Miten siis tuolta asetuksista pitäisi säätää, jotta saisi pois ilmoituksen: "tämä sivu sisältää ehkä tietoturvariskin, haluatko jatkaa"
Pitäisi saada jatkamaan ilman kyselyä automaattisesti..
Pitäisi saada jatkamaan ilman kyselyä automaattisesti..
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
työkalut -> "suojaus" välilehti -> "mukautettu taso -> poista käytöstä niitä näitä ja testaa mikä poistaa jouto-ilmoituksen
alhaalla vasemmalla pitäisi olla kohta, mihin ruksaat älä näytä tätä ilmoitusta enää.