Stewart Swerdlow Suomeen ?

Tollo_Peloton

Tällä hetkellä n. kymmenen hengen joukko on saamassa Stewart Swerdlowin Suomeen pitämään luennon.

Tuolla ryhmällä vielä kustannukset nousevat aika korkealle (n. 150-250 euroa per nuppi), mutta jos saadaan enemmän kiinnostuneita kasaan niin kustannuksetkin saadaan pienemmiksi.

Jos ette aiemmin ole Swerdlowista kuulleet niin kannattaa kuunnella tämä hänen Coast to Coast ohjelmalle antamansa haastattelu: http://uk.youtube.com/watch?v=npXpL6-tsbo

Swerdlow on Montauk keskuksesta selvinnyt ja on kirjoittanut kokemuksistaan Montaukissa kirjan "Montauk and the Alien Connection" josta ei enää painosta löydy.

Hänen inernetsivunsa löytyy osoitteesta: http://www.expansions.com

Swerdlow on näitä joka puhuu reptiliaaneista aivan avoimesti luennoillaan David Icken tavoin.

37

1719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • C to C

      Onko Swerdlow sanonut itse nähneensä näitä olentoja jos kerran undergroundtukikohdissa on työskennelly

      • hänestä mutta

        minä ainakin olen nähnyt kaksi reptiliania. Asia on aivan tosi ja myös kaverini oli mukana kun tapasimme nämä tapahtui 99 vuonna.


    • cybo-ceronimo-cabriel-61

      Älkää lahjoittako k o s k a a n rahojanne kenellekään "väittäjälle", ei uskonnolliselle tai "tieteelliselle" sepostajalle, he tekevät jauhamisellaan v a i n rahaa!

      Jos ne setelitukut taskussanne painaa, niin antakaa rahanne erillaisten gutaa-tekevien-järjestöjen kautta
      k ö y h i l l e,
      eli perheille,yksinäisille[susille], jota sairauden,työttömyyden,rikkaiden-ihmisten ahneuden vuoksi, että myös omaa syytään, eli hyvän-tahtoisina-hölmöinä köyhyydessä elävät.

      • Loogikko.

        Näin on ettei kannata sijoittaa fyffeä jokin epämääräisen henkilön jorinoiden kuuntelemiseen.

        Tämän Stewart Sverlowin "elämätarinassa" tulevat esille mm.salainen projekti,mielenhallinta,hengissä selvinnyt,USA,ufot sekä tietysti vuosi 2012.

        Tällaiset "taikasanat",pohjustaminen,saavat joidenkin mielenkiinnon heräämään ja myöhemmin uskomaan varauksetta kaiken sen,mitä kyseinen henkilö puhuu.

        Sanoisin,että kyseessä on pelkästään verhotusta showbisneksestä.

        Yhtä hyvin jotain vastaavalaista luentoa pitämään voisi kutsua suomalaisen mentalistin&taikurin eli Pete Poskiparran.

        Hänen kommenttejaan omasta alastaan:

        "Ihmiset uskovat yllättävän usein,että minulla on yliluonnollisia kykyjä,vaikka sanon aina esityksen alussa että kaikki,mitä näette,on pitkän harjoittelun tulosta".

        "Yksinkertaisetkin temput ovat huijanneet jopa tiedemiehiä uskomaan yliluonnolliseen".

        "Mentalisti on henkilö,joka luo illuusion siitä,että kykenee lukemaan ihmisten ajatuksia tai omaa kyvyn tietää asioita ennalta".

        "Taikuudessa on kyse illuusioista ja silmänkääntötempuista,mutta mentalismissa on kyse mielenkääntötempuista".

        Lisäksi Pete Poskiparta on kiinnostunut psyykkisistä huijareista kuten Uri Geller,Sylvia Brown ja Peter Popov.

        Tämä Swerdlowin "hurja ennustus" siitä,että vuoden sisällä Venäjän tilalle palaa Neuvostoliitto ja Suomesta tulee osa Neuvostoliittoa,ei ole mitenkään uusi.

        Eräs eräässä Itä-Suomen kaupungissa asuva suomalainen "profeetta",joka pitää itseään maailmankaikkeuden parhaana,on jo ties miten monta vuotta ennustanut omassa blogissaan asiasta.

        Hänen mukaansa "merkkipäinen Gorba",eli Gorbatsov,palaa Googinmaan johtoon.Viimeksi tämän olisi pitänyt tapahtua,ties kuinka monennennen kerran,tämän vuoden tammikuussa.

        Kun näin ei taaskaan käynyt,kyseinen profeetta siirsi "merkkipäisen Gorban paluuta Googinmaan johtoon" vuodella eteenpäin.

        Lisäksi eräissä uskispiireissä ja profetiapalstoilla on yli kolmen vuoden ajan ennustettu Venäjän hyökkäystä Suomeen joka vuosi ja aina elo-syyskussa.

        Hmmm...lieneekö tämä Swerdlow käynyt etukäteen hieman lukemassa kyseisen,erään Itä-Suomessa sijaitsevan kaupungin "profeetan" englanninkielistä blogia..????


    • Kiinnostunut...

      Koska Swerdlow olisi tulossa ja miten luennolle voi ilmoittautua? Itse kuuntelin yhden miehen radiohaastattelun saattoi olla juuri tuo jonka linkkasit. Harmi ettei vastaavia luennoitsijoita ufologian saralla pahemmin taida käydä Suomessa tai edes Ruotsissa tai Virossa, jonne voisi vielä ehkä lähteä käymäänkin ilman että matkustaminen tulee liian kalliiksi.

      • Tollo_Peloton

    • tuutio

      jos tuosta swerdlown materiaalista haluaa vähän ennakkoa niin kannattaa kyllä hakea kaverin nimellä tuubeista ja muista.... torrenttina löytyy "open your eyes" sarjasta swerdlown workshoppeja... niissä puhutaan aika reilusti MK-ultra/delta uhreista ja valaistaan tiettyyn mittaan nykypäivän ehdollistavia mekanismeja ja osoitellaan sokeimille "MK" toimintaa käytännössä

    • Onko aikaa tiedossa...

      • Tollo_Peloton

        Prosessi hänen Suomeen tulossa on vasta alussa ja vasta sitten saadaan varmuun kun tiedetään että paljonko saadaan porukkaa kasaan.

        Tietysti yksihän edullisempi vaihtoehto olisi jos esim. Minä Olen messujen järjestäjät pystyisivät saamaan hänet näille Helmikuussa pidettäville messuille pitämään workshop luennon.


    • Nythön Stewart Swerdlow on parhaillaan Suomessa ja oli perjantaina 25.3.2011 Puoli Seitsemän ohjelmassa haastateltavana. Hän on yksi harvoista eloonjääneistä USA:n pahamaineisesta Montauk-projektista. Synnynnäisenä intuitiivisena mentalistina Stewart valittiin Montauk-projektiin erilaisia teknologisia kokeiluja varten. Hän tuntee CIA:n ja myös KGB:n kuin omat taskunsa. S

      Stewartin työn tärkeimpiä piirteitä on perehtyminen ajatusmalleihin (engl. mind-patterns), ja miten niitä voi muokata poistaakseen esteet oman kasvunsa tieltä. Hän tuntee myös mielen manipuoloinnin ja tietää, kuinka poliitikot ja mainosmiehet osaavat käyttää alitajuntaa muokkaavia symboleja. Kaikki tämä tälläinen toisen mieleen vaikuttaminen ja suggestio on hänen mukaansa kielteistä, pahaa toimintaa.

      Stewart pystyy henkilöä näkemättä tai tapaamatta pelkän syntymänimen ja -ajan perusteella näkemään hänen ajatusmallinsa, suuntautumisensa, fyysisen terveydentilan, menneisyyden, ja etenkin kaikki alueet joissa henkilön olisi hyvä kehittää itseään, ja monia muita asioita.

      Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa hän arvioi muutaman henkilön psyykettä Hän on ennustanut mm. tulivuorenpurkauksia oikeaan varsin onnistuneesti.

      Hurjin ennustus tuli aivan ohjelman lopussa. Vuoden sisällä Venäjän tilalle palaa hänen mukaansa Neuvostoliitto ja Suomi integroidaan sen osaksi.

      Puoli seitsemän yle areena 25.03
      http://areena.yle.fi/ohjelma/515504

    • Tollo Pelottomalle, joka tuskin mikään "tollo"lie:D


      Hienoa,että jaksatte hakea vaihtoehtoja! Avoin ufo-keskustelu kaipaa sitä juuri nyt.

      Viimeaikoinahan näitä moninaisiinkin operaatioihin sotkettuja kavereita on astunut julkisuuteen puhumaan kokemuksistaan. Eräs näistä myös. Duncan O'Finioan.


      • DarkNH

      • DarkNH kirjoitti:

        Suomeen tai ainakin mun kämpään mahtuu turvapaikanhakijaa jos esittää Holocaustin epäoleellisessa kontekstissa :)

        >>MK-ultra/delta

        Tässä mielestäni hyvä linkki MK- ultra aiheeseen liittyen. Mielenhallintaa ja muuta "mukavaa". Kannattaa katsoa.

        http://cryptogon.com/?p=19116


      • DarkNH
        miumaukatti123 kirjoitti:

        Tässä mielestäni hyvä linkki MK- ultra aiheeseen liittyen. Mielenhallintaa ja muuta "mukavaa". Kannattaa katsoa.

        http://cryptogon.com/?p=19116

        Kovaa settiä.
        THNX.


      • DarkNH

    • Yks lisää

      Mä oon kans kiinnostunut näkemään Stewart Swerdlowdia.

    • dfgkjlikuiyjghfdskjh

      Stewart Swerdlowd kertoo; "Ihmisen syntymäaika ja nimi ovat ennalta määrättyjä koska ihminen syntyy maailmaan osaksi suunnitelmaa" ja Stewart Swerdlowd kertoo . muutama hetki ennen tuota peudo-nero-leimausta kuinka "ihmistä manipuloimaan jotta ihminen olisi osa suunnitelmaa" ?
      Synnymme siis osaksi siksi että olisimme osa suunnitelmaa, ja meitä mainupoidaan jotta emmme olisi osa sitä?
      Mikä tuossa välissä jää ihmisen itsensä osaksi ja mitä manipuloijat "ajavat takaa" touhullaan(siis muutakin kuin rahat pois ja omaan taskuun!)?

      • Anonyymi

        >>Stewart Swerdlowd kertoo; "Ihmisen syntymäaika ja nimi ovat ennalta määrättyjä koska ihminen syntyy maailmaan osaksi suunnitelmaa"<<

        Vastuuttomia ja typeriä tuollaiset puheet. Mikä olisi suunnitelmana esimerkiksi silloin kun syntyy erittäin köyhiin ja vaikeisiin olosuhteisiin ja elämä on pelkkää kärsimystä. Ai niin, mutta sehän johtuu edellisen/edellisten elämien pahoista teoista ja karmavelasta. Tai jos syntyy vaikeasti sairaana. Karma taaskin syynä? Ja miksi niin usein hyvinkin moraalittomilla ja rikollisilla röyhkeillä tyypeillä menee taloudellisesti ja usein muutoinkin hyvin. Karmaako taas?

        Ja etunimen valitsevat yleensä vanhemmat.

        Olen aika paljon kyllä miettinyt näitä asioita vuosien mittaan, enkä toki sulje taivaallista suunnitelmaa ja ohjausta kokonaan pois, mutta miksi tuo suunnnitelma ja ohjaaminen näyttää niin usein hyvin epäoikeudenmukaiselta ja ei-tarkoituksenmukaiselta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Stewart Swerdlowd kertoo; "Ihmisen syntymäaika ja nimi ovat ennalta määrättyjä koska ihminen syntyy maailmaan osaksi suunnitelmaa"<<

        Vastuuttomia ja typeriä tuollaiset puheet. Mikä olisi suunnitelmana esimerkiksi silloin kun syntyy erittäin köyhiin ja vaikeisiin olosuhteisiin ja elämä on pelkkää kärsimystä. Ai niin, mutta sehän johtuu edellisen/edellisten elämien pahoista teoista ja karmavelasta. Tai jos syntyy vaikeasti sairaana. Karma taaskin syynä? Ja miksi niin usein hyvinkin moraalittomilla ja rikollisilla röyhkeillä tyypeillä menee taloudellisesti ja usein muutoinkin hyvin. Karmaako taas?

        Ja etunimen valitsevat yleensä vanhemmat.

        Olen aika paljon kyllä miettinyt näitä asioita vuosien mittaan, enkä toki sulje taivaallista suunnitelmaa ja ohjausta kokonaan pois, mutta miksi tuo suunnnitelma ja ohjaaminen näyttää niin usein hyvin epäoikeudenmukaiselta ja ei-tarkoituksenmukaiselta.

        Kun faktoja katsoo sellaisina kuin ne ovat ja erityisesti ihmiskunnan julman historiankin huomioiden, niin näkisin kyllä tämän planeetan monien muiden laillla ehkä jonkinlaisena vankilana. Monissa vankiloissahan vangit itse järjestävät hiearkiansa vapaasti. Voimakkain jengi tietysti sitten hallitsee ja alistaa muita. Vartijat ja valvojat ovat kyllä paikalla, mutta eivät puutu kuin esimerkiksi suoriin väkivaltatilanteisiin.

        Miksi "Jumalakaan" ei aina vastaa rukouksiin, eikä auta, vaikka hätä olisi suurikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Stewart Swerdlowd kertoo; "Ihmisen syntymäaika ja nimi ovat ennalta määrättyjä koska ihminen syntyy maailmaan osaksi suunnitelmaa"<<

        Vastuuttomia ja typeriä tuollaiset puheet. Mikä olisi suunnitelmana esimerkiksi silloin kun syntyy erittäin köyhiin ja vaikeisiin olosuhteisiin ja elämä on pelkkää kärsimystä. Ai niin, mutta sehän johtuu edellisen/edellisten elämien pahoista teoista ja karmavelasta. Tai jos syntyy vaikeasti sairaana. Karma taaskin syynä? Ja miksi niin usein hyvinkin moraalittomilla ja rikollisilla röyhkeillä tyypeillä menee taloudellisesti ja usein muutoinkin hyvin. Karmaako taas?

        Ja etunimen valitsevat yleensä vanhemmat.

        Olen aika paljon kyllä miettinyt näitä asioita vuosien mittaan, enkä toki sulje taivaallista suunnitelmaa ja ohjausta kokonaan pois, mutta miksi tuo suunnnitelma ja ohjaaminen näyttää niin usein hyvin epäoikeudenmukaiselta ja ei-tarkoituksenmukaiselta.

        Teoksessaan Blue Blood, True Blood: Conflict and Creation Swerdlow kertoo tavanneensa Montauk-projektin aikana reptiliaaneja toisinaan ja kertoo, että ne ilmaantuivat toisesta ulottuvuudesta. Hän oli myös tavannut yöllä herätessään sängyssään jonkin olennon, jonka kanssa oli keskustellut telepaattisesti. Tämä oli kertonut, että edusti rotua, joka oli luonut reptiliaanit yhdessä Sirius A:sta kotoisin olevien olentojen kanssa. Ja olento kertoi myös että Stewart Swerdlow oli saman rodun edustaja ja vapaaehtoisesti nyt maaplaneetalla.

        Saattaa olla totta - tai ei - tuo, vaikea tietää varmasti, mutta varmaa on, että reptiliaanit ovat todellisia ja on hyvä, että jotkut sen sanovatkin julkisesti. David Ickehän on paljonkin kirjoittanut ja luennoinut aiheesta, mutta on myös kirjoittanut kirjan nimellä "Loputon Rakkaus on Ainoa Todellisuus - Kaikki Muu on Iluusiota", mikä ainakin minua ihmetyttää. Mitähän hänelle oikein tapahtui...ja hän pitää koko maailmaa ja universumiakin nykyään illuusiona uskoessaan matriisikeinotodellisuuteen.

        Negatiivisten reptliaanien olemassaolon ja läsnäolon moni ymmärtääkin - ainakin alitajuisesti - aikuisiällä jossain vaiheessa ihmisssuhteidensa ja kokemustensa kautta. Selvästikin ihmisiä on useampaa kuin vain yhtä lajia psykologisesti ja sielullisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Stewart Swerdlowd kertoo; "Ihmisen syntymäaika ja nimi ovat ennalta määrättyjä koska ihminen syntyy maailmaan osaksi suunnitelmaa"<<

        Vastuuttomia ja typeriä tuollaiset puheet. Mikä olisi suunnitelmana esimerkiksi silloin kun syntyy erittäin köyhiin ja vaikeisiin olosuhteisiin ja elämä on pelkkää kärsimystä. Ai niin, mutta sehän johtuu edellisen/edellisten elämien pahoista teoista ja karmavelasta. Tai jos syntyy vaikeasti sairaana. Karma taaskin syynä? Ja miksi niin usein hyvinkin moraalittomilla ja rikollisilla röyhkeillä tyypeillä menee taloudellisesti ja usein muutoinkin hyvin. Karmaako taas?

        Ja etunimen valitsevat yleensä vanhemmat.

        Olen aika paljon kyllä miettinyt näitä asioita vuosien mittaan, enkä toki sulje taivaallista suunnitelmaa ja ohjausta kokonaan pois, mutta miksi tuo suunnnitelma ja ohjaaminen näyttää niin usein hyvin epäoikeudenmukaiselta ja ei-tarkoituksenmukaiselta.

        Se on helppoa puhua sielun- ja jumalan suunnitelmasta, jos oma elämä on kohdallaan, eikä suurempia vaikeuksia ja vastoinkäymisiä ole ollut. Karmalla selitetään paljon kaikenlaista, mutta ei se karma aina kuitenkaan näytä toimivan ja rankaisevan. Ja on vaikea uskoa, että esimerkiksi sarjamurhaajan ura olisi jonkun sieluun ohjelmoitu kohtalo, mutta näin monet fatalistit ja NA-ihmiset kuitenkin uskovat.

        Mistä tässä sitten oikein on lopulta kyse? En tarkalleen tiedä, mutta asiaahan voi aina pohtia.

        Farsight Instituten johtajan tri. Courtney Brownin mukaan reptiliaanit ovat aikoinaan perustaneet tämän vankilaplaneetaksi. Mielestäni tuossa ajatuksessa voi olla jotain perääkin, mutta ei liene ihan koko totuus kuitenkaan. Psykopaatteja on täällä kuitenkin niin paljon, että itsekin uskon siihen, että saattaa olla vankila ainakin joillekin meistä. Reptiliaaneja (siis negatiivisia) ei kuitenkaan ole helppo tunnistaa, koska näyttävät todellisen luonteensa yleensä vasta kun syntyy ristiriitatilanne, jossa heidän etunsa ovat uhattuina. Monet – etenkin naiset - ovat kertoneet kuinka pitkäaikainenkin parisuhdekumppani on muuttunut hetkessä kuin kokonaan toiseksi henkilöksi ja ovat pelänneet tätä sen jälkeen. Ja monilla on kokemuksia lääkäreistä joista on ensin muodostunut positiivinen kuva ja synkkä totuus on valjennut myöhemmin. Tutkitusti lääkäreiden joukossa on paljon psykopaatteja. Suoratoistoista ainakin Netflix on hyvin ajan hermolla esittäessään sarjamurhaajadokumentteja ja murhaajien haastatteluja. Valitettavasti on niin, että älykkäimmät psykopaatit eivät yleensä päädy vankilaan ja kiinnijääneet edustavat vain ”jäävuoren huippua” ja useimmiten alimpia sosiaaliluokkia. Tohtori Harold Shipman Englannista on kuitenkin yksi poikkeus viime vuoskymmeniltä.

        Kosminen vankila Earth, onko ihan mahdoton ajatus? Vapaaehtoisenakin tänne siis on kuitenkin voinut saapua halutessaan, tai jonkin tehtävän takia, tai kokemaan haastavia muutoksen aikoja, joita juuri nyt elämme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on helppoa puhua sielun- ja jumalan suunnitelmasta, jos oma elämä on kohdallaan, eikä suurempia vaikeuksia ja vastoinkäymisiä ole ollut. Karmalla selitetään paljon kaikenlaista, mutta ei se karma aina kuitenkaan näytä toimivan ja rankaisevan. Ja on vaikea uskoa, että esimerkiksi sarjamurhaajan ura olisi jonkun sieluun ohjelmoitu kohtalo, mutta näin monet fatalistit ja NA-ihmiset kuitenkin uskovat.

        Mistä tässä sitten oikein on lopulta kyse? En tarkalleen tiedä, mutta asiaahan voi aina pohtia.

        Farsight Instituten johtajan tri. Courtney Brownin mukaan reptiliaanit ovat aikoinaan perustaneet tämän vankilaplaneetaksi. Mielestäni tuossa ajatuksessa voi olla jotain perääkin, mutta ei liene ihan koko totuus kuitenkaan. Psykopaatteja on täällä kuitenkin niin paljon, että itsekin uskon siihen, että saattaa olla vankila ainakin joillekin meistä. Reptiliaaneja (siis negatiivisia) ei kuitenkaan ole helppo tunnistaa, koska näyttävät todellisen luonteensa yleensä vasta kun syntyy ristiriitatilanne, jossa heidän etunsa ovat uhattuina. Monet – etenkin naiset - ovat kertoneet kuinka pitkäaikainenkin parisuhdekumppani on muuttunut hetkessä kuin kokonaan toiseksi henkilöksi ja ovat pelänneet tätä sen jälkeen. Ja monilla on kokemuksia lääkäreistä joista on ensin muodostunut positiivinen kuva ja synkkä totuus on valjennut myöhemmin. Tutkitusti lääkäreiden joukossa on paljon psykopaatteja. Suoratoistoista ainakin Netflix on hyvin ajan hermolla esittäessään sarjamurhaajadokumentteja ja murhaajien haastatteluja. Valitettavasti on niin, että älykkäimmät psykopaatit eivät yleensä päädy vankilaan ja kiinnijääneet edustavat vain ”jäävuoren huippua” ja useimmiten alimpia sosiaaliluokkia. Tohtori Harold Shipman Englannista on kuitenkin yksi poikkeus viime vuoskymmeniltä.

        Kosminen vankila Earth, onko ihan mahdoton ajatus? Vapaaehtoisenakin tänne siis on kuitenkin voinut saapua halutessaan, tai jonkin tehtävän takia, tai kokemaan haastavia muutoksen aikoja, joita juuri nyt elämme.

        ..jatkoa. Melko yleisesti kuitenkin uskotaan, tai tiedetään, että Maaplaneetta ja tämä aurinkokunta kuuluu Siriuksen järjestelmään. Shelden Nidlen mukaan siriuslaiset ovat valvojiamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ..jatkoa. Melko yleisesti kuitenkin uskotaan, tai tiedetään, että Maaplaneetta ja tämä aurinkokunta kuuluu Siriuksen järjestelmään. Shelden Nidlen mukaan siriuslaiset ovat valvojiamme.

        Urantia-kirjasssa tätä planeettaa kuvaillaan "sekasortoiseksi ja häiriintyneeksi".


    • Anonyymi

      Youtubessa ja Vimeossa on uusia haastatteluja ja videoita. Expansion.

    • Anonyymi

      Valitettavasti Stewart sanoi Vimeossa aiemmin että "suomi on venäjän takapuoli". Ja nyt uudessa videossa että "suomi on tyhmien ihmisten maa" ja "kaikki suomalaiset ovat tyhmiä". Sen verran tulee englantia käännettyä. Missä on sivistys? Ikävää jos ihmiset ovat olleet Stewartin ihailijoita tai seuraajia pitkään, ja tässä on tulos. Vimeon yksi video Our Father: https://vimeo.com/user51696944

      • Anonyymi

        Ei mennytkään suoraan videoon mutta hakukentän kautta voi löytää, hakusanoilla.


      • Anonyymi

        Kymmenen ensimmäisen minuutin aikana Suomi mainitaan useammassakin kohdassa Our Father-videolla. Ehkäpä hän on todella tuota mieltä ja mielestäni on hyvä, että ilmaisee sen suoraan. Vierailihan hän siis täällä vuonna 2008 ja varmasti jotain tietää ja ymmärtää sitäkin kautta Suomesta ja suomalaisista.


      • Anonyymi

        Ehkäpä hän koki jotain negatiivista suomen vierailulaan 2011. Kenties isännät eivät ilahtuneet kun hän lausui Suomen televisiossa, että "Neuvostoliitto tekee paluun ja Suomi liitetään osaksi Neuvostoliittoa"..ja tuon piti siis tapahtua vuoden sisällä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä hän koki jotain negatiivista suomen vierailulaan 2011. Kenties isännät eivät ilahtuneet kun hän lausui Suomen televisiossa, että "Neuvostoliitto tekee paluun ja Suomi liitetään osaksi Neuvostoliittoa"..ja tuon piti siis tapahtua vuoden sisällä.

        En seuraa tuonkaltaisia heeboja ja siihen on ehkä suurin syy ajanpuute. Selkeästi älykäs kaveri ja varmasti hyvä mentalisti, mutta tuo matskun määrä...

        Mentalisti, joka kutsuu itseään nimellä "intuitiivisen hypertason spesialisti" halliten repertuaarin joka on Raamatun Jeesuksesta historialliseen Jeesukseen ja Jumalaan ja sieltä reippaasti reptiliaaneihin josta suoraan geopolitiikkaan, niin siinä on aika paljon sulateltavaa jo lähtökohtaisesti.

        Jos toimittajat virnuilee vähättelevästi mentalistin puhuessa ihan asiaa, niin eipä ole ihme että pitää suomalaisia tyhminä.
        https://www.youtube.com/watch?v=ih-bSWvhnH8

        Nuo haastattelijat on kuin Muppet Shown vanhat herrat. Herättää myötähäpeää.

        Aikoinaan JAG kutsuttiin radio-ohjelmiin ja haastatteluihin vain pilkattavaksi ja siellä oli haastattelijat jo valmiiksi turpa virneessä että "kato tuolta tulee toi uffomies"

        Mentalistit on usein kuin yritysvalmentajat, eli he sanovat vakuuttavalla äänellä itsestäänselvyyksiä tai sitten asioita, joiden tulkinnasta siirtyy vastuu kuulijalle.

        Täytyypä hieman kuunnella tämän herran puheita kuitenkin tubesta, että saa paremman käsityksen.

        Suomalaisten tyhmyydestä tuli mieleen brittiläinen moukkamaisuus, kun Gordon Ramseylle annettiin karjalanpiirakkaa munavoilla. Gordon kysyi että "Syottekö te tätä oikeasi itse, vai onko tämä jotakin sairasta pilaa?"


      • HeIIäkoukku kirjoitti:

        En seuraa tuonkaltaisia heeboja ja siihen on ehkä suurin syy ajanpuute. Selkeästi älykäs kaveri ja varmasti hyvä mentalisti, mutta tuo matskun määrä...

        Mentalisti, joka kutsuu itseään nimellä "intuitiivisen hypertason spesialisti" halliten repertuaarin joka on Raamatun Jeesuksesta historialliseen Jeesukseen ja Jumalaan ja sieltä reippaasti reptiliaaneihin josta suoraan geopolitiikkaan, niin siinä on aika paljon sulateltavaa jo lähtökohtaisesti.

        Jos toimittajat virnuilee vähättelevästi mentalistin puhuessa ihan asiaa, niin eipä ole ihme että pitää suomalaisia tyhminä.
        https://www.youtube.com/watch?v=ih-bSWvhnH8

        Nuo haastattelijat on kuin Muppet Shown vanhat herrat. Herättää myötähäpeää.

        Aikoinaan JAG kutsuttiin radio-ohjelmiin ja haastatteluihin vain pilkattavaksi ja siellä oli haastattelijat jo valmiiksi turpa virneessä että "kato tuolta tulee toi uffomies"

        Mentalistit on usein kuin yritysvalmentajat, eli he sanovat vakuuttavalla äänellä itsestäänselvyyksiä tai sitten asioita, joiden tulkinnasta siirtyy vastuu kuulijalle.

        Täytyypä hieman kuunnella tämän herran puheita kuitenkin tubesta, että saa paremman käsityksen.

        Suomalaisten tyhmyydestä tuli mieleen brittiläinen moukkamaisuus, kun Gordon Ramseylle annettiin karjalanpiirakkaa munavoilla. Gordon kysyi että "Syottekö te tätä oikeasi itse, vai onko tämä jotakin sairasta pilaa?"

        Tutustuin erääseen shamaanina pidettyyn kaveriin, jolla oli mentaalisia lahjoja. Jos hän keskittyi rauhassa, hän näki ihmisten läpi ja todisti sen viisailla sanoillaan.

        Oli todella lukenut mies, joka elämänsä viimeiset 15 vuotta keskittyi vain ja ainoastaan näihin asioihin. Eläkeläismies, vietti netissä ja puhelimessa 16 tuntia vuorokaudessa tutkien kaikkea mahdollista.

        Näki ihmisten aurat ja innostui valtavasti kertoessaan niistä. Hänessä oli äärimmäinen valo ja hänen kasvot alkoi loistamaan lempeää valoa ja hän otti koko tilan haltuun saapuessaan huoneeseen.

        Mutta viimeisinä kolmena vuotena hänellä alkoi viiraamaan tihenevään tahtiin. Silmänsä menivät mustiksi kuin paholaisella, kaikki valo oli poissa ja saattoi saada raivokohtauksia ihan oudoista asioista ja niiden aikana ja syöksyi paikalta pois ovet paukkuen.

        Samoihin aikoihin ne näkijänlahjat alkoi mennä varsin sekaviksi ja huikentelevaisiksi. Siellä vilahteli kaikki historian suurnimet ja kummallinen soppa reinkarnaatioita yms.

        Tässä vaiheessa häntä alettiin vältellä ja pelätä, kun hän einää nähnyt hyvää juuri missään ja alkoi keksimään salaliittoteorioita ihmisistä jotka eivät häntä uskoneet, tai totelleet.

        Sitten tuli aivohalvaus, laitokseen lähtö ja vuoden päästä loppu.

        Osasyynä aivohalvaukseen saattoi olla että hän alkoi noudattamaan muiden "shamaanien" terveysneuvoja, kuten juomaan hopeavettä yms.

        Liika on aina liikaa. Jälkikoirakin on rättiväsynyt tunnin operoinnin jälkeen. Ei kenenkään psyyke kestä 16 tuntisia päiviä shamaanina. Siinä menee puurot ja vellit sekaisin.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        En seuraa tuonkaltaisia heeboja ja siihen on ehkä suurin syy ajanpuute. Selkeästi älykäs kaveri ja varmasti hyvä mentalisti, mutta tuo matskun määrä...

        Mentalisti, joka kutsuu itseään nimellä "intuitiivisen hypertason spesialisti" halliten repertuaarin joka on Raamatun Jeesuksesta historialliseen Jeesukseen ja Jumalaan ja sieltä reippaasti reptiliaaneihin josta suoraan geopolitiikkaan, niin siinä on aika paljon sulateltavaa jo lähtökohtaisesti.

        Jos toimittajat virnuilee vähättelevästi mentalistin puhuessa ihan asiaa, niin eipä ole ihme että pitää suomalaisia tyhminä.
        https://www.youtube.com/watch?v=ih-bSWvhnH8

        Nuo haastattelijat on kuin Muppet Shown vanhat herrat. Herättää myötähäpeää.

        Aikoinaan JAG kutsuttiin radio-ohjelmiin ja haastatteluihin vain pilkattavaksi ja siellä oli haastattelijat jo valmiiksi turpa virneessä että "kato tuolta tulee toi uffomies"

        Mentalistit on usein kuin yritysvalmentajat, eli he sanovat vakuuttavalla äänellä itsestäänselvyyksiä tai sitten asioita, joiden tulkinnasta siirtyy vastuu kuulijalle.

        Täytyypä hieman kuunnella tämän herran puheita kuitenkin tubesta, että saa paremman käsityksen.

        Suomalaisten tyhmyydestä tuli mieleen brittiläinen moukkamaisuus, kun Gordon Ramseylle annettiin karjalanpiirakkaa munavoilla. Gordon kysyi että "Syottekö te tätä oikeasi itse, vai onko tämä jotakin sairasta pilaa?"

        Tuota haastattelua en ole aiemmin nähnytkään. Olikohan ennen sitä toista haastattelua ja juontajien naureskelusta suivaantuneena ennusti suomen liittämisen uudelleen syntyvään neuvostoliittoon?


      • Anonyymi

        Suomalaisten tyhmyydestä Swerdlow on kyllä ihan oikeassa, vaikka yleistääkin ("all finnish are stupid"). Suomalaisetkin usein pitävät yhdysvaltalaisia tyhminä ja tietämättöminä.

        Otan tähän lainauksen: "Monet nykypäivän salalittoteorioista ovat peräisin USA:sta.Tämä tuskin johtuu siitä, että eurooppalaiset hallitukset, yritykset, laitokset ja organisaatiot olisivat amerikkalaisia luotettavampia - vapautta rakastavat amerikkalaiset vaan tuntevat kaikki olevansa yhteiskunnan vahtikoiria ja siten henkilökohtaisesti vastuussa".

        Korvaisin itse kuitenkin tuon sanan "kaikki" sanoilla "suuri osa".

        Suomessa edes valtakunnan suurin sanomalehtikään ei ole terveellä tavalla toiminut vallan vahtikoirana niinä vuosikymmeninä kun sen vaikutusvalta oli erityisen suuri. Ja sehän se on kuitenkin median varsinainen tehtävä kaikissa sivistysvaltioissa. Korruptio lisääntyy jos sitä ei tuoda esiin ja paljasteta. Ihmisten tietämättömyys yhetiskunnallisista asioista niin ikään tietysti lisääntyy ja se on usein tarkoituskin.
        '
        Itse sanoisin, että suomalaiset ovat usein paitsi tietämättömiä, niin usein myös moraalisia pelkureita. Ufojen olemassa olokin usein kielletään täällä hyvinkin jyrkästi, vaikka asiasta ei ole vaivauduttu hankkimaan tietoakaan. Uskonnollisuudella on tässä osuutensa. Suomi on ainakin Pohjoismaiden uskonnollisin maa, mutta myös USA on uskonnollinen maa ja ateisteja on siellä vain muutama prosentti väestöstä. Siellä kuitenkin katolisuus on hallitsevana.

        On sanottu, että "propagandaa ei ole ensisijaisesti suunnattu hämäämään kriittistä ajattelijaa vaan antamaan moraaalisille pelkureille tekosyy olla ajattelematta lainkaan".

        Moraalisen pelkuruuden eräs ikävä ilmentymä täällä Suomessa on (en vertaa tilannetta nyt USA:han, koska en tunne sikäläistä TH-järjestelmää, mutta kenenkään yhdysvaltalaisen en ole havainnut kritisoivan sen toimivuutta salaliitto/ufo yms. keskustelupalstoilla joita aktiivisesti seuraan) terveysfasismi, jonka on mahdollistanut juuri suomalaisen median vaiteliaisuus ja kritiikittömyys. Lääkäreitäkään ei täällä valvota kunnolla ja asianmukaista hoitoa vaikea saada ainakaan julkiselta puolelta.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        En seuraa tuonkaltaisia heeboja ja siihen on ehkä suurin syy ajanpuute. Selkeästi älykäs kaveri ja varmasti hyvä mentalisti, mutta tuo matskun määrä...

        Mentalisti, joka kutsuu itseään nimellä "intuitiivisen hypertason spesialisti" halliten repertuaarin joka on Raamatun Jeesuksesta historialliseen Jeesukseen ja Jumalaan ja sieltä reippaasti reptiliaaneihin josta suoraan geopolitiikkaan, niin siinä on aika paljon sulateltavaa jo lähtökohtaisesti.

        Jos toimittajat virnuilee vähättelevästi mentalistin puhuessa ihan asiaa, niin eipä ole ihme että pitää suomalaisia tyhminä.
        https://www.youtube.com/watch?v=ih-bSWvhnH8

        Nuo haastattelijat on kuin Muppet Shown vanhat herrat. Herättää myötähäpeää.

        Aikoinaan JAG kutsuttiin radio-ohjelmiin ja haastatteluihin vain pilkattavaksi ja siellä oli haastattelijat jo valmiiksi turpa virneessä että "kato tuolta tulee toi uffomies"

        Mentalistit on usein kuin yritysvalmentajat, eli he sanovat vakuuttavalla äänellä itsestäänselvyyksiä tai sitten asioita, joiden tulkinnasta siirtyy vastuu kuulijalle.

        Täytyypä hieman kuunnella tämän herran puheita kuitenkin tubesta, että saa paremman käsityksen.

        Suomalaisten tyhmyydestä tuli mieleen brittiläinen moukkamaisuus, kun Gordon Ramseylle annettiin karjalanpiirakkaa munavoilla. Gordon kysyi että "Syottekö te tätä oikeasi itse, vai onko tämä jotakin sairasta pilaa?"

        Tuossa videolla noin ajassa 2:20 hän sanoo, että "you exist simultaneously in many reality", mutta ei ehkä tiedä sitä, että keskiverto suomalainen ei ymmärrä tuollaisesta mitään. En minäkään ymmärrä, mutta olen nähnyt tuon asian mainittavan monissa keskusteluissa. Hän ehkä virheellisesti uskoi, että toimittajat ovat perehtyneet näihin asioihin ja täällä on samat kirjat saatavilla kuin yhdysvalloissa. No, saahan niitä halutessaan lukea sähköisesti, mutta itse luen mieluiten oikeita kirjoja edelleen, eikä David Ickenkään kirjoja ole suomennettu ensimmäistäkään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa videolla noin ajassa 2:20 hän sanoo, että "you exist simultaneously in many reality", mutta ei ehkä tiedä sitä, että keskiverto suomalainen ei ymmärrä tuollaisesta mitään. En minäkään ymmärrä, mutta olen nähnyt tuon asian mainittavan monissa keskusteluissa. Hän ehkä virheellisesti uskoi, että toimittajat ovat perehtyneet näihin asioihin ja täällä on samat kirjat saatavilla kuin yhdysvalloissa. No, saahan niitä halutessaan lukea sähköisesti, mutta itse luen mieluiten oikeita kirjoja edelleen, eikä David Ickenkään kirjoja ole suomennettu ensimmäistäkään.

        Toimittajat ajattelivat selvästi että tuossa haastattelussa on kyse heistä, eikä Swerdlowista. He veivät haastateltavalta mahdollisuuden edes vastata kunnolla.

        Molemmat oli että "Voi jee tästä tulee jänskää jos se kertookin musta jotakin erityistä, mutta hekotellaan nyt varmuuden vuoksi toisillemme ja virnistellään kameralle niin meitä ei sitten luulla hulluiksi"

        He myös pelkäsivät että heidät nolataan tai että heille kerrotaan jotakin kamalaa vaikkapa terveydentilasta. Nuori kundi loukkaantui heti kun Swerdlow sanoi naispuoleisen olevan paremmassa fyysisessä kunnossa ja alkoi mainostamaan City- maratooniaan.

        Vanha haastatteluhan tuo oli mutta aiheuttaa kyllä tuo ammattitaidottomuus kyllä myötähäpeää kaikkien suomalaisten puolesta. En ole nähnyt ulkomaisissa haastatteluissa koskaan tuollaista haastateltavan väheksymistä.

        Siitä täytyy hattua nostaa Swerdlowelle miten säilytti hermonsa ja pysyi täysin viileänä.

        Eipä hän nyt ole mihinkään valtaisaan suosioon noussut enkä ole aiemmin törmännyt mutta mielenkiintoinen persoona ja varmuudella hänen retoriikastaan jokainen löytää jotakin.

        Tuo on loistavasti puettu sanoiksi, jonka joku tuossa sanoi ja se pätee kaikkeen mediaan:
        "propagandaa ei ole ensisijaisesti suunnattu hämäämään kriittistä ajattelijaa vaan antamaan moraaalisille pelkureille tekosyy olla ajattelematta lainkaan".

        Niin moni uppiniskainen jukuripää ei suostu ikinä muuttamaan käsityksiään, vaikka ne tarjoiltaisi hopeatarjottimella rautalangasta väännettynä.

        Lääkärit tietävät hyvin käsitteen jossa potilaan koko elämä, identiteetti ja sosiaalielämä on kietoutunut sairauden tai vaivan ympärille. He eivät halua parantua, koska he menettäisivät identiteettinsä ja sen elämän johon he ovat jo tottuneet.

        Jätetään hoidot ja lääkitys kesken ja jatketaan voivottelua. Voi sitten aina vedota sairauteen jos haluaa muilta jotakin tai vastaavasti haluaa itse jättää jotakin tekemättä tai johonkin menemättä. "En minä kun..."

        Noita rinnakkaisia lomiutuvia todellisuuksia on pohdittu tieteessäkin jo kauan. Teemaa on lähestytty etiäisten ja deja vun kautta ja monella muulla tapaa.

        Varmaan jokaisella meistä on asioita jotka muistamme "väärin" tai eritavalla kuin ne on menneet. Mandela- efekti on mielenkiintoinen. Siitä kannattaa katsoa tarinoita, tubesta löytyy suomenkielisinä useitakin.

        Joskus pohdiskeltiin jossakin sellaista, että jos esimerkiksi kuolet yllättäen nuorena onnettomuudessa yks kaks, niin voisiko tapahtua niin että sielusi pomppaa rinnakkaistodellisuuteen ja siinä rinnakkaisessa elämässäsi et kuollutkaan, vaan joko vältit onnettomuuden kokonaan, tai pelastuit siitä vähin vammoin?

        Useinhan on niin, että onnettomuuden uhri ei muista tapahtunutta, vaan häneltä on katkennut filmi juuri ennen sitä. Sitten vaan herätään. Samaan elämään vai johonkin toiseen?


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Toimittajat ajattelivat selvästi että tuossa haastattelussa on kyse heistä, eikä Swerdlowista. He veivät haastateltavalta mahdollisuuden edes vastata kunnolla.

        Molemmat oli että "Voi jee tästä tulee jänskää jos se kertookin musta jotakin erityistä, mutta hekotellaan nyt varmuuden vuoksi toisillemme ja virnistellään kameralle niin meitä ei sitten luulla hulluiksi"

        He myös pelkäsivät että heidät nolataan tai että heille kerrotaan jotakin kamalaa vaikkapa terveydentilasta. Nuori kundi loukkaantui heti kun Swerdlow sanoi naispuoleisen olevan paremmassa fyysisessä kunnossa ja alkoi mainostamaan City- maratooniaan.

        Vanha haastatteluhan tuo oli mutta aiheuttaa kyllä tuo ammattitaidottomuus kyllä myötähäpeää kaikkien suomalaisten puolesta. En ole nähnyt ulkomaisissa haastatteluissa koskaan tuollaista haastateltavan väheksymistä.

        Siitä täytyy hattua nostaa Swerdlowelle miten säilytti hermonsa ja pysyi täysin viileänä.

        Eipä hän nyt ole mihinkään valtaisaan suosioon noussut enkä ole aiemmin törmännyt mutta mielenkiintoinen persoona ja varmuudella hänen retoriikastaan jokainen löytää jotakin.

        Tuo on loistavasti puettu sanoiksi, jonka joku tuossa sanoi ja se pätee kaikkeen mediaan:
        "propagandaa ei ole ensisijaisesti suunnattu hämäämään kriittistä ajattelijaa vaan antamaan moraaalisille pelkureille tekosyy olla ajattelematta lainkaan".

        Niin moni uppiniskainen jukuripää ei suostu ikinä muuttamaan käsityksiään, vaikka ne tarjoiltaisi hopeatarjottimella rautalangasta väännettynä.

        Lääkärit tietävät hyvin käsitteen jossa potilaan koko elämä, identiteetti ja sosiaalielämä on kietoutunut sairauden tai vaivan ympärille. He eivät halua parantua, koska he menettäisivät identiteettinsä ja sen elämän johon he ovat jo tottuneet.

        Jätetään hoidot ja lääkitys kesken ja jatketaan voivottelua. Voi sitten aina vedota sairauteen jos haluaa muilta jotakin tai vastaavasti haluaa itse jättää jotakin tekemättä tai johonkin menemättä. "En minä kun..."

        Noita rinnakkaisia lomiutuvia todellisuuksia on pohdittu tieteessäkin jo kauan. Teemaa on lähestytty etiäisten ja deja vun kautta ja monella muulla tapaa.

        Varmaan jokaisella meistä on asioita jotka muistamme "väärin" tai eritavalla kuin ne on menneet. Mandela- efekti on mielenkiintoinen. Siitä kannattaa katsoa tarinoita, tubesta löytyy suomenkielisinä useitakin.

        Joskus pohdiskeltiin jossakin sellaista, että jos esimerkiksi kuolet yllättäen nuorena onnettomuudessa yks kaks, niin voisiko tapahtua niin että sielusi pomppaa rinnakkaistodellisuuteen ja siinä rinnakkaisessa elämässäsi et kuollutkaan, vaan joko vältit onnettomuuden kokonaan, tai pelastuit siitä vähin vammoin?

        Useinhan on niin, että onnettomuuden uhri ei muista tapahtunutta, vaan häneltä on katkennut filmi juuri ennen sitä. Sitten vaan herätään. Samaan elämään vai johonkin toiseen?

        >>Lääkärit tietävät hyvin käsitteen jossa potilaan koko elämä, identiteetti ja sosiaalielämä on kietoutunut sairauden tai vaivan ympärille. He eivät halua parantua, koska he menettäisivät identiteettinsä ja sen elämän johon he ovat jo tottuneet<<

        Ehkä joskus noinkin, mutta lääkäreiden väärinäkäytökset potilaita kohtaan ovat melko yleisiä. Siis, esimerkiksi hoidotta jättämisiä tapauksissa, joissa hoito olisi tarpeen ja usein helppo toteuttaakin. Potilaskertomus on kuin juna. Jos "juna" pysyy oikeilla raiteilla niin kaikki sujuu yleensä ongelmitta tutkimusten ja hoidon suhteen. Mutta jos "juna" ajautuu väärille raiteille(esim yhden ylilääkärin lausuman ja mielipiteen takia) niin oikeille raiteille paluu voi olla mahdotonta ja juna vaan ajautuu koko ajan kauemmas ja väärään suuntaan määränpäästään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        >>Lääkärit tietävät hyvin käsitteen jossa potilaan koko elämä, identiteetti ja sosiaalielämä on kietoutunut sairauden tai vaivan ympärille. He eivät halua parantua, koska he menettäisivät identiteettinsä ja sen elämän johon he ovat jo tottuneet<<

        Ehkä joskus noinkin, mutta lääkäreiden väärinäkäytökset potilaita kohtaan ovat melko yleisiä. Siis, esimerkiksi hoidotta jättämisiä tapauksissa, joissa hoito olisi tarpeen ja usein helppo toteuttaakin. Potilaskertomus on kuin juna. Jos "juna" pysyy oikeilla raiteilla niin kaikki sujuu yleensä ongelmitta tutkimusten ja hoidon suhteen. Mutta jos "juna" ajautuu väärille raiteille(esim yhden ylilääkärin lausuman ja mielipiteen takia) niin oikeille raiteille paluu voi olla mahdotonta ja juna vaan ajautuu koko ajan kauemmas ja väärään suuntaan määränpäästään.

        Olet aivan oikeassa. Minulla vähän karkasi juttu sivuraiteelle sattuneesta syystä, kun lähipiirissä on ollut terveysongelmia, eivätkä he suostu uskomaan ilmiselviä syitä mistä ne johtuu.

        Joillakin alueilla on pahaa ylikuormitusta ja touhutaan harjottelijoiden varassa, kun muita ei ole. Tuttu hoitsu sanoi kesällä että heitä on osastolla normaalisti 12, niin kesälomien aikaan 4 oli kerrallaan lomalla ja pahimmillaan 6 koronakaranteenissa. Kahdella hoitajalla sitten porskuttivat ja toinen oli harjoittelija.

        Ruuhkautumisen pelossa ei anneta uusia aikoja ja sanotaan vaarallisen diagnoosinkin saaneille potilaille että "hei seuraa kotona tilannetta ja tuu sitten jos lähtee olo rajusti heikkenemään"

        Hyvinvointiyhteiskunnan maine alkaa olla mennyttä, kun pieneläkeläiset ja matalapalkkaiset eivät raaski enää mennä tutkimuksiin tai hammashoitoon, kun ne on niin kalliita nykyisin.

        Kuuntelin pari juttua tuolta Swerdlowlta tubessa ja sieltä löytyy kyllä oivalluksia joita ei ole osannut itse ajatella tai pukea sanoiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4460
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2218
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1427
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      285
      1292
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      55
      980
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe