksia ja muistetaan, että pimeää puolta ei pidä aliarvioda ja että valoisan puolen ja jedin polku ovat erittäin vaikeita seurattavia mutta erittäin palkitsevia.
      Muistakaa myös kaikki että pelko,viha ja aggressiot vievät pimeälle puolelle eli varokaa niitä.
      Se on muuten olkoon voima kanssasi eikä voima olkoon kanssasi.
      Olen ollut star wars fani jo 7 vuotta eikä loppua näy ja toivotan koko sydämestäni onnea sivustollesi Kars Skywalker.
      May the force be with you.
      Ps.Noudetaanko sivustolla star wars viisauksia ja kerrotaanko siellä valoisasta ja pimeästä puolesta?Ja oletko sinä Kars Skywalker sivuston korkea-arvoisin ja ainoa suurmestari ja montako jäsentä jedineuvostossa on?

      • JEDIMESTARISISISI

        Tällainen on Suomen mystinen jediakatemia - veljeskunnassa yli sata jäsentä

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Tällainen on Suomen mystinen jediakatemia - veljeskunnassa yli sata jäsentä/art-1288371591057.html


      • Pimeä puoli
        JEDIMESTARISISISI kirjoitti:

        Tällainen on Suomen mystinen jediakatemia - veljeskunnassa yli sata jäsentä

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Tällainen on Suomen mystinen jediakatemia - veljeskunnassa yli sata jäsentä/art-1288371591057.html

        Miten voin haastaa tämän jedimestarin kaksintaisteluun!! olen musta jedimestari jne .... kuulin että se osaa käyttää voimaa..harrastan nyrkkeilyä ja olis kiva kokeilla???


      • KARSJEDIMESTARI

        ENSINNÄKIN , >MULLA on täysin terveen paperit olen varostotyöntekijä TÄMÄ ON RIEDOKSI KAIKILLE SITHEILLE JA VALHEENLEVIRTÖKEIJOILLÖE JOTKA SANOO MUA SAIRAAKSI, MIELISAIRAAKSI RTAI JIKSIKIN KMUUKSI OIMEYDEN VALTAMAKSI SYNTISEKSI KUTN KIRISTITYT YTÖÄLLÖ.

        JHEI NIMIMERKKI2 mipimeä pouli2 KEM OTAMME SILLIOJ TÄLLÖINkaksikntaisteluita, mutta ilman paineita, jönnitystä pelkoa huolta surua tai muuta nehgstiivista tunnetaa, reiittääko sulla trahkeet siihe? riittääkö sulla tait? Riittääkö sulla pää kestääkö se pari tuntrisen kaksintaisytelun hetken jonka otamme ystävyyden nimessä veljeyden mimess ilman vihaa tkateutta ylpeyttä ylimielistyyttä tai mustasukksiasuutta jä nisä nimemerkilla "jedismetarisi" tääs sulle tiestoa eli OLEN JEDIMESTARINA OPPINI SAANUT VALONKANSOILTA HARMAAT OVAT SANONEET monille Kars kuului meidän joukkoomme , mulla ei koskaan ole elämässä-ö ollut hamkaluksia olen aina ollut vahva luonteeltani . nuotrempana harrastin kilpapyörailyä.
        17 vuotiaaana aloin harrastaa vuori kiipeilyä.
        Oon liidannut suomenkormeimant jääputoukset
        joiden korkeudet vaihdellut 40 -50-ö 70 m .
        pystyä jäätä ,tämä jäisi teltä pulliaisilta tekemättä.

        Lisöksi oon kiivrennyt dolomiiteilla lukemattomia reittejä 3000 metriin .
        töämäkin jäisi teiltä puliisilta tekemättä.
        vuorikiipejyä harrastan yhä . joku päivä kiipeän Matterhornin pohjoisseinämän.
        Jedyis om elämäntapa . Jonka vain todellnen Jedimestari /Jedisoturi voi ymmärtää .
        Valitettavasti teidän pulliaisten tajunnan taso ei siihen riitä. Te elätte niin kapea alaista pintaliitäjän elämää . Teille totisesti tekisi hyvää nähdä Valonkansojentähtiristeilijä joita te ufoiksi kutsutte . Voisi silloin maailman kuvanne ´muuttua.
        tajaisittte kerrnakin että emme ole yksin tässä Juhan af Grniin sanoin: Hilikemianmeressä.
        Juha af Grannin sanoin : Valonkansat eli Valonalienit muodostavat galaktisen punaisenristin Karssin sanoin: valonkandsat muodostavat galaktisen federaation jota voisi verrata" STAR TREK VEDERAATIOON ilman taisteluita.


        Ja itsetuntoni on on ruostumatonta terästä se ei taivu eikä notku.
        TEIDÄN KUKA OLEN VALONALIENIHMINEN ELI KARS SKYWALKER alien olemukseltan io olen HeradesianValonlohikäärme kotoisin häräntähdistöstä.
        täydellisen Jedikoulutuksen saanut Jedinmestari monine ominaisuksineen .
        Täydellinen kungfumestari ninja lamautustaisdon taitaja . Lukemattomien Jedien mestari.
        Vapaa ehtoinen vartija ja järjästysmies.

        Belgiaösielle kiinma oravallle.
        Saat ihan raúhassa nussia niitä varjojennaisia pintalitäjiä osa heistä varmaan jopa Sithi neitoija jotka palvovat pimeyttä , ja koitavat varmaan saada sinut yhä syvemälle pimeyteen , joku päivä ehkä huomaat itse olevasi Sithin Lordi ja sieltä on paha tosi hankala nousta ylös mutta, omapa on polkusi.
        Mua kiinnostaa vaan valonsoturi naiset ja vahvat skywalker naiset .
        Etsin mielimmon kaun kunnollista vahvaa skywalker naista , kun koskisin tuollaisiin pintaliitäjiin.

        Annelle annab sinulle anteeksi ´tékosi Jedin tyyneuydellä . Toivon mukaan saat rauhan omalle tunnollesi.

        Lisäksi tästä netti lähettilään tehtävävästä jos luuulette että teen tätä nettiläherttillään tehtävää .
        vapaa ehtoiseasti te erehdytte mut onb valittu tähän tehtävään Valonkansojen toimesta se on raskas taakka kantaa . Mutta vaihtiehtoja ei ole válonkansat on mut tähän tehtävään valinnut tulla teille kyseen alaisaia asioata kertomaan ja väittelemään ja kiistelemään ,kosmista asiosta .
        teitä pulliasia ja skeptikkoja vastaan . Ja samaala myös täälä teitä kosmisesti vsalistamaan mutta, välillä tuntuu ettöä teille pulliasisikke ei mikään mene perile!!
        Lisäksi tarvittaessa teitä myös auttamaan ja neuvomaan henkisissä asioissa.

        YODA" .olLEEe sinä oot täälä uusi lähettiläs joudut varmaan yhtä koville jos alat myös ihmisä valistamaan kosmisesti , muutta muista se mikä ei tapa se vahvistaa.

        t. KARS SKWALKER SUURI SUUR JEDIMESTARI/JEDISOTURI VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA / VALTAKUNNLLLISEN JEDIAKATEMIAN YLIN OPETTAJA

        VOIMA OLKOOON KANSSANNE


    • Darth Plagueis

      Tätä paikkaa hallitsee voiman pimeä puoli! Kers Skywalker, aistin taitosi käyttää voiman pimeää puolta ja olen nähnyt, että sinusta tulee vielä mahta sith! Silloin on jälleen sithejä kaksi....mestari.... ja....oppilas...kers skywalker! Valjasta viha käyttöösi! Tule oppilaakseni niin rakennamme imperiumin uudelleen! Osaan luoda elämää ja estää kuoleman midi clorianien avulla! Olenhan DARTH PLAGUEIS! Olkoon pimeä voima kanssasi Kers!

      • KARSJEDIMESTARI

        EN TIEDÄ mistä kummAST< OOT SANUT NUO TIEDOT mutta<, oot kyllä väärässä taidat toimia kun kereiivi dooku aiheuttaen sekaannusta kun, tommosia valheita levittelet todellinen Jedimestari ei todelisia Jedimestareita hauku silti hyvää jatkoa ja voima olkoon kanssasi

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI


    • Nyt sitte jumalauta

      Aikuiset miehet hameet päällä leikkii metsissä... Kyllä mielestäni poliisin kuuluisi tehdä asialle jotain. Ei tollasten ukkojen kuulu pyöriä vapaana vaan kellareihin lukittuna... Ties mitä raiskaajia ja pedofiileja noi äijät on.

      • KARSJEDIMESTARI

        SINÄ NYT SITTE JUMALAUTA ja muut haukkujat teolle sopii uhan sama teksti kyllä oote niin pulliasia ja selitys konessani oli tekninen vika sen takia teksti temppuili siitäei sen enempää. Olen valovuoden teidän viisautta edellä mun ei tarvi sitä toistaa ´sitä teksitä kodka ette sitä , kuminkaan tajauisi te ettee tajua kosmisesta henkisyydesatä mitään yhtään mitään , sen osoittaa komngreettisesti tuo teidän niin pulliasismainben teksti. No ei pahalla ,jokaisen pitää valita tiensä te olette valineet oman tienne skeptisen pintaliitäjäntien jossa ei ole kosmista universaalia maailmantajuamiusta eikä mestarin oppia eikä muuta syvällistä te ootte kun ekassa elämässä no joku päivä te viisastutte ,mutta ette tässä elämässä

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI /JEDISOTURI
        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • BEN TUTKIJAJEDI

      MONI ON PIMEYDEN TIELLE JOUTUNUT, MUTTA SE ON TIE JOKA JOKAISTA VOIMASSA VAHVAA HOUKUTTELEE. VAIN HYVÄN KOULUTUKSEN SAANEET JEDI-RITARIT PYSTYVÄT KULKEMAAN OIKEAA TIETÄ, JOS OLET PIMEYTEEN TUOMITTU, MUISTA ETTÄ ME TAISTELEMME TUOTA PIMEYTTÄ VASTAAN JA VOIMASSA OLEMME MYÖS VAHVOJA.

    • TOSIFANI VÄLTTÄÄ

      TÄLLAISTA ALKAISTA RAHASTUS- R O S K A A.

      $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
      €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

      • KARSJEDIMESTARI

        ANTEEKSI VASAN PULLIAINEN TOSIFANI VÄITTÄÄ TEIDÄT JEDIEN KAIKKI KYVYT SILLÄÖ OLEN JEDIEN VALTAKUNNALLINEN YLIN OPETTAJA eikä rtaMÄ OLE MITÖÖN RAHASTUSROSKAA TAI RISKAA .

        MUTTA EN KÄY LUETTELAMAAN TÄÄKKÄ mitään jtuloja jäsenmaksuita saatavia varojA sillä haluan pitää ne salaisuuksina .....

