avokki toimistolla höylättävänä

zeesus77

Katilla oli taas kerran kiima päällä. Töiden teosta ei tullut mitään. Pillu oli märkä koska vierailta miehiltä oli tullut jo pariin otteeseen kutsua päiväkahville läheiseen pääkonttoriin. Kyseistä seuraa Kati oli antanut toiselle myyjistä jo edellisellä viikolla ja nyt toinenkin halasi samoille apajille. Viesteistä kävi ilmi että nyt kahviseuraa tarjoisivat molemmat myyjät. Tilaisuus saada ensimmäistä kertaa kahta kyrpää oli valtava. Hetken runkattuaan Kati kävi kuiskaamassa miehensä korvaan että nyt hän lähtee konttorille pantavaksi, toivottavasti ei haittaa. Asuksi vaihtui punainen minihame ja valkoinen paita jonka alla hyvin rintoja esiin työntävä liivit. Pieni pullo liukkaria mahtui hyvin laukkuun mutta kortsut sai jäädä kotiin.

Perillä Kati katsoi miehiä odottavasi ja sanoi "noh, mennään" Matkalla kahvihuoneeseen miehiä jännitti niin että juttu ei enää luistanut entiseen malliin. Molemmat tiesi että tämä kiimapillu voisi suostua mihin vain. Kahvihuoneessa Arto muodon vuoksi alkoi keittää kahvia samalla kun Mikko silmäili Katin lyhyen minihameen peittävää persettä. Kati huomasi katseen ja sanoi että saa sitä koskettaa. Varmistukseksi hän siirtyi lähemmäksi Mikkoa ja hieman pyllisti nojaten tuolin selkämykseen. Mikko nosti punaista minihametta. Sukkahousujen läpi näkyi mustat stringit, jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Mikko tarrasi perseestä kiinni ja hieroi pitkin vedoin kuuma ja kosteaa jalkoväliä. Katin teki mieli saada kyrpää heti mutta se ei vielä onnistunut. Kahvihuoneen ovi oli auki ja kuka tahansa voisi tulla sisään. Arto siirtyi Katin eteen avasi vyön. Kati avasin vetoketjun ja kaivoi esiin Arton ison kyrvän. Kati kysyi Artolta "tekeekö mieli pillua" samalla runkaten kiihtyvään tahtiin. Arto nyökkäsi ja ohjasi kyrvän aivan Katin huulille. Kati avasin suu ja heilutti kieltä välillä lipoen kalun päätä. "Saat kyllä itse nussia mua suuhun." Ei tarvinnut toista kertaa kehottaa kun Arto otti hiuksista kiinni ja alkoi paineille kyrpää syvälle Katin huulien läpi. Kati pysyi paikallaan ja tarjosi huulilla ja kielellä tiukkaa imutusta.

Mikko keskeytti touhun kun luuli jonkun tulevan. Kukaan ei kuitenkaan tullut, mutta paikkaa päätettiin vaihtaa saunahuoneeseen jossa sai olla paremmin rauhassa. Saunahuoneen oven naksahtaessa lukkoon Katin sydän pumputtu jännityksestä. Kohta kaksi kyrpää höyläisi hänen tiukkoja kiimareikiä. Jännityksestä täristen hän riisui kostuneet sukkahousut ja valkoisen paidan alla painaneet liivit. Kati otti sohvalta hyvän asennon ja avasi paitaa sen verran että miehet mahtuisivat hieromana ja imemään kauniita rintoja. Kati nojasi taaksepäin haarat levällään ja komensi Mikon nuolemaan pillua. Stringien naru ei paljoa peittänyt niiden takaa kiilteleviä häpyhuulia. Mikko sukelsi hameen sisään alkoi nuolla kosteaa paljasta posliinipillua. Pitkään ei Mikko ehtinyt nuolla kun Arton mielestä oli hänen vuoro. Mikko luovutti paikan suosiolla ja siirtyi Katin viereen sohvalle ja kaivoi koko komeuden esiin joka Katin onneksi oli lähes yhtä iso kuin Artolla. Kati otti kullista kovan otteen ja puristeli sitä rajusti. Samalla Kati vinkkasi Artolle sinne vois jo laittaa kyrpää sisään, tällä kertaa sisään sai mennä paljaana. Arton kyrpä alkoi levittää häpyhuulia ja liukua hiljaa sisään. Katin pillu puristui tiukkaan valtavan kalun ympärille. Kati huokasi ja tarttui entistä kovemmin kiinni Mikon kaluun. "Tänään tää pillu saa kyrpää oikein kunnolla" lupasi Arto alkoi nussia litisevää pillua.

Parin minuutin kuluttua Arto kysyi saisiko tulla sisään pilluun. Kati sanoi ”saa tulla, mutta että vasta sitten kun mua on nussittu molempiin reikiin, mun pitää antaa kun ette kuitenkaan saa kotona persettä". Kati otti uuden asennon. Tällä kertaa perse pystyssä kontallaan hän komensi Mikon panemaan häntä takaa. Mikko nosti hametta ja survaisi kyrvän syvälle pilluun. Arto siirtyi Katin eteen ja tarjosi pillusta märän kyrvän nuoltavaksi. Kati maisteli omia nesteitä samalla kun Mikon kyrpä painautui kerta toisensa jälkeen pillun pohjalle. Kati katsoi Artoa ja kysyi haluaisiko tämä nussia häntä perseeseen. Vastaus oli "tottakai" nyökkäyksien kera. Kati kaivoi laukusta pienen pullon liukkaria ja pyysi olemaan varovainen. Mikko siirtyi istumaan sohvalle ja Kati konttasi häneen päälleen ratsastamaan. Samalla Arto levitti liukkaria pitkin kyrpää. "nyt pitäisi valmistella tuo sun perse" sanoi Arto. Kati pyllisti ja painautui Mikkoon kiinni. Arto nosti punaista hametta ja löysi kutsuvan tiukan persereiän joka oli saanut kosteutta hieman alempaa. Arto levitti pakaroita ja lorautti pienen määrän suoraan reiälle ja levitti sitä sormella. Mikon kyrpä yhä sisällään Kati otti tukevamman asennon ja nosti persettä vielä hieman ylemmäksi "nussi mun persettä!". Arto alkoi painaa kyrvän päätä Katin liukkaaseen perseeseen. Vähitellen kyrpä upposi sentti sentiltä. Puolivälissä Arto piti taukoa ja antoi perseen tottua ajatukseen että sinne oli tungettu iso miehen kyrpä. Pian kiristys munan ympärillä hieman helpotti ja Arto alkoi nussia persettä samaan tahtiin kun Mikon kyrpä höyläsi tiukassa pillussa. Kati pidätteli omaa tulemistaan sen mikä voi "nussikaa mut täyteen". Kati tunsi Mikon kyrvän paisuvan ja sykkivän pillun sisällä. Samalla Arto karjaisi ja sama tunne oli nyt syvällä perseessä. Molempien kyrpien täyttäessä reikiä Kati sai uskomattoman orgasmin. Katin tiukka pillu ja perse rutistivat kyrvistä viimeisetkin spermat.

Miehet vetivät kalunsa ulos ja tarjosivat paperia, jolla pahimmat kosteudet sai putsattua. Kati veti hetken happea ja pyysi miehiä taluttamaan hänet autolle. Matkalla sovittiin että tämä voitaisiin uusia aina kun siltä tuntui. Kotimatkalla minihame keräsi alapään kosteutta juuri sen verran että auton istuin pysyi kuivana. Kotona Katin voimat riittivät sänkyyn asti missä oma mies pääsi vielä nussimaan noita liukkaita spermaa valuvia reikiä.

0

19034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        56
        1886
      2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        48
        1638
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        52
        1574
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        5
        1527
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1495
      6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        6
        1415
      7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        8
        1306
      8. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        12
        1281
      9. Revi siitä ja revi siitä

        Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
        Varkaus
        4
        1163
      10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

        Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
        Hämeenlinna
        4
        1138
      Aihe