Kirta

joku vaan

Mitäs ootte mieltä nimestä Kirta? Se on siis naisen nimi. Tunnen yhden Kirtan, eikä niitä oo kun 36 kastettu! Siispä mitä mieltä?

18

1166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miija

      Aivan hirveä väännös. Miten kaikki kauhistukset tässä nyt sattuvatkaan peräkkäin.

      • Sivullinen!

        Ja taas! Voi, voi!


      • Twix

        Mitä hiton väliä on, jos jollakin on omat mielipiteet? hukuttaudu järveen, jos ottaa noin päähän.


      • Vaisnava
        Twix kirjoitti:

        Mitä hiton väliä on, jos jollakin on omat mielipiteet? hukuttaudu järveen, jos ottaa noin päähän.

        Sivullinen on ihan oikeassa. Tuntuu, että Miijan elämäntehtävä on haukkua toisten nimiehdotuksia. Tietysti mielipiteensä saa ilmaista, mutta voisi yrittää vähän perustella: "en pidä tuosta nimestä, koska..." eikä vain tyrmätä suoraan ja jatkuvalla syötöllä nimiä.

        Joko Miija on listannut ne nimet, joista hän pitää? Onko niitä?


      • miija
        Vaisnava kirjoitti:

        Sivullinen on ihan oikeassa. Tuntuu, että Miijan elämäntehtävä on haukkua toisten nimiehdotuksia. Tietysti mielipiteensä saa ilmaista, mutta voisi yrittää vähän perustella: "en pidä tuosta nimestä, koska..." eikä vain tyrmätä suoraan ja jatkuvalla syötöllä nimiä.

        Joko Miija on listannut ne nimet, joista hän pitää? Onko niitä?

        Jotkut ehdotukset ovat yksinkertaisesti sellaisia, että ei niihin sen suurempia perusteluja viitsi edes väsätä.

        Elämäntehtäväni ei todellakaan ole haukkua toisten nimiehdotuksia. Nimimakuni olen kyllä huomannut hyvin erilaiseksi kuin sinun, mutta enpä siitä hertsejä ole ottanut niin kuin sinä tunnut ottavan minun kirjoituksistani.

        Listoja en nimistä laadi. Nimiä on niin huikea määrä, että tyhjentävää listaa olisi mahdoton laatia. Lisäksi en ole mitenkään paikalleen jämähtänyt. Joku nimi joka on joskus tuntunut kauhealta saattaa useammin kuultuna ja sen saadessa uusia mielikuvia yms. muuttua hyvinkin kivaksi.

        Aika järjettömänä pidin sitä, että esim. sinä tällä tavoin hyökkäät täällä kimppuuni.

        Jokainen kirjoittaa täällä tyylillään. Toinen perustelee hyvin tarkasti, toinen ei sen kummemmin. Annetaanpa kaikkien kukkien kukkia.

        Tyhmää olisi kimppuun hyökkääjien takia vähän päästään vaihtaa nikkiä.


    • Joku täältä jostain

      kuin koiran nimi,ei sovi ihmisen nimeksi,mielipiteni.

    • Jane

      Aikas erikoinen. En kyllä itse laittaisi nimeksi omalle lapselleni, mutta ei tuo nyt niitä ihan hirveimpiäkään ole.

    • äippä

      K-A-M-A-L-A-! Anteeks nyt vaan....

    • Vaisnava

      Kirta on minulle ihan outo nimi. Tulee tuosta sanasta mieleen jonkinlainen paitamainen vaate, en sitten tiedä, mistä mielleyhtymä johtuu... Kirita olisi kivempi nimi, se on käytössä Intian suunnalla.

    • siru

      se ainakaan (suomalaiselta) nimeltä kuulosta. En tykkää siis.

    • Jäätyny

      Kirta on hieno nimi. Erilaisuus kunniaan. Perus-Pentit ja Paavot on jo nähty ja kuultu. Mielipidettäni saattaa vahvistaa se tosiasia, että siskoni nimi Kirta, itselläni vielä "kummallisempi" nimi...

      ja Miija: annetaan tosiaan kaikkien kukkien kukkia, mutta eikö sulla tosiaankaan oo minkäänlaista näkemystä siitä, miten oman mielipiteen voisi ilmaista vähemmän loukkaavalla tavalla kysyjää kohtaan.
      Jos ei, niin olisitko hyvä, ja siirtyisit vaikka Habbo-hotelliin trollailemaan? Siellä ne muutkin keskenkasvuiset ja/tai kasvatusta vaille jääneet lapset ja surullisen lapselliset aikuiset ovat kiusaamassa toisiaan..

    • TT

      Kiva, reipas, vahva. Tunsin aikanaan Kirtan, ja nimi ei minusta ollut mitenkään outo, mukavan erilainen vain.

    • Kirta

      Herranen aika ihmiset! Voin Kirta nimeä ylpeänä liki 30-vuotta kantaneena kertoa, että vanhakin kansa ihastelee. Usein kuulee, "ompas erikoinen ja kaunis nimi" ja "Eipä taida toista samannimistä ihan heti vastaan tulla." Eipä tule ei. Alkuperä onkin jostain Hunni kuninkaalta, jotta repikää siitä huumoria. Itse olen ylpeä nimestäni, enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta :) Tulevalla vanhemmalla on kyllä erikoinen paikka udella nimi ehdotukselle hyväksyntää, herra/rouva siellä on hyvä ja valitsee itseään miellyttävän nimen. Tämmöisillä keskustelu paikoilla on aika kurjaa kun palaute on mitä on. Ihan laidasta laitaa. Itse nimesin tyttäreni mieheni kanssa. Ihan ristiäispäivän alle kuule sitä pohdittiin, ja kyllä tuli sellainen nimi ihan kahden kesken että ei ole vastalausettakaan kuullut :)

      • Shimaf

        No tämä lapsi on suunnilleen 9-vuotias, joten aika turhaa edes kaivella näitä ikuisuudenvanhoja ketjuja esille...


      • Tättis
        Shimaf kirjoitti:

        No tämä lapsi on suunnilleen 9-vuotias, joten aika turhaa edes kaivella näitä ikuisuudenvanhoja ketjuja esille...

        Eksyin tänne ja näin lapseni nimen. Syntynyt 1987. Rakastuin tuohon nimeen jo nuorena tyttönä. Näin eka kerran muistaakseni Susanna Pajusen tai joku... romaanissa. Myös Sirke ja Opri viehättävät. Erikoiset nimet viehättävät!
        Oma lapseni ei ole missään vaiheessa katunut saamaansa nimeä. Hän kantaa sitä ylpeänä. Ja minä olen hänestä onnellinen äiti.
        Nimistön mukaan tuo nimi on esiintynyt jo -46 ekan kerran, voi olla että vuosi hiukan heittääkin.
        Nimipäivää vietetään heinäkuun 24. Kiia, Kirsi,Kirsti.
        On sitä kummempiakin nimiä. Telkkarin sarjojen tai idolien mukaan annettuja.
        Halusin lapseni erottuvan massasta ja onnistuin. Ei ole tyttö pahentanut nimeään eikä nimi häntä. Nimi on ollut eduksi koulussa ja maailmalla.
        Suon vanhempien oikeudeksi päättää lapsensa nimen. Lapsella on oikeus muutta se aikuisena.
        Joitakin nimiä karsastan, koska henkilöt itsessään ovat jotenkiin epämielyttävän luonteisia. Uusista ja harvinaisista nimistä ei tule mitään ennakko vibaa. Onnea kaikille Onneille!


    • Anonyymi

      Oma nimeni on Kirta eikä kunnassani ole toista samannimistä. Moni aikanaan kastetuista muutti nimensä tai poistui maasta tai kuoli, joten ihan hirmumonta meitä ei ole. Tulee Hurrikuninkaasta Syyrian maasta - alkuperäisenä. Ollut siis originaalisesti miehen nimi. Oma äitini halusi Kiran tai muun vastaavan. mutta oman ja siskonsa nimen perusteella minusta tuli Kirta. Eipä koskaan ole sekoitusta työpaikalla toisen samannnimisen kanssa, ja josko joku Kirtan tuntee, on 99% mahdollisuus että samasta ihmisestä kyse. Nimi ei naista pahenna, ellei nainen nimeä. :D Varsinkin kun vielä suojattu sukunimi niin aina kehuja saan erikoisesta nimestä ja kyllä, sitä sai aikanaan tavata vanhemmalle väelle kun kyselivät mikäs on tyllerön nimi. Myös hauskuutta elämään on tuoneet Saksanmaalta aikanaan saadut olut pullot joiden etiketissä oma nimi komeilee, ja sitten vielä joskus teininä kuuli Kirtafest tapahtumasta. Perussuomalaista meininkiä. Kaikkien suuhun, tai jokaisen kuppiin ei mun nimi mahdu, mutta ylpeänä kannan ja hilpeänä otan vastaan kaikenlaiset muunnokset ja väärinkuullut nimet joita elämäni aikana olen saanut, sekä ne kaikki lukemattomat lempinimet joita olen saanut. Koulussa tietenkin oma nimi oli se, jonka opettaja parhaiten muisti erikoisuuden vuoksi. Kuulemma.

    • Anonyymi

      Aivan järkyttävä ja hirveä nimi!!!

    • Anonyymi

      Naapurissahan on Puma, lännenpuolella. Tikra siis meille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe