Luettua ja kuultua

Maalaismies*

Obama kaavailee sodan painopisteen siirtämistä Irakista Afganistaniin. Terroristit on tuhottava, hän uhoaa. Meillä Häkämies ilmoittaa ei ihan pienen joukon lähettämisestä Afganistaniin. Al-Qaida käskee Tanskaa poistamaan joukkonsa Afganistanista, jos tahtoo välttää pahinta Köpiksessä. ( Rauhan miehiä koko porukka).

Vanhanen selitti opiskelijoille ettei hallitus lähde sitomaan opiskelija-avustuksia indeksiin. Etuuksista tulisi helposti maksuautomaatteja, hän tähdensi. (Eläkekin lienee jokin himputin etuus).

Katainen sanoi OP-Pohjola lehdelle etteivät pankkituet jää kansalaisten maksettaviksi. Ne veloitetaan aikanaan pankeilta. (Näin oli tarkoitus 90-luvun pankkitukienkin suhtaan...)

Borroso toivoi valtioiden käyttävän viisaasti tukimiljardeja. (Ei kai hän vain epäile niiden joutuvan joron jäljille).

Katainen kehotti kansalaisia käyttämään maalaisjärkeä. Vanhanen puolestaan uskoi opiskelijoiden löytävän työtä - jos ei muuten niin perustamalla oman yrityksen. (Kauppaketjut vain suurenevat).

Minun maalaisjärkeni sanoo, että tässä nyt yritetään selvitä veloista ottamalla lisää velkaa. Eikä oikein tiedetä, mitä niillä sunnattomilla summilla tehtäisiin. No, elvytetään jotakin, mutta mitä?

4

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poikkean nyt hiukan aiheesta, mutta osittain samasta asiasta on kuitenkin kyse.
      Kauppojen sunnuntaiaukioloja perustellaan nyt varsinkin sillä, että saataisiin kulutus maksimoitua, sehän on isänmaallista, ja tarjoaahan se ainakin osa-aikatöitä. Pyhätyö on tunnetusti paremmin palkattua ja eiköhän tuo oteta hinnoissa takaisin. Nyt pitää suurissa kaupungeissa perustaa jopa uusia viikonloppuisin ja ympärivuorokautisesti auki olevia päiväkoteja , eikä viikonloppuhoito ihan halvaksi yhteiskunnalle tulekaan. Lapset eivät paljon näe töissään raatavia vanhempiaan viikolla, kohta eivät viikonloppunakaan.

    • Eilen iltamyöhään tuli televisiosta mielenkiintoinen ohjelma siitä mihin katosivat USA:n Irakiin myntämät jällenrakennusrahat.
      Siellä sadatmiljardit dollarit menivät liikemiesten ja huijjarien taskuun. Kustannusarviot ylittyvät moninkertaiseksi,jälleenrakentamista tehtiin vain pieni osa suunnitellusta, kuitenkin kaikki rahat kuluivat.Nyt etsitään syyllisiä mutta ketään ei vielä ole tuomittu todistusten puuttuessa.
      Varottava on Suomessakin miten yrityksiä tuetaan,
      osingonjako pitäisi kieltää tukirahaa saavilta yhtiöiltä. Kyllähän veronmaksajat nytkin kulut maksaa jos pankit tulevat valtion haltuun niin kukas muu kun me, lisäksi varmaan etuisuuksia leikataan, niin on tehty aina ennenkin

      • Barroso ei varmaan turhaan epäillyt, jos sitä tarkoitti, että tukipaketti voi hajota keinottelijoille. Aika oudolta tuntuu väliin EU:n rahanjako. Siihenhän liittyy aina myös kotimainen osuus. Näissä tuenhakuhautomoissa syntyy ihmeellisiä tarpeitakin.
        Onkohan se myös EU:n tukema sormikoukun vetolaite valmistunut?

        Eräs vaihe oli joissakin kunnissa sellainen, että järjestöille oli varattu rahaa niin paljon, että "ruohonjuuritasolla" raavittiin päätä, mitä argumenttejä keksisi, johon tulisi rahaa. Tulihan sitä kun jotain selitystä väsäsi.

        Jotenkin tuntuu, että yhteiskunnan varojen jako
        jotenkin summittaista, joillakin on "tonttinsa",
        rahat on saatava jaettua vaikka kriteereitä väljentämällä, toisella tontilla ei riitä tarpeeseenkaan.


      • Maalaismies*
        ynnämuu kirjoitti:

        Barroso ei varmaan turhaan epäillyt, jos sitä tarkoitti, että tukipaketti voi hajota keinottelijoille. Aika oudolta tuntuu väliin EU:n rahanjako. Siihenhän liittyy aina myös kotimainen osuus. Näissä tuenhakuhautomoissa syntyy ihmeellisiä tarpeitakin.
        Onkohan se myös EU:n tukema sormikoukun vetolaite valmistunut?

        Eräs vaihe oli joissakin kunnissa sellainen, että järjestöille oli varattu rahaa niin paljon, että "ruohonjuuritasolla" raavittiin päätä, mitä argumenttejä keksisi, johon tulisi rahaa. Tulihan sitä kun jotain selitystä väsäsi.

        Jotenkin tuntuu, että yhteiskunnan varojen jako
        jotenkin summittaista, joillakin on "tonttinsa",
        rahat on saatava jaettua vaikka kriteereitä väljentämällä, toisella tontilla ei riitä tarpeeseenkaan.

        Nyt mitataan EU:n ominaisuudet tosipaikan tullen. Jo nyt maat kyttäävät toisiaan. Saksa ja Hollanti etunenässä eivät lähde liikkeelle rahan jaossa yrityksille puhumattakaan muista tarvitsijoista. Päivä päivältä lama syvenee, kukaan ei tee aloitusta...

        EU on kuoleman paikalla, pussissa kuin ravuri ennen loppusuoran aukeamista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      190
      4303
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      234
      2262
    3. 133
      1647
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1321
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      178
      1075
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1054
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      79
      1036
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      55
      964
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      68
      939
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      935
    Aihe