Kertokaapa hyvät

pokeripelaajat

seuraava seikka! Katsokaas on näin että itse olen pelaillut pokeria Betsonilla ja kertaakaan en ole uskaltanut noihin turnauksiin koska.

1. en tiedä kuinka kauan nuo turnaukset kestävät noin ajallisesti, sillä ei kehtais ihan kymmentä tuntia korttia lätkiä:)

2.ja miten toimitaan kun ilmoittaudun turnaukseen ja kun olen maksanut itseni sisään niin avautuuko näytölle automaattisesti ns pelisali kun turnaus alkaa? vai pitääkö minun etsiä tuo oikea turnaus jostain valikosta?

tiedoista olisin todella kiitollinen!!

5

569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lowroller31

      Turnauksen kesto riippuu tietenkin aika plajon turnauksesta, mutta ihan kymmentä tuntia ei taida mikään turnaus kestää. Jotain kolmisen tuntia tais kestää 300 pelaajan turnaus, jonka viimeksi pelasin.

      Ja kyllä turnauspöydän pitäisi avautua automaattisesti, kun turnaus alkaa.

      • elikkäs elikkäs..

        pöydät aukeavat aina automaattisesti ennen turnauksen alkua.

        ja turnauksen kesto riippuu muutamasta seikasta:
        pelaajamäärästä, turnauksen luonteesta, eli onko se esim. turbo jolloin blinditasot suurenevat nopeasti ja turnaus täten kestää lyhyemmän ajan kuin normaali turnaus jossa blinditasot vaihtuvat noin 12minuutin välein kun taas turboissa 3 minuutin välein.

        itse olen pisimmilläni pelannut turnausta 6 tuntia, jossa tipuin vasta finaalipöydässä. ja tuo oli normi turnaus jossa taisi olla 4-500 pelaajaa.

        kiitos.


    • vastaukset...

      1. Turnaukset joissa on esim 100 pelaajaakin niin kestää yleensä vähintään 1-2 tuntia.. Et jos on vaikka 2000 pelaajaa niin turnaus voi kestää useita tunteja.. 3-6h.. Tosin tietysti samalla voi pelata muitakin käteispelejä tai useampia turnauksia... Kannattaa yleensä pelata sittareita jotka kestävät vähemmän aikaa tai sitten käteispelejä.

      2. Aukeaa automaattisesti.. Joskus jokin bugi on sulkenut heti pöydän mutta silloin kannattaa ottaa yhteyttä supportiin (varsin harvinaista).

      • välillä ei

        Mulla kesti yli 7 h kun pelasin 10 000 GP Freezeout turnauksen titan pokerilla ja sijoitukseni oli 5. turnaukseen osallistui jotain 1000 pelaajaa. sain 615.5$ onneksi.. alko jo vähän vituttaa loppuvaiheessa jos tipahtais ja sais jotain hiluja käteen..


    • pöytään

      vastauksia jo paljon mutta
      pidä se peliaula auki niin pöytä tulee automaattisesti,Jos avaat saitin kun turaus on jo alkanut niin silti se aukenee automaattisesti-
      Betsonilla pelailen vaan sittareita 10 hengen,jotka kestävät tunnin verran.Pokerstarsilla pelailin freerolleja joissa 12000 osallistujaa,Jos halus rahaa saada niin tunteja piti istua,tosin kävin usein saunomassa välillä.eikä tilanne juurikaan ollut muuttunut,Nyt ei enään tartte kun just näistä sai senverran pääomaa että pystyi aloittamaan sittareita.Turnauksissa tosiaan riippuu onko
      tuboja tai fixed-limittejä-Jos oot agressiivinen pelaaja opettele turbot: hitaammalla tyylillä pelaava tavallisia 10min blindijaksoja.Fixit joskus pitkäveteisiä.Mutta jos oot sitkeä se palkitaan.Pottilimiitit hauskoja,niissä sitten taas sitoutuu helposti liikaa pottiin huonollakin vedolla,jollei laske outteja tarkkaan.Varaa kuitenkin tarpeeksi aikaa sillä sitkeys on pokerissakin tarpeen .Onnea vaan turnauksiin ne on kuitenkin hauskempia harrastepelaajalle kuin käteispelit.(tietää mitä korkeintaan häviää)Ja voittokin voi olla ihan mukavaa luokkaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe