Peruskoulun päättötodistus kadonnut- kuka niitä myöntää?

Aireme

Hei,

Olen kadottanut peruskoulun päättötodistukseni ja nyt tarvitsisin sitä kipeästi. Tietääkö siis kukaan, että mikä taho niitä oikein myöntää tai mistä voisin saada uuden tilalle? Ei haittaa vaikka siitä joutuisi nyt sitten maksamaan, omapa on vikani, kun olen sen kadottanut. Mutta siis jos jollakulla olisi tästä jotain tietoa, niin se tulisi suureen tarpeeseen.

Kiitos.

3

4843

  Vastaukset

  • Soittamalla peruskouluusi tai kunnan opetusasioista vastaavalle voit saada neuvoja, miten menetellä. Sieltä voit hyvinkin saada kopion todistuksesta.

  • Saat uuden todistuksen (oikeaksi todistetun jäljennyksen)siitä peruskoulusta, josta sait päättötodistuksen alunperinkin. Heillä on velvollisuus säilyttää alkuperäisten todistusten kopioita ja myös antaa sinulle sellainen. Jos koulu on lopettanut toimintansa, kaupungin opetustoimella on todistusjäljennykset.

   • Kiitoksia oikein paljon. Täytyypi sitten alkaa ottaa yhteyttä kouluun.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4617
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2881
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1816
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   80
   1414
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   922