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI


    • Ju Jee My

      Ettei vaan nyt sattuis olemaan kolme viimeisintä viestiä samalta henkilöltä? Kirjoitusvirheistä päätellen voisi kuvitella niiden olevan ihan itse Jedi-mestarin kirjoittamaa?

      ...missä oikeasti nämä Jedi-kokelaat treenaavat, ja mitä he treenaavat? Puhutaan kung fu:sta ja kamppailulajien mestareista?

      Mikä sai Kars Skywalkerin uskomaan/tietämään, että hänen kaverinsa oli Sith-lordi? Konkreettisesti?

      Mitä vaatii Suomessa Jediltä, että pääsee nousemaan tasoja aina padawanista -> Suur suurimestariin? Konkreettisesti, mitä se vaatii?

      Kiinostaisi kuulla, että mikä on se ideologia tässä jutussa? Koska olen vaan kuullut hirveätä hehkutusta "jedijedijedijedi", mutta ei ole MITÄÄN ideologista / filosofista tekstiä ollut?

      On kenties provosoiva viesti, mutta ihan mielenkiinnosta.......MIKÄ tekee Jedistä Jedin? Konkreettista tieto kiitos?

    • Skyshit

      KARS JEDIMESTARI on kyllä internet trolli.
      Sivusto itsessään on kyllä jonkun henkisesti
      jälkeenjääneen tekeleen näköinen ripuli.

      Star Wars fanius on kyllä ihan eri asia kuin
      uskonnollinen jedihihhulointi ja sivusto pilaa pohjoisten
      SW fanien imagon.

      • KARSJEDIMESTARI

        TAJUA NYT niuin sanotut pimeyden palvojat ovat suoraan demonien käskyjen alaisena eli heillä ei ole omaa tahtoa vaan pimreys määrää heidän tekonsa eli Sithin Lordit ovat demonien sätky nukkeja . NMÄ OVAT USEIN henkisesti jälkeenjääneitä tai trolleja tai pahoja mitä sinä vsitat minusta ja minä en muutes ole laisinkaan srellanen, vaan pyhä, koskminen suurmsstairi.

        Oikeudesakin he selittävät että he saivagt käskyn tehdä nkiin ja niin .No sitävei uskota vaan heisät passitetaan mieilsailralaan vaikka he tarvitsisvat kunnon manaaajaa . Päästökseen pois pimeydestä.

        Poliisaasa oikeuslaitos ei valitetttavasti kaikki usko demonien käskytykseen , mutta käskytys on totta.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIIMA OLKOON KANSSASI


    • @Kars Skywalker
      • KARSJEDIMESTARI

        Pööh no sanotaanko näin että näin äkkiseltään en kelpuuta Johnny Johnsonia kposka hän tuntee paljon engatiivisia tunteita sen sijaan Jedit eivät emme tunne vihaa ,agressiota ,pelkoa ,katkeruutta ,raivoa ,kostoa ,sujrua ym mitään muuta negatiivista mellä on täydellinen pelottomuus ja mielenrauha . olermme aina tyyniä ,maltiliiisia , pelottomia ja rauhallsia Jedimestsreita /Jedisotureita. ps LUKEKAA vaikka JEDILAKIA Uusi sivu 1

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI / JEDISOTURI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • SweetInsane

      Noh, jos ei muuta niin ainakin hyvät naurut saan aina kun vierailen tämän Jediakatemian sivuilla. :'D Oikeinkirjotuksessa on niin suuria puutteita, että itkettäis jos ei naurattais niin paljon. Jotenkin ihmettelen miten joku jonka olettaisi olevan fani ei välitä kirjottaa paikkojen ja hahmojen nimiä oikein. :/ Itseäni fanina hävettäis jos en edes elokuvissa mainittujen planeettojen nimiä osais oikein kirjottaa.

      Yks kaveri huvikseen tähän kumminki liitty ja nauretaan aina makeesti kun jedimestarilta tulee viestejä. :D Ihan samanlaista soopaa sieltä tulee ku mitä sivuillakin on.

      • KARSJEDIMESTARI

        ol ensinnäkin sivusta ei saa nauru kohtauasta
        eikä sivut häikäise jos on valaistunut jos et ole valaistunut se saattaa alussa häikäistä mutta siihen tottuu nopeasti . En ole missään vaihessa väittäntt että Harry Potterin tekijä kirjaoitaja olsi Wicca , mutta sen sanon että, wiccalaiet arvot maaiiman ,katsomus Harry Poterissa on selkeästi.
        Siinä on kaksi vaihto ehtoa joko joo hämn on tustunut Wiccalaisiin arvoihin tai sitten . se jota minä pidän todennäköisimpänä vaihtoehtono on se.
        Että kanavoija enkelit ovat kanavoineet Wicca laisen arvcot ja maailman katsomuksen Harry Potteriin. Niin kuin sanoin todelliset Wiccatkin tykkäävät Harry Potterista .
        Olen itsekin muutamien Wiccojen kanssa jutellut asiasta.

        Mutta tosiasia on kyllä se että Harry Potter on saanut takuulla monet innostumaan Wiccaan teistä ja elämän tavoista.

        ps Wiccoilla ja Jedeillä on paljon yhteistä .

        aika monet asiat. mm Wiccojen peruskallio nojaa suoraan Jedien arvo maailmaan graniittiin ja maalattiaan. eli mielenrauhaan ja pelottomuuteen.
        Yhteistä on myös elementit ja maadoitus.
        Mikä ei ole yhteistä Jedit eivät koskan käytä loitsujs paitsi ainostaan pyhityd ja paikan suinaus lloitsua. Jedeillä ei ole Wiccojen juhlia paitsi halloween eli ajattoman hetken valonjuhla jolloin mennyt tuleva js nykyhetki ovat yhtä.

        Muuuten Jedit nojaavat vankasti vankasti alkukristilliseen ja buddhlaiseen mestarin oppiin.
        Ja kuten oon sanonut oman koulutukseni oon saanut Harmailta jotka on Valonkansa.
        ja tietysti oon tutustunut hyvin Buddhalaiseen filosoviaan .
        Eli jos haluat tustua enemmän jedíyteen tutustu alkukristilliiseen mestsarin oppiin ja Buddhlaiseen mestarun oppiin jota voi , kutsua myös Buddhlaiselksi samuraintieksi tai elämän tavoiksi.

        Esim Jos tutustuit Jedilakiin linkin kautta
        sanon näin jälkikäteen että ,se on suoraan suurimalta osalta kiteytetty Budddhalaisesta hengensoturinlainalaisuuksista JEDILAIKSI.
        Eli jos tutustut buddhalaiseen hengensoturinlainalaisuuksiin tutustut samalla Jedilakiin.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • -.-

      Okkk...... en tajuu kyl teitä yhtää..... -.-

      • KARSJEDIMESTARI

        EN JAKSA kuNNA NAURAA teidän pulliasten pinlliasuudell ja tietämattömyydelle t KARS SKYWALKER JEDIMESTARI


    • Kyllä minäkin olen aina star warsista pitänyt mutta tuo menee jo liian pitkälle että oikeasti ihminen luulee joku jedi olevansa. Todellakin suomalaisten ja muidenkin eurooppalaisten SW fanien maine menee tuollaisella touhulla. Star Wars on hieno elokuva saga ja kerään itsekkin star wars aiheista kamaa mutta se että ihminen alka kuvittelemaan että fiktioon perustuva elokuvasarja on totta niin pitää olla ruuvit aika pahasti löysällä. Tämä Kars jedimestari muuten lähettelee näitä viestejä moneen muuhunkin kohteeseen kuin tänne. esim maikkarin chatissä monet kerrat laittanut viestiä ja jopa chatin juontaja pitää kaveria vitsinä. Ihan oikeesti poijjaat etsikää kunnon naaras itsellenne, menkää töihin ja lopettakaa nuo leikit, jopa SW leffat saatte vähäksi aikaa kannattaisia laittaa hyllylle.

      • Korriban_Overlord_88

        Nimenomaan... Pidän itsekin SW:stä ja Expanded Universesta, luen kirjoja ja sarjiksia ja seuraan mm. wookieepediaa lähes päivittäin.

        Karsin kaltaset hörhöt on pilannut kaikkien fanien maineen. SW on hyvä harrastus, ja tuo myös sisältöä elämään jonkin verran ja ei ole juonetkaan sieltä tyhmimmästä/lapsellisemmasta päästä, mutta karsilla ja kaltaisilla ei ole selvästikään vuosiin hissi noussut ihan ylös asti.


      • KARSJEDIMESTARI

        Korriban_Overlord_88 sinusta kullä huomaa että olet jäänyt syntynyt tavalliseksi pulliaiseksi et tajua ollenkaan kosmista suurempaza maailmaa.Elet itde omassa mitätttömässä pintaliito maailmassa . Miksi ylypäänsä tääällä kommnentoit mitättömyydellsisi .

        olet valovuoden jälkessä viisaudessa meitä skywalkereita.

        Sinun tajunan tasosi ei riitä tajuamaan kosmista suurempaa maailmaa , jedeihin vierattuna olet kuin "paviaani " eläin tarhassa .

        Sinulle valonalienit ovat vieraskäsite ,sinulle valonkansantähtiristeilijäyt ovat vietas käsite.
        Sinulle galktinen vederaatio on vieras käsite.

        Et pysty tajuamaan cosmista maailmaa alkuunkaan.
        Olet varmaan todella skeptinen ihminen ,mitä ihmettä tällä palstalla teet , joka ei snnna sinulle yhtään mitään . Ja kehtaat vielä haukkua sinua paljon viisaampia skywalkereita pullianen, pysy omassa mitättäömyydessä .

        juhan af grannin sanoin :sinun laisia olen nähnhyt tönkkö suolattauna mustine varpaineen ruumishuonella ,ja raaseja kuinka hyvä ihminen hän oli voi hyvää päivää sentään . pysy omassa mitöättömässä maailmassasi pullianen.

        sinun olisi hyvä ostaa edes yksi kaukoputki jotta tajunnan tasosi vähän siitä laajentuisi katssastaa otavantätäijoukko ,kassoipeja tai prenikanhuiklset .
        No ehkei sinua se edes kiinnosta lainkaan.
        Elät niin pintaliito elämää ,mutta silti sinulla on otsaa tullla haukumaan niitä jotka ovat sinua paljon viksumpia ja cosmisesti sinua paljon viisaampia kun sinä olet . Elät varmasti ensinmäixtä elämääsi sillä niin kapea tajunnan taso sinuilla on .

        Olet tuskin koskaan törmännyt valonalineihin.

        Tuskin uskot edes jumalaan korkeimpaan voimaan.

        No neljän elämän päästä ajattelet toisin . Kun et ole eenään pulliainen vaan päässäyt skywalkeriksi.

        Ja sille joka kysy mitä työtä teen oon varasto työläinen : koulutukseltasni olen metallimies mutta, laman aikana siirryin varastoalalle kun, ei metallityöyttä enään löytynyt: Mutta siis tämä Jedien kouluttaminen on vapaa ehtoista se ei ole mikään ammatti: Mutta mulle se on elämän tärkein asia. Jediys on elämäntapa olla vapaa ehtoinen vartija ja järjästysmies: Tähän mennessä kymmeneiä oon kouluttanut Jediritareksi ja koulutan tällä hetkelläkin.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI /JEDISOTURI VALTAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIAN TLIN OPETTAJA
        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • KyleKatarn(1987)

      Eivät taida tämän palstan vakituiset kävijät mitään hihhulointia harrastaa. Ainoita leikkijöitä täällä ovat nämä satunnaiset trollit, joiden "Star Wars-fani" sekoilujen tarkoituksensa on mustata meidän todellisten Star Wars harrastajien maine.

      Ja tämä Kars on ehkä hänkin trolli, mutta mielestäni hän ei vaikuta sekopäältä vaan pikemminkin huumorimieheltä. Ovat nämä hänen sepustuksensa sen verran hauskoja. : D

      • niin mutta onko se enää huumoria kun kaveri laittelee viestejä muuhunkin kohteisiin kuin tällä palstalle. Muistelen että joku yö katsoin maikkarin chattiä ja sinne tämä kars laitteli viestiä että hän näkee enneunia ja hänellä on yliluonnollisia kykyjä muihin ihmisiin verrattuna. Chatin juontajat suhtautuvat kaveriin huumorilla ja oikeastaan meidänkin pitäisi myös.... tämä hyvin mahdollisesti haluaakin että hänestä puhutaan ja hänestä tulisi tunnettu tuollaisella höpinällä. Vika ei ole star warsissa vaan siinä että kaikki eivät osaa fanittaa oikealla tavalla....toki suurelle osalle ihmisistä star wars on liian monimutkainen ja fiktiivinen että siitä voisi pitää.


      • KyleKatarn(1987)
        darth-opress kirjoitti:

        niin mutta onko se enää huumoria kun kaveri laittelee viestejä muuhunkin kohteisiin kuin tällä palstalle. Muistelen että joku yö katsoin maikkarin chattiä ja sinne tämä kars laitteli viestiä että hän näkee enneunia ja hänellä on yliluonnollisia kykyjä muihin ihmisiin verrattuna. Chatin juontajat suhtautuvat kaveriin huumorilla ja oikeastaan meidänkin pitäisi myös.... tämä hyvin mahdollisesti haluaakin että hänestä puhutaan ja hänestä tulisi tunnettu tuollaisella höpinällä. Vika ei ole star warsissa vaan siinä että kaikki eivät osaa fanittaa oikealla tavalla....toki suurelle osalle ihmisistä star wars on liian monimutkainen ja fiktiivinen että siitä voisi pitää.

        Mielestäni ei voi edes sanoa, että Kars Skywalkerista olisi ollut mitään todellista vaivaa tälle palstalle, sikäli kun tämä on hänen ainoa tänne pistämänsä ketju eikä miekkosta ole siksi toiseksi näkynyt täällä enää puoleentoista vuoteen. Voi kuitenkin olla, että Karsilla on lähtenyt homma hieman lapasesta jos se kerta ihan siellä sun täällä näitä juttujaan postailee, mutta minusta vain tuntuu vahvasti siltä, että tässä on vain kyse jonkinlaisesta parodiasta sen sijaan, että Kars kukaliekin oikeasti uskoisi elävänsä jossakin Star Wars-todellisuudessa.

        Olipa niin tai näin, niin Kars ei ainakaan minusta ole pahantahtoinen ja eikös se ole kaikkein tärkeintä? :)


      • KARSSKYWALKER

        SINÄ kyel katran (1987) , darth opress ja muut haukkujat teolle sopii uhan sama teksti kyllä oote niin pulliasia ja selitys konessani oli tekninen vika sen takia teksti temppuili siitäei sen enempää. Olen valovuoden teidän viisautta edellä mun ei tarvi sitä toistaa ´sitä teksitä kodka ette sitä , kuminkaan tajauisi te ettee tajua kosmisesta henkisyydesatä mitään yhtään mitään , sen osoittaa komngreettisesti tuo teidän niin pulliasismainben teksti. No ei pahalla ,jokaisen pitää valita tiensä te olette valineet oman tienne skeptisen pintaliitäjäntien jossa ei ole kosmista universaalia maailmantajuamiusta eikä mestarin oppia eikä muuta syvällistä te ootte kun ekassa elämässä no joku päivä te viisastutte ,mutta ette tässä elämässä

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI /JEDISOTURI
        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • Korriban_Overlord_88

      Kyllä kars taitaa ihan vakavissaan olla, sen verran kauan sekoiluaan jatkanut... Ei kukaan jatka parodiaansa noin kauaa, saamatta siitä mitään hyötyä.

      Ei kars paha ole, mutta sopisi nyt koulujen henkilökuntienkin miettiä kaksi kertaa ennen kuin päästävät karsin esittelemään jedilakiaan oppitunneilla...

      • KARSJEDIMESTARI

        miyä tulee tohon KOOLLIBAN OVERLODRIN 88 ; N komentrithin häm paljstaa hyvinb oman pinnaliisuuden , kun ton enempää ei ymmärrä asoita sen voin lollilee sanoa että oon saanut jedikoulutukseni aikanaan valonkansoilta .
        No mm Harmaat sanovat ovat sanoneet monelle Kars kuuluu meidän joukkoomme ettäs tiedät.
        Jos sinä nyt teidät mitä harmailla tarkoitan edes kun oot niin pinallinen. Jedikoulutus edestaa budhalaista ja alkukristilistätietä ym se löytyy, myös momnista muista uskonnoista mutta, ei nykylristin uskosta valitettavssti. Sillä jeesuksen oppi romutettiin paavin ja katetraalientoimesta ja jätettiib jäljelle tollannen tynkä raamattu jossa ei sitä mestarin oppia ole lainkaan .
        Ps sen sanon vielä yksikään ei ole kuollut jediopiskelussa eikä kukaan wicca ole kuollut Harry Potterin takia .

        No pinnallisena pitaliitäjänä sinä teitysti tietämäöttömänä pulliaisena sinä lauot suustasi tollaisia päättömyyksiä.
        JA NÄIN paljastit oman tietämättömyytesi
        T KARS SKYWALKER JEDIMESTARI VALTAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIANN YLIN OPETTEJA.
        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • KyleKatarn(1987)

      En tiennytkään, että Kars on esitellyt oppejaan ihan kouluissa asti.

      Minusta Kars on kyllä ihan harmiton, ja kehottaisin suhtautumaan häneen nimenomaan huumorilla, olipa hänen jutut omasta mielestä sitten parodiaa tahi ei.

      • KARSJEDIMESTARI

        hei tämä ei ole yhtääb vitsi tai mikään trollaus säkään et valitettavasti tiiä yhtikäs mitään vsn oot todennäköisesti kirjottanu ton ilman mitään kunnollist perustetta ennakkoluulojen vallassa. Eli meet massan mukana. Sä huoutu sun tekstissän tylsää tavallisuutta, tavismaisuutta joka menee täysin massan mukama. ei ajattele itse vaan omenee mukana. Sun täytyy ymmärtään ETTÄ VOIMA OM KAIKESSA KAIKKIALLA koko ajan sitä voimaa voi hyvin myös kutsua korkeimmaksi voimaksi tai universuminmahdiksi maku asia tai jumalan voimaksi miten soitöä kukin halauaa kutsua JA MITÄÄN HUUMORILLA SUHTUTUMISTA MÄ ENN HYVÄKSU OLLENKAAN tämä on totisinta tota jos vslonkansat vaan avabäkicisävt hyväksi ense n sulle esim. ilmestyksen tai näyn kautta selvittää. No itwekkin kyllä saat sen selville vaan jos vierailet mwidän saitilla ja laitat mailia haluat koulutsen. http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia/

        t. KARS SKYWALKKER JEDIMESTARI


    • CP3OB

      Liekö suurmestari suljetulla kun ei ole pitkään aikaan näkynyt? Yhteen aikaan tähän Kars:iin törmäsi useinkin Helsingissä, Sokkarin McDonalds tarjosi ilmeisesti jediruokaa viikonloppuöisin... ;) Monta kertaa tuli juteltua ja kyllä: ihan tosissaan jamppa tuntuu olevan. Spray-maalilla kullatut saappaat ja kaikki.

      • KARSJEDIMESTARI

        No jedin ei ole pakko olla kasvissyöjä vaikka se puhdistaakin elimistöä ja osin mieltäkin. Mutta pääasiassa vaiun kejoa. milen puhdistaa mm. meditaatio. No eenne mä tapasin pitään Sun JEdi Bootseja eli aurinkobootseja, mä oli ne itse värjännyyt. eNKÄÖ OLE SUJLJETULLA SE ON TURHAA VÄITTÄÄ MITÄÄN SELLASTA EN OLE KOSKAAN OLUT SULJETULLA OSASTOLLA!!!!!!!!!


    • Fanitan mut WTF?

      Tässä on fanittaminen karannut käsistä. Tunnustan olen SW-fani mutta tämä on jo mielisairautta...tai läppä. Mene ja tiedä. Hiukan kertoo sekin että UFO hullu af Gran on muka tossa mukana niin ei tota voi tosissaan ottaa.Kaikenlaisia sitä nykyään päästetään irti. Ihan totta hoitoon joutais.

      • KARSJEDIMESTARI

        hEI FANITTAMINEN EI OLE KARANNTU KÄSISYTÄ. tÄMÄ EI OLE MIELISAIRAUTA. jUHAN AF GRANN EIL OLE HULU. UA EI OLE PÄÄSTWEETYTY IRTI EN OLE KOKAAN OLUT HULU TSI MIELISAIRAALSASSA. eNKÄ JOU HOITOON.

        TEIDÄ ETTÄ, SINÄKIN OLET HOHTAVA OLENTO ET TÄTÄ RAAKAA AINETTA
        TÄHÄN VOI vastata lyhyesti tai ptikällä kaavalla.

        STAR WARSiSSA ON ´hyVin esitetty Buddhalainen samuraintei ja Buddhamunkintei lsättynä alkukristillisellä näkemyjksillä .
        EIM YODAN viisaua ja opetus on suoraan Buddhakaiseata opista ja alkukristilliasestä opista ne viisaudet niitä löytyy eri puolilta elokuvaa,kaikki eivät vain näe niitä ne on sokeita niille opeille.

        Ne pitävät vaIN STAR WARSIA ELOKUVANA , MUTTA SE EI OLE vain elokuva.

        Yodan ja Obi Wanin kautta elokuvaan on ujutettu suuri tie ValonvoimanValtiaaksi asti eli Buddhalainen samurairitarin alkukristllinen tie eli Jedintie Jediritariksi kun , tuon sanan Jediritari suomentaa se tarkoittaa hengellistämestaria ja niitä löytyy kaikista muista uskonnoista paitsi nykykristin uskosta joka valitettavasto opettaa näin Jeesus on meidät ostanut ja kaikki muu on turhaa . Juhan af Grannin sanoin: Kyllä minä uskon herraan Jeesukseen ,mutta valitettavasti hänen suuri oppinsa on lähes tuhottu nykyraamatusta. ja jätetty tuollainen mitätön nyky raamattu jäljelle.

        Uskon siihen oppiin joka kugfranin kääröissä on siinä on jedintie suureksi kasvamiseen ja väkeväksi valonvoimanvaltiaaksi.
        esim et taida tietää sitä myödkään että . Aikoinaan George Lugasi.

        nuorempana ajoi katurallia . Hänen autonsa osui puuhun ja rähjähti sirpaleiksi. Siitä huolimatta George Lugasi selvisi siitä hengissä .

        Voima pelasti hänet koska hänellä oli tärkeä tehtävä .

        Tämän kokemuksen jälkeen George Lugasi lopetti katurallin ajon kokonaan, hän myös valistui ja löysi buddhalaisen opin ja syvällisyyden.

        Ensin George Lugasi halusi tehdä dokumemttoi jutun Budhlaisesta tiestä .

        Hän ehdotti aihetta holluvuudin päätäjille se tyrmättiin täysin.

        Sitten george Lugasi keksi yhdistää Buddhalaisen ja alkuristillisen opin

        avaruus elokuvaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun Jedien kautta Yodan Obi Wanin kautta se kelpasi holluvuudille . NÄIN SYNRTYI STAR WARS

        TEITENKIN SIINÄ ON TARINAA ja elokuvaa mutta ,myös siiinä on tie.

        Buddhalainen ja alkukristlinentie hyvin kuvattuna. Jota voi hyvin kutsua Jedinteiksi esim Jedilait kotisivulamme tulee suoraan buddhalaisesta hengensoturin lainalaisuuksista.

        PS JEOISOTURIT EMME TOSIAANKAAN MITÄÄN ROOLIA VEDÄ ME OLEMME SITÄ MITÄ OLEMME. HENGELLISIÄ MESTAREITA VALAISTUNEITA SIELUJA JA monet meistä Kugnfu taitaitureita . Itämaisen taistelu taidon taitajia.

        VOIMA OLKOON KANSSASI

        TEIDÄ SE SINÄIN OLET HOHTAVA OLENTO ET TÄTÄ RAAKAA AINETTA YODAN SANOIN:

        T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI
        VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA

        VOIMA OLKOON KANSSASI

        KARS JEDIMESTARI


      • KARSJEDIMESTARI

        JUHAN AF GRANNIA EN TÄÄLLÄ SUVAITSE PILKATTAVAN TIETÄKÄÄ SE!!!!!!!!!!!!


    • HUOLISSAAN!!!

      Tää on ihan sairasta tää jediakatemia juttu. Ite oon ollu sw fani jo vuosia ja oon vieläkin mut tää menee jo liian pitkälle.Vääristätte raamattua ja puhutte muuta paskaa. LOPETTAKAA JO!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • KARSJEDIMESTARI

        sinä mahlapettweri olet vain tavallinenpullainern valovuoden meidän skywalkerriin viisautta jäljessä joten sinun kommmentillasi ei ole miitään merkitystä .
        oLE sinä vaan omassa kapeaalaisessa maailmassa .
        t KARS SKYWALKER SUURI SUUR JEDIMESTARI /JEDISOTURI VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA JEDIAKATEMIAN YLIN OPETTAJA


    • Jäsenenää

      Jedi akatemia on kiva paikka.

    • Godofasgard

      On kyllä huono kielioppi, kukakohan törppöjä ne sivustot on tehnyt?! Vaikuttaa aika oudolta paikalta, jos edes on olemassa… Sanon näin vaikka itsekin miekkailun valomiekalla joskus niin en sentään usko star warssia todeksi...

      • KARSJEDIMESTARI

        sori tämä minun murteeni musta siis tarkoittaa samaa kuin minusta jedimestari Jamnes Dio kulkee takuulla puhtaassa valossa taiteilijana ja ottakaa tuo käsimerkki huumorilla sanoin miehet mustissa elokuvan sanoin relaa vähän ja kuuntele Dioo.
        nO KUNHAN ET MEMNE MUKAAN SITHIYTEEN. vmuutamia sanoja Sitheudestä se tuhoaa siniut ihmisenä se tuhaoaa kkaiken hyvän sinussa se tekee sinusta demonien sätkynuken. LISÄÖLKSI pimeä puoli tekee sinusta himon orjan et piittaa rakkaudesta hioat vain seksiä kylmää himoa .
        Jos lährtät mailia voin auttaa sinut valonpuolelle se ei ole vioelä liian myöhästä

        HEI OTA yhteyttä kotisivumme kautta eli tätä kautta http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia/ HUOMAAT KYLLÄ ETTÄ SIVUT OVAT OLEMASS JA VOIVAT HYVIN

        no se henkinen oppi löytyy star warsista, Se mMEstarin Polku joka on kaikisaa uskonnoisa paitsi nyky kristinuksossa jo sinä luulet pimeyden olevan mahtravampaa ölet pimeän illuusion vallassa se laittaa luulemaan että , pimrä puoli olisdi voimakkkaampi se onm vai harhaa valonpulolta voimakkaampaa ei ole.

        ps. kukaan meistä jedeistä ei ole tröppö . Huomaa kyllä että olet ennnakkoluuloilla kyllästetty ta siteen olet sithi tai sithimielinen jok kylbää riittaa, negatiivisia ajatuksia ja tunreita Suomi24:n plastalle. Tämä sivusto saitti olisi syytä pitää puhtaina. Jos käyt meiän saitilla nii huomaat kyllä niisä hyvän esimerkin. Ei mitään negatiivista taio epäilyttäbää. bvaan mestarin polku selvästi esillä kailikke tarjolla kaikessa positiivisuudessaan.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • Agricola

      Wanha.

    • monsterhunter

      Itse olen lojaali kyle reniä kohtaan. He is my master.

    • Massa_Will
    • jedityypi

      moi itse uskon jedi jedien tiehen ja olen jedi ritari mulla on oullu padawan mutta oon 10. itse aion tulla jediksi ja aion olla hyvä ja se että mulla on padawan tarkotaa et mä en mä todelakaan leikki nyt. ter miro ps kars on paras.

    • koikanen

      no moi miro taas jedien tiehen pitää uskoo

    • Jedimetsuri

      Mulla on valomoottorisaha. Vaviskaa!

      • KARSJEDIMESTARI

        et TODELLAKAAN ole oikea jedi lopettaisit tuon typerän matkimisen en tkyllä tajua mitet tuosta kostut käytyöksesi on lähinnä typerää ota kalakukko ufoksi ja lennä sillä tai jods olet srar wars fani niin miksi käytät jedi nimikettä/ pyh´ää nimikettää se on tosi tyhmää .se ei ole mitään muuta kun SITHI MÄISTÄ KÄYTÖSTÄ.

        T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI


      • KARSJEDIMESTARI

        HEUI SITÄ PAITSI JEDIMESTUSRI NIMIRMERKILLÄ KIRJOITELLUT SULL EI OLE OIKEUTTA LAITTAA JEDI NIMIKETTÄ MIHINKÄÄN ELLET OLE LIITTYNYT JEDISMIIN SE ei tarvii olal meiän aktemia mut sun täytyus ola jossain mukana siisn SINÄ SIHI METSURI LOPETA HETI JEDI NIMIKKEIDEN KÄYTTÖ TAI PAINU TOISEEN GALAKSIIN SIITÄ LEIKIMÄÄN T. KARS SKYWALKR JEDIMESTARI

        (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


    • Darth_Potkukelkka

      Ilmeisesti Kars Skywalkerin jediakatemia ei ole minulle, koska olen hetero.

      • gsghiushgsoeghoseirugseg

        Hei, pitkätukkaiset miehet eivät ole homoja, jos sen perusteella luulet Karsia & kumppaneita hinttareiksi. Itse olen Suomalainen heteromies, ja valkoset salaattikastikkeet lentää housuun aina kun kuulen tai näen tai miten ikinä jollakin miehellä olevan pitkä tukka. Ja pitkällä tukalla tarkoitan munuaisia lähentelevää pehkoa.


      • karsjedimestari

        DARth potkujkelkka siknujlel kyllä sanoen että todelkinen sdyy miksi et halua liityyä ei ole se että oelt hetero. Siis en epäilön heterouttasi mutta pää pointti on sinä että olet sithimielinen, hse huokuu kirjituksestasi heti öäpi maanpinnalta läpi taivaankannen galksin läpi universumin läoi huokuu tekstistäsi sithimäisyys. Tuo ei ole pielkään iolkeilyä. Sithit ilkeilevät koko ajan ja lrbittäbät kaaosta ja sekasortoa ympärilleen puheineen ja tekoinenn, tässä tapouauksessa kirjoituksineen.

        sINÄ LUUTET OLEVASI PAREMPI, YLIMIELISUYYS YLPEYS HUOKUU TEKSITISTÄSI LÄPI UNIVERSUYMIN. ENPÄ IHMETTELISI JOS PALJASTUISITKIN SITHIN LORDIKSI . hEILLÄ VASRSINKIN ON TAPANA YLPEILLÄ ERTTÄ OVAT PAREMPIAK UIN EJDIT. mUTTA HEILLE SANON: sithin lordit muka parempia hui hai

        sithit pahoinpitelee tyttöystävänsä
        mustasukkaisuuden puuskissaan, ja raiskaa tyttöydtävänsä ym eivät ole uskollisia tyttöystävälle pettävät häntä kun tilaiisuus on vain käsillä . pahoinpitelee hakkaa sinut mustelmille , on rakastellessa raju ja väkivältanen voii jopa kuristaa toista. On muutenkin varas ja roisto rikollinen
        alkoholisti tai huumeitten käyttäjä.
        Tässä faktaa Sithin Lordeista .
        vieläkö Pidöt Sithejä coolimpina
        jos pidät ihmettelen.

        Olen pelastanut useampia Sithin Lordien kynsistä teidän mitä puhun .

        ps ja kyllä me jedit osaamme lamauttaa vastustajan kolmeen sekuntiin jos on tarve tai jos joku erehtyy hyökkämään Jedisoturin kimppuun. Olemme täydellisiä ninjoja .

        ja Lisäksi olen pelastanut Sithi Lordi Neidon valonpuolelle voimaa jomka monet Sithin Lordit olivat saaneet valon skywalker tytöstä Sithiksi muuttumaan , hän oli sitä ennen raakaa seksiä íhannoiva Sithi Neito kylmän himon vievä panorobotti joka vaikka pysäytti paloauton Saadakseen melaa sisäänsä . Hän oli täysi nymfomaani panorobotti .

        Kylmän himon viemä Sithi neito.

        Minun kohdattuaan hän muuttui Valon Soturiksi .
        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI
        VALTAKUNNALLISEN JEDIAKATEMIAN YLIN OPETTAJA

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • KATRSJEDimestrai

      en tiedä miksi jatkatte haukkumista olen väkevä valon soturi jedimestari

      mutta tuo teidän tyylsisnne uhot<a ja haukkua jedimestaria ei oikein uppoa sillä kos oot valonsoturi et haukkuísi muita Jedimestareita .

      Kars Skywalker Jedimestari: haukkuminen ei vakuuta teidän valonpuolestanne.

      Eikä todellinen Jedit uhoa sanoin maailma on kohta meidän vaikka lujlettekin olevanne jedejä.

      Me Jedit olemme tulevaisuudessa osa maailmassa rauahantuorvaajina ja rauojhaottasmassa ´maa pálloa valosapeleiden kanssa .

      Emme me uhoa maailman valloittamisessa.

      Eli puheiden ja sanojen perusteella teitä en oikeinn voi pitää Jedeinä .

      Etkä te kristallipallonväkeä kyllä vakuuta puheillasi.

      Koska ete ettet osaa ilmaista itseösi kuin jedi vaan ilmaisu tyylisi on Sithimäistä.

      kukaan todellinen Jediei hyökkää sanoilla toista jediä vastaaan.

      ja tuoakin ,kommentti että vilu olkoon kanssanne on todella epäilyttävä,sillä kaikki tietävät että ,kylmyys ja vilu ovat pimeää puolen voimaaa.

      volonpuolen voima ei ikinä viluta eikä palelluta valonpuoli on lämpö ja rakkaus . Tuokin siis laittaá epäolemään sitä että, olelko oikeasti valonpuollella.

      Lisäksi kaikki pahat puheet ovat todella Sithi mäisiä .

      tuotte mieleen Kreivi Dookun ei millään pahalla.

      todista puhein että oolettet valonpuolella ja lopeta KARS SKYWALKERIN HAUKKUMINEN TÄÄLLÄ . ja paiskaatkaa veljeuyden kättä .

      Mutta jos jatkat tuolla haukkuvalla linjalla et vakuuta ketään.

      t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI /JEDISOTURI/VALONVOIAMANVALTIAS/VALONKANTJA /VALTAKUNNALLINEN JEDIAKATEMIAN PÄÄOPETTJA JA KRISTALLIPALLON VALONKANSOJEN VALITSEMA NETTILÄHETTILÄS

      VOIMA OLKOON SILTI KANSSASI

      ja todistakaa puhein että olet valonpuolella tähän mennessä kuullut puheet ei siitä kyllä ole vakuuttanut ainakaan. Mieleummin päin vastaista.

    • KARSJEDIMESTARI

      hEI TÄÄLLÄ ON PALJON SITHEJÄ JA SITJHIN FRIIKKEJÄ, TROLIJOITAJ A SPÄMMKIJOITA OLEN SEN huomkannut miksi te tuutte jäleem kerran sekottamaan keskustelua jioka ei sille kuulu vieläpä toso asiattomaan tyyliin no se ei oo yllätys kaikki tietää teiän tyylis nnesä koitat vaan hämmentää pakkaa tyyliin ku mä koitan emmemmän palauttaa harmoniaa .

      ja kokelaat on todella tarkkaan valittu .
      eikä kokelaat ole kavereita ne on Jedipadwan kokelaita . Mä oon heidän mestari en kaveri täysin eri asia.

      Ja meillä om monen ikäsiä ,kokwelaita vanhimmat liki 900 eli YOdan ikkäisikä nuoremmat - 666 já kokelaaksi ryhtymiseen 15 vuotiailta tarvitaan vanhempien lupa mutta Jedipadawaniksi heidät valitaan vasta 18 vuotiaina mikäli he ovat läpässeet vaativan Jedikokelas jakson ja selvittäneet vaativan Jedipadawan testin läpi. Se että koulutus on sähköposti koulutusta liki pelkästään johtuu siitä että ,meillä ei ole vielä Jeditemppeliä olemassa.

      Eikä yksikään ole mistään vessanpytystä tai ruskeasta reiästä . He ovat viksuja älykkäitä viisaita voimassa vahvoja skywalker eli valonaliensieluja .

      He ymmäetävät hengelisyyden syvemmim suurella tasolla tasolla jota te sithit ette kosaan koskaan tule ymmärtämään.

      SullaTeillä poilkkajjilla, epäilijöllä ja ilkeilijöillä eittepysty ymmrtämään meitä jedejä vaikka yrittäisitte.

      t. Kars Skywalker Jedimestari Jedi Sensei Opettaja

      • KARSJEDIMESTARI

        sANTEEKSI sanin väärin tossa nuorimmat eilo -666 vaan noin kymmenisen vuotta. Ja anhimamt noin 50 vuotiaoita. Toi lvirhe liitty vaan siiben et laitoin henkistä tasoa ja niin edelleen muita juttuja jota r ette ymäärrä.


    • KARSJEDIMESTARI

      OLEN TÄÄLLÄ vielä silloinkin kun te monet pulliaset että täällä ole . t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

      • DarthTrololoo

        Karsta, sun kiusaaminen on uskomattoman viihdyttävää. Me like. Ja tiedoksesi: meillä sitheillä on paremman näköiset vaatteet ja valomiekat kuin ne teidän onnettomat rievut ja muut kauhtanat ja ne vaaleansiniset tikut. Ja joo, Karsta, sä olet täällä täsmälleen siihen saakka, että tiput korkealta (vuorelta tai ehkä persereiän muotoiselta ufolta) ja liiskaannut. Splat. Se siitä sitten.


      • KARSJEDIMESTARI

        Mä en tiedäkään mitsään rievuista eikä ne ole mitään kauhtanoiyta; kalliilla ostettuija jeditunikoita, jedi bootseja ja muuta. mun uusi upea Jeditunika ja Jedibuutsit nähtävillä kotisivullamme http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia/kuviakarsskywalkerista.htm edustus asuni on aivan täydellinen ja todella upea. Ja toi uusi valkoinen tunika ja jesäviitta - asu on mulla toki päällä edustus tehtävissä ravintolassakin siis tunika ja bootsiit ulkona liikutteassa toki talvi jediviitta totta kai oikeuden kunnian ja rauhan vartijana vapaa ehtoisena. Ja jos joku jaluaa lisää kuvia niin EI OLE TARVETTA LAITTAA NIITÄ ON NIIN JO paljon siellä no 2017 tulee uusia kuvia joskus . t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE

        PS KOTISIVU OMN VASTA UUSITTU HIEMAN ERI ILME JA OLEMUS
        PPS. KOMMENTISI ON NIIN säälittäviä että ei voi kinh nauraa ME JEDIMESTARIT EMME EMME TODELLAKAAN SELÄTTÄYDY ME OLEMME JEDISOTUREITA MEITÄ EIVÄT SITHIT KAADA MUTTA HUOMAUTAN ETTÄ ,KUN kommenttisi ovat tota tasoa taidat ollaihan pulliainen etkä SITHIN LORDI vaikka VÄITÄT TIES MITÄ MEIÄN VALOASPELIEWTSAKI. NE EI OLE RUJMIA TAIK KLKKLÖKÄ NVAAN UPEITA

        t. Kars Skywalker Jedimestari

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


      • KARSJEDIMESTARI

        HEI HUOMAIUTAN ETTÄ TULEVAIASUUDESSA MEILLÄON LASERVALOSAPELIT JOTKA TORJUVAT KAIKEIN JA LEIKKAAVAT KAIKIKEA.

        T. KARS SKYWALKER JEDIMES´TARI


      • Pylväspyhimys
        KARSJEDIMESTARI kirjoitti:

        Mä en tiedäkään mitsään rievuista eikä ne ole mitään kauhtanoiyta; kalliilla ostettuija jeditunikoita, jedi bootseja ja muuta. mun uusi upea Jeditunika ja Jedibuutsit nähtävillä kotisivullamme http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia/kuviakarsskywalkerista.htm edustus asuni on aivan täydellinen ja todella upea. Ja toi uusi valkoinen tunika ja jesäviitta - asu on mulla toki päällä edustus tehtävissä ravintolassakin siis tunika ja bootsiit ulkona liikutteassa toki talvi jediviitta totta kai oikeuden kunnian ja rauhan vartijana vapaa ehtoisena. Ja jos joku jaluaa lisää kuvia niin EI OLE TARVETTA LAITTAA NIITÄ ON NIIN JO paljon siellä no 2017 tulee uusia kuvia joskus . t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE

        PS KOTISIVU OMN VASTA UUSITTU HIEMAN ERI ILME JA OLEMUS
        PPS. KOMMENTISI ON NIIN säälittäviä että ei voi kinh nauraa ME JEDIMESTARIT EMME EMME TODELLAKAAN SELÄTTÄYDY ME OLEMME JEDISOTUREITA MEITÄ EIVÄT SITHIT KAADA MUTTA HUOMAUTAN ETTÄ ,KUN kommenttisi ovat tota tasoa taidat ollaihan pulliainen etkä SITHIN LORDI vaikka VÄITÄT TIES MITÄ MEIÄN VALOASPELIEWTSAKI. NE EI OLE RUJMIA TAIK KLKKLÖKÄ NVAAN UPEITA

        t. Kars Skywalker Jedimestari

        VOIMA OLKOON KANSSANNE

        Totanoin Karsta, miks sulla on ekassa kuvassa tolppa päässä?


      • PanamanPadawan

        Hienot saappaat kylläkin. Ja ihan positiiviselta toi oppirakennelma vaikuttaa (joskaan ei kovin koherentilta).


      • KARSJEDIMESTARI

        HEi pylväspyhimys se on katttokruunu sattui vaan olemaan kuvasn kan nalta huonossa kohfun just mun ppän yläpouolela. Hi panaman pawadan meiän oppirakkennelma on lyhyt ka ytimeksä sen takia että srn voi opia ulkoas helposti alokas jedikin saiinä on kiteytetty kaikki valon käskyt

        t Kars skYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • KARSJEDIMESTARI

      ME jedit keräämme aina voimaa läpi kullloisen el' män ja tämä voima aina myös siirtyy seuraavaan elämään perustasilla voimasta osin sielu tosolla huomioituna sec voima ei kiristä yhtään .

      Se on vain voimantie Jedintie tämä myös littyy vastu´stajiin joita kohtaamme saamme aina voimakkampia ja voimakkaampia vastustajia kimppuumme jos emme kerää voimaa meditoiden emme silloin olisi niin ylivertaisia vastustajiin nähden kun keräämme voimaa niin tasaisin väli ajoin meditoiden vahvalla elementti tasolla pysymme vasstustajkiin nähden yli vertaisina jedisotureina Eivät he helppoja vastustajia ole mutta jos emme meditoisi ja keräsi voimaa niin tällöin vastustajat olisivat paljon vaikeampi voittaa kun , jos keräämme voimaa läpi elämän . JA miekkailu on toki myös liikuntaa mutta se ei rasita kun voima on váhva kanssa ememnän se on tekmiikka ja liike rata treeniä eli jedi ajattelee mielessä tiettyä liikerataa hetken voima tekee sen automaattisesti liittyise miekkailuun tai kungfu taitoon . Mitä enemmän on kerännyt energiaa sitä voimakkaammin voima virtaa lävitdemme . Lainaan vanhan Obi Wanin sanontaa Darht Vader olen opis kellut lähtösi jälkeen ja kasvanut voimassa paljon suuremmaksi kun sinä ikinä voit kuvitella et voi voittaa minua jos miekkani osuu sinun sinä kuolet siihen jos sinä osut minuun tulen suuremmaksi kuin ikinä voit kuvitella .

      Näin on jokaisen jedin laita 60 vuotiaana suur mestareina me kasvatamme läpi elämän joksisessa elämäss¨ä voimaa ja kasvasmme joka elämän jälkeen elämä elämältä yhä suuremmiksi voimltamme se on jedintietä .

      Mutta silti emme koskaan saavuta dalai laman voima tasoa hänkin kasvattaa voimaa elämä elämältä lisää. Mutta me Jedit emme kilpaile sillä kuka on suurin kuka ei . Niin tekee vain Sithit he rkastavat kilpailla ottaa mittaa ,kuka on kukin .

      Mutta jokainen jedi kasvattaa voimaa joka elämä elämältä aina suuremmaksi ja suuremmaksi se on Jedintie ollut tuhansien jedisukupolvien ajan aina Atlantiksen Egyptin vihyttyjen jediajoista lähtien.

      t. Kars Skywalker Jedimestari Jedi Sensei Opettaja

      VOIMA OLKOON KANSSANNE

      PS MITÄ VOIMAKKAAMPI ON VOIMA TASO SITÄ VOIMAKKAAMIN VOIMA VIRTAA LÄVITSE VOIMAKKAAMMAT OVAT KAIKKI KYVYT NIIN VALVEILLA KU TIETOISESSA TODELLISUUDESSA JOITA ON 22 KAPPALETTA

    • Saako sieltä valomiekkoja? Muuten en lähde.

      • KARSJEDIMESTARI

        hei no joo saan mWEILTÄ VALOSAPELIN TACVAALAAN MUTTA SE PITÄÄ TEHSÄ ITSE. KOPIOM TÄHÄN MEIÄN SAIITLTA HELPON TEKO OJHEEN SIINÄ ON KAKSI VARIOOTAITO VALITSE MIELEISESI. MUTTA SUN PITÄIS IIS SUOSITELRTGAVAMPAA LIITYYÄ EKASK ENNEN KUN TEET. NO TÖSSÄ OHJEvvJOKAISEN PADAWANIN JA JEDIKOKELAAN /STAR WARS FANIN KANNATTAA TEHDÄ OMA VALOSAPELI.

        OSTA MAGGAILIN VALOHEITTÄJÄ.

        OSTA MUOVI JA LELU KAUPASTA OHUINTA LÄPINÄKYVÄÄ MUOVIPLEKSIÄ 70 CM PITKÄ PÄTKÄ, LEVEYTTÄ VOI OLLA 50 CM, NIIN SAAT SAMASTA PLEKSISTÄ USEAMMAN VALOSAPELIN.

        OSTA KAKSI KAPPALETTA 50 CM JOKO VIHREÄÄ, SINISTÄ TAI KELTASTA KONTAKTIKALVOA TAI VALOMAINOS KALVOA VALOMAINOS FIRMOISTA HYVÄSTÄ KIRJAKAUPASTA. OSTA MIELUMMIN RULLASTA, JOSSA ON PALJON KALVOA JÄLJELLÄ. PYYDÄ EHDOTTOMASTI NIIN, KOSKA VIIMEISET PÄTKÄT OVAT HUONOMPAA KALVOA, JOKA EI HELPOSTI LÄHDE AUKI

        OSTA LÄPINÄKYVÄÄ PAKKAUSTEIPPIÄ MIELELLÄÄN LEVEÄÄ.

        JA JOS EI OLE MUOVITASKUJA LÄPINÄKYVÄÄ, OSTA YKSI TAI USEAMPI.

        TEE MUOVIPLEKSISTÄ MAGGAILIN VALOHEITTÄJÄN LAMPUN OSAN YMPÄRILLE TIUKKA PUTKI, JOKA ON NIIN PITKÄ, ETTÄ KAKSI KONTAKTIKALVORULLAA MAHTUU PERÄKKÄIN. SITTEN OTA POIS 15 CM SIITÄ PÄÄSTÄ, JOHON TEET VALOSAPELIN KÄRJEN .

        TEIPPAA MUOVITASKU KIINNI NIIN, ETTÄ SE EI OLE MISTÄÄN AUKI

        TEIPPAA MUOVITASKU NOIN PUOLESTA VÄLISTÄ YHDELTÄ REUNALTA KIINNI PLEKSIIN, JA TAIVUTA SITTEN

        MUOVITASKUSTA PUTKI PLEKSIN PÄÄLLE JA VIIMEISTELE VALOSAPELIN KÄRJEN MUOTO LEIKKAAMALLA JA

        TEIPPAAMALLA SOPIVASTI.

        JA LOPUKSI AVAA JOLLAIN SOPIVALLA KEPILLÄ SISÄLTÄ VALOSAPELIN KÄRKI AUKI.

        LAITA KONTAKTIKALVOA KAKSIKERROSTA KOKO SAPELIN OSALLE, JOS KÄRJESTÄ JÄÄ VAJAA, SIIHEN VOI LAITTAA

        YHDEN KERROKSEN, JOKA RIITTÄÄ HYVIN SIIHEN.

        KUN LAITAT KALVOA, PIDÄ VALOSAPELI PÄÄLLÄ, NIIN NÄET PAREMMIN, MILLOIN SIINÄ ON KAKSIKERROSTA, JA TEE SE MIELELLÄÄN HÄMÄRÄSSÄ HUONEESSA.

        TAI TOINEN TYYLI.

        SAAT KONTAKTIKALVON KÄRJEN OSALTA TIIVIISTI KÄRJEN MUKAISESTI LEIKKAAMALLA SIIHEN NELJÄ VIILTOA TASAISESTI ERI PUOLILLE. LOPUKSI TEIPPAA KÄRJEN KONTAKTIKALVON TAITTO REUNAT KIINNI, MUISTA TAITTAA KALVO KÄRJEN PÄÄN YLI, SILLOIN KÄRJESTÄ EI LOISTA VALKOISTA VALOA HÄIRITSEVÄSTI .

        TÄMÄ VAIN PADAWANEILLE JA JEDIKOKELAILLE:

        KASTA VALOSAPELI PITÄMÄLLÄ SE PÄÄLLÄ JA MOLEMMILLA KÄSILLÄ KIINNI JA SANO ÄÄNEEN

        VALONKANSAT JA VALONUNIVERSIUMIN MAHTI, KASTAKAA

        TÄMÄ PYHÄVALOSAPELI

        NYT VALOSAPELI ON LOPULLISESTI VALMIS JA VOIMASSA VAHVA.


    • KARSJEDIMESTARI

      JA NIMENI ON KARS SKYWALKER JEDIMESTARI NUO pullliaset tahtovát puhua lööperiä joskus.

      VOIMA OLKOON KANSSANNE

    • KARSJEDIMESTARI

      VOIMAN PIMEÄ PULI EI IOLE MITÄÄN VERRATTUNA VALON SUUREEN MAHTIIN . JA TEIDÄT smurffit riittävä kribp on jo teléginesi sillä saa jo teidät pienwt smurffit kumoon mutta ,mutta meillä on täheellllisempääkin tekemistä kun , tuollaiset tappaeluihin osallistuminen.

      t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

      ja vjimeiseksi snaon kaikille kyswelijoille erikeseen: mä en vastaile täällä klauitakaa mailia mun sähköoistiosityteeseeen jos jaluettwe vastauksia henkisiin asioihin liityyneisnä jeidmtiehen. [email protected]

      VOIMA OLKOON KANSSANNE

    • KARSJEDIMESTARI

      EIKÄ GEORGELUGASIN PUHEITA VÄÄRISTELLÄ ETTÄ TIEDÄTTE!!!!!

      MENKÄÄ ALA ARVOISAT TEINIT MATKLOIHINNE JOS ETTE MUUTA OSAA KUN HEITTÄÄ RONSKIA VÄÄNTÖÄ

      • KARSJEDIMESTARI

        TOKI SUON KUNNIAA PALJON LUKASILLE SILLÄ HÄN OPN tehnyt mahtavan upean työn ja tiedän George Lukasin olevan syvällisempi mutta , se ei poista sitä kumminjkaan ,että heille kanavoidaan kokonaisuutta< VOIMAN KJAUTTA KUTEN SANOIN I NITUUTIO ENKELIEB TOIMESTA . kuten on tehty HARRY POTTERIN SUHTEEN STAR TREKIIN BABYLON VIFEN SUHTEEN. JA TODETAAN TÄHÄN ETTÄ SALAISTEN KANSIOIDEN EKA TUOTANTO KAUSI ONB FAKTAA VAIN paikat ja nimet on muutettu .

        'ELI eiswe että asia on kanavoitu korkekimmlta tahoilta vähennä sden tekijän arvokkuutta PÄTKÄKÄÄN . ESIM STYUART HEVILAULAJA ON TODENNUT ARVOKKAASTI MINÄ TEEN HITIN JOS JUMALA SEN MINULLE ANTAA.

        JA OLENHAN MINÄKKIN OPPINI SAANUT KANAVOINTEINA SUORASTAAN telepaattisin viestein Valonkansoiulta ja Henkioppaaltani joka on suuri mestari.

        EIKÄ SE VÄHENNÄ YHTÄÄN SEN ARVOA ELI ARVOSTAN GEORGE LUGSSIA PALJON STAR WARSIN LUOJANA SILLÄ hän on tehnyt suuren työn joka jopa jatkuu yhä gloonísota sarjan myötä vaikka toivoisin että ,se olsi emwmmän kun puolituntia jakso en teidä onko tuo puolituntia mtv3 vai Ggeorge Lugasin päätös tpoivoisin että se oilsi tulervaisuusdessa enemmän kun tuo puolituntia. esim vaikka edes tunnin eli launtaina noin klo 2,30 tai neljä kello viisi sillä no se ohjema heittelee alkamis ajaltaan aika paljon mtv3 toim .

        mutta OIISI TOKI HIENÓA ETTÄ , JOS GEORGE LUGASI

        RAHOITGAISI USAAN JEDITEMPPELIN NO ONNEKSI HE DSAAVAT RAHOITUKSEN NMUUTA KAUTTA NATON TAHOLTA .

        TOKI SE EDELLYTTÄÄ SITUOMUKSIA MUTTA HEHÄN TAISTELVAT IRAKISSA JA AFGANISTANMISSA VALONPUOLELLA.

        JA NATO USKOO USAAN JEDEIHIN SIKSI HE SAAVAT RAHOITUKSEN JEDITEMPPELIINASÄ JA TOIMINTAAN NATON TAHOLTA.

        me olemme Jedimestareita monella tavalla toiset parantajia toiset selvänäkijöitä ennustajia toiset Jedisotureita eli vapaa ehtoisia vartijoita ja järjästysmiehiä . Meille Jedintie on elämän tapa ja jedilait määrittävät elämän tapamme ja sen arvot .

        STAR WARSiSSA ON ´hyVin esitetty Buddhalainen samuraintei ja Buddhamunkintei lsättynä alkukristillisellä näkemyjksillä .
        EIM YODAN viisaua ja opetus on suoraan Buddhakaiseata opista ja alkukristilliasestä opista ne viisaudet niitä löytyy eri puolilta elokuvaa,kaikki eivät vain näe niitä ne on sokeita niille opeille.

        Ne pitävät vaIN STAR WARSIA ELOKUVANA , MUTTA SE EI OLE vain elokuva.

        Yodan ja Obi Wanin kautta elokuvaan on ujutettu suuri tie ValonvoimanValtiaaksi asti eli Buddhalainen samurairitarin alkukristllinen tie eli Jedintie Jediritariksi kun , tuon sanan Jediritari suomentaa se tarkoittaa hengellistämestaria ja niitä löytyy kaikista muista uskonnoista paitsi nykykristin uskosta joka valitettavasto opettaa näin Jeesus on meidät ostanut ja kaikki muu on turhaa . Juhan af Grannin sanoin: Kyllä minä uskon herraan Jeesukseen ,mutta valitettavasti hänen suuri oppinsa on lähes tuhottu nykyraamatusta. ja jätetty tuollainen mitätön nyky raamattu jäljelle.

        Uskon siihen oppiin joka kugfranin kääröissä on siinä on jedintie suureksi kasvamiseen ja väkeväksi valonvoimanvaltiaaksi.
        esim et taida tietää sitä myödkään että . Aikoinaan George Lugasi.

        nuorempana ajoi katurallia . Hänen autonsa osui puuhun ja rähjähti sirpaleiksi. Siitä huolimatta George Lugasi selvisi siitä hengissä .

        Voima pelasti hänet koska hänellä oli tärkeä tehtävä .

        Tämän kokemuksen jälkeen George Lugasi lopetti katurallin ajon kokonaan, hän myös valistui ja löysi buddhalaisen opin ja syvällisyyden.
        ja tämän osan olen lukenut lukasin haastetelusta en muista oliko se seura vai apu lehdestä .
        Ensin George Lugasi halusi tehdä dokumemttoi jutun Budhlaisesta tiestä .

        Hän ehdotti aihetta holluvuudin päätäjille se tyrmättiin täysin.

        Sitten george Lugasi keksi yhdistää Buddhalaisen ja alkuristillisen opin

        avaruus elokuvaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun Jedien kautta Yodan Obi Wanin kautta se kelpasi holluvuudille . NÄIN SYNRTYI STAR WARS

        TEITENKIN SIINÄ ON TARINAA ja elokuvaa mutta ,myös siiinä on tie.

        Buddhalainen ja alkukristlinentie hyvin kuvattuna. Jota voi hyvin kutsua Jedinteiksi esim Jedilait kotisivulamme tulee suoraan buddhalaisesta hengensoturin lainalaisuuksista.

        PS JEOISOTURIT EMME TOSIAANKAAN MITÄÄN ROOLIA VEDÄ ME OLEMME SITÄ MITÄ OLEMME. HENGELLISIÄ MESTAREITA VALAISTUNEITA SIELUJA JA monet meistä Kugnfu taitaitureita . Itämaisen taistelu taidon taitajia.

        T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON KANSSANNE


    • Sith-akatemia

      Haluan haastaa sinut kars kaksintaisteluun.

      • KARSJEDIMESTARI

        KAKSINTAISTELU? HUi HAI ME JEDIT EI MME KOSKAAN HYÖKKÄÄ EIKÖ SEN SANO JO JEDILAKIKIN.

        VOIMA OLKOON KANSSANNE

        T. KARS SKYWALKER JEDI MESTARI JEDISENSEI JEDI YLIN OPETTAJA SENSEI


      • KARSJEDIMESTARI

        KÄYTTÄJÄ NIMIMERKKI SITH-ÁKATMEEIA JOS HALUAA ETTÄ ,VIETSI ON VAIN SPAMMIA KANNATTAA MAINITA SE ALOITUKSESSA ETTÄ SANOO SELKEÄSÄTI NÄIM TÄMÄ VIESTI VAIN AINAOSTAAN SPAMMIA JA MUIDEN TROLLIEN YM SPAMMIEN KÄYTTÖÖN NIIN VOI OLLA VARMA ETTÄ KUKAAN MUU EI SIIHEN VIESTIIN VASTAAA PS JO TAVALÖLISELLA IHMISELLÖÄ pitäisi kyllä olla vankka maalattia ja graniitti eikä noin vähästä hermostua tai uhkailla kaksintaistelulla täydelline mielenrauha jos olsii kaikella saatasiii snao hyvästit sodille ja erilaisilel momplikaastiolle maailmassa . tuo on jo naurettavaa .

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        UUDISTA JA VANKENNA GRANIITTIA JA MAALATTIAA ELI mielenrauhaa ja pelottomuutta

        VOIMA OLKOON KANSSASI


    • KARSJEDIMESTRAI

      SSITTEN VIELÄ KAIKILLE TIEDOKSI JOS JOKU ON VETÄNYTT HERNEEN NEÄNNÄ ETTÄ MUN KIELI ON MUKA TOSI EPOÄSOPIVAA NIIN SANONPA ETTÄ MÄ OON OLLUT VAIin tiukkana näiden pulliasiten suhteen ja vataan mahollisimman pmonipolvisesti että mikään ei jää epäselväksii ja että vaimennnan vsstustelun öäänet ikuisiksi ajoiksi vangitsen ne äitimaan kristalliluoliin. KAIKKI HERNEEN NENÄÄB VETÄNEETA TÄMÄ on vain sanan säilää ei siitä pidä kenenkään pahastua sith akatemtia ja co. eli kumppanit tarkoittaa TUOSSA menivät liian pitkälle itse kyllä sith akatmeia voisi vähän miettiä sanojaan enne kun haluaa kasintaistelua,.. oikea kaskintaistelu ei ole mitäämn leggattsa iolevaa vaan se on henkisesti tosi rankkaa oon käyn yt sinitä läou montak erttaa tietoisesa unessa ku noon mlohdannut sith dark lordin tai muun puiemän puolen hirviöän.


      ps. oon lisitnyt satoja demoneja

      t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

      • Sith-akatemia

        Onko se muka hyökkäämistä jos puolustaudut kaksintaistelussa. Vaikka turhaan puolustaudut pimeää puolta ei voi kukistaa.


      • Sith-akatemia

        Olet heikko


      • Sith-akatemia

        Olet heikko


    • KARSJEDIMESTARI

      MINÄKÖ HEIKKO HUI HAI YKSIKÄÄN JEDIN TIELLE RYHTYNYT EI OLE HEIKKO MESTARIT KAIKKEIN VÄHITEN SITH KAATEMIA- NIMIMERKKI SINUN VOIMASI ON HEIKKO VERRATTUNA KARS SKYWALKWER SUUREN SUUR JEDIMNR4STARIN VOIMIIN VERRATTUNA JA JOS TIETIOSESSA UNESSA KOHTAISIMME KUN MIEKKANI OSUISI SINUUN SINUA EI ENÄÄN OLISI OLEMSSA JOS HYÖKKÄISIT PIMEÄN PUOLEN VOIMSA ON TODELLA MITÄTÖN VALONPUOLEN VOIMAN EDESSÄ TORJOISIN HEOPSTI JOPA SINUN SITHI SALAMASI.

      OTA TÄSTÄ OPIKESEIS TAVIS JA PULLIAINEN

      SITH AKATMEIA- NIMEMERKII TIEDÄN PASLJON JA TULEN TIETÖÄMÄÄN JA TIDÄÅN JOPA PASLJON ENEMMÄN VOIMASTA KUN TE TE TIEDÄTTÄ VOIMASSTA VAIN VASTA HIMMPUSEN PIMEÄ PUOLI EI OLE MITÄÄN VERRATTUNA VALON MAHTIIN .

      JA KOSMINEN TIETONI ON VALTAVA JA TULEE OILEMAAN .

      TE SITHI JOUKKIOT ETTE KOSKAN PYSTY JEDEJÄ VOITTAMAAN TIETÄKÄÄ SE.

      KOSKA PIMEÄ PULI EI OLE MITÄÄN VERRATTUNA VALON MAHTIIN.

      PS KANNATTAISI KÄÄNTYÄ PIS SITHIEDYSTÄ VIELÄ KUN PYSYTT. VEIKKAAN ET OOT JO STVÄLLÄ MUN VAISTO SANOO SEN MUTTA MAHDOTONTA SE EI OO JOPA SITH LORDI TAI DARK LORDI TAI PIMEÄN OUOLEN HIRIVIOÖTÄ LUKUUNOTTAMATA VOI KÄÄNTYÄ VALOON MUTTA SDANOMATTKAIN NSELVÄÄ ON ETTÄ SE EON KAIKKEA MUUT AKUIN HELPPOA.

      • Darth_Cucco

        Suuren suur jedimestarin?

        Kuuluuko jediyteen nykyisin jo suuruudenhulluuskin?

        Aistin, että jedikaapusi sisällä elää heikkotahtoinen ja itse itsensä jedimestariksi ylentänyt Kärpästen Herra. Aistin myös, että olet luisunut jo syvälle pimeälle puolelle. Jos kykenet osoittamaan todellista lahjakkuutta, kenties minulla olisi oppipojan paikka vapaana.


      • KARSJEDIMESTARI

        SINÄ OLET TAVALLINEB PULLILAINEN ET TIEDÄ MISTÖÄN MITÄÄN tiesatoso ovat vähäidet kosmisista asioista sinulla ei ole mitääm koamsota tajuamista universumista, tai galaksistamme olet vain tavalklinen pulliainen.

        Valovuoxden jäljressä meitä skywalkereita eli valonalienihmisiä.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI


      • Darth_Cucco
        KARSJEDIMESTARI kirjoitti:

        SINÄ OLET TAVALLINEB PULLILAINEN ET TIEDÄ MISTÖÄN MITÄÄN tiesatoso ovat vähäidet kosmisista asioista sinulla ei ole mitääm koamsota tajuamista universumista, tai galaksistamme olet vain tavalklinen pulliainen.

        Valovuoxden jäljressä meitä skywalkereita eli valonalienihmisiä.

        t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        Aistin mestarin itsehillinnän horjuvan.

        Hyvä! Anna vihan virrata lävitsesi! Kohtalosi on sinetöity, ja hetki hetkeltä kuulut enemmän ja enemmän minulle.


      • Sith-akatemia
        Darth_Cucco kirjoitti:

        Aistin mestarin itsehillinnän horjuvan.

        Hyvä! Anna vihan virrata lävitsesi! Kohtalosi on sinetöity, ja hetki hetkeltä kuulut enemmän ja enemmän minulle.

        Totta. Hän ei voi estää kääntymistä pimeälle puolelle


    • KarsSkywalker

      STAR WARSiSSA ON ´hyVin esitetty Buddhalainen samuraintei ja Buddhamunkintei lsättynä alkukristillisellä näkemyjksillä .
      EIM YODAN viisaua ja opetus on suoraan Buddhakaiseata opista ja alkukristilliasestä opista ne viisaudet niitä löytyy eri puolilta elokuvaa,kaikki eivät vain näe niitä ne on sokeita niille opeille.

      Ne pitävät vaIN STAR WARSIA ELOKUVANA , MUTTA SE EI OLE vain elokuva.

      Yodan ja Obi Wanin kautta elokuvaan on ujutettu suuri tie ValonvoimanValtiaaksi asti eli Buddhalainen samurairitarin alkukristllinen tie eli Jedintie Jediritariksi kun , tuon sanan Jediritari suomentaa se tarkoittaa hengellistämestaria ja niitä löytyy kaikista muista uskonnoista paitsi nykykristin uskosta joka valitettavasto opettaa näin Jeesus on meidät ostanut ja kaikki muu on turhaa . Juhan af Grannin sanoin: Kyllä minä uskon herraan Jeesukseen ,mutta valitettavasti hänen suuri oppinsa on lähes tuhottu nykyraamatusta. ja jätetty tuollainen mitätön nyky raamattu jäljelle.

      Uskon siihen oppiin joka kugfranin kääröissä on siinä on jedintie suureksi kasvamiseen ja väkeväksi valonvoimanvaltiaaksi.
      esim et taida tietää sitä myödkään että . Aikoinaan George Lugasi.

      nuorempana ajoi katurallia . Hänen autonsa osui puuhun ja rähjähti sirpaleiksi. Siitä huolimatta George Lugasi selvisi siitä hengissä .

      Voima pelasti hänet koska hänellä oli tärkeä tehtävä .

      Tämän kokemuksen jälkeen George Lugasi lopetti katurallin ajon kokonaan, hän myös valistui ja löysi buddhalaisen opin ja syvällisyyden.

      Ensin George Lugasi halusi tehdä dokumemttoi jutun Budhlaisesta tiestä .

      Hän ehdotti aihetta holluvuudin päätäjille se tyrmättiin täysin.

      Sitten george Lugasi keksi yhdistää Buddhalaisen ja alkuristillisen opin

      avaruus elokuvaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun Jedien kautta Yodan Obi Wanin kautta se kelpasi holluvuudille . NÄIN SYNRTYI STAR WARS

      TEITENKIN SIINÄ ON TARINAA ja elokuvaa mutta ,myös siiinä on tie.

      Buddhalainen ja alkukristlinentie hyvin kuvattuna. Jota voi hyvin kutsua Jedinteiksi esim Jedilait kotisivulamme tulee suoraan buddhalaisesta hengensoturin lainalaisuuksista.

      PS JEOISOTURIT EMME TOSIAANKAAN MITÄÄN ROOLIA VEDÄ ME OLEMME SITÄ MITÄ OLEMME. HENGELLISIÄ MESTAREITA VALAISTUNEITA SIELUJA JA monet meistä Kugnfu taitaitureita . Itämaisen taistelu taidon taitajia.

      VOIMA OLKOON KANSSASI

      TEIDÄ SE SINÄIN OLET HOHTAVA OLENTO ET TÄTÄ RAAKAA AINETTA YODAN SANOIN:

      T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI
      VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA

      VOIMA OLKOON KANSSASI

    • voijjjuma

      Sanokaahan pojat, mitä järkeä on liittää näitä vuosien ja vuosien takaisia viestejä Anna-keskustelupalstalta tänne Suomi24:ään?

      • KARSJEDIMESTARI

        HETI KUN SILMäT EI OO TÄLLÄ PALSTAKA TULEE VAIKKA MITÄ SUTTUA


        no siinä on sitä järkeä että ei tarvii kirjottaa samaa tekstii uudestaan ei sillä etten jaksaisi vaan mö hyödynnän vanhija viestejö se on kun tapa ottakaa taij ättäkää tykkään tehä niin se on asenne kysyms ,muistamn lähes jokaisen viestin mitä oon kirjoittanut tai silleen et palautuu mieleen et missä ketjussa oli mikin viesti muistan et kirjotin kerran jotain "siöä ja sitö" sitten meen Anna kkristalipaloon ja etin sen ja kopsaan nopee ei tarvii ite uuestaan kirjottaa se ois turhauttvaa mutta ei sillä että turhautuisi en olenkaan. Se on mun tapa .



        sinä Kars SKywalker nimmerkki hhei tee oma nimimerkki äöä käytä mun nimeä on toki eri kuin karsjedimertari kuin kars skywalker et oo mä tee oman iniemrkki ölä käytä toisen omaa .

        t. kars skywalker jedimestari

        VOIMA OLKOON KANSSASI


      • nyt tietenkin oon muuttanu toiminta tapaani että jokainen viesti on ihan uutta kawsialaa ei vanhojen viestien koponitia. Korotstan että ne tosiaankin sopi hyvin tilanteeseen en viittinyt alkaa kirjottamaan enää uudestaan asiaa ja kuten joasasanoinni naikaisemmin muistan lähes jokaisen viestin sileen että palautuu mieleen kun jotakin asia tulee ilmi täällä nniin muistan ettöä "se ioli siellä ketjussa sellanen viesti". Myönnän että täm tapa oli ehjkä vähän hassu mutta omia viestehönihän ne olivat eli kenenkään ei pitädi hernettä venän betää nenään.


    • DarthThrall

      Hei arvon Jedimestari, kerrohan tarkemmin Dolomiittikiipeilystäsi? Taidat olla siellä kulkenut valmiita merkittyjä polkuja? Niin, Matterhornille kiipeily ei ole oikea testi, kiipeä samalla K2:lle ilman lisähappea, siinä oikea Jedi punnitaan. Odotan sinua siellä seuraavana Durinin päivänä...
      Terv. Darth Thrall

    • agagagraegeg

      nosto

    • Kars_Jedimestari

      En ole tänne kirjoittanut joku kirjoiittamia juttuja kristallipallota mun nimellä kirkoitakia juttyja omasta päästä suorstaan törkeyksiä t Kars Wenqadi Skywalker Shadows Suur Jedimestari en aoi kirlitaa tänne rtän viestin jälkeen yntään mitään enään koskaan .

      • MirmelSkywalker

        Sinä se huijari olet pidä pääs kiinni ja painu muualle!


      • Anonyymi
        MirmelSkywalker kirjoitti:

        Sinä se huijari olet pidä pääs kiinni ja painu muualle!

        Mirmel pikkuhoro sithien kans kavraaja ! voima on heiko ja siirtmiset sirty tulvaisuuteen ,,


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen hahmo tämä Kars Skywalker - hieman surullinen, tosin, ja valitettavasti myös melko aggressiivinen (vastauksissaan, tuskin fyysisesti).
      Valaistuneeksi ja henkisesti valovuosia muita edellä olevaksi jedimestariksi Karsin ajattelu vaikuttaa kovin omahyväiseltä ja sekavalta, eikä kammottava suomenkieli ainakaan edesauta jäsenneltyä, johdonmukaista ilmaisua.
      En tarkoita tätä pilkaksi - "jedien" arvomaailmassa on paljon hyvää ja arvokasta. Jos he todella elävät kuten julistavat, he ansaitsevat tulla kunnioitetuiksi sellaisina valon sotureina jollaisina he varmaankin haluavat itsensä nähdä.
      Laatikaa nyt aluksi kotisivunne alusta asti uudelleen. Oletan että te ette ole kehitysvammaisia tai muuten vajaaälyisiä - miksi siis antaa sellainen vaikutelma niin sanotulle suurelle yleisölle?
      Älkää hyökätkö sanallisesti ketään vastaan, älkää alentuko puolustautumaan jos teitä loukataan tai teistä tehdään pilaa. Älkää korostako joka käänteessä omaa korkeaa henkisen kehityksenne tasoa, jos olette aidosti valaistuneita. Se ei ole tarpeen. Todellinen Mestari vastaa vihaan rakkaudella, hyökkäykseen lempeydellä, ivaan tyynellä vaiteliaisuudella - eikö niin?
      Sivumennen sanottuna, jedilaeissanne on paljon hyvää, vaikka monessa yhteydessä ajatus katoaa surkeaan kieliasuun ja alkeelliseen ilmaisuun. Niin tai näin, rauhan ja tasapainon korostaminen on todellista suuruutta ja viisautta.

      P.S.
      Painovoima, jonka olemassaolon kiistätte, on yksi maailmankaikkeuden perusvoimista, todennäköisesti perusvoima läpi ulottuvuuksien - älkää kyseenalaistako sellaista mitä ette ymmärrä läpikotaisin. Se ei ole viisautta vaan omahyväistä ylimielisyyttä.

      Onnea elämäänne Teille, Jedimestarit.
      Kaikki hyvä on arvokasta, kaikki valo on voimaa.

    • Tänne on matkija kirjoittanut paljon minuna hyvin paljon kopiionut kristallipalolta sekottamalla juttaja en aoi jatkaa tätä ketjua mä kirjoitan nyt toiessa ketmussa t Kars Skywalker Jedimestari Valonkansojen Jedineuuvoston virallinen Maan tähtien lähettiläs eli Kontactihenkilö jos kommentoitte ketjua pererhrtykää eka mun tähien lähettoläs videoihin linkki löytyy mun virallieslta lähettiläs sivulta https://www.jediakatemia.fi/karstaivalnela.htm ei tähän kejuun kiommetointia vaan mun uuteen https://www.youtube.com/channel/UCYAPSn4_NKoDjjmGLi70jkA/videos https://www.youtube.com/channel/UCKSA0-weELv00eyLnszsdsw/featured

      • Anonyymi

        Kuunnelkaa kuunnelkaa. Austraalialaista pekonia Suomessa.


    • Anonyymi

      Ei ole jediakatemian poika kaikista kirkkain valomiekka, on niin hämäriä juttuja...huh huh.
      Antaa muuten järkeville faneille huonon maineen (tahtomattaan) tuollanen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe