Miten eroon Osoite.comista?

Järjetön

Ensimmäisenä myönnän oman tyhmyyteni, kun tämän sopimuksen olen hyväksynyt, eli kaikki v*ttuilut voi jättää tästä ketjusta pois...

Eli surullisenkuuluisa tarina: Tilasin 1 € liittymän osoite.comista ja vuoden jälkeen pompsahti 100 € lasku... Koska itse en ollut sopimusta kunnolla lukenut, moka oli mun ja maksoin laskun... Nyt sitten irtisanoin sopimuksen mutta vasta ensi vuoden alusta ja tietenkin sen jälkeen rapsahti postista lasku että uusi kausi olikin jo alkanut marraskuussa...

Rahaa ei todellakaan ole maksaa taas kerran tuota laskua, joten mitä tehdä? Voinko riitauttaa asian, sillä esim. lehtitilauksissa voi määräaikaisen sopimuksen perua vielä kun lasku tulee, osoite.com väittää maksaneensa jo seuraavan vuoden käytön ja vetoaa siihen että lasku on maksettava vaikka sulkisi palvelun heti seuraavana päivänä...

Vai voiko pyytää laskun kohtuullistamista että maksaa vain joulukuun maksun sillä tammikuussa palvelu lopetetaan?

Tyhmyydestä kärsii, mutta joku kohtuus tässäkin voisi olla...

13

1283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvutimasiin

      riippuu paljolti siitä minkälaisen sopimuksen olet alunperin tehnyt ja onko mahdollisesti tietyt sinänsä lähtökohtaisesti sitovat sopimusehdot tulkittavissa kohtuuttomiksi. Sikäli kuin olet kuluttajan asemassa, niin pätevät yleiset etämyyntisäännökset. Sopimus sitoo kuluttajaa vain mikäli 14 vrk peruutusaika on umpeutunut laskettuna TILAUSVAHVISTUKSESTA.

      "Peruutusoikeus on etämyynnissä 14 vuorokautta

      Peruuttaminen on lakisääteinen oikeus etämyynnissä. Peruuttamisaika lasketaan siitä, kun ostaja on saanut tilausvahvistuksen ja tavaran."
      http://www.kuluttajavirasto.fi/Page/70c44d29-c546-4ba3-a56d-600ed679b0a3.aspx

      Ankarasti tulkiten voisi ajatella, että tämä tilausvahvistuksen antovelvollisuus koskee vain ensimmäistä tilausjaksoa. Kuitenkin esimerkiksi aikakauslehtien kestotilaussopimuksissahan yleisesti kuluttajalle on annettu oikeus tietyn ajan kuluessa tilauksen jatkumisen yhteydessä irtisanoa voimassa oleva kestosopimus, ja muistutus tilauksen jatkumisesta lähetetään samalla kun jatkolasku lähetetään. Tällaista oikeutta voitaneen pitää jonkinlaisena kohtuuden mittarina. Otapa yhteys kuntasi kuluttajaneuvojaan, joka osannee antaa tyhjentävämmän vastauksen.

    • Nettijussikin

      Samaa kokeneena jouduin valittamaan Osoite.comista Kuluttajariitalautakuntaan, joka teki päätöksensä hiljattain. Odottelen juuri lopullista päätöstä postitse lähiaikoina.

      Ilmoita ensimmäisenä Osoite.comille, että et aio maksaa tuota laskua, koska se koskee irtisanottua palvelua, ja ilmoita että tulet muuten viemään asian kuluttajariitalautakuntaan.

      Kuluttajariitalautakunnan nettisivuilta voit tulostaa lomakkeen, jolla voit valittaa.

    • Järkevä kuluttaja

      En halua olla tyly, mutta sen siitä saa kun ilmaisen / halvan perässä menee.
      Oppisivat nyt kaikki muutkin tästä jotain!!

      Ottaa fi päätteisen domainin, suomesta, suomalaiselta palveluntarjoajalta.
      Kukaan ei vedä välistä, ei kikkailla domainin kanssa, ei kukaan voi myydä "pimeästi" toiselle tms.

    • Tietota vaan
    • huijattu...

      Meinasin laittaa viestin että kommentoi toimintaa http://www.puskaradio.net/kategoriat.php?category=Web Hosting sivustolle mutta tuo osoite.com on kadonnut tuolta listalta.

      Tuota osoite.comia on vastaavasta toiminnasta (ja monesta muustakin epämääräisyydestä ja huijausta lähentelevästä toiminnasta) moitittu kutakunkin koko sen toiminnan ajan, eli vuosien ajan. Aina kannattaa tutkia netistä kommentteja web hotellin toiminnasta ennen sopimuksen tekoa.

      Webhotellia valitessa tuo Puskaradio on aika hyvänä apuna kunhan katsoo että arvosteluja on riittävä määrä ja riittävän tuoreita (pari-kolme positiivista ei vielä kerro totuutta eivätkä vanhat arvostelut välttämättä kerro tämänhetken tilanteesta). Tuolta muutama lupaavin sitten tarkempaan jatkotarkasteluun, Webhotellin nimi googleen ja tutkimaan mitä linkkejä löytyy (lähinnä foorumeille joissa on keskustelua/kommentteja). Muitakin "arvostelusivustoja" saattaa olla, kannattaa kuitenkin suhtautua vähän varauksella (myös Puskaradioon, osa kommenteista voi olla joissain tapauksissa Webhotellin ylläpidon "omakehu" huijausviestejä)

    • on oikea paikka

      Olet maksamassa ylläpitoa _etukäteen_ vuodeksi kerralleen. Mikäli käsitin oikein unohdit katkaista tilauksen ajoissa. Lue vielä sopimus. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Mikäli asiaa ei voi sopia, ota yhteyttä kuluttajavirastoon. He kertovat mielellään lisää.

    • tuntee huijatuksi

      Onko kellään uutta tietoa miten pääsee eroon Osoite.fi palvelusta? Samaa yrittävät taas ja laskun hinta nousi yllättäen 200%

    • Petri.

      Riitauta lasku ja osta jatkossa kotimaiselta palveluntarjoalta, esim. www.vhosti.fi

      Ainakin tiedät mitä saat, ei yllätyslaskuja tai pienellä präntättyjä sopimuksia.

      Nimimerkillä hyvää palvelua saanut aina.

      • JussiV---

        Osoite.fi maksaa euron jonka jälkeen hinta nousee monella sadalla eurolla! Ottakaa suomesta palvelut, jossa ei ole piilokuluja tai ihmeellisiä sopimusehtoja! Osoite.com pitää aina irtisanoa faksilla 30pv etukäteen


    • minapamina1234

      Olen ollut tekemisissä osoite.fin kanssa viime aikoina. Pointit ovat seuraavia. Esitä tilatessasi edes pienen pieni poikkeama vakitotilanteesta kirjallisesti asiakaspalveluun. Asia voi olla niinkin pieni, ettei siihen tuolloin kiinnitetä huomiota. Jos ei siis kiinnitetä, sopimus tulee voimaan sisältäen tämän poikkeaman. Painota sopimusehtoijen kohtuuttomuutta suhteessa oikeustoimilain ylisiin tulkintoihin. Painota myös sitä, että heidän asiakaspalvelunsa on heikkoa. Kysele heiltä, ketkä ovat yrityksen vastuuhenkilöt, milloin heitä voi fyysisesti tavata ja missä. Ellet saa näihin perustietoihin vastausta ja he lähettelvät laskuja tms., kerro ilmoittavasi yrityksestä poliisille rikosasiana. Rikosasioita ovat tällöin huijauslaskutus ja ihmisten asiaton painostaminen ja häirintä. En ole saanut vajaassa kuukaudessa vastauksia mm. seuraaviin asioihin: ketkä ovat yrityksen vastuuhenkilöitä, voiko heidän ilmoitettuun toimipaikkaansa aleksanterinkatu 17 Helsinki tulla keskustelemaan asiasta, ovatko esimerkiksi YTJ-tiedot oikeita. Jos ja kun yrityksen toiminnan perusteita koskeviin tietoihin ei saa vastausta, eihän kait tällaiseen paikkaan pidä kenenkään lähettää millään perusteella rahaa. Palautettani on kuitattu mm. niin, että kiitos palautteesta mutta sen sisältöön ei ole ragoitu mitenkään eikä esimerkiksi yrityksen perustietoja koskeviin kysmyksiin ole vastauttu kertaakaan miltään osin. Tässä on pari palaa viestinnästäni...

      ...Olen myös useaan kertaan tiedustellut sitä, ketkä ovat yrityksenne vastuuhenkilöitä, enkä ole siis tähänkään asiaan saanut yhtikäs mitään vastausta. Ilmoitin tulevani paikalle keskustelemaan asioista. Ette reagoineet tähän mitenkään. Ehdotan siis, että asiassa edetään ensin niin, että tosiaan tulen käymään toimipaikassanne. Se lienee siis Aleksanterinkatu 17:ssa. Toivoisin tähän asiaan nyt vastausta eli käykö jo tällä viikolla vai ehkä ensi viikolla. Miten toimitiloihinne kuljetaan?

      Koska lähetätte jatkuvasti tällaisia hyökkääviä vaatimuksia, joiden kaikenlaiset perusteet ovat oikeudellisesti hämäriä ja monilta osin perusteettomia, ettekä vastaa selvästikään useisiin oleellisiin kysymyksiin, ilmoitan toiminnastanne seuraavaksi jo poliisille rikoslain tarkoittamana häirintänä. ... Mikäli tällaisessa tilanteessa siis lähdetään lähettämään laskuja, kyse on myös nk. valelaskutuksesta, joka on varsin vakava asia.

      Se, että toistuvasti otetaan yhteyttä, lähetetään laskuja, meilejä, kirjeitä yms. on ensinnäkin osaltaan äärimmäisen huonoa asiakaspalvelua. Toiseksi se vaikuttaa jo jopa uhkaavalta. Tullaanko kohta jo kotiovelleni aseistautuneiden karjujen kanssa vaatimaan rahaa jostain tuotteista tai palveluista, joita en ole koskaan halunnut. Koen aiheelliseksi ottaa huomioon jo tällaisenkin vaihtoehdon, koska käyttäytymisenne on ollut niin hyökkäävää, toistuvaa ja asiallisestikin virheellistä ja maineenne on ilmeisesti heikko.

    • kostello
    • PASI.V

      Osoite Internetin sopimusehdot

      1. Sopimusosapuolet

      Tämän sopimuksen osapuolet ovat Osoite Internet on Internet-ylläpitopalvelua tarjoava taho, josta jäljempänä käytetään nimitystä Osoite Internet sekä palvelua käyttävä taho, josta jäljempänä käytetään nimitystä asiakas.

      2. Sopimuksen kohde mailto:[email protected]
      Tällä sopimuksella sovitaan asiakkaan käyttöoikeudesta Osoite Internetin Internet-palvelimiin, alla mainituin ehdoin. Asiakas sitoutuu käyttämään Osoite Internetin palvelua tässä sopimuksessa mainituin ehdoin.

      3. Osoite Internetin vastuu http://www.osoite.fi
      Osoite Internetin tehtävä on tuottaa Internet-palvelinpalveluja asiakkaalle.
      Osoite Internetillä on oikeus tuottaa palvelut parhaaksi katsomallaan tavalla.
      Osoite Internet vastaa oman tietoverkkonsa toimivuudesta. Viat korjataan mahdollisimman pian, kuitenkin normaaliin työaikaan.
      Osoite Internetillä on oikeus tilapäisesti keskeyttää palvelu. Keskeytyksestä ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan etukäteen sähköpostitse tai tavallisen postin välityksellä asiakkaan antamiin yhteystietoihin.
      Osoite Internetillä on oikeus siirtää asiakkaan julkaisemaa informaatiota toiseen mediaan (oikeus tehdä varmuuskopio).
      Osoite Internet vastaa omasta huolimattomuudestaan aiheutuneista vahingoista. Vastuu rajoittuu kuitenkin enintään kahden (2) kuukauden Osoite Internetin asiakkaan kiinteitä kuukausimaksuja vastaavaan summaan.
      Osoite Internet ei vastaa ulkopuolisten, Internetillä tuottaman informaation sisällöstä tai toimivuudesta, eikä näistä aiheutuvista häiriöistä.
      Osoite Internet ei vastaa Internetissä toimivien ulkopuolisten aiheuttamista häiriöistä.
      Osoite Internet ei vastaa konsulttivirheistä.
      4. Asiakkaan vastuu [email protected]
      Asiakas vastaa kaikista Internetin käyttöä varten tarvittavista laitteista, yhteyksistä ja ohjelmista.
      Asiakas ei saa edes osittain jälleenmyydä Osoite Internetiltä ostamaansa Internet-palvelinpalvelua. Asiakas ei myöskään saa jakaa Internet-palvelinpalveluaan kolmannen osapuolen kanssa. Jällenmyyntiä varten Osoite Internetillä on omat ohjelmat.
      Asiakas ei saa julkaista, levittää, eikä myydä eroottista aineistoa ostamansa Internet-palvelinpalvelun kautta.
      Asiakas vastaa kaikesta hänen Internet-palvelinliittymänsä kautta tapahtuvasta toiminnasta. Asiakas vastaa myös sitä kautta julkaisemastaan aineistosta.
      Asiakas vastaa itse varmuuskopioinnista. Osoite Internetiä ei voida pitää vastuullisena informaation menetyksestä.
      Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksensa käytöstä ja sitoutuu säilyttämään salasanansa siten, ettei se joudu sivullisten tietoon.
      Asiakas ei saa käyttää omia palvelinohjelmia Osoite Internetin Internet-palvelimella. Palvelimella ei myöskään saa olla minkäänlaisia tietokoneohjelmia asiakkaan käytössä, mikäli hän itse ei ole kirjautunut sisään palvelimeen
      Asiakas voidaan saattaa korvausvelvolliseksi mikäli hän toiminnallaan on aiheuttanut palvelimen toiminnan häiriintymistä tai tiedostojen tuhoutumista, edesauttanut sivullisten pääsyä palvelimelle niin, että nämä ovat päässeet tuottamaan viime mainitulle vahinkoja, tai jos hän on aiheuttanut muuta seikkoihin rinnastettavia häiriöitä, joiden seurauksena palvelimen toiminta on vahingoittunut.
      5. Maksut, laskutus ja maksuehdot mailto:[email protected]
      Asiakas maksaa avausmaksun ja käyttömaksun kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
      Maksu suoritetaan vuosittain etukäteen laskua tai luottokorttia vastaan.
      Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava mikäli lasku on virheellinen.
      Laskut maksetaan niissä mainittuina eräpäivinä. Mikäli maksu myöhästyy Osoite Internet perii maksusta lakisääteistä viivästyskorkoa. Jokaisesta lähetetystä maksukehotuksesta peritään 8,00 euroa yrityksiltä ja 5,00 euroa yksityishenkilöiltä.
      Myyntipalvelu
      [email protected]
      Puh: 09-6226 2220 (ark. 10-19)

      Asiakaspalvelu
      [email protected]
      Puh: 09-6226 2230 (ark. 10-19)

      Laskutusneuvonta
      [email protected]
      Puh: 09-6226 2240 (ark. 10-16)

      Faksi: 09-6226 2250
      Kotisivu: www.osoite.fi

      Osoite Internetillä on oikeus muuttaa palvelujen sisältöä tai hinnoittelua välittömästi, mikäli muutos katsotaan aiheelliseksi.
      Suurimmista muutoksista Osoite Internetin on ilmoitettava asiakkaalle vähintään 30 päivää ennen näiden voimaan astumista.
      http://www.osoite.com

      Asiakkaan ja Osoite Internetin välille muodostuu sopimus, kun asiakas on suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti tilannut palvelun. Osoite Internetin katsotaan hyväksyneen asiakkaan, kun Osoite Internet on toimittanut liittymätiedot tai palvelu on edes osittain toimitettu asiakkaalle.
      Sopimus on voimassa toistaiseksi ja jos muuta ei ole mainittu sopimusjakso uudelle liittymälle on kaksitoista (12) kuukautta ja sitä vanhemmalle liittymälle kaksitoista (12) kuukautta. http://www.osoite.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe