Kysymys

Abu-Bakrille tai muille

islamisteille :)

Kuinka Koraani tai Islam yleensä suhtautuu pornoon ja yleiseen alastomuuteen?

En jaksa kahlata noita suuria läpi, Ovat lähes yhtä käsittämätöntä löpinää kuin suomalaisten poliitikkojen puheet

4

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jon naisen ihoa nakyy enemman

      kuin napinlavesta nakyy, niin muslimilta lipsahataa houhuihin.
      Niilta menee jarki, jos sita on koskaan olutkaan.

    • Abu-Bakr

      Islam ja Sukupuoli

      Islam katsoo, sukupuoli on yksi niistä olennaisista ihmisen tarpeisiin, jotka on asianmukaisesti täytetty. Se on välttämättömyys ihmisen mieltä. Se edellyttää suotuisan huomioon. Itse Islam katsoo, että on yksi vaatimuksista, elämän, joka olisi asianmukaisesti ja laillisesti täyttyvät. Lisäksi islam ei käsittele se epämiellyttävää, likainen tai inhottava teko mies. Jumala (subhanahu wa ta'ala) todetaan, että Glorious Quran Suura Al-Imran [perheen Imran] (3:14): "Fair" silmissä miehiä on rakkaus mitä he himoita: naisia ja lapsia; kukkura - asti hoards kultaa ja hopeaa, hevoset merkkituotteiden [veren ja huippuosaamista] ja [runsaasti] nautojen ja hyvin muokkaamalla maata. Nämä ovat omaisuutensa tämän maailman elämää, mutta läheisyys Jumalan on paras tavoitteet [palaa] ".

      Lisäksi Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on raportoitu sanoneen, joka kuuluu seuraavasti: "Kolme asioita tässä maailmassa oli houkutellut [tai miellyttävä] minulle: naiset, hajuvettä [mutta] ja [ kaikkensa] ilo silmäni [sielu] on rukous "[1].

      Itse asiassa, islam kieltää valvontaan ja riistää seksuaalisesta käyttäytymisestä. Tämä on yksinkertaisesti, koska islam on luonnollinen uskonto oikeassa puhdasta ihmisen luontaisia. Islam ei ole, milloin tahansa, konfliktien vaatimusten mukainen ihmisen vaatimuksia tai toiveita. Islam pikemminkin yrittää vastata ja täyttää kaikki ihmisten tarpeet ja vaatimukset. Islam ei niin asettamalla tiettyjä laillisia rajoituksia, joilla varmistetaan täytä näitä tarpeita on oikein ja laillista. Islam pyrkii pitämään sukupuoleen puitteissa ihmisen tarpeisiin ja nostaa sen yläpuolella villi ja sivistymätön tavalla. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on kerrottu todenneen, joka kuuluu seuraavasti: "Ihmiset kirjoittaa Jannah, Paradise enimmäkseen perustuu Taqwa Jumalan (subhanahu wa ta'ala) [täynnä kunnioitusta ja kuuliaisuutta ja Komennot Jumalan (subhanahu wa ta'ala) ja Hänen lähettiläänsä (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle)], ja se perustuu heidän hyvästä käytöksestä. [Koska] useimmat ihmiset tulla Hellfire siksi, [sairas käyttää] on suussa ja yksityisen osat "[2].

      Meidän on pyrittävä esittelemään tässä kirjasessa, menetelmä, jossa islam vireille muslimeille käytön sääntelemiseksi sukupuoleen. Itse asiassa, islam asettaa tilan, sen parempi kehittyvän mies, jos hän noudattaa islamilaisten sääntöjä aiheesta. Islam tarkastellaan asianmukaisesta käytöstä sukupuoleen tehtynä jumalanpalveluksessa, Ibadah. A-muslimi olisi palkittava, kun hän käytäntöjä tämän teon, sillä hän on palkittu, kun hän ei muita toimia on määrätty eri jumalanpalveluksessa. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) viittasi tätä käsitettä, kun hän sanoi, joka kuuluu seuraavasti: "[A-muslimien] olisi yhdynnässä hänen puolisonsa mainos olisi palkitaan siitä. Ne, (voi Jumala olla tyytyväisiä hänelle) kysyi: Voi Messenger of Allah! Henkilö olisi palkittava vaikka täytä hänen seksuaalinen tarve? Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) vastasi: Kyllä. Eikö se, että hän olisi rangaistava, jos hän olisi harjoiteltu sukupuoli laittomasti? Sama pätee, jos muslimi harjoiteltu laillisen kanssakäyminen hänen puolisonsa. Näin ollen hän olisi palkittava "[3].

      Ainoa hyväksyttävä tapa seksuaalista tyydytystä Islam on laillista "avioliitto". Itse asiassa, islam kehottaa muslimeja hakea avioliiton ja kannustaa niitä käytännössä. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on kerrottu todenneen, joka kuuluu seuraavasti: "Se, joka on taloudellisesti pystyy avioliitto, mutta ei mennä naimisiin, hän ei kuulu Me [eli Jumalan Messenger (rauha ja siunaukset Jumala olkoon hänelle)] "[4].

      "Islam pitää avioliittoa luonnollinen välttämättömyys, jotta rauha ja mielenrauha on muslimi. Jos yhteiskunta, islam osalta avioliitto on paikka edistää rakkautta, tunteet, läheisyys ja uhrautuvaisuus. Lisäksi islam osalta avioliitto vaatimus ylläpitää ihmisen kilpavarustelun. Silti islamin osalta avioliitto, joka merkitsee parempaa moraalisten arvojen säilyttäminen kunnia ja arvokkuus, ja säilyttäminen moraalisia arvoja, ihmisten yhteiskunnasta. Näin ollen unohtamatta avioliitto tai sen hylkäämistä pidetään kieltäminen kaikista normaalia ihmisen käyttäytymistä ja puhdas koodi sosiaalisen etiikka "[5].

      Näin ollen tavoite avioliitto islamissa on saavuttaa rauha ja mielenrauhan että molemmat puolisot. Jumala (subhanahu wa ta'ala) toteaa Quran Suura rommi (30:21): "Ja Hänen merkkejään on tämä, että Hän on luonut teille kaverit joukosta itsellenne, että te voisitte asua rauha heidän kanssaan, ja hän on tehnyt rakkaus ja armo välillä [sydämensä]: Totisesti, tässä on merkkejä niille, jotka ajattelevat ".

      Itse asiassa yksi niistä tavoitteista, avioliiton on suojella molemmat puolisot vastaan hemmottelu on lainvastainen seksuaalinen käytäntöjä, jotka voivat johtaa korruptioon ja moraalittomia tekoja [kuten prostituutio, fornication ja aviorikoksesta tai muu] ja yhteiskunnassa. Jumala (subhanahu wa ta'ala) toteaa Quran Suura Baqarah (2:187): "Ne ovat vaatteet ja te olette heidän vaatteensa".

      Epäilemättä on olemassa tiettyjä henkilöitä, jotka hylätä puhelun islamin varten puhtaus ja siveys. Näiden henkilöiden puolestapuhuja unliceneced seksuaalinen vapaus. Uskomme, että nämä ihmiset eivät nauti normaalia ja luonnollista ihmisten tyytyväisyys. Mitä islam, se ei hajoa uskotte, mitä valtion alempien olentoja, kuten eläimiä. Eläimet yksin jää käytännössä seksuaalinen vapaus, mitä ne haluavat ja ilman mitään rajoituksia. Islam katsoo, että suuri synti miehen paikka hänen siemenneste on kohtu, joka on lainvastaista hänelle. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) todetaan, jotka kuuluvat seuraavasti: "Ei ole suurempaa syntiä sen jälkeen, kun sin assosioida kumppaneiden kanssa Jumala (subhanahu wa ta'ala) kuin mies kulutustavaraan siemenneste on kohtu [yksityiset osa nainen], joka on lainvastaista, että hän asettaa "[6].

      Islam ja Puhtaus

      Islam ohjaa uskovaiset puhtaus ja siveys. Islam edelleen lahjoittaa uskovaiset ihmisarvolle ja kunnia. Islam ohjaa ja johtaa sen seuraajat ovat oikean suuntaisia, jossa ne olisivat, Jumala valmis moraalisesti kunniallinen ja tuottavia. Kuuntele tarina, jossa nuori mies, joka tuli Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) pyytää häntä, jotta hän voi käytännössä aviorikoksesta, koska hän ei voi elää ilman sitä, kun käsittää islamia. Ne, (voi Jumala olla tyytyväisiä häntä) äänekkäästi hylkäsi nuori mies valittaa ja kielsi sitä täysin. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on kuitenkin kutsuttu nuori mies lähemmäksi häntä ja sanoi, joka kuuluu seuraavasti: "Haluatko hyväksyä [nähdä] äitisi sitoisi aviorikoksesta?" Nuori mies vastasi kielteisesti. Näin ollen Jumala lähettiläänsä (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) sanoi, joka kuuluu seuraavasti: "Niin, muut ihmiset kieltäytyvät nähdä niiden äitien [tai muita naisten ja heidän perheidensä] on hemmotteleva ja aviorikoksesta. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) kysyttiin lisäksi nuori mies, joka kuuluu seuraavasti: "Haluatko hyväksyä [nähdä] sisaresi sitoisi aviorikoksesta?" Nuori mies vastasi kielteisesti. Näin ollen Jumala lähettiläänsä (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) sanoi, joka kuuluu seuraavasti: "Niin, muut ihmiset kieltäytyvät nähdä sisaret sitoisi aviorikoksesta samoin". Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) kysyttiin lisäksi, joka kuuluu seuraavasti: "Haluatko hyväksyä [nähdä] tyttäresi sitoisi aviorikoksesta?" Nuori mies vastasi kielteisesti. Näin ollen Jumala lähettiläänsä (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) sanoi, joka kuuluu seuraavasti: "Niin, muut ihmiset kieltäytyvät nähdä heidän tyttärilleen sitoisi aviorikoksesta samoin". Näin ollen havaitsemme, että Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) ei ollut ankara ollenkaan nuoren miehen, mutta hän mieluummin rukoili, että hyvinvoinnin tämä nuori mies sanoi: "Oi Jumala! Puhdistetaan sydämessä tämä nuori mies, kurittaa hänen yksityis-osia, ja voi alentaa hänen katseensa ". Tämä nuori mies on ilmoittanut sanoi: "Jumalan nimessä! En ollut koskaan pyrkinyt lainvastainen suhteet uudelleen koskaan" [7].

      Tämä on islam. Se on uskonto, joka ei suvaita munkkilaitos ja yhteensä huolimattomuus on maallinen asioihin. Islam ei hylätä kaikki maallinen mammona ja nautinnon kokonaan. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on kerrottu todenneen, joka kuuluu seuraavasti: "Jumalan nimessä! Olen Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle), kaikkein Jumala kunnioittava teistä ja tottelevat Hänen komennot. Olen kuitenkin havaita nopeasti [joitakin päiviä] ja paloittele se [muihin päivää]. I [nousemaan yöllä] tarjoaa rukoukset [jonkin aikaa], ja olen myös nukkua [noin aikoina yöllä]. Olen myös naimisiin [naisten]. Näin ollen se, joka valitsee muulla tavalla, muut kuin minun Sunnah, perinne, hän ei kuulu minulle "[8].

      Islam ei salli sokean ja hallitsemattoman tyydyttävällä tavalla henkilökohtaisia päähänpistoja ja caprices. Muhammad Qutub, kuuluisan nykyajan muslimien oppinut, sanoo: "Voimme löytää mitään ongelmaa" sukupuoli "islamissa. Islam erects esteet ennen kaikkea ihmisen toiveista, mukaan lukien sukupuolen, jotka eivät ole kokonaan estää tai kieltää ne. Kuitenkin islamin pikemminkin nostaa ja valvoo näiden ihmisten halut. islam malleja nämä esteet samoin kuin säännellä laitteiden joen aikana tulva vuodenaikoina. Näin ollen säännellä laitteet yrittää nostaa veden tilapäisesti tasolle, joka ei yleensä päästä, se anna veden suorittaa korkeammalla tasolla. Samoin islam valvonnan tason ihmisten halut nostamalla sitä suurempi tasaantumassa. islam asettaa säännöt ja sukupuoli ei rajoittaa tai kieltää se kokonaan, vaan salli sitä kuulu että Jumala (subhanahu wa ta'ala) luvat käytännössä tällaisten ihmisten halut. Nämä ovat asettamissa rajoissa Jumala (subhanahu wa ta'ala), sellaisena kuin Hän toteaa, että Glorious Quran Suura Baqarah (2:229): "Nämä ovat rajat Jumalan, joten ei rikkoa ne, jos mitään ei tehdä syntiä rajoissa Jumalan, tällaisten henkilöiden väärin [itse samoin kuin muut]. "Jumala (subhanahu wa ta'ala), Hänen suuri viisaus tietää, että nämä ovat" turvallinen "ja" vakuutena "rajat valua tällaisten energialähteiden tallennettu miehen kautta ihmisten halut. Julkaisemalla tällaisten energialähteiden organisoitua, valvottua ja turvallisesti, mies voi saada suuren tason menestystä hänelle ja hänen yhteiskuntaan. Kuitenkin jopa Jahiliyah, valtion tietämättömyydestä, tunnustetaan tarve järjestää, säännellä ja valvoa kaikkea ihmisten toiveet, paitsi "sukupuoli". Seksi, muun muassa kaikkien ihmisten toiveiden drives, on hullu yksi. Kuvitelkaa, jos tällainen hullu ajaa jätetään ilman valvontaa, asetusten Ja rajoituksia, mitä tapahtuisi yhteiskunnassa, sen moraalin, kunnian ja yksilöitä? Jahiliyah ei salli ajaa ja halu omistuksen ilman sääntöjä. Jos tällainen toive vasemmalle rajoittamaton, voisimme nähdä mies haluaa olla ja oma riippumatta hän haluaa, kautta tarkoitan. kuitenkin ihmisen tekemä lait luokitella tällaiset teot on rangaistava rikos varkaudesta lailla. Sama on harjoiteltu, koska ruoka, vaatteet ja asunto-asemia ja toiveita. Kaikki nämä asemat ja toiveet ovat valvoo lakien ja ei jätetä henkilökohtaiseen tai tunne-elämän oikkuja "[9].

      Islam ja avioliittolain

      Islam komentoja sen seuraajia mennä naimisiin niin pian kuin he ovat kykeneviä. Muslimien ei pitäisi pelätä köyhyyttä eivätkä ne saisi pidättää lisätä perheenjäsenten seurauksena avioliitosta, ja näin ollen sillä, että ne pysyvät poissa avioliitto. Jumala (subhanahu wa ta'ala) toteaa Quran Suura Nur [The Light] (24:32): "Nai ne teistä, jotka ovat yhden tai hyveellinen kuin keskuudessa teidän orjia, mies tai nainen: jos ne ovat köyhyys, Jumala antaa heille merkitsee sitä pois Hänen Grace: Jumala encompasseth kaikki, ja Hän tietää kaikki asiat ".

      Lisäksi Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on kerrottu todenneen, joka kuuluu seuraavasti: "Jumala (subhanahu wa ta'ala), tulee se, kun itse auttaa kolmen tyyppisiä ihmisiä. Nämä ovat: A soturi, joka pyrkii Jumalan (subhanahu wa ta'ala). Sopimussuhteessa orja, joka haluaa maksaa pois vahvistamaa arvoa hänen vapaus orjuudesta, ja henkilö, joka hakee naimisiin kurittaa itse "[10].

      Jos mies muslimi ei ole varaa mennä naimisiin, koska köyhyys, hän komensi ja rangaista itseään. Jumala (subhanahu wa ta'ala) toteaa Quran Suura Nur [The Light] (24:33): "Antakaa niille, jotka löytävät ei rahat avioliittoon pitää itse siveä, kunnes Jumala antaa heille merkitsee sitä pois hänen armonsa".

      Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) antaa neuvoja, jotka helpottavat jossain määrin myös henkilö, joka ei voi mennä naimisiin on niukasti avioliitto kulut. Tämä neuvo valjaat hänen halunsa mennä naimisiin ja antaa hänelle valvoa hänen seksuaalinen toiveita. Jumalan Messenger (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) on raportoitu sanoneen, joka kuuluu seuraavasti: "Oi nuoret miehet! Se, joka pystyy [taloudellisesti ja toisin] on [varaa kuluista] avioliitosta, anna hänen tehdä niin. [Avioliitto] auttaa yksi hänen näön ja rangaista hänen yksityis-osat. Mutta hän ei ole varaa avioliitto kulut, anna hänelle tarkkailla nopeasti kuin se [säädös], jonka suojelija hänelle "[11].

      The Glorious Quran esimerkkinä paras esimerkki subduing seksuaalisen ajaa tarina profeetta Yousuf (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) [Joseph]. Profeetan Yousuf (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) tarina on asetettu yksi parhaita esimerkkejä muslimien nuoriso. Jumala (subhanahu wa ta'ala) toteaa Quran Suura Yousuf (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) (12:23-24): "Mutta hän, jonka talo hän oli yrittänyt vietellä hänet hänen [true] itse : Hän kiinnitetty ovet ja sanoi: Nyt tulee, sinä [rakas yksi]! hän sanoi: »Jumala varjelkoon! Todella [sinun aviomies] on herrani! Hän teki minun oleskella miellyttävä! Totisesti ei ole hyvä tulevat ne, jotka tekevät väärin! Ja [intohimolla] hän halu häntä, ja hän on hylännyt hänet, mutta hän näki todisteet hänen Herransa näin [Me Tilaus], että voisimme kääntää pois häntä [kaikki] paha ja häpeällinen tekoihin: hän oli yksi meidän palvelussuhteen, vilpitön ja puhdistettu ".

      Yousuf (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) huomiotta kielteiset tulokset, jotka johtuvat hänen kieltäminen on pyynnöstä arvostettu nainen. Tuloksena hylätä pyynnön pahat teot oli vankeutta. Jumala (subhanahu wa ta'ala) toteaa Quran Suura Yousuf (rauha ja siunausta Jumala olkoon hänelle) (12:32-34): "Hän sanoi: Ei ennen kuin on mies, josta te syyttää minua! En pyri vietellä hänet hänen [true] itse, mutta hän teki lujasti tallentaa itse syytön! Ja nyt, jos hän doth ole minun hinnoittelua, hän on varmasti heitetään vankilaan ja [mikä lisää] olevan yritys, jonka vilest! Hän sanoi: »Oi Herra! Vankilassa on enemmän minun mieleen kuin se, johon he kutsuvat minua: jos Sinä kääntyvät pois heidän aikeensa minua, haluan [minun nuorekas hulluutta] tuntuu taipuvainen heitä kohti ja liittyä joukkoon tietämättömien. Joten hänen Herransa hearkened hänelle [hänen rukous] ja käänsivät hänelle heidän aikeensa: totisesti Hän kuuleva, tietävä [kaikki asiat] ".



      [1] Amad ja Nasai report this Hadith.
      [2] Trimithi raportoitu tämän Hadith.
      [3] Ahmad ilmoitti tästä Hadith.
      [4] Al-Baihaqi raportoitu tämän Hadith.
      [5] Al-Kholi, al-Bahi, "Nainen Vuosina Koti ja yhteiskunta".
      [6] Ahmad ilmoitti tästä Hadith.
      [7] Tabarani raportoitu tämän Hadith.
      [8] Bukhari ja Muslim raportoitu tämän Hadith.
      [9] Islamilainen Koulutus curriculum, Dar-al-Shuruq, Vol.2, P.218-9.
      [10] Tirmithi raportoitu tämän Hadith.
      [11] Bukhari ja Muslim raportoitu tämän Hadith.

      lisää

      http://www.themodernreligion.com/Sex.htm

      • kuitenkin

        vastaisit noin kymmenellä rivillä, ja suomeksi, vaikka ei tulisi kuin sana päivässä


      • 73 neitsytta

        ja 300 isoperceista poikaa.. elaimet...

        ULOS!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe