Ikuinen suru puserossa

Kyynelmeri

"Forgiveness is key to your own happiness". Helpommin sanottu kun tehty. Ja vielä vaikeampaa jos ei pyydetä anteeksi. Kai aika parantaa. Kuitenkin. Joskus.

http://www.youtube.com/watch?v=QpvwxK7F2BI

Paljon muitakin ihania totuuksia tuossa biisissä. Pitää vaan keskittyä siihen omaan karmaan, jos vaikka joskus onnikin tulisi vastaan. Kostonhimoisia aikuisia ihmisiä en ymmärrä. Miten kostosta voi nauttia? Tuoko kosto sitä onnea? Minä en ainakaan uskaltaisi mennä edes kokeilemaan. Liekö naiivia uskoa siihen rakkauden voimaan, mutta uskon kuitenkin.

4

595

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • asioita tässä biisissä

   mutta kyynelehdi ihan rauhassa, paljon kostonhimoisia aikuisia ja nuoria on liikkeellä. Oletko selvittänyt riidan asianomaisen henkilön kanssa? Viisas äitini sanoo aina, että puheet ja juorut muuttavat muotoaan moneen otteeseen ja jos jotakuta inhotaan jo valmiiksi niin pistetään pökköä lisää pesään, muutetaan niitä juttuja tahallaan. Toivottovasti saat selvitettyä asiasi tämän henkilön kanssa.

   • Kyynelmeri

    Olen yrittänyt selvittää asioita jo kymmenen vuotta, mutta emme ymmärrä toisiamme, emme kuule toisiamme. Puhumme kai eri kieltä tai jotain. Ehkä sitä joskus, tulevaisuudessa. Ei sitä koskaan tiedä. Nyt täytyy vain yrittää elää tässä hetkessä elämää eteenpäin ja suojella itseään ja läheisiään.


   • olet yrittänyt
    Kyynelmeri kirjoitti:

    Olen yrittänyt selvittää asioita jo kymmenen vuotta, mutta emme ymmärrä toisiamme, emme kuule toisiamme. Puhumme kai eri kieltä tai jotain. Ehkä sitä joskus, tulevaisuudessa. Ei sitä koskaan tiedä. Nyt täytyy vain yrittää elää tässä hetkessä elämää eteenpäin ja suojella itseään ja läheisiään.

    selvittää eli siis suhteesi ajan. Jos ei ymmärrä toista yhtään niin en tiedä, itse lähtisin sellaisesta suhteesta, mutta kukin päättää omasta elämästään. Itse tiedät parhaiten ja luultavasti olet jo päättänytkin elämäsi suunnan.


   • Kyynelmeri

    Tämä kostonhimo ja yleensäkin kaikenlainen tunteeton pelleily on niitä asioita joita en toivo lasteni tästä meidän yhteiskunnasta ja läheisistään imevän. Mutta minkäs teet...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4805
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1803
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1081
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   976
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   922
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   356
   847
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   791
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   778
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   771
  Aihe