Nyt on vihdoin valmis

oma pokeri

Johon Suomes superahneelta valtiolta ja tuomioistumilta sain kinuta lupa yli 7 vuotta. yksikään suunitelma ei kalevannut, jokaiseat läytyi muka porsaanriekä kunnes! olin tehnyt 38 suunitelmani, graafisesti, kirjallisesti ja suullisesti esitettynä. Mikä parasta tämä suunnitelma oli täsmälleen sama kuin ensimmäinen, mutta nyt olin saanut EU tuomioistuimelta kirjallisen päätösken, tosin jo 3 vuotta sitten, joka myös tuolloin esitettiin mutta pyrokratia kele.. EU:n suomioistuimen päätös pähinänkuoressa oli. "Yrittäminen sekä elinkeinoharjoittaminen elinkeinolain piirissä (pykälät) on sallittava kaikissa muodoissa, pois lukien (prostitutio jne oli lueteltu). valtiolla tai erillisellä hallinolla ja tai muilla tahoilla, ei myöskään monopolin yksinvaltaoikudella ole yksinhallito oikeutta evätä elinkeionharjoittamiseen perustuvaa tointa joka katsotaan edistävän tervettä kilpailua ja tai yksinhallito-oikeuden oikeudetonta dominanssia" Että sillä lailla... lopulta homma ja suunnitelma meni läpi. Maksan valtiolle veroa tulevista tuloista 60 %, siis teidän rakestanne joten kaikki innolla palaamaan:) ja vuosittain valtiolle ns. firman elikeinokuluja 10t euroa 2,5% vuotuisesta tulosta, lisäksi (ihmepykälän mukaan) yksinvalta oikeuden jakamisesta, ns Monobolista 25 % tuotosta... lue: RAY ja tämän karja hallitus! (enää en jaksa tapella asiasta) On näillä höyrypäillä ihmeellisiä vetoja, elinkeinokuluja eli firman ylläpitokuluja suomeksi sanottuna, eihän siitä niile mitään kuluja tule, vaan meille KELE!



Pokerisaitilla on suosituimpien pelien lisäksi kaksi omaa luokkaansa olevaa korttipeliä, peliä jota olen pääosin itse kehitellyt ja moneen kertaa jäsenten kanssa testannut eri variaatioin yli 6 vuoden ajan. Nämä pelit muistuttavat enemmänkin shakkia kuin perinteistä kortin mätkintää. Toisessa pelissä jaetaan käteen kolme korttia ja toisessa pelissä 1 kortti 2 lisäkortia jos jäljessä kuvattu pyyntö toteutuu. Molemmissa tapauksissa pöytään tulee 4 korttia plus kaksi ns. lisäkorttia, mikäli kolme viidestä pelaajasta tätä pyytää. Olen markkinoinut näitä pelejä myös ulkomaillle ja kiinostusta on ollut varsinkin Ruotsin ja Tanskan suunalla nimenomaan elektronisen pokerin saralla, ei kasinoissa, sillä pelit on suunniteltu koneen laskettavaksi. Vaikkakin, tosin matikkanerot ja stratekia expertit / shakkimestarit hyötyvät suuresti taidoistaan.

Näissä kehittämissäni korttipeleissä ei ole tuurilla enää kuin hyvin pieni merkitys, lähes olematon... kaiken avain on oveluus, täsmälleen oikeean aikaan stratekisesti tehty voimallinen hyökkäys, laskukyky ja stratekiset taidot ylipäätään. Peli on itse asiassa lähempänä vuoropohjaisia strakiapelejä kuin perinteisiä korttipelejä, myös visuaalisien animaatioineen, enää ei pelata välttämättä tylsillä korteilla vaan vaihtoehtoisesti voidaan pelata myös hahmoilla joilla on jokaisella oma arvonsa ja taitonsa, (miniatyyri skill). Yhden kortin voi vaihtaa pakasta vielä viimeisen päytäkortin jälkeenkin, mikäli pyyntö ehtii ajoissa ja kortti on vapaa, tämä tuo monia etuja mm. kertointen ja odsien hallitsijoille sekä nopeisiin hektisiin päätöksiin kykeneville tarkkaavaisille pelaajille. Lisäksi lisäkortit ovat muuntuvia suureen tai pieneen siinä tapauksessa kun kortin arvo antaa likkumavaraa, esim. kortti 6 Q tai kolme, alas mennään pouolet kortin arvosta. Kone laskaa nämä tietysti jokaiselle pelaajalle parhain päin, niistä ei tarvitse itse huolehtia, mutta stratekisista kyvyistä ja hyvästä laskupäästä on erittäin paljon hyötyä heti alusta lähtien, mitä paremmin ja nopeammin kykenet päässäsi laskemaan eri mahdollisuudet ja vaihtoehdot sitä vahvemmalla olet. Mitä paremmin hahmotat ja lasket, mitä nopeammin kykenet päätökset tekemään sitä kehnoimmilla lähtökäsillä ja sitä rohkeammin voit lähtökohtaisesti pelata, ainakin kahdelle lisäkortille saakka. Kuulosta monimutkaiselta näin, mutta loppujen lopuksi on yhtä yksinkertaista kuin omaha hi lo, yhden käsikortin versio vielä yksinkertaisempi.

Rake on 15% potista tasosta riippumatta. Pöytiä on kuudenlaisia, 2, 3, 5h, 6h, 10h 12h pöytiä sekä räätälöity ja miksi näin monta eri pöytäkokoa? Liittyy suoraan kehittämiimme pelihin, kaikki on harkittu ja tesatattu perusteellisesti. Jokainen päytä ja pelaajamäärä vaikuttaa suuresti pelikykyysi, mitä paremmin hahmotat pelin, sitä viisaammin kykenet valitsemaan pöydän josta itse hyödyt eniten sen hetkisiin taitoihisi ja pelaajamäärän hallintaan suhteutettuna, parhaat pelaajat dominoivat melko suvereenisti omaissa pöydissään, jokainen voi tulla kokeilemaan mestareita vastaan iskemistä, sillä parhaat pelaajat saavat myös nimikko pöytänsä, kukin tasoaan vastaavan sellaisen. Eli saitilla tulee olemaan jokaisella blindi tasolla muutamia kuninkaita/kuningattaria joita voi pudottaja yrittäjät haastaa, valtia on vaikea tiputtaa valtaistuimela, sillä sinne ei ihan noin vain pääse, eikä sieltä myöskään muuataman käden ja jaon perusteella putoa vaikka menisi miten huonosti. Mutta jokainen voitto on pisteitä lisää, jokaine käsi pisteytetään ja nämä jäävät pelin logiin ja tilasto historiaan muistiin, niin pitkäksi aikaa kun meillä kirjoilla olet. Jos olet erikoistunut ja edistynyt jossakin tietyssä pelissä ja tai pöydässä, niin tasosi mukaan myös pisteesi mukautuvat ja voit jopa saada haluamasi nimikko päydän. Tästä taas on paljon hyötyö, hastajia riittäänee ja rahaa kertynee, sillä haastajat palkitaan, pisteillä, kunnialla ja bonuksilla, lisäksi pöydän valtias palkitaan jokaisesta vastaan otetusta haasteesat ja voitetusta päästä lahjalla, joka on aina salaisuus siihen saakka... Pöydän valtias maksaa myöskin rakea peleistään vähemmän sen mukaan minkä pöydän valtia on, kolmen hengen pöydän kuninkas maksaa enemmän kuin kahdentoista hengen päydän joka ei maksaa enää rakea lainkaan, silloin kun puhutaan vähintään BB 200 tasosta.

Kaikki nyt innnola kokeilemaan uutta peliä, pelin grafiikka ja äänet on mm. suomen johtavien pelintekijöiden käsialaa ja vuosien suunnittelun ja kokeilun tulos, kaikki on mallinnettu 3d:nä, sujuvasti ja visuaalisesti... jos näitä ominaisuuksia päättää käyttää.

Turnauksissa on todellista tunnelmaa, mallinnuksineen, haastattelijoineen, visuaalisinen tehosteineen ja katsojineen, mikä parasta voit pyytää kaveriasi katsomaan suurempia turnauksia, (ei mahdollista Sit $ go) ja kannustamaan peliä raliajassa omalta koneeltansa käsin jos hänellä on neittikamera käytössä, katsojien konetta ja puhelimia serataan turnauksen ajan myös turnausten kullisien takana toimivien valvojien puolelta, mikäli hän ei anna lupaa ei hänen ole mahdollista turnausta seurata. Tällä toiminnolla kitketään pois kaverin auttaminen muuten kuin kannustamalla.

Jokainen katsoja näkyy siis nettikameram välityksellä tunauksen katsomossa satunaisesti. Katsomoon mahtuu suurissa turnauksissa yli 1000 henkilöä samanaikaisesti. Serverimme ovat suemen nopeimpia ja esistyksellisimmällä, uusimalla tekniikalla varustettuja valvonta koneita käyttäviä. Olen käyttänyt ideointiin yli 15 vuotta ja kerännyt rahoittajia koko tuon ajan, omia rahojani olen käyttänyt perojektiin jo reilusti yli miljoon euroa. Mutta minä uskon niiin vakaasti tämän menestykseen, uuteen tekiinkaan, uuteen innovatiiviseen ja ennenäkemättömiin rtkaisuihimme että olen täysin vakuuttunut tämän kannatavuudesta.

Itse olen pelannut pokeria lähes 25 vuotta voitollisesti, lisäksi olen tietotekiikan diplomiinsinööri, joten kiinnostus lienee melko selvä tähän lähtöön. Mielestäni nettipokerista on aina puuttunut jotakin käsinkosketelavaa, olennaisin.. verrattuan tuhansiin livepelihin ja turnauksiin joissa olen pelannut. Tämä uusi tapamme lähestyä uusimmalla tekniikalla, ainutlaatuisella grafiikalla antaa peleille aivan uuden ulottuvuuden nimittäin jokainen pelaaja myös kätesipeleissä näkyy nettikameran välityksellä omassa paikassaan pöydässä ja tällä kitketään pois suurimmaksi osaksi nimimerkkien suojassa pelaavat räsikijät, toki nimimerkkiä saa käyttää vapaasti) Mutta testiemme perusteella pelit lähenevät huomattavasti livepelejä, agressiivissu on vähäisempää ja todellisuus on läsnä, enää ei pelata kasvottomien kanssa.

Pian julkistamme pelimme, mediassa sitä odotellessa so long!

3

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virheet

      Tuolipa tuo alku sitten luettu ihan itsekin, ja huomasin monen monta kirjoitusvirhettä heti kättelyssä, no näin siinä käy kun ei unta saa ja väsyneenä tarinoi. Lisäksi lukihäiriö tuskin asiaa ainakaan auttaa, vaikka todellinen syys tämän kaltaisiin täkyihin on on sormet, jota hakeutuvat kyllä usein ihan oikeisiin näppäimiin_ mutta väärässä järjestyksessä.

      Alkua lukeneista lukijoista osa miettiin että todellinen syys suunitelmien hyllytykseen on vakuttavuuden puute johtuen kirjoitusvirheistä, nop! Onneksi keskieurooppalaiset ja näin ollen EU:n tuomioistuin ei moisista pikkuseikoista välitä, (samaa ei voi sanoa useinkaan suomesta ja suomalaisista). silloin kun kyse on kilpailusta ja mahdollisesta hyödystä EU:lle tai näpäytyksestä kiltille mallioppilalle Fin.

      Leikki sikseen: Totuus kuitenkin on että ennen suunitelmien lähettämistä minä kyllä tekstin tarkistan ja jopa kirjoitan sen tekstinkäsittelysoftalla, joka jopa näyttä oma-aloitteisesti pikku kirjoitus virheet. Nämä monille pohjoismaalaisille suoranaiset bruattaaliuden ilmiasut ja raadolliset paholaiset, jota ilmaiset suoranaista synnillistä tymyyttä tai ainakin oppimattomuutta. Vain niin yksinkertaisi, "hyväksyviä" ja omahyväisiä me kirjanoppineet pohjoismaalaiset olemme.

    • Ei tule mitään

      Pokeria jossa voisi tellejä lukea, ei ole nettikamera yhteyttä pöytään pelaajilta. Ei ole koko saittia, ei ole mitään suunitelmaa. Oli vain kusetusta ja kusetuksen vitutusta! URPOT!

      • on päättynyt?

        Kehitä seuraavaksi ionimoottori corollaan ja nahkapenkki jopoon.
        Sorry etten laittanut jopoa isolla kirjaimella vaikka se onkin sen polkupyörälegendan virallinen nimi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      1968
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      207
      1631
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      54
      1306
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      111
      1209
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1208
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      1035
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      920
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      866
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      837
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      791
    Aihe