Suloisia ääniä koulun vessassa

SecretFantasyDiaries

Suloisia ääniä

Herätyskellon soidessa aamukuudelta on aina yhtä tuskaa, mutta onneksi olen sentään yksin kotona, joten voin viihdyttää itseäni jo aamutuimassa. Vielä lämpöisen peiton alla haukottelen ja venyttelen pienen hetken. Hyvästä mielikuvituksesta on hyötyä itsensä viihdyttämiseen, ja paljon onkin.

Tänä aamuna panetus onkin entistä huimempi, ja seksistiset mielikuvat rupeavat liikkumaan päässäni kuin automaattisesti. Mietin päässäni kuinka joku sormillaan kiusoittelee vakoni reunuksia ja suutelee tuskallisen kiihottavasti rintojani. Liikuttelen kehoani kyljelläni ollessa eteen ja taas taakse, ja välillä varovaisesti koskien omalla sormellani alastonta vakoani joka jo hiukan himoitsee kosketustani. Asetan toisen käteni rintani päälle, ja rupean hiljaa hieromaan nännejäni, jotka vielä yrittävät herätä. Käännyn kokonaan selälleni ja kiusoittelen kädelläni klitoriksen reunaa, hiukan jo himosta huohottaen. Välillä liutan sormeani pitkin vakoa peppureikääni kohden jo kostuneessa aarteessani. Juuri kun olen pääsemässä vauhtiin, huomaan etuoven käyvän ja paniikin vallassa käännyn nopeasti kyljelleni, sormi yhä klitoriksen päällä, puristuksissa reisieni välissä. Yritän tasata hengitykseni, ja leikkiä mahdollisimman hyvin nukkuvaa. Vakoni sykkii kovaa sormeani vasten ja tilanne on mahdoton, sillä tiedän että en voi olla hiljaa jos liikutan sormeani.

- "Hei, onko ketään kotona?", äitini huutaa eteisestä ja avaa huoneeni oven.
- "Hei herätys, eikös sun pitäs olla jo ylhäällä". Vastaan kysymykseen epämääräisellä mutinalla ja kiskaisen nopeasti sormeni pois haaravälistäni, samalla haukotellen, jotta mahdollinen kiihkon ääni jäisi äidiltä huomaamatta. Tivailen äidiltä miksi hän on vielä kotona ja selittää jotain mistä puolet menee minulta ymmärtämisen ulkopuolelle.

Nousen sängystä ylös ja kiiruhdan nopeasti vessaan kosteena olevan vakoni kanssa, käyn vessassa, suihkussa ja laitan itseni valmiiksi koulupäivää varten.

Koulupäivän ensimmäiset tunnit olivat täyttä tuskaa, sillä tyydyttämätön vakoni suorastaa huokaa kosketusta. Nyt on kolmas tunti menossa, ja panetus on sietämätön - onneksi kohta on ruokailu, johon en tietysti ole menossa.

Vakoni sykkii reisiäni vasten, ja en voi olla pitämättä jalkojani paikallaan, vaan kiusaan pienillä liikkeillä itseäni. Liikuttelen itseäni penkkiä vasten hennosti, mahdollisimman huomaamattomasti, jottei luokkalaiseni huomaisi tekemisiäni.

Voi ihanuus, ruokatunti alkaa ja olen jo ensimmäisten joukossa säntäämässä ulos luokasta. Kävelen ripeästi yhdet rappuset ylös ja menen suoraan naisten vessaan jossa on kaksi koppia, joista toisessa olen jo useammat orgasmit saanut.

Pyrähdän ovesta sisään, ja pesen käteni kutkuttavan lämpimällä vedellä ja astun wc-koppiin. Jo pelkkä ajatus sormestani kiimaliimaisessa pillussani saa minut haukkomaan henkeä. Vedän farkkuni ja stringini alas maahan, stringit ovat saaneet kiimaliimoiltani osumaa aika pahastikin. Tällä kertaa aloitan suoraan klitorikseni hieromisen ja voi luoja kuinka hyvältä se tuntuikaan, mieli teki niin kovasti laueta jo parin ensimmäisen liikkeen jälkeen, mutta hillitsin itseni ja päätin nauttia hetkestä pidemmän aikaa.

Hierottuani itseäni vielä muutaman sekunnin ajan, kuulen huoneessa leijuvan huohotuksen, ja sydämeni kiepsahtaa ympäri - tämä huohotus ei kuulu minulle. Lopetan hieromiseni heti, ja oma huohotukseni hiukan jo tasaantuu. Puna nousee kasvoille ja epävarmana istun jalat ristissä pöntön kannen päällä.

Kuuntelen hiljaisena toisesta kopista tulevaa huohotusta ja tunnen kuinka seksuaalisesti jännittynyt tilanne huoneessa on. Rupean nauttimaan vieraan ihmisen ääntelystä, ja pian kopista kuuluukin muutakin kuin huohotusta.

Sievä naisen ääni, pieni seksuaalinen jännite äänessä;
- "Miksi ihmeessä neiti lopetti?". En saa sanaakaan suustani, koitan vain änkyttää jotain vastaukseksi, mutta toisen vessan mysteerinen nainen kerkeää jo vastaamaan ennen kuin saan edes suutani auki;
- "Kuulosti todella kiihkeelle touhusi, ootko ihan märkänä?". Naisen ääni saa kylmät väreet kulkemaan pitkin kehoani, ja saan itseni kasaan:
- "O-oon mä... Ootkos itse?". Pieni hiljaisuus ja kuulen kuinka naisen sormet uppoutuvat sisälle hänen vakonsa uumeniin aiheuttaen ihanan kiihottavaa lotinaa, pieni huokaisu ja hiljaisuus.
- "Kuulitko?". Vaikka tiedän olevani naisiinkin kiinnostunut, tämä tilanne vaikutti niin epätodellisesta, mutta silti niin perhanan kiihottavalta. Päätin ottaa tästä erittäin erikoisesta tilanteesta kaiken irti. Vastasin mysteeriselle naiselle jo hiukan varmemmalla äänellä;
- "Voi kyllä kuulin. Taitaa tuntua hyvältä, eikö vain?". Mysteerinen nainen vastaa hiljaisella huohottavalla äänellä positiivisesti.

Tilanne muuttuu ratkaisevasti, kun nainen aloittaa kiihottavan juttunsa;
- "Kuvittele, mun kieli sun sisäreisillä, nuolen pitkiä lipaisuja, aina lähemmäs sun pilluas, just nyt.". Asetan sormeni sivelemään sisäreisiäni, kuvitellen sen naisen kieleksi. Tärisen jännityksestä ja himosta, nautin tilanteesta täysin.

- "Mun sormet leikittelee sun häpyhuulillas ja huulillani hellin sun nänniäsi". Vastaan naisen leikkiin samalla mitalla, ja tiedän, että mitä sanon, nainen tekee sen. Kuuntelen kuinka oma huohotukseni tukeutuu viereisen kopin naisen huohotuksiin, ja kuulen jälleen sanoja, jotka hiukan hukkuvat huohotuksiin,
- "Hieron.. sun klitoristas.. kovaa..". Siirrän sormeni klitorikselle, kovaa sitä hieroen, tunnen kiihotuksen jokaisessa vartaloni kohdassa.

Yritän äännellä mahdollisimman vähän, mutta himo, ja kiihko ei anna periksi. Tasaan tilanteen huokaamalla sanoen naiselle,
- "Nuolen sun klittaas, imen... kokoajan kovempaa.. mmhhh". Kuuntelen kiihkon tuskissani naisen huokailua ja voihkintaa ja hieron klitoristani yhä kovempaa ja kovempaa. Huomaan myös naisen tahdin koventuneen, ääntely tihenee kokoajan.

Lantioni liikkuu kiihkon vallassa edestakas, ja taivuttelen päätäni taaksepäin. Koko kehoni lainehtii sormieni tahtiin.
- "Mä upotan sormet sun sisälle...ahhh"
- "Eka... toka... kolmas... liikutan niitä sun sisällä... mmh.".

Työntelen kolmea sormeani sisällä, samalla toisella kädellä hieroen maksimissaan olevaa klitoristani, voihkien. Mun silmät on kiinni ja nään tuntemattoman naisen edessäni hyväilemässä vakoani, klitoristani. Voihkin kovaa, olen täydessä kiimassa ja kuiskailen puoliksi itselleni, puoliksi viereisessä kopissa olevalle naiselle "Kovempaa.. kovempaa..".

Tunnen kuinka orgasmi odottaa jo tuloaan, ja kuulen myös naisen äänestä, että hänkään ei ole kaukana. Nainen käskee runkkaamaan kovempaan melkein huutaen, ja tunnen kuinka huippu on jo lähellä.
- "Mä tuun.. ahh.. ihan kohta..."
- "Voi luoja.. mmmhn.. mä tuun.. ihan just.."
Ääntelymme on hurjimmillaan, ja laukeamme molemmat lähes samaan aikaan ilmassa leijuvien kiimaliiman tuoksujen ja huohotuksien lomassa. Hengitän syvään, rauhoittaen hengitystäni.

Sormeni on yhä sisälläni, tunnustelen sykkivää pilluani, nautin orgasmin jälkitärinöistä vielä hetken. Otan paperia telineestä, ja siistin itseäni hiukan. Nainen viereisessä kopissa nousee seisomaan ja kurkistan vain vähän koppien alta. Kauniit pitkät sääret, ja mustat korkokengät, muuta en nähnyt. Korjaan asentoni, ja nojaan seinää vasten.

- "Mie lähen nyt, kiitos" Nainen sanoo seksikkäällä äänellään oveni takaa ja naurahtaa suloisesti astuessaan huoneen poikki. Kuulen kopistani, kuinka nainen pesee kädet ja suihkuttaa itselleen hajuvettä. Hetken hän on hiljaa, ja korkokenkien kopinan mukana hän astuu huoneesta ulos. Nousen seisomaan ja pyyhkäisen vielä stringeiltäni jo hiukan kuivuneen kiimaliiman pois ja laitan housut jalkaan.

Avaan koppini oven ja menen suoraan altaille pesemään lemmenliemiä täynnä olevat kätöseni, heitän hiukan vettä naamalleni ja kuivaan paperilla. Vilkaisen peiliin ja luon itselleni hymyn, kaivan laukusta nenäliinan ja pyyhin huulipunalla piirretyn sydämen ja sydämen alla olevan tekstin peilistä: "Olit hyvä pano ;)"

---

Kommentteja kiitos (myös parannusvinkit ovat erittäin tervetulleita) Kiitos.

15

24539

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OrdinaryGuy

   Taitaa olla osittain totta :D

   • SecretFantasyDiaries

    Ei nyt läheskään kokonaan. Suurin osa on mielikuvitukseni tuotetta. :)


   • Maurrr!
    SecretFantasyDiaries kirjoitti:

    Ei nyt läheskään kokonaan. Suurin osa on mielikuvitukseni tuotetta. :)

    Tää oli ihan mahtava teksti :D en löytäny yhtään pahaa sanottavaa, alapääkin tykkäs, mistähän löytäisin samanlaisen vessan :D


   • SecretFantasyDiaries
    Maurrr! kirjoitti:

    Tää oli ihan mahtava teksti :D en löytäny yhtään pahaa sanottavaa, alapääkin tykkäs, mistähän löytäisin samanlaisen vessan :D

    en tiedä mistä tuollaisen vessan löytäisi, oli vain tuollainen fantasia päässä.

    Kiitos ihanasta palautteesta :)

    PS. Jos joku löytää tollasen vessan ni kiitos, kertokaa! ;))


  • näkee kyllä

   Näkee kyllä että olet kirjoittanut ennenkin todella upeaa.

  • Tässä_vain_minä_kai

   Toi huulipuna juttu oli piste i:n päälle :D

  • nam nam ;o)

   Me like!

  • :D Jebaa

   Ihanaa luettavaa :) Tykkäsin kovasti, kiitos! Kunnon orkut tuli tätä lukiessa!

  • Katrinpillu

   Moi! Tarinasi oli asteikolla yhdestä kymmeneen täysi kymppi! Kyllä klitoris piti tuosta tarinasta yhtä paljon kuin peppu. Jatkathan tarinoiden kertomista, pliis?

  • KaitsuPanee

   Todella kiihottava tarina joka parani loppua kohden.Ainakin mun kaluni se sai seisomaan!

  • moimoimoimoimoi123

   AMMNAMM!!

   Jatka ehdottomasti kirjottamista!! :):) 10!!

   Kirjota joku tarina lisää.. :D:D Ihan oikeasti.

   Ja tuo huulipunajuttu, nam.

   Ihanan pituinen tarina! Orkun pituinen :D

  • Mäpämä

   alko heti panettaa:)

  • 108V

   10

  • Suutele mua

   Ei alkanu panettaa ollenkaan, vaikka ihan hyvä oli. Pitää mennä lukemaan miesten työnnöistä... ;)

  • Anonyymi

   Oihjoih miten kiihotavaa tekstiä :) olisin halunnut haistella niitä stringejä ;) ja varmaan Tuoksu koko tyttöjen vessa ihan pillulta :)

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   7080
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2829
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   55
   1404
  4. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   75
   1205
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   50
   1178
  6. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   190
   1163
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1142
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   94
   1051
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   956
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   898
  Aihe