koneita.com

sähkötyökalut???

Kellään kokemuksia koneita.com:n sorveista, oiko/tasohöylä yhdistelmistä, vannesahoista tai ylipäätään ko. firmasta. Laitteet on ilmeisesti kiinalaisia mutta mitä laatua harrastaja nikkarille. Vertailin Einhelin BS-315 vannesahaa http://www.harju.fi/mp/db/tuotteet/image/GET?num=19704&LANG=
ja Novan tuotetta ja samalta linjalta näyttää tulevan mutta hinta on eri. http://www.koneita.com/vannesahat/index.html

Googlasin Novan tuotteita mutta ulkomailla ei tunnettu yhtään niistä tuotteista mitä haluaisin ja mitä koneita.com myy, epäilyttävää.

20

15295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petetty

      Mulla on tasohöylä ja se on ihan paska syöttöä hoitava hammaspyörä on muovia eikä kestä mitään

    • PPCn

      Ulkomailla samoja koneita (nova) myydään eri nimellä ja erivärisenä.

      Noista Einhellin laitteista ei hyvää ole kuulunut, huonoja kestämään itse ostaisin ennemmin näitä Novan tai IKH myymiä Woodtec:n koneita. Kalliimmat merkit on tietenkin laadukkampia.

    • Puusilimät

      Kiinalaisia värkkejähän nuo Novat on ja varmaan myydään monella eri nimellä. Itselläni on vannesaha johon olen kyllä ollu tyytyväinen. Hinta laatusuhde tod. hyvä.
      Sarjatuotantoa tekevien kannattaa ostaa sit ihan kunnon koneet.

      • kiinalaisia

        Voi vidu mitkä hinnat.

        Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla


        Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.


      • metallimiäs
        kiinalaisia kirjoitti:

        Voi vidu mitkä hinnat.

        Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla


        Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.

        Kyselin joskus villenkellosta noita metallinetsimiä. vaikka sivulla on monta kymmentä mallia, ei varastosta löytynyt kuin muutama...

        sähköpostiin vastailu oli hidasta ja ei viitsinyt soittaakaan kun on maksullinen numero


      • mukamas luotettava
        kiinalaisia kirjoitti:

        Voi vidu mitkä hinnat.

        Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla


        Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.

        Niin taitaa olla se villenkellokin (Villen Kello, Ville Star, Teippi Ville, Lintu Ville, Sää Ville, Peli Ville, MetsästysVille, VauhtiVille, ElektroVille, Vauvamaailma) aika haastava kauppa. Tekee täällä palstoilla tekstimainontaa nimimerkkien alla, mainostaa olemattomia tuotteita muka-halvalla mutta ei sitten toimita ajallaan. Ei käy mitkään luottokortit (vaaran merkki!), et pysty tarkastamaan tuotetta ennen maksua. Puhelinpalvelu maksullista. Vastaavat laiskasti viesteihin.
        Kannattaa varoa!


      • pettynyt asiakas
        kiinalaisia kirjoitti:

        Voi vidu mitkä hinnat.

        Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla


        Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.

        En missän nimessä suosittele tilaamaan mitään tuotteita noista villen kello ja ville star kaupoista. Jos joudut palauttamaan jonkin tuotteen niin joudut itse maksamaan palautuskulut ja kyselemään useaan kertaan rahojesi perään. Käyttäytyvät myös epäkohteliaasti palauttajaa kohtaan.


    • Rautajätti

      Www.Rautajätti.Fi
      Tarjoaa Suomen edullisimmin laadukkaat metallintyöstökoneet, sekä puuntyöstökoneet kattavalla varaosa-palvelulla.
      Takaamme Sinulle, että ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme jatkuu pitkään myös tuotteen oston jälkeenkin !
      Tutustu ja pyydä tarjous !

      • tiku2

        Rautajätti on varmaan kauppa missä asiakaspalvelu toimii mutta ainakin kynäruisku osastolla on huimat hinnat. Esim Kynäruiskuasema kuudelle pistoolille 103.40 €, sama tuote 32.19 € wiltecin verkkokaupassa. Samoin 75€ kompura maksoi rautajätissä yli 200€, tilasin sitten molemmat saksasta ja säästin yli 200€ vaikka pustikulutkin oli 15€


    • ei hyvä

      Tilasin bilteman luettelosta sellaisen nauhahiomakoneen, ei ollut tyyris, oliko 79 e ja tulihan se ruotsista aijallaan, mutta kyllä se on vaan sellaista että ei hyvää ja halpaa ole.

      se siinä on, että jos ostaa tuollaisen, ja tekee sitten melkein joka osan itse uuden, niin sitten voi jotain tulla, eli rungon saa edulsien, sähkömoottorin ja perusjutut.

      muutenhan se metalli on kaikki sellaista levystä prässättyä pehmeää tusinatavaraa, mikään ei ole suorassa, kaikki viipottaa johonkin suuntaan eli hohohooo.

    • Sorvari78

      Itselläni ei ole omakohtaista kokemusta Novan koneista, mutta mitä olen kotiverstaalta lukenut ja kuullut käyttäjien kokemuksia niin aika paljon moitittavaa on ollut. Itse hankin vuosia sitten JET metallivannesahan sekä metallisorvin Jo-Helta. JETit valmistetaan Taiwanissa, joten laatu ja hinta ovat eritasoa kuin näissä kiinalaisissa 'kopioissa'. Eli jos haluaa laadukkaan pitkäikäisen koneen, suosittelen JETtiä. www.jettools.fi

    • romupaja

      Täyttä sontaa ainakin novan sorvi/jyrsinkoneet.ostin tuollaisen,pieneenkin jyrsintyöhön kelpaamaton.sama koskee sorvia,sähkömoottorin ankkurin kollektorin tuolla häthätää sorvaa,tarkempaan hommaan tuosta ei ole.toleranssit mitä lie ovat,jo uutena väljä horo.jyrsintyössä runko on hutera,en suosittele näitä koneita kenellekään.jos halpiskoneita etsii niin taiwanilaiset ovat laadultaan tuhannesti parempia.

    • Seppämies

      Olen ostanut useamman koneen Nova-merkillä. Laatu on ollut 100%. Nopea toimitus, kun heillä on koneet varastossa. Monet mainostaa monenlaisia koneita myyvänsä, mutta sitten koskaan ei löydy mitään, jos halauasi tilata. Sitten laitetaan tilaus jonnekin Eurooppaan ja toivotaan, että jaksetaan odottaa. On sattunut useita kertoja, että on muka vartastossa, mutta jos meinaat tilata se onkin juuri myyty! Ainakin Nova koneet, joita olemme ostaneet ovat heti löytyneet.
      Sitten puutuu suomenkieliset käyttöohjeet, mutta Novakoeissa ne on olleet. Koneissa ei ole merkkilaattoja, jotka pitäisi löytyä alkuperämaasta - ainakin meidän Novakoneissa ne on asiallisestijne. Takuiden kanssa ei ole Nova merkkien kanssa ainakaan meillä ollut yhdenkään koneen kanssa ongelmia. Kerran hankimme yhden laitteen eräästä pääkaupunkisudun konefirmasta ja piti saada varaosa. Kesti melkein 4 viikkoa ennenkuin se viimein saatiin. Olen käynyt katsomassa ja ostamassa Nova merkin koneita ja käynyt paikan päällä muutaman kerran. Heillä on koneet esillä ja kokeiltavana. Se siitä!

      • KullervoSonninen

        Taitaa kauppias ihan itse kommentoida keskustelua mutta ei kuitenkaan omalla nimellä.


    • Lösönen

      Mulla on muutama Bernardo merkkinen kone tallissa (Vannesaha, jyrsin ja sorvi (pieni) niin on hyvin toiminut. Ostin netistä konecon.fi ,liike vissiin Turussa.

      Taitavat olla kaikki samasta tai viereisistä tehtaista kiinasta.

    • Jyrsinmies

      Nova koneiden laatu on hyvin vaihtelevaa. Ostavat kaikenlaisia varastonhäntiä Kiinasta. Koneiden väri vaihtelee sen mukaan minkä valmistajan häntiä on ostettu. Kiinalainen osaa kusettaa ja tälläisissa varastonhäntäkoneissa onkin hammaspyörät muovia vaikka piti olla metallia.

    • Anonyymi

      Koneita.com ja utec saavat ainakin minun osalta suksia vaikka alimpaan helvettiin,täyttä huijausta koko touhu.rikkinäisiä ja selvästi käytössä olleita laitteita ja yritetään vielä peitellä asiaa.

    • Anonyymi

      Novan koneet mulla ainakin hajonnut kerta toisensa jälkeen.

    • Anonyymi

      Eikö Bernardo pitäny olla itävaltalainen merkki, samoin kuin Holzman. ja Holzmann myy halpoja kiinakoneita merkillä Zipper.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe