vesipuistot

water-

Hei! haluaisin tietää brasiliassa sijaitsevista vesipuistoista, onko kukaan käyny beach park-vesipuistossa tai veneza water park-vesipuistossa ? Kertokaa kokemuksista, ja jos muistatte paljonko suunnilleen maksavat ym :)

8

1513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käynyt

      Kävimme ko. vesipuistossa 2003 vuonna ja tarkoitus olisi mennä parin viikon päästä uudelleen.
      Eli hyvä paikka, Etelä-Amerikan suurin vesipuisto. Hintoja en muista, mutta jos olette Porto das Dunas:iin menossa kannattaa ostaa parin päivän lippu. Nettisivusto löytyy googlettamalla. Insano mm. 40 m korkea vesiliuku. Meillä tuolloin lapsi mukana ja lasten altaita oli paljon.
      Odotetaan innolla...

      • brazil..

        okei kiva tietää :) ollaan menossa fortaleazaa jouluna ja siitä ei kauheen pitkä matka sinne ole ? :D Mutta jos kerkeät tulla sieltä pois ennenku itse menen ni ois kiva kuullu lisää paikasta, hinnoista ym :)


    • xyx

      Beach Park on tosi suuri vesipuisto. Aaltoallas valtaisa. Paljon eri kokoisia vesiliukumäkiä. Hengenpelastajia/henkilökuntaa oli todella paljon. Pääsylippu oli suhteellisen kallis, mutta hintansa väärti. Tosin kokemus perustuu vuoteen 2004. Suosittelen!

      • bumba***-

        Ite oon lähdössä Fortalezaan joulun jälkeen ja suunnitelmissa olis kans käydä kyseisessä vesipuistossa. Mutta googlettamallahan siitä parhaiten tietoa löytää..ja youtubesta videoita siitä isosta vesiliukumäestä. :S Mutta mä löysin että se pääsylippu päiväksi ois about 15e tänä vuonna, ei musta kallis.


    • Menossa

      Adult: R$ 85,00 / Children: R$ 75,00 (up to 12 years old) Siinä tämän päivän hinnat!!

    • Kerran käyneet

      Käytiin pari vuotta sitten kyseisessä vesipuistossa, ja oli hieno paikka. Liukumäet oli meidän makuun tarpeeksi vauhdikkaita, mutta turvallisen tuntuisia. Ajantasaiset hinnat löytyy varmaan vesipuiston sivuilta, siellä pitäis olla kivoja kuviakin paikasta. Allasbaarista saa ihania drinksuja, siellä on kiva kellutella donitsissa aurungonpaisteessa ja nautiskella. Tekis mieli lähteä heti takaisin =)

      • määkin

        Porto Das Dunaksessa käytiin 1,5v sitten - Waterpark on hintava, mutta sinne saa sellaisen kolmen päivän lipun (olikohan viikonloppulippu?), joka on suhteesssa halvin. Itse testasin sen 41m liu`uuuuuun ja kannattaa tosiaan pitää käpälät sylissä jos siihen menee - jo mainitut aaltoaltaat oli kyllä luxusta, samoin koko puiston länsimainen turvallisuustaso. Puisto on Etelä-Amerikan suurin vesipuisto ja oli hotellimme lähellä, toki Buggy-kyydillä mentiin välillä myös.

        Fortaleza oli kaupunkina ok, pari "itäkeskusta" ja yksi mustamäki löytyi sekä tietysti iltatori, josta tarttui sitten vaikka mitä matkaan.

        Kaupunkiin matkaavalle yllätys lienee (2 milj. asukasta), että beachille sitten pitää mennä taksilla, ei ole kaupungin rannat uimakelpoisia, ei.

        Sitten kruununa oli 65t. vetävä futisstadioni, jossa kävimme Ceara-cupin ottelua katsomassa, rynkkykaverit erottelivat fanit toisistaan. Loistava spektaakkeli, jotain muuta kuin Finnair-stadionin kylmä syysottelu..

        Dunaksesta vielä, että oli kyllä upea Beachi ja rauhallinen pikkukylä - hotellialue oli turvallinen myös ja ruoka hyvää. Espanjan/Portugalin sanastoa mukaan: eivät todellakaan osaa englantia pätkääkään välttämättä. Taksikuskimme ei osannut sanaakaan, mutta hommasi futismatsin liput valmiiksi respaan, kun kysyimme voiko heittää geimiin respan tulkatessa - PALVELU PELAA SIIS AINAKIN!! :)


    • Just tultiin Fortalezasta. Beach Parkissa vietimme päivän 8.3.2009. Matka taksilla hotellilta puistoon ja takaisin noin 120 R eli noin 43 €, sisäänpääsy yhdeltä aikuiselta 95 R eli 34 €. Vesiliukumäki Insano, maailman korkein pudotus, oli kyllä aivan huippu, kannatti mennä. Siellä saa hyvin vietettyä koko päivän. Laskettiin varmaan muutama liuku liikaa, kun tuli pakaran sivut vähän kipeiksi ja bikinien takamus kuluu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe