Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

oinas mies-vesimies nainen

äksöniä

onko toivoa yhteiselämästä?
Kertokaa kokemuksia

14

6066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies.

      ja aina on vesimies naisten kanssa ollut vähän aikaa hauskaa ja hienosti on kaikki synkannut,suorastaan loistavasti, mutta pitkäaikaista suhdetta ei niiden kanssa pysty rakentamaan. Jossain vaiheessa käyvät NIIN ärsyttäviksi... pakko pistää poikki
      t: kalan kanssa jo 12 vuotta

      • äksöniä

        Mikä niistä tekee ärsyttäviä?
        Voitko hieman valaista.
        En ole sellaista huomannu vajaan vuoden seurustelun jälkeen


    • vuosi

      30 v naimisissa, sitä ennen n. 5 v seurustelua , eikä viel ole ajateltu eroa, oinas mies ja vasimies nainen

      • äksöniä

        sitähän minäkin, että ei voi parempaa paria olla kuin oinas mies ja vesimies nainen.
        Just tuon halusin kuulla


      • Vesinainen

        Siltä tuntuu täälläkin että yhteen sopii mainiosti, ei mahda mitään...


      • näki jä
        Vesinainen kirjoitti:

        Siltä tuntuu täälläkin että yhteen sopii mainiosti, ei mahda mitään...

        jo vain pitäis sopia vaikka töiyä joutuukin tekemään semisekstiilin vuoksi.


    • Vesimiestyttö-81

      Ei toiminut mulla oinaan kanssa. Ystävyys sujuu kyllä jos oinas on luonteeltaan hillitympi. Oinaiden luonteessa on jyrääviä ja ilkeitä piirteitä kun me veskarit taas olemme viileitä, rehellisiä ja kilttejä. Ex-oinaani tykkäsi ihmissuhdepeleistä ja hänen suhteensa muihin ihmisiin olivatkin ihmeellisen kieroja.

      Alussa tuntui siltä, että toimii hyvin, mutta sitten kun pitäisi alkaa hoitamaan käytännön asioita niin yhteentörmäyksiä tuli. Oinas oli koko ajan tekemässä, menossa jne. Itse kaipasin välillä rauhallisuutta ja hiljaisuutta.

      Viimeinen niitti oli se kun Oinaan kanssa ei pystynyt rehellisesti keskustelemaan syvällisesti parisuhdeasioista. Hän oli kykenemätön myöntämään virheitään ja piti itseään maailman ykkös miehenä jonka kaikki naiset haluaisivat.

      Ei enää koskaan oinasta, niin ärsyttävää ja ahdistava hän oli. Ystävyys tasolle kun jättää niin kaikki ok.

      • on avointa

        Oikea ystävyys kestää suoraa puhumisen
        ja keskustelun.Siinä ei kumpikaan ole
        altavastaaja tai varpaillaan kun ei
        tiedä mitä pitää sanoa tai suhtautua.

        Vesimies nainen


      • Anonyymi

        Tämä kuulastaa ihan minun ex kalat mieheltäni :(( T. Vasimiesnainen


    • veskarinainen

      Veskarinainen kirjoittelee täällä! Voin sanoa, että oinasmieheni kanssa juttumme on hyvin tuore pian 3kk, mutta hienosti on mennyt. Kohtelee todella hyvin ja saa minut tuntemaan itseni hyvin tärkeäksi ihmiseksi hänen elämässään, kuin omassanikin. Huomioi minut aina muiden lähettyvillä, itse olen vähän kaukaisempaa sorttia ja ihmettelen miten hän välillä kestää kylmyyteni. Mutta tähän asti pienistä vastoinkäymisistä on hienosti selvitty puhumalla, ja aina huomaa kun joku vaivaa ja kyselee vointiani tai mikä on:) Joskus saattaa olla ajattelematon ja välinpitämätön, mutta toivottavasti sitä ei ole enempää luvassa tai menee minun puoleltani maku jutusta:D Sillä pidän itse olevani enemmän se välinpitämätön. Oinasmieheni itse kiinnostui minusta aluksi, oma kiinnostukseni alkoi vasta kunnolla suhteessa ja sen edetessä. Olen avannut hänen kovan kuorensa, ja herkkä hän osaa olla:) Minusta herkkyys miehessä on aivan ihanaa, tietysti sopivissa määrin. Ja oikeassa paikassa. Seksi on hyvää ja hän on hyvin kokeilunhaluinen ja syttyy helposti. Ei tarvitse kuin vähän väläyttää salaperäistä katsetta ja koskea kaulaa tai näykkästä, niin hän on kiimaisena kimpussani. Hän saa oloni hyvin halutuksi. Seksin jälkeen hän ottaa minut kainaloonsa ja hellii, joskus helliminen muuttuu intohimoksi uudelleen ja taas sitä mennään! Usein kuulen olevani ihana, kaunis tai kauniit silmät yms. On hyvin huomionhakuinen myös! Ystäväni kertovat miten joskus heistä tuntuu että he yrittävät kamppailla huomiostani oinasmiehen kanssa. Mustasukkaista tyyppiä mieheni ei ole ja ymmärtää minua, vaikka jotain enemmän syvällistä minun tasooni katsottuna puuttuu. Mutta onneksi on tälläsiä ystäviä, kumppanista ei tarvitse minusta tehdä parasta ystävää. Ystävät ovat erikseen. Mutta tietysti jaamme myös hyvät ja huonot asiat kumppanini kanssa. Katsotaan mihin tämä kestää, mutta oinasmieheni pitää kuulemani perusteella pitkistä suhteista. Rakkauteni häntä kohtaan kasvaa päivä päivältä:)

    • PienVetskarityttönen

      Olen tuntenut oinasmiehen vasta muutaman viikon ja meillä synkkaa suurinpiirtein jo samalla tavalla kuin veskarinainen kirjoitti. Lisään että sängyssä täysin samanlainen kuin hän kirjoitti, eli ihana :) Selvinpäin on hieman ujohko mutta pienessä huppelissa todella avoin ja kilpailemme melkein kumpi saa kertoa tarinansa ensin :D Toivon vain että tästä voisi oikeasti syntyä jotain kestävämpää pelkän kesähelan sijasta!

    • Ilma elementti.

      Rakastuuko oinas herkästi pitkän suhteen aikana, mitenköhän toimivat sellaisessa tilanteessa jos vielä kuitenkin rakastavat samalla nykyistä. Kokemuksia?

    • Kolmas kk alkoi oinasmiehen kanssa ja menee juurikin noin kuin aikaisemmat ovat kuvailleet...hän on vielä tuon lisäksi minua 10v nuorempi!!! Seksi on mahtavaa ja ihanaa olla kainalossa yö kireissä haleissa...sähköä tästä jutusta ei puutu...vähän kyllä hiljainen ehkä välillä..ja hieman jörö..mutta niin ihana..hellä ja ottaa toisen huomioon...toivon ettei tämä ikinä lopu....vedämme toisiamme puoleemme kuin magneetti!!!😍

    • Anonyymi

      Kohta 20 v yhdessä ja 13 v naimisissa tällä kombinaatiolla. Hyvin sujuu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe