Tietämätön??

..Vaaka M

Kertoilkaahan tyhmälle,oon vaaka m,reilun vuoden olen olt piru palavasti ensin ihastunu,nyttemmin voi varmaan Rakastumisesta puhua,ihanaan Kaksosnaiseen.Olen aikuinen mies,enkä ois tosiaan uskonu et tämmmösiä tunteita kokee ketään ihmistä kohtaan,ainakaan tässä iässä!Ollaan frendejä,meil tarina luistaa sairaan hyvin,molemmat puheliaita.Meil on yhdes mukavaa ja mutkatonta,mutta jossain määrin en tiä miten suhtautua Hänen ailahteluihin.Esim. jutelllaan syvällisesti,ja yhtäkkiä Hän rupee kimpoileen ihan jostain muusta aiheesta..ihan kun äsköstä keskustelua ei ois käytykkään. : /?? Tulee tunne välillä kun ois vaan joku"varamies" tai takaportti.Mun luottamus on joskus saanu kovan kolauksen enkä hevillä tahdo toiselle paljastaa tunteitani,saati luottaa,ainakaan tunneasioissa.Kertokaahan joku,oisko parempi olla suora ja rehellinen,vaikkakin sitte takkiin tulisikin??..ja kertoa suoraan tunteistani Häntä kohtaan..

7

1044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksosnainen

      olen keski-ikäinen, paljon kohdannut nainen. esittelysi tuntui tutulta, itse olin nuorena samanlainen, kuin rauhaton, mutta rakastettava ja uskollinen. Nyt minusta löysi elämänsä rakkauden kauris-mies, jolla pitkiä suhteita takana. Kuulemma olen jotain aivan erilaista, seksikin intohimoista. Pidän itseäni suvaitsevaisena, uteliaana ja ennenkaikkea mediaalisena. Neuvon, ota yhteyttä kokeneeseen astrologiin ja teetätä tarkkaan(klo)syntymäaikaan ja -paikkaan perustuva kartta, mikä viitoittaa luonteitanne, hyviä ja huonoja puolianne sekä miten sopisitte yhteen, vahvuudet ja heikkoudet.

    • kaksosnainen

      "Meil on yhdes mukavaa ja mutkatonta,mutta jossain määrin en tiä miten suhtautua Hänen ailahteluihin.Esim. jutelllaan syvällisesti,ja yhtäkkiä Hän rupee kimpoileen ihan jostain muusta aiheesta..ihan kun äsköstä keskustelua ei ois käytykkään. : /??"

      Ei se ole ailahtelua vaan kaksoset usein kyllästyvät nopeasti ja haluavat keskustella paljon. Puheenaihe saattaa vaihtua vaikka sillä sekunnilla, mutta ei se tarkoita että edellinen aihe olisi ollut tylsä, vaan pitää vain saada toteuttaa sitä tuuliviirimäisyyttä. Vaikka se olisi käyty hyvinkin ja jäänyt mieleen, niin silti on mukava keskustella monista asioista. Itsellänikin se ajatus hyppii asiasta viidenteen tuhanteen ja suurin osa jää joskus sanomatta, kun ei kehtaa aina keskeyttää toista. Se on vain impulsiivisuutta, älykkyyttä, verbaalista lahjakkuutta ja vaihtelunhalua. Älä ihmettele naisen käytöstä, eipähän ole niin tylsää kuin jonkin viilipytyn seurassa miltä ei voi koskaan odottaa mitään uutta:)
      Tunteistasi sinun kannattaa kertoa sitten kun olet siihen valmis.

      • Nimetön

        ..jos ja kun olen,elän ja menen omaa elämääni,Hän vastaavasti rupeaa "sattumalta(ko)"tupsahtelemaan paikkoihin,missä minä olen tottunut asioimaan/käymään.Jotenkin sisäinen vaisto sanoo ettei niin montaa "sattumaa" voi kohdalle osua.. : / Olen jo omassa mielessäni ajatellutkin et sanon Hänelle asiat asioina;mitä minä tunnen,mutten tiedä onko sekään viisasta.Tosin,eipähän jäisi omalta osaltani ainakaan jossiteltavaa.. :)


    • it´s only me

      tuosta alapuolelta KaksosN19 vuodatus.

      Saat hyvän kuvan kaksosnaisesta.

      Käytännön neuvona sanoisin että katsele tilannetta kaikessa rauhassa. Älä näytä tunteitasi äläkä anna naisen pitää sinua itsestään selvyytenä.

      Huuma menee myös ohi, parin vuoden päästä et katselee häntä enää ruusuisten lasien läpi.

      t. vesimiesN

      • Nimetön

        ..näin olen menetellyt pitkälti.Kun kohdataan,juttelen niitänäitä,ja poistun paikalta,kun ITSELLENI sopivaa.En tahdokkaan (kukapa meistä haluaisi)olla mikään "pallo",jota voi pyöritellä miten milloinkin.Ja se vauhdikkuus hänessä,se juuri tekee henkilöstä kiinnostavan.Ei tylsää päivää.Päivittäiset askareet..esim. kaupassa käynti,lenkkeily jne. sujuu mallikkaasti,ja meil tarina tosiaan soljuu ja nauru raikaa!Tiedän omat tunteeni häntä kohtaan,ongelman tekeekin Hänen tunteet mua kohtaan.Yhtenä hetkenä jo näyttää valoisalta,kunnes taas mennään etäämmälle..melkosta huopaamista.. :)..tekisi tavallaan mieli sanoa suoraan tunteeni Häntä kohtaan,mutta mutta..ajaako se Hänet kauemmas minusta,mene ja tiedä..


    • kokeilkaa

      Suora ja rehellinen kannattaa kakasosen kanssa aina olla. Mutta missään nimessä et saa antaa hänen pompottaa itseäsi, jota hän yrittää. Molemmat seisotte omilla jaloillaan ja omien mielipiteitten takana. Koskaan et saa kaksoselle anttaa tunnetta että mielistelet häntä. Niin se homma toimii. Ja jos hän pitää sinua "varamiehenä" anna hänen ymmärtää, että elämää on ilman häntäkin... Niin, jopas olet maailman tärkein ihminen taas..
      Itse olen (vaaka)ollut 26 vuotta naimisissa kaksosen kanssa, enkä ole päivääkään katunut. Joka päivä on uusi ja erilainen, yllätyksellinen. Vieläkin olen rakastunut korviani myöten, vaikkakin alkuun en uskonut tämän kestävän, näin vauhdikkan kaverin kanssa.

      • Snowbee

        Analyysisi kaksosesta osuu kiinnostavasti oikeaan. Itse pyrin olemaan tärkeissä asioissa rehellinen ja inhoan mielistelemistä. Leijona naisen kanssa toimii jo viidettä vuotta täydellisesti. Ihanan tunteikas/vilpitön nainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      285
      3023
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      216
      1921
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1370
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1241
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      266
      1178
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      841
    Aihe