Salatut elämät senkun venyy vaan ja paukkuu

Maikkarin Pölö

Tapahtuu viikolla 666:

Inka ryhtyy iriatiamantti-inkkariksi ja muuttaa lähimpään pajupuskaan asumaan. Tämä sopii hänelle mainiosti, sillä häneltä on meinannut jo moneen kertaan tulla kaurat ja heinät ylös, kun on joutunut sivusta seuraamaan kun Seppo vetää hampparin väärää pers... persoonallisella tavallaan.

(Vanhemmat katsojat muistanevat iriatiamantti-inkkarit 90-luvulta. Nämähän asuivat hevon kuusessa ja kasvattivat mättäissä nauriita.)

Inka vokottelee rastapeikko-Amin asumaan puskaan kanssaan. Tämä suostuukin ennenpitkää kyllästyttyään olemaan Jennin orjana. Mukaan hän ottaa Nikon, jolle Jenni ei sitten niin millään löydä muka hoitajaa, vaikka työttömiä pellejä kuten esmes Aleksi löytyy Helsingistä pilvin pimein. Nikosta kasvaa rehuilla ja sammaleilla ruokittu luomulapsi, ja hänelle poikii oma sarjansa kun Salatut loppuu joskus vuonna 5000.

Jenni uskoo Tonin sönkötykset ja lähtee tämän kanssa huoraksi Hampuriin. Siellä he esittävät yhdessä live akti show -esityksiä, kunnes esityksessä mukana oleva booakäärme kuristaa, kumma kyllä, molemmat yhtä aikaa hengiltä. Tonin raato rantautuu taas Suomeen, jossa Camilla myy sen Tampereen gladiaattoriyhdistykselle. En tiedä miksi. Mutta selittämättömiä ovat Tonin tiet.

Camilla myy ravintolansa ja asuntonsa, pakkaa kimpsut ja kampsut ja lähtee viljelemään kookospuita Gayman-saarille. Tervemenoa.

Elina vehtaa Danielin kanssa, kunnes saa selville että Daniel olikin alunperin hermafrodiitti, joka kasvatettiin pojaksi. Edes Ken ei ole tiennyt tästä perheen synkästä salaisuudesta, ja yllättyneenä laskee alleen Aamun nähden. Aamu saa raivarin ja teloittaa Kenin välittömästi pumppuhaulikolla, jonka hän on juuri voittanut arpajaisista Ismon valinnasta. Aamu raahataan vankilaan, jossa hän solmii suhteen erääseen Minna-Maaritiin...

Teemu lyö rahoiksi levyttämällä itkuvirren Kenin muistolle - laulajana toimii tietysti vinku-Inka. Inka ei kuitenkaan perusta isoista rahoista pajupuskassa, joten Teemu saa pitää kaiken. Hän ostaa Heureka-tiedekeskuksen ja ryhtyy pyörittämään sitä ammatikseen. Katri myy lippuja.

Ismo tulee hulluksi burn outin kurimuksessa, ja kuristaa Jaanan, joka tulee saman päivän aikana kymmenettä kertaa vikisemään jotain silmät lautasina loistaen. Ismo hirttäytyy myöhemmin vankilassa, ja Miia-enkeli hakee hänet pois.

Maarit raiskaa ynseän Jukan kaljapullolla kun Jukka nukkuu nokkavan arkkitehdin untaan. Tämän jälkeen Maarit hyppää junaan ja köröttää Utsjoelle Lapin Noidan muusaksi. Jukka pullo anaalissaan löytää itsestään uusia ulottuvuuksia, ja päätyy Tampereelle Mixeihin tanssipojaksi. Täällä hän tapaa Katjan ja tämän tyttöystävän... Mutta ei siitä mitään sen kummempaa. Ainahan tuttuja tapailee siellä sun täällä.

Aleksin sössötys vammauttaa Sofian pysyvästi, ja lapsi otetaan huostaan. Sieltä Elina hakee sen salaa pois, ja karkaa kakaran kanssa Viroon, josta ostaa vihtatehtaan ja menestyy. Aleksi ampuu itsensä, ja seinälle roiskahtaneet aivot myydään taideteokseksi Kiasmaan.

Ullan tavat tulevat aina vain pahemmiksi, hän kivahtelee kaikille ja läpsii jokaista joka osuu hollille. Tämän vuoksi hänet viedään hullujen huoneelle Danielin äidin kaveriksi, ja yhdessä he nykertävät räsynukkeja läjäpäin, kunnes räsynukkevuori kaatuu heidän päälleen ja he tukehtuvat hengiltä.

Kari ja Laura muuttavat Grönlantiin lapsosensa kanssa, perustavat suurperheen ja sulautuvat eskimoihin.

Los endos.

8

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jéé!

      Hyvä, hyvä, Maikkarin Pölö! Toi oli paras Salkkari-jakso, jonka olen koskaan "nähnyt". Kiitos!

    • friikki:)

      olipa hauska...hauskin mtä oon aikoihin lukennu...kiitti!!:D

    • smile:)

      Vitsi sä oot hyvä!

      • Minä vaan

        Ootsä tyttö vai poika oot paras


    • -e-

      saisko viikon 667 tapahtumat kans? loistava =)

    • freak

      Tuon sais kyl ehdottomasti näyttää telkastakin, huippuhauskaa tekstiä! :D

      • minä

        ...muuta (:


    • SaNNa

      Toi oli tosi hyvä!!! Voisit kirjoittaa sarjaan vielä vähän jatkoa... =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe