Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

zafira autona

zafis

voiko kukaan kertoa kokemuksista zafiraan?ollaan ostamassa 98-02 vuoden mallia bensakoneella perhe autoksi.onkohan mitään tyyppivikoja?

4

2049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zafira2000

      Meillä vuoden 2000 Zafira 1,8 Elegance, ajettu nyt 215 000 km. Ollaan oltu tyytyväsiä. Monikäyttöinen auto, ja ei liian isokaan.Osta isommalla 1,8 koneella varustettu, jotta tehoa löytyy isommallakin kuormalla. Joitain pieniä vikoja on ollut muuta ei mitään erityistä. Pitäisi vähitellen vaihtaa uudempaan, Zafira on yksi vaihtoehto.

      • Jees..

        Meillö on Zaffe 2.2 bensa koneella, ja vetää kivasti vaunuakin. 1.8 luultavasti vaunun kans aikas laiska!!

        T:J


    • Meillä Zafira 1.8 Elegance vm-2001 on ollut neljä vuotta ja kilometrejä tänä aikana tullut 70tkm. Mittarissa tällä hetkellä 175tkm. Suurin remontti oli ilmastoinnin kennon uusinta. Lisäksi vaihdettu molemmat etupyörän laakerit. Jarrupalat eteen ja taakse vaihdettu, eteen myös jarrulevyt. Myös takaäänenvaimennin vaihdettu. Suurin osa näistä mielestäni normaalia kulumaa, joita tulee joka autoon. (Paitsi ehkä tuo ilmastointiremontti). Katsastuksista on aina menty kerralla läpi.
      Autona ollut meille mieleinen, ennenkaikkea monikäyttöisyyden vuoksi. Muuntuu 7-hengen tila-autosta käden käänteessä pieneksi pakettiautoksi.
      Kokemukset sellaisia että ehkä jos vaihtoa ajattelen, niin uudempi Zafira lienee listalla hyvin kärjessä.
      Opeleita paljon parjataan, mutta itsellä ollut Kadettia, Astraa ja vectraa, ja kaikki on hyvin pelannut ja remontteja ollut melko vähän. Isoja ei ollenkaan. Mutta onko itselle sitten sattunut vain hyviä yksilöitä? Mene ja tiedä.
      Omasta puolestani voin suositella.

    • zafiiri

      Saimme auton todella halvalla ja epäilimme siinä olevan "koira haudattuna", mutta nyt puoli vuotta ajelleena mitään isompaa ei ole eteen tullut. Käsijarru säädettiin, eipä muuta. Ostovaiheessa kokeilin muutamia tila-autoja ja yllättävän moni tuntui ajaessa pakettiautolta, zafira oli jämäkkä ja henkilöautomaisen mukava kaikinpuolin. Tilaa on todella hyvin sisällä ja perällä= erinomainen lapsiperheelle tai koiran omistajalle.
      Miinuksina: ilmastonpuutostalvina tuppaa joskus ovet jäätyä kiinni ja peräluukun nappi myös. Lasinpyyhkijät ovat typerästi sijoitettu "vallihautaan", jonne kaikki lumi jäätyy helposti. Kytkin on hieman jyrkkä ja koneella pitää antaa kierroksia jonkiin verran ykkösellä kaasutuntuma on joskus hiukan ailahteleva, eli valoista lähdettäessä tulee helposti liikaa kierroksia. pehmeyttä ja joustavuutta kaipaisi. Lumipyryllä ja sohjolla sivupalkkien peittävyys vain kasvaa entisestään, joten pyyhkimet saa säätää tarkasti pyyhkimään ihan ikkunan reunaan saakka.
      Mutta: alle 4000€ autoksi tämä on uskomattoman hyvä ja hiljainen auto. Suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe