Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kotkan mopo ojassa

Nortti-Mortti

TÄLLÄ VIISII KOTKASSA AJELLAAN::::::::::::::


Salatut pykälät 408 - 410
Kirjoittanut: Asko Kervinen 17.11.2008 klo 19.52

Kotkan kaupunginhallitus käsitteli tänään kolme allekirjoittaneen tekemää kantelua, joista perussuomalaisten Jorma-Kalevi Merivirta esitti eriävät päätösehdotukset, mutta ei saanut ehdotukselleen kannatusta, joten Merivirta jätti asiasta eriävät mielipiteet.

Ensimmäinen (§ 408) koski kaupunginlakimies Marianna Ruonalan valheellista valmistelua.

Toisen asian (§ 409) kohdalla on kyse asiakirjapyynnöstä.

Kolmannen asian (§ 410) kohdalla on kyse sekä Ruonalan valheellisesta valmistelusta että ei-julkisten terveydentilatietojen väärinkäytöstä.

Ohessa Jorma-Kalevi Merivirran eriävät lausunnot seuraavasti:


ERIÄVÄ EHDOTUS / MIELIPIDE KOTKAN KAUPUNGINHALLITUKSEN § 408 ASIAAN.

Asko Kervisen kantelu ei ole perusteeton. Valmisteluasiakirjassa on kirjoitettu vääriä tietoja Kervisen työlomista. Täten kaupunginhallituksella on ollut päätöstä tehdessään vääriä ja virheellisiä tietoja, joten kyseinen päätös ei ole voinut syntyä oikein eikä lain tarkoittamalla tavalla.

Kervinen on kantelun liitteenä esittänyt pitävät ja asianmukaiset todisteet ja tositteet siitä, ettei hän ole ollut milloinkaan työlomalla eikä edes hakenut työlomaa. Täten asia on esitelty kaupunginhallitukselle väärillä ja virheellisillä tiedoilla, joka pitää oikaista. Kyseinen kantelunalainen 15.9.2008 / § 320 päätös on kumottava väärien ja virheellisten valmisteluasiakirjatietojen vuoksi.


Kotkassa 17.11.2008
Jorma-Kalevi Merivirta ( ps).
Kaupunginhallituksen jäsen


***************************************************************************


ERIÄVÄ EHDOTUS / MIELIPIDE KOTKAN KAUPUNGINHALLITUKSEN § 409 ASIAAN.

Asko Kerviselle on annettava häntä itseään koskevat asiakirjat.

Kotkan kaupunki on oikeudettomasti käyttänyt ja toimittanut ulkopuolisille Kervisen ei- julkisia terveydentilaa koskevia tietoja töiden laiminlyöntejä koskevassa luettelossa.

Lain mukaan Kotkan kaupungilla ei ole ollut oikeutta ylläpitää ja käyttää luetteloa Kervisen töiden laiminlyönneistä, antamatta niistä tietoja hänelle itselleen.

Kotkan kaupungilla on ollut työsopimuksen mukainen velvoite antaa nämä kyseiset väitetyt töiden laiminlyönnit tiedoksi myös Kerviselle itselleen.

Kotkan kaupunki on työnantajana lähettänyt asiakirjana Kervisen ei-julkisia terveydentilaa koskevia tietoja työsuojelupiiriin ja käyttänyt kyseistä asiakirjaa organisaatiossaan, mutta ei ole suostunut antamaan Kerviselle asiakirjaa hänen omasta terveydentilaa koskevista tiedoista, eikä hänelle annetuista töiden laiminlyönneistä.

Kotkan kaupungilla ei ole työnantajana ollut oikeutta lähettää Kervisen ei-julkisia terveydentilaa koskevia tietoja työsuojelupiiriin eikä käyttää kyseisiä tietoja organisaatiossaan, koska työnantajan on pidettävä kaikki työntekijän ei-julkiset ja salassa pidettävät tiedot erillään muista työtiedoista.

Kotkan kaupunki on ylittänyt toimivaltansa ja menetellyt hyvän hallinnon vastaisesti, käyttämällä Kervisen ei-julkisia terveydentilatietoja sisältänyttä asiakirjaa organisaatiossaan ja lähettämällä näitä salassa pidettäviä tietoja sivullisille.

Kotkan kaupungin on tunnustettava virheellinen menettely Asko Kervisen terveydentilaa koskevien tietojen käsittelyssä ja annettava Kerviselle häntä itseään koskevat asiakirjat ja luettelo töiden laiminlyönneistä, jotka hänelle itseoikeutetusti kuuluvat.

Kotkassa 17.11.2008
Jorma-Kalevi Merivirta ( ps).
Kaupunginhallituksen jäsen


***************************************************************************


ERIÄVÄ EHDOTUS / MIELIPIDE KOTKAN KAUPUNGINHALLITUKSEN § 410 ASIAAN.

Asko Kervisen kantelu Etelä-Suomen lääninhallitukselle ei ole perusteeton. Valmisteluasiakirjassa on kirjoitettu vääriä tietoja Kervisen työlomista. Täten kaupunginhallituksella on ollut päätöstä tehdessään vääriä ja virheellisiä tietoja, joten kyseinen päätös ei ole voinut syntyä oikein eikä lain tarkoittamalla tavalla.

Kervinen on kantelun liitteenä esittänyt pitävät ja asianmukaiset todisteet ja tositteet siitä, ettei hän ole ollut milloinkaan työlomalla eikä edes hakenut työlomaa. Täten asia on esitelty kaupunginhallitukselle väärillä ja virheellisillä tiedoilla, joka pitää oikaista. Kyseinen kantelunalainen 15.9.2008 / § 320 päätös on kumottava väärien ja virheellisten valmisteluasiakirjatietojen vuoksi.

Lisäksi Kotkan kaupunki on käyttänyt asiakirjoissaan Kervisen ei-julkisia terveydentilaa koskevia tietoja ilman Kervisen suullista tai kirjallista lupaa. Täten Kotkan kaupunki on rikkonut velvollisuuttaan taata Kervisen yksityiselämän suoja.

Kotkan kaupunki on ylittänyt toimivaltansa ja rikkonut kyseisessä tapauksessa hyvän hallinnon periaatteita, salaamalla Kerviseltä häntä itseään koskevat tiedot, joihin hänellä oli ja on tiedonsaantioikeus. Kotkan kaupunki on työnantajana käyttänyt ja lähettänut ulkopuolisille Kervisen salassa pidettäviä terveydentilaa koskevia tietoja ilman Kervisen suostumusta.

Kotkan kaupungin olisi työnantajana kuulunut antaa Kerviselle tiedoksi väitetyt töiden laiminlyönnit, joita asiakirjoissa käytettiin.

Kyseinen kaupunginhallituksen päätös § 320 on kumottava väärien ja virheellisten valmisteluasiakirjatietojen vuoksi ja Kotkan kaupungin on tunnustettava virheellinen ja väärä menettely Asko Kervistä koskevien asiakirjatietojen käytössä.


Kotkassa 17.11.2008
Jorma-Kalevi Merivirta ( ps).
Kaupunginhallituksen jäsen

1

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • media-agentti

      Kunnallishallinnon ja tiedoituksen asiantuntijana lausun, että oikaisuvaatimus tehdään, mikäli valmistelussa tahi esityslistassa on virheellisyyksiä tahi vääriä tai valheellisia tietoja ja päätös on tehty näiden tietojen perusteella. Tällöin asianosaisella henkilöllä on oikeus vaatia asiassa oikaisua.

      Kotkan kaupunki ei ole reagoinut Asko Kervisen oikaisuvaatimuksiin vakavasti, joka johtanut nykyiseen pattitilanteeseen, joka ei palvele ketään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe