niin mitä tuo tarkoittaa kun olen gmailissa ja klikkaan kirjaudu ulos painiketta niin silloin tulee tuommoinen ilmoitus?? miten toinen käyttäjä voi käyttää minun selainta? minulla on mokkula netti
toinen käyttäjä käyttää samaa selainta
nisku
0506
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.