Tramal-riippuvuus

onks tietoa

luokkakaverini syö tai humaltaa tramal-lääkkeellä. ostaa sitä kuulemma virosta ja on kerran viikossa ihan sekaisin. mitä toi tramal oikein on.
näin kerran kun otti valkoisia pillreitä ehkä joku tusinan verran. kertoi, että on tramaleita..

67

12078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pena penaali

      "Tramal on kipulääke, joka estää kivun välittymisen keskushermoston kautta."

      Kaveri on lääkkeiden väärinkäyttäjä.

      • Sairaalassa_saatu

        Sain sairaalassa kipuun tramalia suonensisäisesti ja kyllähän siitä melkoiset kiksit tuli eli se poisti kivut mutta aiheutti myös uskomattoman rennon olotilan, ei yhtään sekavan niin kuin viina vaan sellaisen käsittämättömän tyynen olotilan, normaalisti kun olen vielä vähän hermostunut niin se oli kyllä jännä kokemus, myöhemmin sain sairaalassa tramalia myös tabletteina, mutta niiden vaikutus ei ollut lähimainkaan yhtä suuri. Itse en ole huumeiden käyttäjä ollenkaan mutta sairaalassa olen tramalin lisäksi saanut joskus petidiiniä, jota kai pidetään tramaliakin vahvempana ja siitä tuli hirveän puheliaalle tuulelle, lääkärit nauroivatkin että tuo aine vie joiltakin kaikki estot. En todellakaan halua ketään kehottaa käyttämään näitä aineita, itse sain niitä kovaan kipuun sairaalassa, joten tilanne oli kohdallani ihan eri juttu. Mutta tuon kokemuksen jälkeen kyllä ymmärrän todella hyvin miksi jotkut voivat jäädä näihin aineisiin koukkuun.


      • marius

        Mä söin yli 3 vuotta tramalia 150mg retard 1 tabletti 1-2krt päivässä hermo sairauteen ja kun se parani niin lopetin käytön ja ei ollut vierotus oireita kuin ainoastaan 2 päivää. Ekan yön hikoilin ja en nukkunut yhtään,seuraavana yönä nukuin 19 tuntia putkeen(henkilökohtainen ennätys) ja sen jälkeen jatkoin normaalia elämää. Aika helppo juttu lopettää käyttö 2päivää ja se siitä ainakin minulla. Tietenkin jokainen on yksilö, joku olisi varmaan pystynyt nukumaan heti ekana yönä.


      • edenwix

        Mulle määrätty,y 50mg 1 viiteen hermosärkyyn kun kohtaus kuin joku vetelis naamaa puukolla. 💧. 6 oon ottanut, ei auta! Kerroin neurologille tämän ja kerroin että olin ottanut päälle 2 panacodia mukamas äid iltäni saatu vaikka tilattu ulkomailta, auttaa t. Helpotti siedettäväksi. Ei määrännyt vaan tuli lähete kipuklinikalle. Mitä siellä tehdään niin ei kukaan olevinaan tiedä.
        Kokeilin viihteeksi ja tramal 300mg ei tuntunut missään. Seuraavana päivänä otin 4 kodea 15mg ja lyricaa niinku määrätty 300mg pvä. Kyllä alkoi naurattaa ja huumeinen kaikki kivaa olo.
        Vielä 80mg oxycon päälle niin kyllä kilahti. ❗❗❗👍🙄😁😂😜🙃😸. Nyt sama päällä ei osaa txt 🚬 🅱️, 🆒💯🆙⬜
        Ⓜ️ℹ️©️©️🅰️


    • narkomaani83

      tramal on morfiinijohdannainen,eli opiaattia sisältävä kipulääke,jota yleensä määrätään pitkäaikaisiin koviin kiputiloihin,joihin eivät muut ns käsikauppalääkkeet auta.

      tramaliin jää koukkuun juuri sen vuoksi,että morfiini on erittäin nopeasti addiktoivaa opioidia ja suurina annoksina nautittuna tramalista saa ns tramalikännit,opiaattiolot,joissa riippuen henkilön toleranssista jne kestää vaikutus ja millainen olo siitä kyseiselle henkilölle tulee..suuret määrät ja pieni toleranssi voivat lamauttaa hengityksen ja aiheuttaa myrkyrtystilan,jossa henkilö oksentelee tai jos on unessa,niin hengityslama on hyvin todennäköinen..

      • drug84

        muuten virosta ilman reseptiä..siis apteekeista??


      • Tetty
        drug84 kirjoitti:

        muuten virosta ilman reseptiä..siis apteekeista??

        Ei saa


      • kjojojkjuh

        Morfiini johdannainen? Opiaattia? EI,ei ei ei...

        Tramaliin jää koukkuun juuri sen vuoksi, että morfiini on erittäin nopeasti addiktoivaa opioidia... """
        -----------------------------------


        Ei näitä voi edes vertailla keskenään. Ihan eri luokassa mennään.
        Tramadoli sitoutuu opioidireseptoreihin 1/6000 morfiiniin verrattuna.
        Mutta toimii aivan eri tavalla.. ja monella eri tapaa siitä kohta.
        Pieni korjaus:
        OPIAATTI terminä soveltuu luonnollisiin oopiumialkaloideihin.
        OPIOIDI: On synteettisesti valmistettuja opiaattien kaltaisia aineita kuten tramadoli tai puolisynteettisiä esim. Heroiini (diasetyylimorfiini) on opioidi. '

        Tramadoli on tästä kipulääkeryhmästä erikoinen sillä sen opioidivaikutus on melko pieni. Tramadoli toimii myös NMDA-agonistina,kuten ketamiini ja sen kipua lievittävät ominaisuudet johtunevat siitä.
        Kipua lievittävään vaikutukseen vaikuttaa myös tämän kyky vapauttaa serotoniinia ja toimii myös noradrenaliinin takaisinoton estäjänä.
        eli ei vituta kipu niin paljon kun aivoissa vapautuu serotoniinia. '
        Kokemusta on ja kyllähän se pisti piristyneeksi sekä hirveen puheripulin päälle..)
        Sitten kun vaihdettiin Temgesic lääkkeeseen joka on huomattavasti vahvempi lääke. Käytetään yleensä syöpäkipuihin yms... Siitä puuttui se iloisuus jne.*
        Silmät vain luppas ja jumitti, hyvä kipuun mutta siitä irti pääsy oli helvettiä.

        Takas tramadoliin.
        Tramadoli muuttuu maksassa o-desmetyylitramadoliksi, joka tekee tämän opioidi vaikutuksen.
        Opiaattien/oidien yliannostuksiin käytetty naloksonikaan ei kumoa tramadolin
        kaikkia kipuun ja muuhun vaikuttavia ominaisuuksia!
        Tramadoli vaikuttaa monella eri tapaa elimistössä. Varmaan kaikkea edes
        varmaan tiedetä. Tämähän vaikuttaa kuten jotkin snri-lääkkeet (masennuslääkkeitä). Eihän melkeen minkään masislääkkeen vaikustapaa
        tarkaan tiedetä, että mitä kaikkea se siellä aivoissa pistää rikki yms....


        Tramadoli oli suht helppo lopettaa 8v kuurin jälkeen. Annos nolliin 2-3 viikossa.
        Paljon vatsalääkettä ettei kakat housuissa olisi... Nämä meni alle kuukaudessa ohi helposti. Ainoa tramadolissa vierottautumisessa on se serotoniini vaikutus!!
        Olin kyllä helvetin masentunut ja pitkään kun lopetin. Sitten kokeilin itseeni snri-lääke cymbaltaa pienellä annoksella. Se toimi pienellä annoksella. Ei tullut niitä "sähköiskuja" päähä jne...
        Nyt aikaa sitten kun lopetin 4v temgesic kuurin. 4x0.4mg päivässä ja ohjeen mukaan. Hiljallee 2 viikos pudotteli nollii niin pari kk oksetti jatkuvasti. Alussa 2 viikkoa oksensin joka aamu makasin,laattasin jne jne jne. Päivät tuntu pitkält ku mitä. Riippuvuus oli vain fyysistä. Tramadoli oli tavallaan inhampi. Kyllä tippa tul linssii kun istuu pöntöl ja oksentaa lavuaarii samal ja viekkarit kesti yli 2kk...
        Tramadoliin jäi ikävä tähä ei.l


    • Neito

      Saako tramalia tai unilääkkeitä virosta nykyään ilman reseptiä? Ja jos ei, kirjoittaako lääkärit siellä helposti reseptejä niihin?

      • abcdefghijklmnopqrs

        mulla on sellanen käsitys että virosta saa lääkäriltä reseptin mihin haluaa kunhan vaan menee pyytämään.. ei sitä kai ilman reseptiä saa


      • ncikre
        abcdefghijklmnopqrs kirjoitti:

        mulla on sellanen käsitys että virosta saa lääkäriltä reseptin mihin haluaa kunhan vaan menee pyytämään.. ei sitä kai ilman reseptiä saa

        niin, käyttäjillä on sellaiset systeemit virossa että he käyvät tohtorilla kerran, jonka jälkeen heille tehdään reseptit ja he saavat ne vaikka apteekin eteen tilattua jos haluavat, myöshemmin. kuhan vain tarvittavasti on kulunut päiviä aikaisemmasta max repsasta.

        bentsoja hakee tyypit vähän joka lautalla.


      • nickre
        ncikre kirjoitti:

        niin, käyttäjillä on sellaiset systeemit virossa että he käyvät tohtorilla kerran, jonka jälkeen heille tehdään reseptit ja he saavat ne vaikka apteekin eteen tilattua jos haluavat, myöshemmin. kuhan vain tarvittavasti on kulunut päiviä aikaisemmasta max repsasta.

        bentsoja hakee tyypit vähän joka lautalla.

        seillä laiva terminaalissa on tyyppejä jotka kyselee tarviiko (pimeää) taksia. he kyllä neuvovat tuollaiset asiat, jollei sitten vedä turpaan ja vie rahoja. itse selvisin humalassakin tuollaisen mustan mersun kyydistä ja sain viinat haettua, kävin syömässä ja pääsin elävänä lautalle takaisin. kaikki meni sovitusti.

        sanoin paljon on rahaa, mitä maksaa kyyti jne jne.

        tietysti jos on esim. 300€ voi houkutus vetästä turistia köniin olla kova. paikallinen sossun avustus kuukaudessa on siellä 15€. siitä voit laskea kuinka kova summa on 300€


      • bentsotonIN
        ncikre kirjoitti:

        niin, käyttäjillä on sellaiset systeemit virossa että he käyvät tohtorilla kerran, jonka jälkeen heille tehdään reseptit ja he saavat ne vaikka apteekin eteen tilattua jos haluavat, myöshemmin. kuhan vain tarvittavasti on kulunut päiviä aikaisemmasta max repsasta.

        bentsoja hakee tyypit vähän joka lautalla.

        Haettiin korvaus hoitoon (subutex) joskus aikanaan viron kautta latviaan. Sai tuoda respalla yli suomeen mutta ei enää. Kai se oli suomelta sekin pois... Suomi on pas*a maa. Eiköhän noista betsoist sakkoja tule tullist jos jäät kii vaikka kuinka olis viro respaa! En tosin noist bentsoit oo kyllä 100 varma että saako tuoda respan kans... Jollain infoo ni laita ihmeessa tänne vastausta?


    • Tubernaakkeli

      No tramalihan on kuitenkin sellainen tuote, että sen toleranssit kasvavat ajankanssa aivan valtaviksi. Ja siitä johtuen sen käyttömäärät nousevat hetkessä todella suuriksi. Ja lopulta jäljelle ei jää muuta kuin kipua.

      Se on vaan yksi kipulääke, jota kehnolla menestyksellä voi alussa yrittää käyttää väärin. Ja lopussa siitä ei ole kuin hengenvaara edessä, kun tulee se vaihe, että sitä on syötävä kuin hevonen kauroja. Tosin siihen ei tule fyysisesti riippuvaiseksi kovin helposti. Mutta psyyken puolella hetkellisti mahdollisti aiheutuva "kevytolo" voi kuitenkin ajaa kokeilemaan sitä lisää, ehkä?

      Kemiallisen koostumuksen sille voi jokaine googlata itekin netistä.

      • gemmma

        Otan aina 2 x 50mg ja aina potkii yhtä hyvin.


      • iso loimu
        gemmma kirjoitti:

        Otan aina 2 x 50mg ja aina potkii yhtä hyvin.

        narkomaani83 kirjoitteli ainakin sellaista potaskaa, ettei mitään tolkkua. Älkää vaan menkö nostamaan annosta ja alkako syömään yli sallittujen määrien. Jos ko. nimimerkki tietäisi jotain lääkkeestä tai olisi sitä paljon käyttänyt puhuisi toisin. Tramalista tulee kaiken maailman nytkimistä ja hytkimistä, jos ottaa paljon yli 400 mg vuorokaudessa. Ei todella kannata. Nimierkki antoi sen käsityksen, että annosta voi vain nostaa ja nostaa ja syödä vaikka kuinka paljon. Tramal ei ole opioid, annosta nostamalla se ei toimi samalla tavalla. Tramal on erittäin hyvä kipulääke. Vituttaa kun pitää laittaa trolleja kauhistella kipulääkkeitä. Ne ovat mahtavia lääkkeitä ja jokainen kipupotilas rakastaa sitä, että on lääke, jolla saa helvetillisiin kipuihin helpotuksen.

        Tramalin ja opioidien mahtava piirre on se, että toleranssi kehittyy, mutta analgeettinen, kivun vaste säilyy hyvin. Lopputulos on mahtava ei tule paljoakaan huumaantuneeksi, mutta kivut helpottavat.

        Kukaan ei varmasti käytä päihdetarkoituksessa pelkkää tramalia. Olot siitä toki saa aikaiseksi, mutta ei muuta.

        Joskus vielä tulee aika, jolloin tätä huumeiden käyttäjien jahtaamista ja huumepropagandaa katsotaan naurettavaksi ja käsittämättömäksi jutuksi. Että silloin oltiin muka niin yksilöllisiä, vaikka laki rajoitti omaa ruumista näin jyrkästi. Asiaa ajatellaan yhtä mielettömäksi kuin me ajattelemme rotuerottelua.

        On melkoista partiointia vaahdota moisista melkoisen miedoista kipulääkkeistä. Valkoisia nappeja, joopa joo, eivät todellakaan ole. Onko se siinä, että kun monet vastaavat näihin keksittyihin kysymyksiin, niin se lohduttaa tai jotenkin tyydyttää. Voi vain arvailla motivaatiota, kun ei käsitä ilmiötä.


      • Lisäys
        iso loimu kirjoitti:

        narkomaani83 kirjoitteli ainakin sellaista potaskaa, ettei mitään tolkkua. Älkää vaan menkö nostamaan annosta ja alkako syömään yli sallittujen määrien. Jos ko. nimimerkki tietäisi jotain lääkkeestä tai olisi sitä paljon käyttänyt puhuisi toisin. Tramalista tulee kaiken maailman nytkimistä ja hytkimistä, jos ottaa paljon yli 400 mg vuorokaudessa. Ei todella kannata. Nimierkki antoi sen käsityksen, että annosta voi vain nostaa ja nostaa ja syödä vaikka kuinka paljon. Tramal ei ole opioid, annosta nostamalla se ei toimi samalla tavalla. Tramal on erittäin hyvä kipulääke. Vituttaa kun pitää laittaa trolleja kauhistella kipulääkkeitä. Ne ovat mahtavia lääkkeitä ja jokainen kipupotilas rakastaa sitä, että on lääke, jolla saa helvetillisiin kipuihin helpotuksen.

        Tramalin ja opioidien mahtava piirre on se, että toleranssi kehittyy, mutta analgeettinen, kivun vaste säilyy hyvin. Lopputulos on mahtava ei tule paljoakaan huumaantuneeksi, mutta kivut helpottavat.

        Kukaan ei varmasti käytä päihdetarkoituksessa pelkkää tramalia. Olot siitä toki saa aikaiseksi, mutta ei muuta.

        Joskus vielä tulee aika, jolloin tätä huumeiden käyttäjien jahtaamista ja huumepropagandaa katsotaan naurettavaksi ja käsittämättömäksi jutuksi. Että silloin oltiin muka niin yksilöllisiä, vaikka laki rajoitti omaa ruumista näin jyrkästi. Asiaa ajatellaan yhtä mielettömäksi kuin me ajattelemme rotuerottelua.

        On melkoista partiointia vaahdota moisista melkoisen miedoista kipulääkkeistä. Valkoisia nappeja, joopa joo, eivät todellakaan ole. Onko se siinä, että kun monet vastaavat näihin keksittyihin kysymyksiin, niin se lohduttaa tai jotenkin tyydyttää. Voi vain arvailla motivaatiota, kun ei käsitä ilmiötä.

        Joo, Tramal on sen verran "lievä" kipulääke, että sen määräämiseen potilaalle Suomessa ei tarvitse edes huumausainereseptiä. Se on siis lievä synteettinen opioidi.


      • reseptin?
        Lisäys kirjoitti:

        Joo, Tramal on sen verran "lievä" kipulääke, että sen määräämiseen potilaalle Suomessa ei tarvitse edes huumausainereseptiä. Se on siis lievä synteettinen opioidi.

        Joo tämähän ei pidä paikkaansa? Tramaliin vaaditaan aina huumausainelääkkeen kolmioresepti. Miksi ihmisen pitäisi ottaa itselleen opiaatti toleranssin kasvu? Eikö parempi olisi, että tosipaikan tullen morfiinista olisi hyötyä? Tosin onhan Tramal halpa, mutta myös melko tehoton väärinkäytettynä. Joten voi olla, että sen väärinkäytön haitat ovat suuremmat, jos sitä ei oikeinkäytetä kivun lievennykseen?

        Tallinna voi tietysti olla eriasia, mutta Suomessa tramalimiehellä tai naisella on oltava resepti. Ettet vaan sekoita nyt tramalia tylenoliin, jota ei toki tuoda Suomeen (ehkä) mutta se ei kuitenkaan tarvitse reseptiä tämän tähden, eikä ole listoilla siksi, että siitä ei saa muuta kuin vatsakipuja, jos sitä popsii runsaammin kuin tarvitsee?


      • mb
        gemmma kirjoitti:

        Otan aina 2 x 50mg ja aina potkii yhtä hyvin.

        gemmma, et syö päivittäin tai olet vain hetken syönyt tramadolia.


      • mb
        mb kirjoitti:

        gemmma, et syö päivittäin tai olet vain hetken syönyt tramadolia.

        Tramal ei tarvitse huume respaa vaan resetti jää apteekkiin.

        Tramalin Vaikuttava aine on Tramadoli.

        Ps. Mulla on ollut 600mg/päivä (sic merkintä respas) kolarin jälkeen.


      • Jahasjahaspöö
        mb kirjoitti:

        Tramal ei tarvitse huume respaa vaan resetti jää apteekkiin.

        Tramalin Vaikuttava aine on Tramadoli.

        Ps. Mulla on ollut 600mg/päivä (sic merkintä respas) kolarin jälkeen.

        Yksi kysyy, että saako ilman reseptiä, kukaan vastaajista ei tiedä mutta puolet selittää mistä aineesta on kyse, osa toleista ja osa opiaateista yleensä. Kiitti, tosi paljon tarvitsin teidän neuvoja.


      • 18+7
        reseptin? kirjoitti:

        Joo tämähän ei pidä paikkaansa? Tramaliin vaaditaan aina huumausainelääkkeen kolmioresepti. Miksi ihmisen pitäisi ottaa itselleen opiaatti toleranssin kasvu? Eikö parempi olisi, että tosipaikan tullen morfiinista olisi hyötyä? Tosin onhan Tramal halpa, mutta myös melko tehoton väärinkäytettynä. Joten voi olla, että sen väärinkäytön haitat ovat suuremmat, jos sitä ei oikeinkäytetä kivun lievennykseen?

        Tallinna voi tietysti olla eriasia, mutta Suomessa tramalimiehellä tai naisella on oltava resepti. Ettet vaan sekoita nyt tramalia tylenoliin, jota ei toki tuoda Suomeen (ehkä) mutta se ei kuitenkaan tarvitse reseptiä tämän tähden, eikä ole listoilla siksi, että siitä ei saa muuta kuin vatsakipuja, jos sitä popsii runsaammin kuin tarvitsee?

        > Tramaliin vaaditaan aina huumausainelääkkeen kolmioresepti.

        Resepti jää samalla myös apteekkiin mikä kertoo ettei kyse ole asperiinista.


      • kristax
        gemmma kirjoitti:

        Otan aina 2 x 50mg ja aina potkii yhtä hyvin.

        ei kirjoitelut. mä oon perheenäiti ja teen samoin. kontakti ei saa niitä enää ja oon tosi pulassa. riittää pariks päiväksi. auta mua gemma ja pian


    • HMVRT

      Tramal (tramadoli) ei vaadi huumausainereseptiä (vaaleanpunervaa pikkureseptiä, niin kuin esim. Concerta vaatii),mutta Tramal-resepti jää aina apteekkiin säilytettäväksi, potilas ei saa sitä mukaansa.

      Tramalista saa "olot", mutta usein kyytipoikana myös pahoinvoinnit ja pakin sekaisin. Kouristuksia ja hengityslamaa voi yliannostuksilla esiintyä. Enpä suosittele. Kyllä sitä voi pollansa turvallisemmillakin aineilla sekoittaa, jos tarve vaatii (mikä tarve?!).

    • Kiputila aina

      Tramal ei ole opiaatti.

      Sen kaltainen kylläkin, ei voi esim. parantaa refloja. Eikä sen vieroitusoireisiin (sähköiskut päähän kun liikutat katsettasi) auta opiaatit.

      yli 400 mg annokset voivat kehittää solumyrkkyjä, tekevät vahinkoa aivoille, mutta käsittääkseni hyvin vähän.

      Hyvä kipulääke lieviin hermokipuihin. Morfiinin vasteesta ei voi puhuakaan, morfiinilla paljon parempi vaste kipuun.

      Ei tosiaankaan kannattaisi käyttää päihteenä.

    • Grdoor

      Opiaateiksi kutsutaan hieman virheellisesti opioideja-ovathan lähellä toisiaan, mutta tarkkaan ottaen vissi ero.
      Ei kaikilla auta vaikka olisi mitkä kivut...ei ole sellaista lääkettä keksitty (paitsi eräät laittomat aineet...)

      Jotkut saavat pienestä määrästä euforisen olotilan, jäävät myös herkästi koukkuun ja ilmeisen ikävät ovat sitten vieroitusoireet.

      En ymmärrä, tuon pitäisi hidastaa oloa, mutta jotkut sanovat, että se vaikuttaa päinvastoin. No, väliäkö sillä.

      En ymmärrä pään sekoittamista.

      On valkoisia tabletteja, kapseleita ja...ainakin nuo. Että kuka sanoi, etteivät ole valkoisia nappeja-kyllä vain, ainakin ne tujuimmat, 200 mg vahvuudella varustetut. Vai onko niitä vahvempia?

    • jjjllkjlkjljl

      Täyttä sontaa täällä kirjoitetaan.
      Ei Tramaleihin koukkuun jää, kun ei syö jatkuvasti. Lähtökohtaisesti kaikkiin lääkkeisiin syntyy toleranssi, jos syö päivittäin. Lääkkeiden kanssa itsehoitoinen
      annoksen nostaminen ei välttämättä tuo oloon muutosta ja voi olla hengenvaarallista. Ne jotka eivät saa esimerkiksi Tramaleilla apua kipuihin (yleensä siksi, kun ovat syöneet kuukausitolkulla päivittäin) niin ainoa keino on siirtyä askel kohti vahvempia keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä ja silloin alkavat muut vaikeudet.
      Tramal ei ole huumausaineeksi luokiteltava lääkeaine, kuten vahvemmat opiaatit, diapamit jne.

    • iuygh

      erittäin koukuttava lääke.. josta tulee paljon pahemmat kitkut ku subusta ! jä tää on totta.. moni tuttu syö todella suuria annoksia päivittäin 1600-2000 mg ja myös subua mutta näin kaikki sanoo et tramali olot on kovemmat ku subusta..

      • bentsotonIN

        paSkaa... Taidat olla vetäny subua 6 vuotta niinkuin minä joskus aikanaan? Onneks en ole sitä moskaa vetänu 8 vuoteen. Tramalit auttavat kyllä subu kitkuihin kuten erään kodeiini poretapletit ja nimeltä mainitsematon ykskän lääkeet!
        Subu koukkuun jäin kun lopetin 4 vuoden heroiinin käytön ja tiedän mistä puhun. Tramali vierotus oireet on pientä verrattuna subun oireisiin ja heroiinin viekkareissa sitä haluaisi vaan kuolla, kestää pahimmillaa 1,5kk riippuu monta vuotta tuli vedettyä päivästä päivää.... Kirjoistahan se totuus löytyy aina! 15 vuotta
        elämästä hukkaa...


    • traamaa

      Vaihda sellaiseen kaveriin, joka ei valehtele sinulle ja joka kunnioittaa edes hiukan sinua.

      Ei kannata dorkana mennä ja mielistellä kusettajiaan.

      Huomasin heti jutustasi, että sinua on kusetettu. Ehkä "kaverisi" ovat huomanneet, että olet herkkä ja otat paineita muiden asioista.

      Ei se sinun "kaverisi" käytä Tramalia.

      Ei Tramalista ihan kauhean sekaisin itseään saa. Tramaliin ei oikein kovasti jää koukkuun. Todella mieto lääke, vaikeampi irrottautua kuin kodeiinista, mutta kummastakin lähes yhtä helppo.

      Juuri muutamat viikot sitten vierottauduin, söin sata 150 mg retardia kipuuni. Ei mitään vieroitusoireita ja viikon laskin annosta alemmas.

      En tiedä miksi joku poraa tällaisista asiosta kun täysin helppoa irrottautua fyysisesti.

      • 15 grammaa - wat?

        Käsitinkö oikein, että söit kerralla sata (100) kappaletta 150mg tramal-tablettia?

        Vidusti järkeä taas huudella puolentoista vuoden taakse.


    • rwbs

      kerroin vainb mitä olen kuullu.. ja todellakin sanoinhan että käyttää myös subua tämä... joskus tramalia pidempinä ajanjaksoina jolloin tulee hirveät olot.. miksi sillä olis tarve mua kusettaa tollasella asialla? jos itse jotain joskus haluan satunnaisesti en asioi edes hänen kanssaan kun erillä paikkakunalla asutaan puhelimessa joskus kitisee olojaan.. ja mitä vittua taidat olla vetäny subua 6 vuotta niinkuin minä :D muahhahhaaa vittu mikä pelle sä oot.. on ne hitaat tainnu sun koppaan jotain jälkee jättää.. voi voi.. no enempää en noista tiedä kerroin vain aloittajalle miten asia on että tämä kyseinen lääke on erittäin koukuttava joka on helvetin totta jos muuta väitätte ette taida olla kovin paljoa ramboja nauttinut.. myös kirjallisuudesta varmasti löytyy faktaa tästä joten näin.. ON muuten hirvee lynkkaus meininki täällä :D harvoin ite opiaatteja nautin taikka subua ennemmin vauhtia..

    • tyttö...........

      niin ensinäkin sanon että tramal on aivan kauheaa paskaa elkää missään nimessä menkö syömään sitä! itse olen koukussa tramaleihin toleranssi nousee hetkessä se ihana ihana olo mikä siitä tulee aluksi on jotain aivan taivaallista itsellä ainakin toimii silleen ett jos ottaa sopivasti niin musta tulee niin hyvä ihminen ja käydään öisiä pitkiä keskusteluja ja kaikki tuntuu vaan niin hyvältä sellanen hyvän olon tunne sitä ei voi oikeestaan sanoilla kuvata.. mutta nyt elämä on silleen ettei oo päivääkään ilamn niitä aluks annokset oli jotain 100 sitt 200 nyt kun otan startin nii se on jotain 600 joskus tulee napsittua jopa 1200mg ja tiedän se on hengen vaarallista! ja tuntuu pahalta itsestäkin kun läheinen sanoo ja kertoo kuinka pahalta siitä tuntuu nähdä mut nuokkumassa olkkarissa ihan tiedottomassa tilassa vaikk saatan vaan istuu mutt mitään en tajuu oonb jossain ihan omassa pikku paikassa jota oikeestaan rakastan =) ja tottakai kun ramboja ei saa nii sitä ostaa mitä vaan ettei tuu kitkut ne on jotain niin saatanallista että miellummin menis hakattavaks johonkin ku ottaa ne olot.. nii tulee ostettua teemuja ja muuta paskaa, subusta oon yrittäny pysyy erossa muttsitäkin joskus tulee otettua.. mun käytöstä tietää vain muutamat kaverit ja vanhemilla ei oo mitään hajuu mun käytöstä, nyt vaan haluisin hoitoon johonkin katkaisuun mutt en pysty menee kusitt multa lähtis duunit alta ja kaikki hajois vaan enemmän käsiin joten sinnittelyä päivästä toiseen vaan.. joka vitun ikinen päivä pitää säätää mist saa itelle opiaatteja ei oo kivaa.. olin ennen eri ihminen nyt vaan opiaatti orja.

      • zghn

        tyttö... kirjoittele mulle tuosta tramal riippuvuudesta.. olen itsekkin aivan kusessa tuon paskan kanssa.. [email protected]


      • Tiusanen

        Olet henkisesti todella heikko ihminen jos jäät tramaliin koukkuun, huhhuh, kannattaisikohan hakeutua hoitoon? Itse tykkaan noin 2- 3 kertaa kuukaudessa vetää tramaleita ja syön 200mg noin 3- 6kpl kerralla. Kerran vedin kerralla suuhun 8kpl ja se oli mulle liikaa, jouduin oksentamaan pari kertaa. Tramalista tulee paljon kivempi olo kuin alkoholista tai pilvesta joita en sen takia käytä ollenkaan. Mielestäni tramalin voisi laillistaa ja sitä voisi saada ilman reseptiä apteekista pienen paketin 20kpl, siten että pitäisi näyttää sairasvakuutus kortti, jotta ei voisi hakea uudelleen seuraavasta apteekista ja seuraavan kerran olisi mahdollisuus hakea tramalia 30vrk:n päästä. Ei ole kivaa olla illan istujaisissa kun muut vetävät hirveet lärvit ja sit itte oot ihan selvin päin kun ei ole ollut kontaktissa sellaisiin ihmisiin joita saa tremaleita.


      • paskapuhetta2
        Tiusanen kirjoitti:

        Olet henkisesti todella heikko ihminen jos jäät tramaliin koukkuun, huhhuh, kannattaisikohan hakeutua hoitoon? Itse tykkaan noin 2- 3 kertaa kuukaudessa vetää tramaleita ja syön 200mg noin 3- 6kpl kerralla. Kerran vedin kerralla suuhun 8kpl ja se oli mulle liikaa, jouduin oksentamaan pari kertaa. Tramalista tulee paljon kivempi olo kuin alkoholista tai pilvesta joita en sen takia käytä ollenkaan. Mielestäni tramalin voisi laillistaa ja sitä voisi saada ilman reseptiä apteekista pienen paketin 20kpl, siten että pitäisi näyttää sairasvakuutus kortti, jotta ei voisi hakea uudelleen seuraavasta apteekista ja seuraavan kerran olisi mahdollisuus hakea tramalia 30vrk:n päästä. Ei ole kivaa olla illan istujaisissa kun muut vetävät hirveet lärvit ja sit itte oot ihan selvin päin kun ei ole ollut kontaktissa sellaisiin ihmisiin joita saa tremaleita.

        Eipä se kuule oo heikkoudesta kii se koukkuuntuminen! Mulla tuli koukku kun rikoin selkäni ja söin tramalia 2v joka pv ku oli pakko kivuilta. Siinä ei vahvat luonteet auta siinä vaiheessa. Vai onko jokainen riippuvainen heikko?? Napsi sinä hupikäyttöön vaan ni joku pv huomaat olevas "heikkoluonne"


    • tramalOk

      Tramaleita voi syödä jos osaa syödä iisisti. Annosta ei saa nostella vaan pitää odottaa ja kärsiä se "krapula", jotta se sama annos toimii aina. Näin kun syö niin ei joudu helvettiin. t: Tyytyväinen tramalisuu.

      ps. Opiaatit eivät sovi säännölliseen käyttöön. Pitää pitää välipäiviä.

      • zghn

        tramalin viekkaritkin pienenee jos katkaisee käytön usein esim viikoksi.. on vaan paripv aina aika v.ittumaista.. väsyttää ja heräilee yöllä jos ei painajaisiin niin aika ikäviin psykedeelisiin uniin menneisyydestä tms..


    • nmm,,,,

      Muutenkin pidän opiaateista ns. pieninä piristävinä annoksina. En tykkää notkua horroksessa.

    • Äippä -55v.

      Itse käytin leikkauksen jälkeen Tramaleita 3 kk, enkä jäänyt koukkuun. Miksi olisin?
      Kukaan täysijärkinen ei käytä MITÄÄN lääkkeitä saadakseen päänsä sekaisin.

      Kertokaa minulle, miksi elämää ei voi elää normaalisti, ilman päätä sekoittavia aineita.

    • Inu-Yasha

      Niiden jotka väittävät että tramadoliin (tramalin vaikuttava aine sekä toisen vastaavan lääkkeen nimi) ei jää koukkuun pitäisi sulkea turpansa: siihen voi, ja tarpeeksi pitkään säännöllisesti käytettynä jääkin koukkuun *myös* ns. "viattomassa" käytössä.
      Enkä sano tätä mitenkään sen käyttöä kivunhoidossa vastustaakseni - opioidit ovat ihan hyviä ja tarpeellisia oikein käytettynä, mutta oikein käyttääkseen ihmisen tulisi tietää lääkkeen mahdolliset sivuvaikutukset. Ja riippuvuus on yksi - jos et usko lääkäriäsi tässä niin usko tuoteselostetta.

      Kannattaa myös huomioida että sillä on myös SNRI vaikutus (josta syystä törmää myös mainintoihin - sekä päihde että lääkekäyttöä koskien - piristävästä vaikutuksesta väsyttävän sijasta). Ja esim. epilepsiaan taipuvat ihmiset voivat saada noradrenaliinin takaisinotonestäjä vaikutuksen johdosta kouristuksia ja epilepsia kohtauksia - josta syystä esim. itse pyysin lääkäriä aikoinaan kirjoittamaan mieluummin jotain muuta opioidia kun ensin antoi murtuneen jalan takia 50mg tramal reseptin (yksi kohtauskokemus riitti pari vuotta aiemmin).

      Päihdekäytön moralisoinnista en sano muuta kuin että vain tekopyhä ja paha ihminen moittii väärinkäyttäjiä kun samalla levittää valeita siitä ettei lääkkeeseen oikein käytettynä voi jäädä koukkuun - ja se ettei niin ole käynyt itselle ei tarkoita että addiktiivisuus on vain tuoteselosteeseen printattu iltasatu.

    • raitisIhminen

      Tramalin riippuvuus on enemmänkin sellainen ns. masennuslääkekoukku. Kun lopettaa niin olo on tosi masentava, paska, itkettää, ei saa unta. Tähän auttaa hyvin luonnontuotteena myytävä 5-htp. Se nostaa serotoniinitasoja ja kappas oireet lievenevät ihan kunnolla.

      Tramalissa on myös se opiaattipuoli joka myös koukuttaa siten että maha menee sekaisin. Siihen auttaa imodium. Sit myös aivastuttaa, on kylmä, on kuuma, nenä vuotaa. Siihen auttaa kun lopettaa vähentämällä annosta pikkuhiljaa.

      • raitisIhminen

        Tramaliin jää pitkässä käytössä koukkuun ihan niinkuin tupakkaankin. Se päivittäinen annos on pakko saada tai menee hermot ja alkaa oireilut.


      • l.ooooo
        raitisIhminen kirjoitti:

        Tramaliin jää pitkässä käytössä koukkuun ihan niinkuin tupakkaankin. Se päivittäinen annos on pakko saada tai menee hermot ja alkaa oireilut.

        On muuten moni ihminen naureskellut sille kun on sanottu että tupakkaan jää koukkuun yhtä pahasti kuin opiaatteihinkin. Näiltä kun kysyy että no mikset sitten lopeta niin vastaus on: Ei pysty kun tekee mieli.


      • Läpikäynyt
        raitisIhminen kirjoitti:

        Tramaliin jää pitkässä käytössä koukkuun ihan niinkuin tupakkaankin. Se päivittäinen annos on pakko saada tai menee hermot ja alkaa oireilut.

        Lähden hikilenkille joka kerta kun tekee mieli aineita!
        Tehoaa 100 %:sti ja pysyt hengissä.
        Aikaa myöten helpottaa, elämä näyttäytyy ihan uudenlaisessa valossa.


    • ytfghjk

      no nyt oon päättäny lopettaa oon tehny sen ennenkin ja pystyn siihen mutta mutta kova homma täss on :( nyt on toinen päivä ilman ja olo on aika vitullinen mutta ei se mitn kyllä se tästä menee. joku tuolla suositteli tota 5 htp juttuu nii sitä meen hakeen jos pääsen ovest ulos.

    • 555444

      Joo ja hommaa toki pieni määrä rauhoittavia jos niitä jostain saat. Esim. rivatrill on aika hyvä tohon. Se rentouttaa mieltä ja lihaksia, estää niitä sähkösätkyjä ja auttaa saamaan paremmin unta. Myös valeriaanasta on apua ja tietenkin imodium jos maha alkaa reistailla.

      • noolll

        Ulkoilu on myös opiaattivieroituksessa tärkeää. Sisällä oleminen tuo sen paskan rauhattoman olon esille. Tuolla kun kävelee ulkona vaikka arskat päässä niin ei ahista läheskään niin paljon. Kuntoilu lisää kehon omia endorfiinejä jotka korvaavat opiaatteja. Ja sit ruoka on tärkeää: Kaikki terveellinen, vihannekset, hedelmät ja sellainen nopeuttaa kehon palautumista oireista.


      • LäheinenXX
        noolll kirjoitti:

        Ulkoilu on myös opiaattivieroituksessa tärkeää. Sisällä oleminen tuo sen paskan rauhattoman olon esille. Tuolla kun kävelee ulkona vaikka arskat päässä niin ei ahista läheskään niin paljon. Kuntoilu lisää kehon omia endorfiinejä jotka korvaavat opiaatteja. Ja sit ruoka on tärkeää: Kaikki terveellinen, vihannekset, hedelmät ja sellainen nopeuttaa kehon palautumista oireista.

        Olet oivaltanut jotain elämää suurempaa:)
        Jatka samalla linjalla ja selviät.

        Onnea matkaan ja myös sisua, sitä tarvitset!


    • Kakoooo

      itte sain tramalia ku oli välilevynpullistuma selässä.200mg kaks kertaa päivässä.autto kipuihin ei muuta.nyt sain pari kuukautta sit taas tramalia ku on lonkkapallosta pala murtunu ja sattuu saatanasti...nyt popsin 8 kpl noita 200mg...voi sitä euforiaa...jalkaan sattuu silti mut ei siitä välitä.vierotusoireet kestää noin viikon kuukauden käytön jälkeen.

    • piikilläsuoneensubu

      Opiaattipohjaisia kipulääkkeitä, ihan saatanan hyvää douppia, 5 x 200mg tramali naamaan ja siihen hitit päälle, niin avot. Oxycontit on vielä parempia, kun niitä voi heittää hihaan, vittu että kolahtaa, melkeen ku herska.

      Köyhänmiehen speedball on muuten oksikodonia ja piriä sekasi samaan kippoon, sit vaa värkillä suoneen vittu että pärähtää, lupaan!!

      • Äiti myös

        Mikä elämässäsi on niin pahasti pielessä, että haluat heittää henkesi moisen moskan käytössä?

        Ajatteletko koskaan, mitä tuskaa aiheutat läheisillesi - siis heille, jotka sinua rakastavat?

        Kerro vielä, miten rahoitat huumeiden käyttösi.


      • Oxy Lady
        Äiti myös kirjoitti:

        Mikä elämässäsi on niin pahasti pielessä, että haluat heittää henkesi moisen moskan käytössä?

        Ajatteletko koskaan, mitä tuskaa aiheutat läheisillesi - siis heille, jotka sinua rakastavat?

        Kerro vielä, miten rahoitat huumeiden käyttösi.

        Vastaan ny tähän, koska asioista tietämättömät tuntuvat olevan usein sitä mieltä, ettei narkkari ajattele:

        Ajattelen - saa**** - joka päivä, harva se tunti, mitä kaikkea harmia käyttöni puolisolleni (joka ei itse käytä) aiheuttaa, niin henkisesti kuin konkreettisestikin, ja se tuottaa joskus raastavaa tuskaa. Ehkä enemmän nuo (läheiseni) juuri ajatuksissani pyörii, kuin se, mitä harmia itselleni teen.

        Mutta kun se homma ei vaan mene tuollaisella panos-tuotos ajattelulla; et voi "ulkoistaa" ja analysoida omaa käyttöäsi asenteella "mitä haittoja, mitä hyötyä", ja sitten toimia analyysin mukaisesti. Korni vertaus, mutta ajattele ihmistä, joka palavasti rakastuu: Harva ajattelee silloin, mitä hyötyä / tulosta / minulle on tästä ihmisestä/ suhteesta. Kun rakastuu niin rakastuu. Nämä mekanismit tapahtuvat kemian tasolla, aivojen synapseissa ja välittäjäaineissa. On aivan turha sanoa käyttäjälle, että "sä et tekisi noin, jos sä mua ajattelisit / rakastaisit"... Sama. kuin sanoisi hevoselle, että älä syö ryynejäs, jos minusta tykkäät... Noin sanomalla vain käännät veistä haavassa...

        Siis - yllätys, yllätys - nisti ei pääsääntöisesti halua tuottaa pahaa mieltä eikä tuskaa omaisilleen, mutta voi sitä harvoin silti välttää. Yllätys. yllätys, ymmärrän ja tajuan (sinunkin) tuskasi, vaikka vedän hitaita suoneen päivittäin. Ymmärrän ja tajuan asiat myös ollessani hyvinkin high.

        Katkolle, katkolle ja hoitoon vaan, jollain konstilla, yritä saada ratkahtanut läheisesi, se on ainoa neuvoni. Mutta auttaisi kummasti, luulen, jos läheisenä jättäisit tuollaiset ylimalkaiset, alentuvat huomautukset omaan arvoonsa, ja yrittäisit sen sijaan tutustua asiaan ja pyrkiä keskustelemaan siitä avoimesti.

        Sen nyt jätän tässä kertomatta, millä rahoitan käyttöni. Annan kuitenkin sen vinkin, että pidä lapsosesi kaukana minusta, jos heillä on aikomuksia "tuhlata" ylimääräistä. Sorry nyt, että jätän tuntomerkkini kertomatta...


      • kristaks
        Oxy Lady kirjoitti:

        Vastaan ny tähän, koska asioista tietämättömät tuntuvat olevan usein sitä mieltä, ettei narkkari ajattele:

        Ajattelen - saa**** - joka päivä, harva se tunti, mitä kaikkea harmia käyttöni puolisolleni (joka ei itse käytä) aiheuttaa, niin henkisesti kuin konkreettisestikin, ja se tuottaa joskus raastavaa tuskaa. Ehkä enemmän nuo (läheiseni) juuri ajatuksissani pyörii, kuin se, mitä harmia itselleni teen.

        Mutta kun se homma ei vaan mene tuollaisella panos-tuotos ajattelulla; et voi "ulkoistaa" ja analysoida omaa käyttöäsi asenteella "mitä haittoja, mitä hyötyä", ja sitten toimia analyysin mukaisesti. Korni vertaus, mutta ajattele ihmistä, joka palavasti rakastuu: Harva ajattelee silloin, mitä hyötyä / tulosta / minulle on tästä ihmisestä/ suhteesta. Kun rakastuu niin rakastuu. Nämä mekanismit tapahtuvat kemian tasolla, aivojen synapseissa ja välittäjäaineissa. On aivan turha sanoa käyttäjälle, että "sä et tekisi noin, jos sä mua ajattelisit / rakastaisit"... Sama. kuin sanoisi hevoselle, että älä syö ryynejäs, jos minusta tykkäät... Noin sanomalla vain käännät veistä haavassa...

        Siis - yllätys, yllätys - nisti ei pääsääntöisesti halua tuottaa pahaa mieltä eikä tuskaa omaisilleen, mutta voi sitä harvoin silti välttää. Yllätys. yllätys, ymmärrän ja tajuan (sinunkin) tuskasi, vaikka vedän hitaita suoneen päivittäin. Ymmärrän ja tajuan asiat myös ollessani hyvinkin high.

        Katkolle, katkolle ja hoitoon vaan, jollain konstilla, yritä saada ratkahtanut läheisesi, se on ainoa neuvoni. Mutta auttaisi kummasti, luulen, jos läheisenä jättäisit tuollaiset ylimalkaiset, alentuvat huomautukset omaan arvoonsa, ja yrittäisit sen sijaan tutustua asiaan ja pyrkiä keskustelemaan siitä avoimesti.

        Sen nyt jätän tässä kertomatta, millä rahoitan käyttöni. Annan kuitenkin sen vinkin, että pidä lapsosesi kaukana minusta, jos heillä on aikomuksia "tuhlata" ylimääräistä. Sorry nyt, että jätän tuntomerkkini kertomatta...

        auta mua ja kerro mistå saa ja äkkiä. mun kontakti entinen kontakti ei saa enää ja oon tooosi pulassa. riittää pariks päiväks eli kiire vastaa pian.
        perheenäiti jonka perhe tietämätön käytöstä siis todella luotettava ja haluaa pitää yksityytensä. miten ois kahvitreffit vaikka huomenna keskustassa siis25.3


      • kristaks

        kouukussa ja pulassa. tarvii heti. auta


      • amor2
        kristaks kirjoitti:

        kouukussa ja pulassa. tarvii heti. auta

        Vielkö oot koukussa ja pulassa?


    • lapsia vai mehiä

      hyvä lääke kipuun .narkkarit ja väärin käyttäjät vittuun

    • 434dfdf

      Epäilisin että esim. triptyl ja mirtazapiini auttaa vieroitusoireisiin.

    • marsupilami666

      On lääkemääräys huumausaineeksi luokiteltuun lääkkeeseen. Huumausaineeksi luokiteltuja lääkeaineita ovat muun muassa vahvat kipulääkkeet sekä tietyt tarkkaavaisuushäiriön hoitoon käytettävät lääkkeet.
      Huumausaineresepti poikkeaa tavallisesta lääkemääräyksestä siten, että se on kirjoitettu / tulostettu setelipaperille ja on muutenkin hieman eri näköinen kuin tavallinen lääkemääräys. Noudettaessa apteekista lääkettä huumausainereseptillä kannattaa muistaa että resepti jää apteekkiin. Mikäli resepti on iteroitu, tai siinä on useampi toimituskerta jää resepti apteekkiin säilytettäväksi seuraavaa kertaa varten.
      http://pilleri.info/termistoa/

    • 3efvfv

      Siis kyllä auttaa ainakin triptyl. Tramalin vieroitusoireet ovat suurelta osin serotoniinin vapauttamisesta johtuvia, eli siis masennuslääkeviekkarien kaltaisia. Lisäksi tulee sitten opiaattioireita kuten maha kuralla. Siihen auttaa imodium.

    • Hyvä lääke.

      Läheinen ottaa tramalia kovaan kipuun, jos jättää kerrankin pois niin alkaa heti koskemaan ja kovaa, vaikka toisinaan on kuin olisi humalassa niin iloinen ja pirteä, parempihan se on ottaa ei tarvii kärsiä.

    • sickboy+

      moi kaikille.
      itse olen syönyt noin 5-6 vuotta lähes päivittäin.ainoastaan viihdekäyttöön alussa.tulee sosiaalinen ja energinen olo.
      nyt on "pakko" syödä että jaksaa edes mennä töihin ym.
      kokeilin lopettaa ja viikkoon ei saanut kunnolla nukutuksi,masennus helvetillinen eikä juttu luistanut.töissä tuntui ilman loppuvan keuhkoista,eikä jaksanut kunnolla edes ajatella;)
      joten sama ralli jatkuu edelleen.
      vituttaa,mutta kun sitä on näköjään niin saatanan "heikko"ettei saa käyttöä poikki...
      loistava lääke jos osaa pitää käytön hallinnassa!

      • ylimääräset tram.

        Olipa mielenkiintonen palsta. Multa jäi 150mg tramaleit yli levytolkulla ja aattelin vetää viemäriin... kantsii näemmä pitää ne siel kaapissa


    • epätietoinen-

      Mitä tapahtuu, jos halusn ostaa 100 x 200mg retardia nyt? Rshat on?

    • Turillin

      Tramadol on hyvin potenttiaalinen lääke niin kipuun ja henkiseen pahoinvointiin. Joillekkin sopii(kuten itsellä) molempiin kuin nyrkki silmään. Tehokkaampi kipuun kuin subutex ja huomattavasti parempi mieli plus euforia. Jouduin ostaa kadulta subulaastarin, kun olin antanut puolisolle noita tramaleita omiin kipuihin ja loppui omat kesken. Ei auttanut läheskään yhtä hyvin, kunhan vei parinvuoden tramalin käytön viekkareista pahimmam terän pois. Nyt taas terve ja hyvä olo kun sai oikeat lääkkeet. Viekkarit on kyllä hirvee, maha menee paskaks ja tulee kamala kylmänhiki ja kuumuuden tunne vaikka ruumis on kylmä. Puoliso tuntuu sängyssä kun nukkuisi takassa kiinni, vaikkei toinen edes koske. Unta ei saa ja masentaa ja hermostuttaa..Lopetus ja tauot on niin hirveitä että kuten kirjoitin että tälläinen muuten raitis joutui ostamaan subutex laastarin viekkareihin. Helvetin hyvä lääke, mutta pitää kunnioittaa ja jope pelätä. Oma annos siis 2x150mg retard vuorokaudessa.

    • Anonyymi

      Luokkakaverisi on luuseri. Älä vietä aikaa luusereiden seurassa, koska sinusta voi itsekin tulla silloin sellainen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe