thai-hieronta

Tiina

Olen ajatellut hankkia miehelleni thaihieronnan lahjakortin, hän ei sanojensa mukaan tiedä mitä siellä tehdään. Sittenpä tietää....onko hyvä ajatus sittenkän. Kerro sinä thaihieronan kokenut mies mitä siellä TODELLA tapahtuu.

13

17789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenut

      Kyllä koko thai hieronta juttu on kyllä - syvältä! Olen käynyt kahdesti ja molemmilla kerroilla eri paikoissa, mutta kyllä molemmissa paikoissa on suuren rahastuksen makua. Asiakas ei siellä saa mitään, ei edes kunnon ns hierontaa se on sellaista väsynyttä pikku koskettelua. Molemmissa paikoissa koskettelua tehostetaan miehen nivusien lähellä, niin että sinulla alkaa seisomaan, jonka jälkeen hieroja on käsi ojolla että anna 50€ niin runkkaan sinut!!!!! Jessus mitä huijareita, olisivat edes seksikkään näköisiä tai pukeutuisivat seksikkäästi, mutta ei ei!!!

      En ikinä mene enää suomessa noihin huijaripaikkoihin. Niin ja toisessa yritettiin lisäksi huijata minulta rahaa, kun maksoin isommalla setelillä tiskillä ja minut ohjattiin sisään hierontapatjalle, niin luvattiin antaa sitten vaihtoraha pois lähtiessä. Lähtiessäni pois, kun en ollut suostunut kiskurihintaiseen käsirunkkuun, eivät meinanneet suostua antamaan vaihtorahaani takaisin. No aikani kinasteltuamme otin puhelimen käteeni ja sanoin, että soitetaampa sitten poliisit paikalle ja kas kummaa sitten löytyi vaihtorahat äkkiä!!!!!

    • Jep

      No just joo...Olen käynyt thai-hieronnassa(traditional thai-massage) kolmena päivänä peräkkäin,en tosin suomessa vaan Thaimaassa,eikä siihen liittynyt seksi millään tavoin,niinkuin ei pitänytkään,vaan tarkoitus oli saada hyvä olo kropalle ilman mitään runkkailuja.Suosittelen!
      Nää suomen niin sanotut thai-massage mestat sit taas kuulostaa aika pitkälti pelkältä rahastukselta,se on semmosta läpsimistä vaan..kuulema.Oikeet thaihierojat joutuu mun käsittääkseni käymään jonkun koulun/kurssin ennenkuin ne töihin pääsee,mut niit varmaa löytyy suomest aika vähän.Sit on viel erikseen nää body massaget sun muut jotka on suunniteltu just tollasille runkkareille kuin te. :)

    • kävijä

      Olen itse käynyt useasti eri paikoissa ja kyllä : suurimpiin osaa pätee että ovat surkeita hierojia ja alkavat ehdottaa handjob:ia tai rakastelua 10-15 min. hivelyn jälkeen vaikka on maksanut täydestä puolesta tai koko tunnista.

      Yksi vakipaikka, jossa käyn kun haluan vain hierontaa on Helsingissä Viiskulmassa Sepänkadulla. Paikalla on tosi hyvä koulutettu thai-hieroja, tosin ei mikään nuori mutta viehättävä ja hyvin meikattu. Olisiko n. 35vuotias.

      Hymyilevä vastaanotto ja ammattitaitoinen hieronta, joka maksaa pari kymppiä puoli tuntia. Ei mitään sivelyä vaan kunnon lihashierontaa koko rahan edestä. Jos sitten handjobin haluaa lopuksi, voihan sen ottaa. Itse en tuossa paikassa ole sitä ottanut, koska itse hieronta on sen verran laadukasta.

      Esim. Kallion paikat on ihan P:stä. Rahat pois meininki, mutta jos haluaa rakastella, niin siellä saattaa törmätä nuoriin misuihin n. parikymppisiin. Esim. Harjukadulla kerran misu lähes katkaisi kylkiluuni "hieronnassa". Ihan oikeasti vasen kylkeni oli kipeänä monta viikkoa.
      Kysyi vielä haluanko käsihoitoa! Lähdin vihaisena pois.

      • mie

        ehdottomasti samaa mieltä. Sepänkadun paikasta saa parhaat hieronnat mitä tulee hinta-laatu-suhteeseen. En tosin muista onko siellä lahjakorttikäytäntöä, mutta käy kysymässä.
        Hinta ei kyllä ollut 20€ vaan 25€ puoli tuntia kun viimeksi kävin pari viikkoa sitten. Ei seksiä mutta mitä parhain intiimi käsihoito jälkiruoaksi.
        Siis jos et ole mustasukkainen, että thai-nainen käsittelee miehesi penistä ammattitaidolla käsin...


    • Mira

      Joo älä vaan osta sitä lahjakorttia, hukkaan menee rahat. Vaikka itse olenkin nainen enkä ole noissa paikoissa käynyt, niin olen töissä erittäin miesvaltaisessa porukassa, eli olen kuullut kokemuksia. Noiden pohjalta mitä olen kuullut (huom. saattaa tosiaan olla liioiteltujakin juttuja nuo työkaverini tuntien), niin tässä koko tarina mitä siellä tapahtuu.

      1. Kun astut sisälle, paikka vaikuttaa todella halvalta ja rähjäiseltä. Vastaanottotiskin takana on ylimeikattu väsyneen näköinen nainen, joka tuskin vaivautuu katsettaan nostamaan asiakkaan saapuessa, hymystä puhumattakaan. Ovella saattaa myös olla vihaisen näköinen portsari.

      2. Ensin sinun pitää näyttää että sinulla on käteistä, muuten aikaa ei tuhlata sen enempää, vaan sinut potkaistaan ulos. Jos maksat kiltisti mitä pyydetään etkä ala tinkimään, sinua saatetaan jopa katsoa silmiin, hymyä edelleenkään turha odottaa.

      3. Sinut ohjataan pieneen huoneeseen, jossa nuori nainen/tyttö odottaa, hän myös väsyneen näköinen (ilmeisesti samat ihmiset työskentelevät aamusta iltaan).

      4. Riisuudut ja käyt pöydälle makaamaan. Tyttö kysyy tahdotko myös tavallista hierontaa vai käydäänkö suoraan asiaan ja antaa vinkin (ilmeisesti helpommalla päästäkseen), että myös tavallisesta hieronnasta pitää maksaa.

      5. Jos kerrot, että tahdot tavallistakin, tai että tulit nimenomaan sen takia, saat sitä noin 5 minuuttia, jos sitä edes voi hieronnaksi sanoa, sellaista pientä ihon hivelyä. Sitten tyttö sanoo, ettei koske kaluusi, ellet maksa lisää. Jos maksat, hän koskettelee sinua sen verran että kiihotut.

      6. Sitten hän kysyy, että jatketaanko näin loppuun asti vai tahdotko myös suuta. Ja taas ladellaan lisähinnat peliin.

      7. Joissain paikoissa tulee vielä vaihtoehto, että haluaako ihan sitä itse tavaraa, mutta joissain voi valita vain käsipelin ja poskioton välillä.

      8. Jos sinulla kestää liian kauan ennen kuin saat "orgasmin" eli spermat lentää ulos, varsinaista isoa O:ta ei ilmeisesti ole mahdollista noissa paikoissa saavuttaa, sinut heitetään ulos ja sanotaan, että takaisin kannattaa tulla sitten, kun todella tuntuu siltä, koska heillä on muitakin asiakkaita.

      9. Pois lähtiessäsi sinua mulkoillaan kuin rikollista ja saatetaan pyytää vielää lisää rahaa jostain asiasta, kuten paikkojen sotkemisesta, huonosta käytöksestä tai ajan tuhlaamisesta.

      Eli osta todellakin se strippiklubin lahjakortti, ilmeisesti ainakin suurin osa niistä paikoista on suht tasokkaita. Tai sitten voit ostaa itsellesi seksikkäitä vaatteita alan liikkeestä ja jotain hyväntuoksuista hieromaöljyä ja hoitaa koko hieronnan itse, luulisin miehesi ilahtuvan tästä kaikista eniten...

      • Jussi

        Mukamas nainen kirjoittaa! Älä puhu skeidaa... jokainen tajuaa että mies kirjoittaa... oot itse käynyt thai-paikoissa eli tiedät toki mitä siellä tapahtuu. Mikset kerro totuutta


      • Mira
        Jussi kirjoitti:

        Mukamas nainen kirjoittaa! Älä puhu skeidaa... jokainen tajuaa että mies kirjoittaa... oot itse käynyt thai-paikoissa eli tiedät toki mitä siellä tapahtuu. Mikset kerro totuutta

        Kyllä vaan nainen olin ainakin vielä viimeksi kun vessassa kävin (reilu puoli tuntia sitten). Mutta kuten kerroin, elän aika lailla miesten keskellä, eli ehkä olen itsekin hiljalleen muuttumassa mieheksi, hui!!


    • kiinnostunut

      mitä siellä oikein tapahtuu? millasissa asuissa ne hieroo? ja mikä niissä on ikäraja?

    • Intiimiheppu

      Sepänkadun intiimiosuuden sisällöstä kuulisin erittäin mielelläni hieman lisää? Oliko hierojarouvalla kenties rinnat paljaina ja saiko niitä kosketella tai peräti imeä? Saiko hierojaa suudella? Hieroiko anusosastoa ja millä tekniikalla? Missä asennoissa intiimiosuus suoritettiin? Jne.

      • Anonyymi

        Itse olen saanut kelpohieronnat mutta myös huonot. Huonoin hieroja tahtoi tehdä 69 minun kanssa ilman lisärahan pyyntöä, se oli varmaan liikkeen mainostapa toivossa että tulisin heille uudestaan.


    • Raporttiakiitos

      Löytyiskö Sepänkadun thaikkulassa käyvä vakioasiakas, joka osaisi kertoa faktaa hieronnan tasosta ja intiimiosuuden kulusta ja sisällöstä. Sepänkadun thaikkula kuulostaa kiinnostavalta vaihtoehdolta, jos sieltä saa oikeasti ammattitaitoista hierontaa, mielellään koulutetulta, keski-ikäiseltä ja vahvanäppiseltä hierojattarelta. Ja jos intiimiosuuskin on taidokas ja asiakkaan toiveet huomioiva, niin loistavaa. Mutta siis ko. paikan vakkariasiakkaat: rapsaa, kiitos :)

    • näinmeillä

      Köpöttele vaan ihan omilla pikku tassuillas sinne ja testaat mestan ja sit rapsaat meille.

    • Raporttiakiitos

      Eli ei löydy ketään, jolla olisi kokemusta Sepänkadun thai-mestasta? Luulisi että olisi joillekin - ehkä alueella asuville herrasmiehille - tuttu rentoutumispaikka, koska onhan se ollut Sepänkadulla jo vuosia ja on about ainoa thai-paikka Eiran kupeessa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe