Eka kerta poikien vessassa

modelgirl

Mun nimi on Kaisa ja mä olin 16 ku tää tapahtu. Täst on siis 3 vuotta.

Kouluu oli vielä vaan yks tunti jäljellä. Mun kaikki kaverit oli jo pannu yläasteen aikana, mut mä en kertaakaan, kosk musta tuntu etten oo vielä valmis. Sit kuitenki kaikki tapahtu tosi nopeesti yhtenä torstaina. Se jätti muhu sellaset jäljet, et nykyään voin panna vaikka jokasta vastaantulijaa, ja mun kaverit haukkuu mua huoraks ja hulluks.

Olin just päässy tunnilta, ku mun luokkalainen Tero tuli juttelemaan. Kuulemma kaikki tytöt jahtas sitä, mä en koskaa ollu siitä erityisemmin kiinnostunu. Itse asias en pitänyt lainkaan koko tyypistä.
"Katja moi, mitäs sulle tänään?"
"No jaa, yhtä tylsä päivä ku aina. Entäs itelles?"
"Tätä", Tero sanoi ja tuli ihan lähelle mun taakse. Se laittoi kätensä mun minihameen alle, siirsi mun stringejä sormillaan ja työns keskisormensa mun pilluun. Säikähdin tosi pahasti. Olinhan aika ujo.
"Nyt ku kello soi, sä lähdet mun mukaan poikien vessaan", Tero kuiskasi ja liikutteli sormeaan mun pillussa. Olisin tuntenut nautintoo, jos se olisi ollut mun poikaystävä, mut ku mua ei yhtään kiinnostanut koko Tero, joten tunsin itseni aika ahistuneeks.

Kello soi, mut mä en liikkunu. Tero työnsi sormeensa syvemmälle ja paino nii, et mua kokematonta neitsyttä sattu. Mä en ollut ikinä ees runkannut. Nykyään teen sitä joka päivä. Lähdin liikkeelle, Tero edelleen mun perässä, sormi mun pillussa. Eikä kukaan kattonut, vaikka yritin hakea katseellani jotakin ja anella apua. Mutta ei. Mun oli vaan pakko liikkua vaivalloisesti kohti poikien vessaa.

Vessa oli iha tyhjä. Tero sylkäs purkan suustaan sen käteen ja työnsi sen avaimenreikään. Se laittoi oven lukkoon, joten koko vessa oli nyt vapaassa käytössä, mutta ovea ei saisi ihan heti siivoojatkaan auki.

Tero tarkisti, et vessa oli tyhjä. Sen jälkeen se paino mut seinää vasten ja alkoi suudella mua. Se antoi mulle monta kielaria ja mä yritin räpistellä vastaan.
"Meet nyt tohon pöntölle istuun", Tero sanoi ja avas yhen vessakopin oven. Mä en ensin suostunut, mutta se pakotti mut istumaan siihen. Tero veti mun stringit alas ja nosti hameen ylös.
"Eii.. Lopeta toi mä en haluu", vikisin.
"Hiljaa, sä oot mun huora", Tero sano ja alkoi nuoleen mun klitorista. Käskin sitä lopettamaan, mut ei se lopettanu vaan jatkoi imemällä mun klitorista nii kovaa, että voihkin jo kivusta. Mut se vaan kiihotti Teroa lisää. Se työnsi kielensä mun sisääni ja nuoli mun pillua. Se siirtyi takaisin klitorikselle imemään. Samalla kun se imi, se hipelöi mun pillua yhellä sormellaan.
"Lopeta", mä anelin.
"Hiljaa",Tero sanoi ja näykkäisi mun klitorista vähäsen.
"Mä en haluu", huohotin.
"Nyt se turpa kii", Tero sano ja puras mun klitorista kovempaa.
"Auu! SATTUU!"
"Aina ku päästät kovemman äänen nii puren sun mehukasta klittaas", Tero sanoi ilkeesti ja työns sormensa kokonaan mun sisään, liikuttaen sitä samalla edestakaisin. Kohta se lisäs toisenki sormen.
"LOPETA VITUN HOMO!" huusin. Tero puri mun klitorista nii kovaa, etten saanu happee.
"Usko nyt vitun tiukkapillu!"

Nuoltuaan ja työnneltyään varmaan ikuisuuden, Tero kisko mut ulos kopista polvilleen lattialle. Se riisu sen housut ja paljasti sen munan. Se oli nii vitun iso, etten oo vielä kellään nähny. En tajunnu, että miten helvetis sen ikäsellä oli sen kokone! Ja se seiso täydessä mitassaan kivikovana.
"Ime sitä", Tero käski.
"Vittu toi ei varmaan mahu ees mun suuhun!" sanoin.
"Ja sähä kans imet", Tero ärähti ja työns sen valtavan kullinsa mun kurkkuun. Musta tuntu et mun huulet repee. Kyyneleet tulvahti mun silmiin.
"Ime", Tero käski taas. Aloin imee sen moloo nii hyvin ku pystyin. Samalla mä kuitenki itkin kivusta.

Äkkii Tero kiskas sen munan ulos mun suusta ja ruiskutti kaikki spermat nautinnon ulvahduksen saattelemana mun naamalle. Sitä oli mun hiuksissa, suussa ja tissivälissä ja paidalla muutenki. Tero repi mun paidan pois ja nuoli mun rintoja, jotka oli sen mielestä "seksikkään muhkeet"
"Haluuks kovaa ja isoo pilluun?" Tero kysy ja virnisti.
"En! Jätä mut rauhaan!" kiljuin, mutta Tero vaan käski mun nojata käsillä pyttyyn ja pyllistää sitä kohti. Se halus nussii mua takaapäi.
"Nyt mä nussin sua kovempaa ku kukaa sun koko elämäs aikana", Tero sano ja liikutti kyrpäänsä mun pilluaukolla.
"Ei vittu se mahu mun sisää!" itkin. Tero yritti työntää kyrpänsä mun sisään, mut ei se todellakaan ees aikonu mahtuu sinne.
"Vittu sehän menee!" Tero sano ja työns peniksensä pään mun pilluun. Se sattu ihan järjettömästi. Musta tuntu et repeen siihen paikkaan. Niin tuskastuttavan hitaasti se työns lisää kyrpää mun sisään. Se työns ehkä pari senttii, mut se sattu ihan vitusti. Loput se posautti voimalla pohjaan ja mä luulin kuolevani, ku se alko nussia mua lujaa.

Sain valtavan orgasmin ja taipuilin sen voimasta huutaen. Tero ei kuitenkaa ollu vielä saanu ja jatko mun nussimista. Se oli yhtä tuskaa. Lopulta se laukes suoraan mun sisään.
"Eiköhä tää ollu tässä", Tero sano ja löi mua perseelle. Se veti housut jalkaansa ja häipy jättäen mut vaan sinne vessaan makaamaan ja itkemään.

6

15265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sut

      Nussittiin ja taisit pitääkin pakko-ottamisestasi??

    • sDDMM

      Aika hyvin kun Terolla riitti seisokkia naimiseen vaikka oli juuri tullut sun naamalle...

    • cecc

      nimet vaihtui ku alus oli Kaisa ja sit tulikin Katja ☺ ☺

      • joku outo hyypiö

        Se Katja taitaa olla vaan lempinimi...


    • mitävittualauta

      Miks se Kaisa sano sitä "teroo" homoks vaikka luulin kyl et ne harrasti heteroseksii...

    • naistenlisääjä

      sika! oon ihan satasel sun puolel katja vai kaisa kumpi se nyt oli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      287
      2596
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      95
      2050
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1437
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1278
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe