ihan kujalla

totanoin

Mietin että miten menee se nouseva ja laskeva merkki? Mt tarkoittaa nouseva merkki ja miten se määritellään? Joku sanoi, että nouseva kertoo, millainen luonne on,onko niin? Mt laskeva sitten merkitsee? Nää jutut kiinnostaa, mutten tiedä paljon mtn... :)) kiitän ja kumarran jo etukäteen..

4

401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tä...

      Nouseva merkki on se merkki mikä on horisontissa nousemassa sillä hetkellä kun sinä putkahdat maailmaan äitisi pimpulasta.

      Laskeva merkki on sitten aina se vastakkainen merkki eläinradalla, eli se on horisontin vastakkaisella reunalla menemässä piiloon.


      Nouseva merkki ei oikeasti kerro ihmisestä yhtään mitään. Astrologiaan uskovat sen sijaan uskovat että nouseva merkki, jolla ei siis ole mitään korrellaatiota oikean tähtitaivaan kanssa, kuten ei muillakaan astrologian kummallisuuksilla ole, määrittäisi syntyvän ihmisen luonnetta.

      Jos nämä jutut kiinnostaa, niin pidä mielessä aina se että ihan astrologien sanoin, nämä jutut eivät korreloi, eivätkä kuulu lainkaan, päällämme kaartuvalle tähtitaivaalle. Päällämme kaartuvalla tähtitaivaalla ja astrologialla ei ole mitään yhteyttä keskenään, eikä ole koskaan ollutkaan. Kyse on vain ja ainoastaan jostakin mystisestä ihmisen keksimästä uskomusjärjestelmästä, jonka horoskooppimerkeillä ja "planeetoilla" nyt vain sattuu olemaan samat nimet käytössä kuin on oikean tähtitaivaan kohteillakin.

      Astrologit väittävät että oikea planeetta Jupiter ei ole missään yhteydessä "planeetta Jupiter"-alueeseen joka astrokartalle piirretään.

      Itse saat kysyä astrologeilta että minkä vuoksi sitten oikeiden planeettojen paikkatiedot pitää joka kartalle kuitenkin selvittää.

      • siltä, että

        jos humpuuki, kuten astrologia, pysyy hengissä ensimmäiset tuhat vuotta, se tulee elämään ikuisesti.


      • totanoin

        Kiitos tuosta kovasti! Selveni yhtä lukuun ottamatta.mistä tietää että mikä on esim leijonan nouseva? tai siis mistä tietää mikä silloin on horisontin toisella puolella? onko siihen jokin järjestys?


      • saa tietoonsa
        totanoin kirjoitti:

        Kiitos tuosta kovasti! Selveni yhtä lukuun ottamatta.mistä tietää että mikä on esim leijonan nouseva? tai siis mistä tietää mikä silloin on horisontin toisella puolella? onko siihen jokin järjestys?

        muuten kuin laskemalla.

        Mutta siihen on kuitenkin jo ohjelmia tarjolla ettei itse tarvitse lähteä nousevia laskemaan syntymäaikasi perusteella.

        Eli, yksi jos toinenkin asia ei sinulle selvinnyt.

        Yritän selittää tämän mahdollisimman yksinkertaisesti.

        Maapallon ympärillä on koko ajan olemassa ekliptika eli semmoinen vähän käyristynyt rata jota pitkin Aurinko kulkee vuodessa yhden kierroksen.

        Se on tietenkin näennäinen rata, sillä mehän kierrämme sitä Aurinkoa, eikä Aurinko meitä. Mutta kuitenkin tämä Aurinko piirtää sen ratansa tähtiä vasten, koska tähdistöt ovat meidän Aurinkokunnastamme valtavan kaukana. Näissä tähdistöissä on sitten mukana Leijonan tähdistö, Kauriin, Neitsyen tähdistöt jne. Tähdistötkin ovat vain näennäisiä alueita, mutta en mene sen selvittämiseen tämän enempää koska se sekoittaa sinua kuitenkin liiaksi.

        No niin, eli Aurinko nyt on kiertänyt sen ratansa ja radan pohjana on eläinrata (tähdistöt), eli vieri vieressä olevat 12 tähdistömerkkiä Kauriit, Leijonat ja sen sellaiset.

        Pidä tuo nyt mielessä, mutta älä sekoita sitä tähän.

        Ihminen on Maapallolla pallonkuorella, joten ihminen ei voi nähdä koko maapalloa, vaan vain pienen osan tätä palloa. Rajaa minkä taakse ihminen ei enää näe kutsutaan horisontiksi. Mehän emme kykene näkemään esimerkiksi yöllistä Aurinkoa, juuri sen vuoksi kun Maapallo tulee eteen.

        Nyt yhdistetään nuo kaksi asiaa.

        Tuo edellä kuvattu eläinrata (tähdistöt) kulkee samaa rataa pitkin kuin Aurinkokin, eli vain tietyt merkit ovat tiettynä päivänhetkenä näkyvissä siltä paikalta missä seisot ja ne ovat tietyssä suunnassa taivaankantta, aivan samoin kuin Aurinkokin on tietyssä paikassa tiettynä ajanhetkenä päivästä.

        Muista että Aurinko liikkuu niin hitaasti tähtitaivasta vasten, että voidaan nyt yksinkertaistaen sanoa että nämä eläinradan merkit kulkevat päivänmittaan samaa tahtia, tai nopeutta Auringon kanssa.

        Aurinko kulkee niin hitaasti tähtitaivasta vasten että Aurinko vaihtaa merkkiä vain noin kerran kuussa.

        Tästä nyt voimme jo päätellä sen että me emme voi tietää mikä on "leijonan nouseva", vaan meidän on pakko tietää kyseisen ihmisen tarkka syntymäaika, sekä tarkka syntymäpaikka ja vain siten voimme löytää sen mikä on kyseisen ihmisen nouseva merkki.

        Eli nouseva merkki on kaikilla ihmisillä erilainen.

        Eikä ole olemassa "Leijonan nousevaa", ellet sitten itse satu olemaan horoskooppimerkiltäsi Leijona.

        Jos sinun nouseva merkkisi on jokin tietty, niin laskevan merkin saat katsomalla jostakin sivustosta merkkien järjestyksen ja lisäämällä oman merkkisi lisäksi kuusi merkkiä. Merkkejähän on vain 12 kappaletta, eli puolet lisää, tai vastaavasti puolet vähemmän, miten nyt vain haluatkin kikkailla.


        Mutta muista. Vaikka tuossa nyt käytinkin oikeaa avaruutta esimerkkinä, astrologialla ei ole yhtikäs minkäänlaista yhteyttä avaruuden ilmiöihin. Ei niin minkäänlaista. Joten kun asia on sinulle selvinnyt voitkin mennä kyselemään astrologeilta että miksi heidän täytyy kuitenkin tietää tarkkaan planeettojen paikat. Huom: astrologiassa Aurinkokin luetaan planeetaksi.


        Se vielä piti sanomani, että mene esimerkiksi www.astro.fi sivustolle, etsi sieltä nousevan merkin laskemiskohta, anna sinne syntymäpaikkasi sekä tarkka aika ja saat tietoosi mikä se sinun nouseva merkkisi on niin ei tarvitse noita teorioita muistella.

        Mutta kun kerran sanoit haluavasi tietää aiheesta niin sen vuoksi kerroin vähän perusteitakin. Sinulle nuo eivät varmastikaan sano yhtään mitään, mutta jos aiot tutustua astrologiaan enemmänkin, tutustu myös astronomiaan ja saat ihmetellä miksi astrologiassa on niin paljon ongelmia oikean maailman kanssa ja miksi astrologit ovat sanoutuneet täysin irti oikean avaruuden ilmiöistä ja kappaleista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      325
      2695
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      87
      2022
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1590
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1134
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      992
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      963
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      930
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      863
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      822
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      724
    Aihe