HEI
Haluaisin tehdä Wlan yhteyteni Vistassa (nyt netissä kaapelilla) uudelleen. Poistuuko Vistassa ne "YHDISTÄ VERKKOON" kohdassa näkyvät Wlan verkot kun luon purkiin uuden yhteyden?
Eli miten sen "YHDISTÄ VERKKOON" saa putsattua siistikti vanhoista verkoista? NE kun näkyy tietty tyhmästi myös naapuriin. Nään naapurin verkon.. :D
Haluaisin siis siivota vanhan yhteyden ja tehdä kaiken uudelleen. Olen jakamassa yhteyttä kahden koneen välille ja tekisin sen mielelläni puhtaalta päydältä.
Haluaisin tehdä Wlan yhteyteni Vistassa (nyt netissä kaapelilla) uudelleen. Poistuuko Vistassa ne "YHDISTÄ VERKKOON" kohdassa näkyvät Wlan verkot kun luon purkiin uuden yhteyden?
Eli miten sen "YHDISTÄ VERKKOON" saa putsattua siistikti vanhoista verkoista? NE kun näkyy tietty tyhmästi myös naapuriin. Nään naapurin verkon.. :D
Haluaisin siis siivota vanhan yhteyden ja tehdä kaiken uudelleen. Olen jakamassa yhteyttä kahden koneen välille ja tekisin sen mielelläni puhtaalta päydältä.
Vastaukset 1
Vanhimmat
näkyy siinä Yhdistä verkkoon -kohdassa, koska se on kuuluvuusalueella.