Vectra b mittariston polttimot

***

Onko kellään tietoa, mitä maksaa merkkihuollossa B-Vectran mittariston polttimoiden vaihto? Työhän on aika iso, joutuu purkamaan aika paljon ennen kuin saa polttimot käteen. Selviää tietysti soittamallakin, mutta kenties täälläkin on arviota / kokemusta hintahaarukasta.

4

2979

  Vastaukset

  • Vectra Vojace vm-97 sama vika jo monta vuotta. Bensamittarin varoitusvalo ei pala ym. Taitaa olla tyyppivika B-sarjan Vectroissa.

  • Hinta merkkiliikkeessä saattaa olla ihan kiitettävä, sillä aikaa siinä kuluu jokunen tovi.

   Jos kustannussäästöä haluat, niin tässä suluissa linkki, (http://personal.inet.fi/surf/teba/VectraOhje/) josta löytyy hyvin selkeästi kuvitettuna seikkaperäisin ohjein koko mittariston irroitus.
   Lasikanta polttimot 1,2w ja 3w on ainoat osat joita tarvitset.
   Ja jos kerran vaivan näkee irroittaa koko mittariston, niin samalla kannattaa vaihtaa kaikki polttimot, eli siis nekin jotka ovat ehyet.

   Aikaa kannattaa varata koko urakkaan 2-3 tuntia, mutta jos koskaan elämässä olet autokorjauksen saloihin perehtynyt teeseitsemiehenä niin homman selvittää reilusti alta parin tunnin. Vaikka meneehän siinä tupakka miehellä muutama sätkä ja ehken olunenkin työn lomassa.
   Siistiä sisätyötä ko. homma on, eli onnistuu vaikka parkkiruudussa kun lykkää sisäpuhaltimen jalkatilaan hönkimään.
   Kannattaa muutenkin tehdä sisusta lämpimänä, niin ei onnistu ainakaan murtamaan mitään kylmän kangistamaa muoviosaa.

   Mutta homman tehtyä voi taatusti tyytyväisin mieli lepytellä auton rassaamisen kimpaannuttamaa emäntää kukkakimpulla, ja saat vielä kohtuullisen monta seteliä pitää kukkaron pohjalla verrattuna siihen että merkkiliikettä olisit alihankkijana käyttänyt :)

   Eli puntaroida kannataa tekeekö itse, mutta tietysti jos verottaja sattui kuun alussa hyvälle päälle, niin silloin voi surutta katsella leffaa sohvalla.

   • Omaan B-vectraan tein ekaa kertaa mittariston polttimoiden vaihdon, niin aikaa kului huikeet 35min. Et suosittelen tämän homman tekemään itse...


  • Kuin monta polttimoa tarvii???

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   4045
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   69
   2364