pokerin puolustajat

dsaaaaaaaaaaad

Ihan vain mielenkiinnosta kyselen, että kuinka moni pokerinpelaaja, joka puolustaa nettipokeria, perustaa uskonsa pelin loogisuuteen jonkin yksittäisen, isomman voiton takia? Olet siis saanut ison voiton(suhteessa rolliin) ehkäpä "uran" alku vaiheessa(yllättäen) ja sen jälkeen koet kärsineesi vain huonoa onnea ja siirrät ajoittain lisää rahaa pelitilille. Selittelet kenties itsellesi, että "kun se kerran onnistui, niin miksei toistekin...?"

Niin, että kuinka moni?

10

561

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4-0

   osuit, siinä kaiken A ja O. Nettipokeri on kuihtuva ilmiö tällä tyylillä ja hyvä niin.

   • näivis

    voiton illuusion perustuu koko juttu, mitä ruokitaan kirjallisuudella sekä tv:llä. Melkoisen tyhmää jengiä nämä pelaajat, vilkaiskaapa rehellisesti omaan tilipussiin vastaan hukattuun aikaan, mitä näkyy :)


   • ...pitää edelleen paikkansa!

    Nettipokerisaittien oma ahneus kuihduttaa koko alan. Ne kun eivät voineet tyytyä pelkkään rakeen, vaan niiden piti saada ensin rake isommaksi ja sen jälkeen kun se ei riittänyt piti ruveta pelaamaan itse mukana(botit). Tappavat itse oman bisneksensä. Mutta minkäs teet, kun ihmisluonto on semmoinen - varsinkin kilpailuhenkisten, huijaamiseen taipuvaisten ja rahalle persojen pokeri-ihmisten ihmisluonto.


   • salli mun
    ...pitää edelleen paikkansa! kirjoitti:

    Nettipokerisaittien oma ahneus kuihduttaa koko alan. Ne kun eivät voineet tyytyä pelkkään rakeen, vaan niiden piti saada ensin rake isommaksi ja sen jälkeen kun se ei riittänyt piti ruveta pelaamaan itse mukana(botit). Tappavat itse oman bisneksensä. Mutta minkäs teet, kun ihmisluonto on semmoinen - varsinkin kilpailuhenkisten, huijaamiseen taipuvaisten ja rahalle persojen pokeri-ihmisten ihmisluonto.

    nauraa.. ahha aha. fisutko ne taas täällä ruikuttaa aahahah. ?


   • se siellä!
    salli mun kirjoitti:

    nauraa.. ahha aha. fisutko ne taas täällä ruikuttaa aahahah. ?

    Älä vaan syö minua!


   • king fish
    salli mun kirjoitti:

    nauraa.. ahha aha. fisutko ne taas täällä ruikuttaa aahahah. ?

    Fisutpa juuri. Aina sama itkuvirsi


  • päin vastoin

   Elikkä pokerin vastustajat käyttävät argumentteinaan lähinnä jotain yhtä tai muutamaa jakoa, joissa heillä on käynyt huono tuuri. Puolustajat sen sijaan vetoavat pitkään aikaväliin.

   • asdasdasdasdsd

    Niin tuo edellinen oli kaiketi kaupallinen mainos pokerin puolesta. Omasta puolestani voin kuitenkin sanoa, että ne pienet voitot saivat minut pysymään aikanaan verkkopokeripöydissä, vaikka jollain tasolla kuitenkin tajusin häviäväni koko ajan. Vasta-alkajana en tajunnut kirjata pelaamiani varoja vaikkapa paperille, vaan luotin sokeasti pokerisaitin tarjoamaan talletusten/nostojen seurantaan. Näinhän minä, että se ulottui pisimmillään vain muutaman kuukauden päähän, mutta jotenkin selittelin aina itselleni, jotta enhän minä aikaisemmin juuri edes hävinnyt. Toisin kuitenkin oli.

    Itse kuulun selkeästi verkkopokerin ja muidenkin verkkokasinopelien vastustajiin, sillä näen ne ainoastaan keinona hyväksikäyttää peleille helposti riippuvaisiksi tulevia ihmisiä. Toki asian vaaroista varoitetaan ainakin jollain tasolla, mutta kuinka moni ihminen voi oikeasti peräytyä huomatessaan kuuluvansa peliriippuvaisten laajenevaan joukkoon? Entä kuinka moni ihminen ylipäänsä tietää olevansa peliriippuvainen aloittaessaan verkkopokerin tms.uhkapelin?

    Toivon todella, että ainakin täällä Suomessa tajuttaisiin virkamiesten taholta iskeä kunnolla kapuloita niihin rattaisiin, jotka vievät miljoonia euroja ulkomaille pelimerkkien muodossa. Puhumattakaan taloudellisista ja henkisistä ongelmista, jotka jatkuvasti heikentävät jonkun peliriippuvaisen elämän laatua.


  • The Rat

   Pistin sisään 30 euroa.

   Hävisin niitä hiljakseen, kunnes kasassa oli enää 5 euroa.

   Sitten voitin hiljakseen, kunnes kasassa oli noin 20 euroa.

   Vaihdoin peliä ja voitin nopeasti (~40 euroa kasassa parissa viikossa).

   Pelasin kännissä ja hävisin nopeasti (~0 euroa kasassa yhdessä illassa).

   Mitään kovin suuria voittoja tai tappioita ei ole tullut. Suurin voitto oli varmaan 8 euron luokkaa yhdellä kädellä, suurin tappio jotain 4 euron luokkaa. Aika paljon suhteessa rolliin, mutta sellaista se on, kun liian pienellä rollilla pelaa... :)

   Pistin vähän lisää rahaa. Ihan hauskaahan tuo on...

   • shark

    Kun kerran käskettiin niin Katsoin tilipussiin (netti pankkiin) ja kesäkuun jälkeen tilille on kilahtanut 4000e suoraan Nettipokerista. Ja sivuna kyseessä vielä sama verkko kuin kaikkien haukkuma pokerihuone. haukut ymmärrän sinäällään, että pokerihuoneella on mädän huonot bonukset.
    Vapaan yhteiskunnan puolesta: Kolikoilla on kääntöpuolensa! Ei valtio voi, ottaa täyttä holhoavaa asemaa! Kielletäänkö tupakka, nuuska, alkoholi ja McDonals lailla koska ne aiheuttavat joillekkin ongelmia. Toisille taas nautintoa.
    Nyky-yhteiskunta on pärjäämistä ja omien taitojen/heikkouksien ymmärtämistä. Miten jotkut eivät tajua häviävänsä?? Itse kynin erittäin hyvällä omalla tunnolla sellaisten pullaposkien rahat, jotka jaksavat ruikuttaa täällä, mutta ovat liian laiskoja kirjaamaan voittojaan/häviöitään.

    FISH FISH


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   714
   7204
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   731
   6851
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   387
   4709
  4. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   453
   4418
  5. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   448
   4192
  6. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   336
   3335
  7. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   255
   2101
  8. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   217
   1856
  9. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   75
   1496
  10. Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa.

   Videot alkoivat levitä somessa: Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa. Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa useilla videoilla
   Pori
   248
   1406
  Aihe