Onko Hesinki-vantaalla menijöitä Bankokiin?

Mietityttää

Onko suomalaisia jumissa myös helsingin päässä odottamassa matka Bankokiin? Kuinka heidän matkansa nyt käy? Joutuvatko odottamaan hesassa muutamia päiviä, vai perruntuuko koko matka automaattisesti. Ainakin muutama lomapäivä tässä tuhlaantuu, korvaako matkatoimistot? Eli mikä on tilanne helsinki-vantaalla?

8

1132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • senttiäkään

      Lakko, kansalaislevottomuus ja sota ovat niitä syitä, jotka vapauttavat matkanjärjestäjän korvausvastuusta.

      Kannattaa varata rahaa, että voi tarvittaessa ostaa uudet lentoliput takaisin Eurooppaan, jos paluulento ei koskaan lähdekään.

      • lue tarkkaan

        mene vaan matkanjärjestäjä joutuu kyllä paluulennon järjestämään. Näin tehtiin myös v. 2004 vaikka oli kysymyksessä luonnonilmiö. Ei pidä puhua jos ei tiedä.


      • maksaa

        Nyt ei ole kyse nimetyistä ylitsepääsemättömistä esteistä.


    • 20.15 lennolla

      Ilmoitushan tuli 14.44 ettei kone lähde. Ystävälläninen daami hoiti homman pitkän odottelun jälkeen niin että Finskillä huomenna 27.11 Hong Kongiin, mutta 107€ joutuu maksamaan extraa. Phuketissa pitäisi olla viimeistään perjantaina joten itse joutui maksamaan air asian lennot hong kongista kuala lumpuriin ja sieltä phuketiin.
      Vakuutusyhtiön toiminta ihmetyttää (If). Mitään ei korvata koska syy ei ole säässä tai viranomaisissa! Mellakoista ei ole mainintaa. Pitäisikö siis olla erillinen sota/mellakka vakuutus?

      • lentokyvytön?

        Käsittääkseni Bangkokin lentokentän sulkivat nimenomaan viranomaiset, turvallisuussyistä.

        "Airports of Thailand (AOL) decided to shut down Suvarnabhumi after protesters stormed the terminal. We have already informed the airlines who operate from it," an AOT spokesman told AFP.


      • lentokyvytön?

      • dofa
        lentokyvytön? kirjoitti:

        The order was issued by AOT chief Serirat Prasutanont. He made the decision out of safety concern after PAD protesters penetrated some passenger areas.
        Source: http://travel.asiaone.com/Travel/News/Stor...126-103394.html
        Edellisessä viestissä lähteenä oli siis uutistoimisto AFP

        Kiitos. Todella hyvä tietää, tosin asia ei kyllä ollutkaan jäämässä tähän koska oli kiire varaamaan vaihtoehtoista reittiä. Tuon kun olisi tiennyt niin olisi voinut ottaa vähän kalliimmatkin liput halvimpien metskaamisen sijasta... Täytyy kyllä korjata suuri virhe, kyseessä ei ollut If vaan Pohjola jossa vakuutus on ollu jo kauan.


      • lentokyvytön?
        dofa kirjoitti:

        Kiitos. Todella hyvä tietää, tosin asia ei kyllä ollutkaan jäämässä tähän koska oli kiire varaamaan vaihtoehtoista reittiä. Tuon kun olisi tiennyt niin olisi voinut ottaa vähän kalliimmatkin liput halvimpien metskaamisen sijasta... Täytyy kyllä korjata suuri virhe, kyseessä ei ollut If vaan Pohjola jossa vakuutus on ollu jo kauan.

        Nyt kannattaa ottaa rauhallisesti. Tilanne Thaimaassa on varmaan kaikille yllättävä, vaikka onhan siellä säpinää ollut aika ajoin ennenkin, mutta ei ihan vastaavaa.

        Henkilökohtaisesti en luota kovinkaan paljon minkään vakuutusyhtiön korvaushalukkuuteen, mutta kannattaa yrittää neuvotella kuitenkin. Ensin tietysti pitää neuvotella lentoyhtiön kanssa korvaavista lennoista ja muista mahdollisista korvauksista. Kansainvälisiltä keskustelusaiteilta olen lukenut, että eri lentoyhtiöillä on tässä tilanteessa ollut kovin erilaisia reaktioita. Jotkut vaihtavat/korvaavat liput mukisematta, toiset taas kieltäytyvät tällä hetkellä kaikesta yhteistoiminnasta. Luulisin, että parin päivän sisään kaikki toimijat ovat saaneet ajatuksiaan hieman paremmin kasattua. Paha nakki vaan kaikille, jotka ovat nyt keskellä tätä sotkua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1733
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1350
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1148
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      969
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      77
      937
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe