parhaat homoelokuvat

................

Suositelkaa minulle hyviä homoaiheisia elokuvia. Brokeback Mountain on tullu katottua, eikä se nyt niin hyvä ollut. Mieluummin sellaisia hieman enemmän undergroundleffoja.

72

13618

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kosk...

   "Aika uskaltaa" on vitun hyvä leffa...

   • kosk...

    Carow....suosittelen..


  • ........

   Cruising on paras

  • amerikkalaisuus etu?

   Bareback Mountain on ahterista. Se, mikä tekee siitä NIIN erikoisen, että se on ensimmäinen homoleffa (vai pitäisikö sanoa bileffa), joka läpäisi konservatiivisen Hollywoodin "sensuurin". Mukana olivat tietysti Hollywoodin namupojat Gyllenhaal ja edesmennyt Ledger. Leffan muut saavutukset ovatkin sitten sellaisia, joita on nähty eurooppalaisissa homoleffoissa jo vuosikymmeniä sitten. Mutta tässäpä on muutamia suosikkejani:

   Taxi zum Klo vuodelta 1981 ja tuhat kertaa uskaliaampi kuin BM:
   http://www.imdb.com/title/tt0081606/

   Homoleffa entisestä DDR:stä vuodelta 1989 ja edelleen tässä leffassa on enemmän erotiikkaa ja alastomuutta kuin hollywoodin BM:ssä vuodelta 2006:
   http://www.imdb.com/title/tt0097095/

   La Cage aux folles, Hauska homokomedia Ranskasta vuodelta 1978. Pääosassa ns. homoperhe (moniko tämän palstan lukijoista oli silloin edes syntynyt?):
   http://www.imdb.com/title/tt0077288/

   Botanistin tytär, Les Filles du botaniste, tarina kielletystä rakkaudesta kulttuurivallankumouksen Kiinasta vuodelta 2006. Lesbotarina.
   http://www.imdb.com/title/tt0425985/

   Maurice, homorakkautta viktoriaanisessa Englannissa. Leffa vuodelta 1987 ja toinen pääosanesittäjä Hugh Grant. Osittain omaelämänkerrallinen. Kirjalija oli naimisissa ja lapsia. Vaati, että kirja julkaistaan vasta hänen kuolemansa jälkeen:
   http://www.imdb.com/title/tt0093512/

   Beautiful Thing, kahden englantilaisen teinipojan rakkaustarina sikäläisestä betonighetosta. Hienot roolisuoritukset, uskottava. Vuodelta 1996:
   http://www.imdb.com/title/tt0115640/

   Priscilla aavikon kuningatar, joukko kiertäviä drag queeniä Australian aavikolta. Leffa vuodelta 1994. Pääosissa mm. komea Guy Pierce:
   http://www.imdb.com/title/tt0109045/

   Oranges Are Not the Only Fruit, leffa lesboksi kasvamisen vaikeudesta uskonnollisessa perheessä. Leffa vuodelta 1990 ja perustuu Jeannette Wintersonin samannimiseen kirjaan. Leffa on yhtä hyvä, kuin IMBD pisteet antavat ymmärtää.
   http://www.imdb.com/title/tt0098032/

   Nyt onkin sitten aika kysyä, mikä siitä Bareback Mountainista teki niin erikoisen? Amerikkalaisuus? Hollywood?

   • leffa-late

    Kiitos hyvistä leffasuosituksista. Kerrankin tällä palstalla sai lukea järkevän viestin... niitä on täällä luokkaa 1 tuhannesta.


   • Edustaa parhautta

    Jean Poiretin kirjoittaman näytelmän Hullujen häkki (La Cage aux Folles) ensi-ilta oli helmikuussa 1973. Sitä esitettiin 1300 kertaa. Poiret näytteli toista pääosaa yhdessä Michel Serraultin kanssa. Edouard Molinaro (s. 1928) ohjasi siitä elokuvan vuonna 1978, ja se oli yhtä lailla suuri menestys. Sen jälkeen tehtiin vielä kaksi jatko-osaa. Myöhemmin Poiretin teksti muutettiin musikaaliksi ja amerikkalaiset tekivät tapansa mukaan oman versionsa The Birdcage.

    Poiret joutui Molinaron elokuvassa antamaan roolinsa italialaiselle koomikolle Ugo Tognazzille, jotta suosio naapurissa olisi turvattu. Hän näyttelee Renatoa, joskus heteromenneisyydessä isäksi joutunutta homoa, joka on parikymmentä vuotta asunut yhdessä transvestiitti Albinin (Serrault) kanssa. Heillä on yhteinen yökerho La Cage aux Folles, jonka tähti on Zaza alias herra Albin. Farssi saa vauhtia, kun pariskunnan silmäterä, Renaton poika on menossa naimisiin. Tytön isä on rikas, näkemyksiltään vanhakantainen poliitikko. Nyt perhe on tulossa tutustumaan tuleviin sukulaisiinsa.


   • Heterotyttö

    "Taxi zum Klo vuodelta 1981 ja tuhat kertaa uskaliaampi kuin BM"

    "Homoleffa entisestä DDR:stä vuodelta 1989 ja edelleen tässä leffassa on enemmän erotiikkaa ja alastomuutta kuin hollywoodin BM:ssä vuodelta 2006"

    Anteeksi vain, mutta minun on pakko kysyä: Takaako homoelokuvan laadukkuuden nimenomaan uskaliaisuus, erotiikka ja alastomuus? Onko seksi niin tärkeää homoille?


   • savolainen-85
    Heterotyttö kirjoitti:

    "Taxi zum Klo vuodelta 1981 ja tuhat kertaa uskaliaampi kuin BM"

    "Homoleffa entisestä DDR:stä vuodelta 1989 ja edelleen tässä leffassa on enemmän erotiikkaa ja alastomuutta kuin hollywoodin BM:ssä vuodelta 2006"

    Anteeksi vain, mutta minun on pakko kysyä: Takaako homoelokuvan laadukkuuden nimenomaan uskaliaisuus, erotiikka ja alastomuus? Onko seksi niin tärkeää homoille?

    No jos seurataan BM:stä käytyä keskustelua, niin mikähän siitä leffasta tekikään niin erikoisen? Se teltassa tapahtunut seksikohtausko? Näin on uskominen, jos seuraa heteroiden kirjoittelua, kuten sinun. Ja jos ollaan tarkkoja, niin montakohan heteroleffaa löytyy, jotka ovat nousseet kuuluisuuteen pelkästään tabuja- ja rajojarikkovan, "uskaliaan" luonteensa vuoksi.

    Nuo em. leffat julkaistiin yli 20 vuotta ennen BM:ää, joten siinä karisee aika nopsaan kyllä se gloria, mitä BM:n päälle on ripoteltu parin kuluneen vuoden aikana. Näin siis, jos kriteereinä pidetään pelkästään em. tekijöitä. Toisaalta nuo em. leffat kyllä tuovat esille muitakin aihealueita. Kai muuten tarkistit ne muutkin leffat, joita oli kokonaisuudessaan about 10 kappaletta, vai valitsitko nuo em. joukosta, jotta sait vain todeta, että seksi on tärkeää homoille?

    Joillekin se saattaa jopa ollakin... Miksi sen pitäisi sinua haitata? Pienenä vinkkinä: älä jaa poikaystävällesi piparia pariin kuukauteen ja voit todeta ihan käytännössä kuinka tärkeää se seksi on heteroillekin. Viimeistään siinä vaiheessa, kun poikaystäväsi jättää sut, voit todeta tämän (ikävän?) faktan omassakin elämässäsi...


   • Umbreons

    BBM:stä tekee erikoisen sen hienovaraisuus. Se ei ole mikään perus hihhulileffa, vaan taideleffa. Minusta se on tehty kauniisti, siinä on kaunis tarina ja uskottavat näyttelijät. Ei sillä ole mitään merkitystä, että kyseessä on Amerikan Hollywood-leffa.


   • Bitte schön
    Heterotyttö kirjoitti:

    "Taxi zum Klo vuodelta 1981 ja tuhat kertaa uskaliaampi kuin BM"

    "Homoleffa entisestä DDR:stä vuodelta 1989 ja edelleen tässä leffassa on enemmän erotiikkaa ja alastomuutta kuin hollywoodin BM:ssä vuodelta 2006"

    Anteeksi vain, mutta minun on pakko kysyä: Takaako homoelokuvan laadukkuuden nimenomaan uskaliaisuus, erotiikka ja alastomuus? Onko seksi niin tärkeää homoille?

    Ehkä kannattaisi katsoa se elokuva ensin ennenkuin kyselee turhia. Taxi zum Klo on oikeasti erinomainen elokuva.


  • Boys In The Band, Fortune And Mens Eyes

  • Finpeter

   Löydät luettelon www.movies-too-gay.com
   Hyllystäni löysin:
   Kaappi, jossa Gerard Depardieu ja Daniel Auteuil
   jo mainittu DDR leffa Coming out
   Hamam
   Kaukana taivaasta
   Der bewegte Mann, jossa namupoika Til Schweiger
   Fassbinderin Querelle

   saksalainen Sommersturm ja Napola

   • palkinnon

    uralin perhonen kotimaisista


  • en osaa suositella
  • vivestarr

   Joo ei BM oo niin hyvä elokuva, ku sitä on kehuttu. Suosittelen katsomaan elokuvan Dream boy! Se on vuodelta 2008, mutta suuntautuu 70-luvun maalaiselämään. Todella koskettava kertomus Nathan nimisestä pojasta, joka rakastuu naapurissa asuvaan Royhin.

  • J-/_92

   Parhaat rakkausleffat mitä ite oon ladannu:

   - Shelter
   Aivan mahtava leffa, top 2 rakkaus leffa.
   Elokuva kertoo pojasta jolla ei ole paljon vapaa aikaa, koska hänen täytyy katsoa veljensä (en oo varma oliko veli) lapsea, koska lapsen vanhemmat pitävät häntä huonosti, juovat paljon eivätkä piittaa pojasta paljon. Hän joutuu myös samalla käymään töissä pikaruokalassa hankkimassa elantoa. Päähenkilöllä on tyttöystävä ja hän harrastaa surffailua, hän on myös omistautunut paljon piirtämiselle ja haluaisi hakea johonkin piirrustuskouluun. Kerran hän tapaa pitkästä aikaa parhaan kaverinsa isoveljen joka on tullut toisesta kaupungista takaisin kotikaupunkiin - he löytävät yhteisen harrastuksen, sruffailun kautta että tulevat hyvin juttuun, joten heistä tulee hyvät kaverit. Joka sitten muuttuu myöhemmin johonkin muuhun.... Päähenkilön löytäessä uusia puolia itsestään luo paljon tapahtumaa ja leffa pitää mukanaan :)
   Traileri : http://www.youtube.com/watch?v=93IVhORpIbc
   Jokainen joka haluaa nähdä kunnon homo draama/rakkaus leffan, tein on pakko nähdä toi :D

   -Latter Days
   Toinen mahtava rakkausleffa! Toinen top 2. Erittäin tunteellinen leffa, joka kertoo kaupunkilaisesta homosta jonka suhteet ovat olleet vain ainoastaan seksisuhteita. Kunnes hän tapaa miehen joka saa hänet tuntemaan asioita joita hän ei ole koskaan tuntenut.
   Aluksi kun katoin tota leffaa nii tuntu paskalta. Luulin että kertoo vaan stereotyyppisestä homosta joka vaa sekstaa, mutta elokuva muuttuu aivan helvetin hyväksi! Pakko katsomus myös :) Myös erittäin tunteellinen leffa, shelterin rinnalla. Molemmissa tullut itkettyä paljon :D
   Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=gCpgC2XsAlw

   -Get Real

   Normaali englantilainen poika joka on rakastunut samassa koulussa olevaan poikaan. Mutta poika sattuu olemaan osa porukkaa joka kiusaavat päähenkiö, pitävät häntä homona yms. Mutta mitä tapahtuukaan kun unelmat muuttuvat todellisiksi?
   Tämä myös hyvä leffa. Kertoo suhteesta missä toinen pelkää kuollakseen että jäävät kiinni ja että hänen homoutensa paljastuu, eli asia mitä monet meistä myös miettivät/käyvät läpi :)
   Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=5q3pYLRQC7g
   Kanssa mahtava leffa!

   -Summer Storm

   Saksalainen leffa joka kertoo 2 erittäin läheisestä kaveruksesta, parhaista ystävistä. Mutta toinen on tulisesti/voimakkaasti rakastunut tähän toiseen kaveriinsa, eikä tiedä miten kertoa tai ottaa asia esille. Hän harhaluuloisesti luulee joitain pieniä asioita ja sanoja eri tavalla miten ne oieasti ovat, saaden hänet luulemaan että kaverinsa tuntee samoin. Kaverukset harrastavat joukkosoutemis juttua ja leffan alkuvaiheessa kaverukset lähtevät leirille, harrastuksen takia - nimittäin edessä ovat soutukisat. Leirillä sitten tapahtuu kauheasti vaikka mitä, päähenkilö etsimässä itseään ja yrittäen hyväksyä seksuaalisuuttaan.
   Ensimmäinen homorakkaus leffa jonka itse näin, ja koski myös asiaa jota ite olin käymässä läpi ja aivan mahtava leffä myös tämäkin :)
   Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=9uSndFvV3nk

   -Beautiful Thing

   Tämä kerrottiin jo tänne niin en tuosta kerro tässä turhaan :)
   Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=_r3e_vMwH8s

   KAIKKI nämä leffat ovat aivan mahtavia ja suosittelen niitä jokaiselle!
   Joitakin muitakin leffoja on kyllä tuolla ladattuna mutta niistä mikään ei yllä näiden tasolle :) Yksi leffa oli vielä mut en tahdo nyt löytää sitä, eniwei kannattaa kattoo noi leffat jos niitä ei ole nähnyt!

   • happydood_91

    Toi Shelter oli aivan MAHTAVA! :D
    Eilen katoin ja oon edelleen pää ihan pilvissä :)
    Uskottava tarina sekä hyvät ( söpöt) näyttelijät... loppu oli ehkä vähän cheesy mutta ei se haittaa niihän yleensä kaikissa jenkkileffoissa :P Nyt kaikki kattomaa se, hep hep! :D


   • J-/_92
    happydood_91 kirjoitti:

    Toi Shelter oli aivan MAHTAVA! :D
    Eilen katoin ja oon edelleen pää ihan pilvissä :)
    Uskottava tarina sekä hyvät ( söpöt) näyttelijät... loppu oli ehkä vähän cheesy mutta ei se haittaa niihän yleensä kaikissa jenkkileffoissa :P Nyt kaikki kattomaa se, hep hep! :D

    Se on kyl hyvä :D
    Vaikuta mun mielest yhtää pikkubudjetin leffalta, ainaka paljoa :P
    Parasta ehkä on kyl kun se elokuva vaikuttaa nii ns. ''normaalilta''. Yleensä näist leffoista näkee: ''Ok tää on homoleffa, ok tää on normi leffa'' Mut tos enemmänki se vaikutti normi leffalta jossa on tarina mikä liittyy osalta homoseksuaalisuuteen ja itsensälöytämiseen tjsp. emt :D

    Kyl aikaa ku viimeks nähny ton.... Varmaa sillo ku kirjotin ton wall of textin toho ylemmäs


  • MasterZeromus

   Jos olet kuullut tanskalaisesta elokuvasta nimeltä "You Are Not Alone" niin ehdotan sitä katsottavaksi. Se on 70-luvun alusta ja se kuvaa kaikkein puhtainta poikien välistä rakkautta. Siellä ei vaikka neitimäinen poika suihkussakin kääntää selkänsä rakastajalleen ei tarvitse pelätä mitään törkeää seivästystä takaapäin kuten nykypäivinä. Frotting 100% ja hieman perinteellistä hetero kosintaa löytyy sieltä.

  • homodroid

   On kyllä laadukkaita elokuvia ehdotettu, ja tässä tulee muutama lisää:

   - Bent (kuuluu omiin suosikkeihin. Aivan hemmetin vaikuttava elokuva. Kertoo homomiehestä, joka joutuu natsisaksan aikaan keskitysleirille ja rakastuu siellä toiseen vankiin.)
   - Un amour à taire/a love to hide/ salattu rakkaus (vähän samoilla linjoilla menee bentin kanssa, mutta ei silti kuitenkaan... Tässä kuvataan miesten välistä rakkautta ja syvää kiintymystä, ei pelkkää seksiä.)
   - A single man
   - Wolves of kromer (todella suloinen. Ihmissudet ovat toimiva metafora homoudelle.)
   - Little Ashes (visuaalisesti hieno. Kertoo Salvador Dalín ja runoilija Federico Garcia Lorcan suhteesta.)
   - Paragraph 175 (dokumentti homoseksuaaleista keskitysleireillä. Suosittelen kaikille)
   - Chris & Don: A Love Story ( Dokumentti Christopher Isherwoodin ja Don Bacharyn yli kolmekymmentä vuotta kestäneestä suhteesta. Varsinkin loppu oli todella koskettava. Sai uskomaan rakkauteen :) )
   - Wilde (kertoo mistäs muustakaan kuin dandyjen kuninkaasta Oscar Wildesta. Isona plussana vähäpukeinen Jude Law Bosien roolissa. ;D)
   - Lilies/Les Feluettes (jotenkin kiusoittelevan eroottinen. Mikä tässä on erikoista, on se, että kaikki roolit esittävät pelkät miehet.)
   - Borstal Boy (perustuu Brendan baherin omaelämänkerralliseen kirjaan.)
   - mannen som elskat yngve/ The man who loved yngve
   - I love you phillip morris (pitääkö tästä jotain mainita?)

   Ja vielä pitää ylistää tuota Mauricea.Ensimmäinen elokuva, missä homopari saa onnellisen lopun. Täytyy vielä mainita, että Maurice ei kerro kirjailijan omasta elämästä, vaan sitä inspiroi vierailu ystävän luona, joka asui yhdessä miehen kanssa. Kirja julkaistiin Forsterin kuoleman jälkeen, koska homoseksuaalisuus oli siihen aikaan tabu, ja se olisi pilannut kirjailijan uran.

  • hudw
  • kiinnostunut9555

   mistä näitä voi katsoa? En vissiin yhtäkään löytänyt fintv:stä :((! Ja pitäisikö alkaa netistä latailemaan torrenttien avulla? :o

   • Psdgk

    1. Lataa vaikkapa uTorrent
    2. Mene isohunt.com


  • gaycomedy

   Minulla on näköjään täysin eri maku kuin valtaväestöllä.

   Hyviä homoleffoja on mielestäni olleet:

   Latter Days
   Another Gay Movie
   Touch of Pink
   Quuer Duck - The movie
   Le Placard - Kaappi (Ranska)

   • gaycomedy

    Lisäksi Adam&Steve oli ihan katsottava.


  • aifineeno

   jos seksiä haluu paljon homoleffasta, ni vuokratkaa pornoa :D

  • musical32

   Jos musikaaleista tykkää niin Rent? Ei ehkä keskity homouteen, mutta leffassa loistavaa musaa loistavilta artisteilta ja on siinä se transvestiitti, joka sitten seurustelee jätkän kanssa.

  • fawqfrcqwf

   Tai siis Rentissä mies, joka pukeutuu naiseksi, seurustelee kuuman mustan jätkän kanssa ja olihan siinä tosiaan se lesbo parikin.

  • joitakin katsellut

   Voitteko listata tähän elokuvia missä on onnellinen loppu? Katsoin muutaman leffan ja niiden loput eivät olleet onnellisia tarinan poikien kannalta koska he jättivät toisensa.

  • asdlnlknlknln

   (Harvey) Milk 2008, kertoo politiikosta/aktivistista 70-80 luvulla, draama

   Broderskab / Brotherhood, 2009, kertoo kahdesta uus-natsista, draama

   I Love You Philip Morris, 2009, perus romanttinenkomedia mutta päähenkilö onkin homo eikä stereotyyppisesti hetero.

   Another Gay Movie, stereotyyppinen teinikomedia, ihan ok/hauska, American Pie -tyylinen

   A Single Man, 2009, kertoo sinkku(homo)miehestä 1960-luvulla, jonka elämänkumppani kuolee, ja miten tämä henkilö jatkaa elämäänsä tapahtuman jälkeen.

   Trans America, 2005, päähenkilö on käynyt (tai siis käy) läpi sukupuolenvaihdosprosessia, ja saa tiedon että hänellä on poika toisessa osavaltiossa. Päähenkilö sitten esiintyy järjestön työntekijänä ja tutustuu poikaansa paremmin, ennen kuin paljastaa totuuden.

   Boys Don't Cry, 1999, biologinen nainen elää miehenä pienellä paikkakunnalla, ja elokuassa kerrotaan miten hän menettelee asian kanssa ja miten käy kun asia tulee selville.

   A Home At The End Of The World, 2004, kertoo miehestä joka rakastaa miestä sekä naista, ja näiden kolme ystävyksen vuorovaikutuksesta.

   Eiköhän noilla pääse jo alkuun?

  • yksgayvaa
  • ---

   Tanskalainen Midt imellom. Pääosissa Mads Mikkelsen ja Troels Lyby.
   Valittu Tanskan parhaaksi elokuvaksi vuonna 2001.
   komedia, mutta silti romanttinen tarina jossa onnellinen loppu.

  • tupla-v

   Soldiers girl. Tositapahtumiin perustuva kertomus sotilaasta joka rakastuu transeksuaaliin. Traaginen, koskettava, upea.

  • 133

   Nine Dead Gay Guys

  • ei nimimerkkiä

   J-/_92: Katsoin Shelterin ja Latter Daysin. Aivan mahtavia, ehdottomasti top 2 molemmat! Latter Days oli niiiin vaikuttava, että itkin (ja sitä en tee usein leffaa katsoessa) Summer Storm oli myös katsomisen arvoinen.

   Suosittelen näitä!

   • Jees. Aluks Latter Days vaikutti tosi huonolt (imo) mut se muuttu iha saakeli hyväks! :D

    Hyvä et sain autettuu jotakuta sentää ees löytää hyvii leffoi, ku niit on oikeest nii helveti vaikee löytää.....
    Eihä niit kyl paljookaa vissii oo


  • Tässä yksi

   Katsoin Youtubesta sellasen elokuvan nimeltä Struggle - Gay themed. Oli musta todella koskettava, mutta varoitus ei ole mikään iloinen eli kantsii miettii kattooko. Vähän harmi, kun ei ollu tekstitystä, mutta elokuvassa puhutaan kyllä ihan englantia.

   Löytyy joko osissa tai kokonaisena. Kannattaa laittaa Youtube hakuun Struggle -
   Gay themed , niin löytyy. Se on siinä listassa heti ensimmäisenä. Kestää noin 1 tunti 30min. Siinä elokuvan "alapuolella" on myös vähän alkutietoa elokuvasta.

   Katsot elokuvan jos haluat, turha se on sitten minua syyttää jos et pidä siitä. Minä ainakin itkin. Todella realistinen ja koskettava. Ja täytyy muistaa, että se on tehty pienellä budjetilla ja näyttelijät ovat amatöörejä. En ole ikinä itkenyt niin paljon ; (

   • Struggle-

    Olisi muuten kiva jos joku katsois ja kertois mielipiteensä Strugglesta : )


  • Brokeback mountain on vähän siirappimainen nyyhkyleffa ja hyvää matskua vaikka katsoa miten homoseksuaaleihin ollaan suhtauduttu aikoinaan.

   Mutta parhaimmat homoleffat jotka tunnen ovat

   Queer Duck - Kertoo Seymor Duckstein "quuer duck" nimisestä homoseksuaalisesta juutalais ankasta, joka pienen kohelluksen seurauksena mene naimisiin Lola Buzardin (tai Bazard miten Lola vaati nimensä mainittavan) kanssa ja yrittää eheytyshoitoa.

   Aivan hulvattoman hauska ja mainittakoon vielä, että Simpsonien ohjaajan ohjaama ^^

   Brüno - Helvetin hauska, mutta sairas ja vitusti yliampuva kuitenkin ihan katsomisen arvoinen jos et ole mikään tiukkapipo joka vihaa yli-intoista stereotypisointia.

   Brüno on Itävaltalainen muoti kriitikko, joka meni USA:han johonkin muotitapahtumaan, mutta möhli jotenkin ja heitettiin ulos. Siinä sitten Brüno yritttää päästä näyttelijäksi ja samalla eheytyshoitoa yrittää itsekkin.

   Siinä nyt mainittavimmat homo elokuvat

   Sitten homo sarjakuvista Furpiled on ehdottomasti paras (myös pisin koskaan lukemani nettisarjis)

   Furpiled kertoo homoseksuaalisen koiran elämästä ja rakastumisesta, erittäin koskettavaa ja myös koskettava homo hetero kaverisuhteen kuvaamista myös. Koko sarjis on tosin kirjoitettu englanniksi ja löytyy googlettamalla furpiled

  • mike88.

   Katsoin Struggle- elokuvan ja aika raadollinen elämä oli nuorilla homo miehillä, koskettava.
   Elokuva oli todentuntuinen, hyvät näyttelijät.

  • Struggle-

   Juu, kyllä minustakin Strugglessa on hyvät näyttelijät. Elokuva on vaan niin surullinen, varsinkin loppu : ( No, kiva että katsoit sen ja kerroit mielipiteesi : )

  • mike88.

   Struggle: Tiedätkö muita laadukkaita homoleffoja, jossa ei pelkästään kallistuta siihen itse seksiin.

  • mike88.

   "Shelter" ja "prayers for bobby" ovat myös hienoja elokuvia ja koskettavia. suosittelen,

  • Struggle-

   No, ei nyt tule muita elokuvia mieleen, mutta voin lisätä tänne jos satun löytämään. Nuo elokuvat joita ehdotit olenkin jo katsonut. Youtubesta voi löytää kivoja elokuvia jos vaan viittii hakea : )

  • mike88.

   struggle. Mitä homoleffoja sulla on?

  • Yllättävää

   Kukaan ei mainitse pääosan esittäjää, joka yleensä tekee leffasta suositun. Heath Ledger oli hyvä näyttelijä ja heterona esitti roolinsa hyvin. Kuolema vielä lisäsi tuonkin elokuvan suosiota.

   Minä katson mieluummin juuri tuollaisia ihmissuhdedraamoja tai pornoa, kuin jotain, mihin on väkisin laitettua pornoa surkeaan juoneen ja vielä huonot näyttelijät. En kyllä pelkästään homostelun takia ole tainnut juuri mitään katsoakaan pornon lisäksi.

   Mennyt maailma oli sarjana hyvä. Sekin erityisesti Anthony Andrewsin ja Jeremy Ironsin ansiota, myös muut näyttelijät hyviä ja loistavasti toteuttu.

  • Struggle-

   Watercolors voisi olla ihan kiva elokuva. Harmi vaan, että se oli Youtubessa pilkottu osiin eli kannattaa laittaa hakuun Watercolors- gay themed part 1 jne. Sen lisäksi katsoin sellaisen elokuvan nimeltä Like it is. Sitä on vaan todella vaikea löytää eli hakuun on pakko laittaa Like it is movie- classic gritty hot, muuten ei löydy.

   Ei nämä nyt mitään niin kivoja leffoja olleet. Varsinkin Like it is on minusta aika huono. Nyt saa joku muu ruveta etsimään leffoja : ) Mä en tiedä enää mitään muita kivoja : )

  • mike88.

   Sturggle: Kiitti noista elokuva vinkeistä, niilläkin pääsee hyvin alkuun ja youtubessa löytyy muitakin homoleffoja.

  • Struggle-

   No, kun niitä tulee itsekin katteltua niin on kiva että muutkin löytävät kivat elokuvat : ) Eli jos jotain katsomisen arvoisia löytyy niin lisäilen : )

  • Struggle-

   Katsokaa youtubesta Struggle - gay themed ja kommentoikaa : )

   Se on aika koskettava elokuva, ei mikään iloinen. Itse pidin siitä : )

  • Struggle-

   Vielä nämä elokuvat vois lisätä. Kaikki löytyvät youtubesta.

   Mysterious skin- full movie
   Beautiful Thing (1996)
   Edge of seventeen- full movie

   ja osissa löytyy:

   Twist- gay movie part 1 jne
   My own private idaho part 1 jne

   En ole näitä itse vielä kattonut eli en tiedä millaisia ovat : )
   Ja vielä kerran myös Struggle- gay themed on ihan katsomisen arvoinen leffa : )

  • mike88.

   Struggle: kiitti noista leffa lisäyksistä, katsonkin ne ja ilmoitan millaisia olivat. ;P
   Mistä netin kautta pystyy tilaamaan hyviä homoleffoja, jossa ei olisi ainoastaan seksiä.
   Asiasta toiseen, kuinka moni aikoo mennä helsinkiin tai tampereen gay pride tapahtumaan?

  • Struggle-

   Juu, en itsekään tiedä mistä noita leffoja sais. Youtuben varassa olen ollut ; )
   Mysterious Skin oli ihan ok leffa.

  • nana....

   suurin osa mun leffoista on jo tullut lueteltua, mutta joitain vielä:
   - Trick, Ethan Mao, Food of love, The Conrad Boys, La Mission, Save me, Strapped, Forgive and forget, tanlines, Regarding Billy, Shank, Just a guestion of love, Boy Culture, Yossi & Jagger, fluffer.

   Noh tulihan niitä sittenkin :) ja ehkä outo lisäys on se että olen tyttö :) mutta ilmeisesti jonkin sortin fag hag koska rakastan gay teemasia leffoja :)

   löytyy etenkin piratebaystä hyvin, kun kirjoittaa "gay themed" tai "gay interest"

   Noi kaikki leffat mitä listasin on draamaa, en oikein välitä ns. hassuttelu gay komedioista mitä jostain syystä tehdään ihan liikaa :/ vain oma mielipide.

   Jos vain muutaman noista haluaa kattella, niin esiin nostan Shank, Boy culture ja Conrad boys

  • mike88.

   nana. kiitti noista leffalisäyksistä, on hienoa että naistakin kiinnostaa kyseiset leffat.. täytyyhän ne katsoa ja kertoa mielipiteensä.

  • Santander

   Yksi parhammista elokuvista on jäännyt mainitsematta tai sitten vaan en huomannut sitä: Priest vuodelta 1994. Brittiläinen elokuva, joka kertoo konservatiivisesta papista, joka on salaa homo.

   http://www.youtube.com/watch?v=IAAMgp-UeYA

   • growr

    enpä tie et onko mainittu jo mutta oma suosikki on bangkok love story.

    kertoo palkkatappajasta joka rakastuu uhriinsa, hyvä leffa ilman onnellista loppua!

    löyty joskus youtubesta pätkinä, en tie onko enää...


  • mike88.

   Olen tainnut kerran nähdä tuon bangkok love story, mutta leffan loppumeininki on täysin pimennossa, en muista kuinka kävi..
   voisiko joku kertoa miten siinä lopulta kävi, yritän sitä noukkia youtubesta.
   Menikö kaikilla hyvin juhannus?

  • Struggle-

   No, ihan ok, mutta vähän tylsä juhannus kuitenkin ; ) Olen kans joskus kattonut tuon bangkok love storyn, mutta loppua en kyllä oikein muista. Olisko ollu jotain ampumista ja sitten toinen kuoli?

  • mike88.

   Juhannukseni oli ihan ok, tuli katsottua kokonaan loppuun asti tuo bangkok love story ja olihan se hyvä leffa, loppu oli koskettava, kun toista ammuttiin hänen päästyään vankilasta vuosien tuomion jälkeen, hänen rakastettunsa päätti elämänsä hetken päästä, ei kestänyt elää ilman häntä.
   En tiedä voisiko tosi elämässä olla tuollainen tilanne, toinen menehtyisi ja miesystävä riistäisi sen vuoksi elämänsä...??

  • lesbosapiens

   below her mouth netflixissä! aivan sairaan hyvä! Tosin lesbo leffa mutta eikös nekin lasketa homoiksi?

  • Jeppuboy

   Randybluen Summer Heat Stroke 2

  • Anonyymi

   call me by your name!!!! yks parhaimmista leffoista minkä oon nähny, saanu oscarin ja hyvät näyttelijät. en ikinä itke leffoissa mutta tän kohdalla vuodatin muutaman pisaran. SUOSITTELEN!!!!

   • Anonyymi

    Mistähän näkisi tuon Call Me By Your Name -rainan? Jäi näkemättä silloin, kun se pyöri elokuvissa. Oltiin kyllä menossa sitä katsomaan tuttavapariskunnan kanssa, mutta kun kuulivat elokuvan sisällöstä, oli kommenttina "hyi saatana"! Bi ukm kyselee


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistähän näkisi tuon Call Me By Your Name -rainan? Jäi näkemättä silloin, kun se pyöri elokuvissa. Oltiin kyllä menossa sitä katsomaan tuttavapariskunnan kanssa, mutta kun kuulivat elokuvan sisällöstä, oli kommenttina "hyi saatana"! Bi ukm kyselee

    Jos et oo vielä kattonut, niin Call Me By Your Name löytyy mm. Viaplaysta ja nyt myös Netflixistä!


  • Anonyymi

   Parhaita näkemiäni ovat olleet:
   Jääasema Zebra. Rock Hudsonin katseet nuoriin sotapoikiin!
   Apollo 13. Homoerotiikkaa avaruudessa.
   Starship Troopers. Nuorta timmiä lihaa. Myös naiset hyvännäköisiä.

  • Turhan moni näistä leffoista on geneerisiä ja toistavat samaa kaavaa kerta toisensä jälkeen tarjoamatta mitään uutta, mutta hyviäkin tottakai on. Brokebackista itse kyllä pidin. Tässä muutama tärppi

   Shortbus
   Priest
   Beautiful Thing
   Hellbent
   Thirdt Man Out
   Adam & Steve

  • Anonyymi

   Crying Game ja When the Night is Falling, molemmat 90-luvulta

  • Anonyymi

   Viimeksi ostin Keltaisesta Ruususta "On the Lookout" (USA 2015). Elämää jota kaipaan.

  • Anonyymi

   Ensimmäinen järkevö ketju täällä ja onkin vanha.

   Kukaan ei tainnut mainita Happy Togetheria vielä?

  • Anonyymi

   Hyvät homoleffat ovat harvassa. Useimmat ovat hakvalla tehtyjä ja toistavat samaa kaavaa samanlaisin henkilöin. Harvoin löytyy hyviä.

  • Anonyymi

   70-80-luvun pornoelokuvat ovat hyviä, usein ulkona kuvattuja.

  Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   194
   10047
  2. 604
   2707
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   132
   1682
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   96
   1121
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   86
   1030
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   948
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   250
   796
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   206
   767
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   752
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   358
   674
  Aihe